.
اگر روایتنویس یا عکاس هستید لطفا به من پیام بدید.
آیدی من در تمام پیامرسانها: @fatememoradiam
لطفا این استوری رو به دست اهلش برسونید. 🌱
@masture
.
اینکه با همه مهربون باشی و اجازه بدی هر مدل که دوست دارند باهات برخورد کنن کار درستی نیست، چون داری بهشون ظلم میکنی.
«مسئولیت و سازندگی»
علی صفاییحائری
#معرفی_کتاب
@masture
.
به این باور رسیدهام که چیزی را نمیتوانی جبران کنی و دوباره درست بگذاریاش سرجایش.
حفرههای زندگیات همیشگی هستند. تو باید در اطرافشان رشد کنی مثل ریشههای درخت که از اطراف سیمان بیرون میزنند.
باید خودت را از لابهلای شیارها بیرون بکشی.
دختری در قطار
#پائولا_هاوکینز
@masture
کاش چو اصحابِ کهف این روح را
حفظ کردی، یا چو کشتی نوح را!
مثنوی معنوی، ٤٠٠
@masture
.
معرفی کتاب «سر بر دامن ماه»
در روزنامهٔ فرهیختگان.
https://farhikhtegandaily.com/print/77438/
#معرفی_کتاب
@masture
.
بزرگواری توی توییتر نوشته بود: «کی میگه مادری کردن مانع رشده؟» نوزاد را گذاشته بود روی پاهایش و درس میخواند. داشتم فکر میکردم که چقدر این جمله دور از واقعیت است یا چقدر من از مادران استاندارد ایرانی دور هستم. چرا که تا سه سالگی فرزندانم نه درس میخواندم و نه شغل و درآمدی داشتم. کار تمام وقتم مادری بود و مادری. غول افسردگی که چنبره زد روی زندگیام، فهمیدم باید پابهپای بچهها رشد کنم وگرنه زندگیمان روی هواست. باید میرفتم دنبال علائق خاکخوردهام. میرفتم دورهمی، میرفتم سرکار، درس میخواندم، آدم میدیدم. معاشرت میکردم و خودم را از چهاردیواری خانه بیرون میکشیدم. اما مگر تمام اینها را میشد به دست آورد؟ وقت کم میآوردم. جان و اعصاب و نیرو هم.
.
دیگر نمیشد مثل قبل از مادرشدن همهچیز که نه، حتی یکسومشان را داشت. در طول یکسال گذشته تا همین امروز، بارها پیشنهاد همکاری با مجموعهها و ارگانها را رد کردهام. از کار رسمی روزانه بگیر تا کار حضوری پارهوقت با درآمد بالا. چرا؟ چون تازه باید به این فکر کنم چه کسی ببردشان مدرسه؟ چه کسی بیاوردشان؟ تعطیلی پنچشنبهها را چه کنم؟ اصلا مجازی شوند چه خاکی به سر بریزم؟ مطالعهام، نوشتنم، درسخواندنم باید ساعاتی باشند که خوابند یا کمتر صدا میکنند: «مامان». بعد هم اگر خستهام، اگر گیجم، اگر فکرم درگیر است نباید روی رابطهام با آنها اثر بگذارد، چون مادرم و عذاب وجدان میگیرم. و هزاران ملاحظهٔ دیگر که شاید هیچ مادری به زبان نیاورد. ولی هستند، آنقدر غلیظ و بیفیلتر که شاید پشیمانتان کند از مادر شدن.
.
خلاصه شما را نمیدانم. شاید گل وجودتان با گل وجود من و امثال من فرق دارد. اگر دارد، خوشا به اقبالتان. ولی تو را به خدا استثنائی بودنتان را به کل مادران تعمیم ندهید. بگذارید خانمها واقعنگرانه مادر شوند. دنیای بدون شعار، دنیای زیباتری است.
#مادری_بدون_فیلتر
@masture
.
چند کلام نور از روشنفکرترین، مذهبیترین و ترازترین مرد عالم:
زنهای برجسته مایهی افتخارند؛ شما هم سعی کنید جزو این زنان بشوید.
ما زنان برجستهای داریم در همهی بخشهای علمی و عملی و جهادی و مسئولیتپذیری و مدیریتی و غیره، زنهای برجستهی مهمی داریم، اینها مایهی افتخارند، زنهای برجستهی در کشور، هر کشوری زنان برجستهای داشته باشد اینها مایهی افتخارند و در کشور ما زیاد هستند و شما سعی کنید جزو این زنان بشوید. چه جوری؟ درس بخوانید، درسهایتان را باید خوب بخوانید، تکالیف درسی را باید خوب انجام بدهید، کار کنید، فکر کنید، کتاب بخوانید تا انشاءاللّه جزو زنهای بزرگ بشوید در آینده.
#جشن_فرشتهها
#میلاد_امام_علی
#رجب
#ماه_رجب
#جشن_تکلیف
#سیزده_رجب
🇮🇷 ۱۴۰۱/۱۱/۱۴
@masture
هدایت شده از «آیهجان»
چه کسی بود صدا کرد جلال؟.mp3
6.04M
هدایت شده از رسادخت
سلام سلام🌷🥰
بالاخره انتظارها به پایان رسید و رسادخت از دورههای جدید رونمایی کرد! 😍
بستهٔ آموزشی زمستان رسادخت تمامِ چیزی است که برای فعالیت مؤثر در فضای مجازی به آن نیاز دارید. محتوای خوب تولید کنید. عکس خوب بگیرید. خوب منتشر کنید. چی بهتر از این؟ 😊
اطلاعات دورهها:
🔹🔹🔹یادداشتنویسی
مدرس: منصوره رضایی
سهشنبهها ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰
۸ جلسه، ۹۰ دقیقه
۳۵۰ هزار تومان
🔹🔹🔹استراتژی محتوا در اینستاگرام
مدرس: فاطمه خوشنما
یکشنبهها ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰
۱۰ جلسه، ۹۰ دقیقه
۴۰۰ هزار تومان
🔹🔹🔹عکاسی مقدماتی
مدرس: سیدجواد میرحسینی
چهارشنبهها ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷
۱۰ جلسه، ۹۰ دقیقه
۴۰۰ هزار تومان
🔹🔹🔹عکاسی پیشرفته
مدرس: سیدجواد میرحسینی
چهارشنبهها ساعت ۱۷:۱۵ تا ۱۸:۴۵
۱۰ جلسه، ۹۰ دقیقه
۴۵۰ هزار تومان
🔸نحوهٔ برگزاری: مجازی، آنلاین، اپلیکیشن «قرار»
🔸ثبتنام از طریق سایت رسادخت rasadokht.ir
🔸مهلت ثبتنام: ۱ اسفند
🔸شروع کلاسها: ۶ اسفند
_______________________________
#کلاس_آنلاین #کلاس_مجازی #نویسندگی #یادداشت_مطبوعاتی #یادداشت_نویسی #رسادخت #عکاسی #کلاس_عکاسی #موبایلگرافی #عکاسی_موبایل #عکاسی_با_موبایل #موبایل_گرافی #آموزش_عکاسی #کلاس_نویسندگی #آموزش_نویسندگی #آموزش_اینستاگرام #تولید_محتوا #تولیدمحتوا
مستوره | فاطمه مرادی
سلام سلام🌷🥰 بالاخره انتظارها به پایان رسید و رسادخت از دورههای جدید رونمایی کرد! 😍 بستهٔ آموزشی زمس
کلاس یادداشتنویسی رو به تمام کسانیکه دوست دارند توی مجلات و نشریات بنویسند، توصیه میکنم.
هدایت شده از مجله مجازی واو
🗒قبل از خواندن اخبار، به این دو سؤال پاسخ دهید
✍فاطمه مرادی
🔳اعترافات جوان مشهدی در دادگاه به جملهای رسید که برایم تلنگری تلخ بود: «من آن لحظه نفهمیدم دارم کاری به دور از انسانیت انجام میدهم، برادرکشی کردم.» او متوجه نشده بود چرا دو جوان دیگر را کشته و حتی یادش نمیآمد چگونه زخمیشان کرده. تنها چیزی که بهخاطر داشت پیگیری بیوقفهی اخبار اینستاگرام و رسانههای مجازی بود. آنقدر که او را مبتلا به جنون آنی و از خودباختگی کرده بود. درست همان کاری که رصد مداوم و افراطی اخبار با تکبهتک ما ممکن است بکند.
اگر از ما بپرسند که روزتان را با چه چیزی شروع میکنید، احتمالا به این جواب خواهیم رسید: «با چک کردن اخبار رسانهها و شبکههای مجازی.» به لطف تکنولوژیهای عصر جدید، تمام رسانهها از تعصبات و علایق ما آگاه میشوند و براین اساس اخباری را نشان میدهند که بیشتر میپسندیم. تعصبات و سوگیریهای خاصی که در ذهنمان وجود دارند به آنها این قدرت را میدهند که تحریکمان کنند و با تقویت سوگیریها ما را در قلاب خود گیر بیندازند و مجبورمان کنند اطلاعات بیشتری مصرف کنیم، بیآنکه به آنها نیاز داشته باشیم.
در نتیجه ما به چیزی اعتیاد پیدا میکنیم که نه نیاز مبرمی داریم، نه از آن لذتی میبریم، و نه دستاورد ویژهای برایمان دارد. فرض کنید اگر در ۱۲ ماه گذشته روزی ۶۰ خبر خوانده باشید، در طول یکسال حدود ۲۰۰۰۰ خبر میشود! از میانشان چند خبر سراغ دارید که تأثیر عمیقی روی زندگیتان گذاشته باشد یا بیاطلاعی از آن موجب شده باشد که تصمیم اشتباه و جبرانناپذیری بگیرید؟ حقیقت این است که بخش عمدهای از اخبار به شما و زندگیتان بیارتباط است و اعتیاد به پیگیری بیاندازهاش مانند مصرف الکل خطرناک است.
رولف دوبلی، نویسنده و کارآفرین سوئیسی در کتاب «پیگیر اخبار نباشید» به دلایلش برای ترک اخبار اشاره میکند:
«روزی از خودم دو سوال پرسیدم: خواندن اخبار باعث میشود دنیا را بهتر درک کنم؟ آگاهی از خبرها موجب شده در تصمیمگیریهایم بهتر عمل کنم؟» و جواب هر دو سؤال منفی است. زیرا از نظر دوبلی، اخبار اطلاعات عمومی است و مزیتی ندارد. به افزایش رفاه، وسعت دایرهی شایستگی و توانمندی کمکی نمیکند و تبعات منفی بسیاری دارد. حجم زیاد اخبار ذهن را به زبالهدانی تبدیل میکند. ساختار مغز، تمرکز، آرامش و خلاقیت را از بین میبرد و از همه مهمتر حواسپرتی، استرس، بدبینی، انفعال و شهرت کاذب میآورد.
البته او از ترک کامل اخبار صحبت نمیکند بلکه از کنترل و مدیریت آن سخن میگوید. برای مثال تأکید میکند که سایتهای خبری را دنبال نکنید، ورق زدن روزنامهها و مجلات را متوقف کنید و فقط خلاصهی اخبار بشنوید. باقی فرصتتان را به مطالعهی کتاب، مقالات ارزشمند علمی و پرورش یک حرفه اختصاص دهید. چرا که بعد از ترک اخبار، یک ماه بیشتر از معتادان اخبار زمان دارید، از تمرکز و درک بهتری برخوردارید و بهویژه شما فعال و خوشبین هستید. چون از قلاب اخبار منفی و تلخ رها شدید و دنیا را مردابی نمیبینید که تا زانو در آن گیر افتادهاید.
این موارد نتیجهی پژوهش نویسندهای است که کشورش با اخبار ضدونقیض انواع خبرگزاریهای خارجی احاطه نشده و مدام توسط صدها رسانهی معاند، پیامِ «شما در سرزمینی زندگی میکنید که بنبست و ناامیدی محض است» را دریافت نکرده است. اما با این حال تأکید میکند پیگیر اخبار نباشید تا زندگی آرام و شادتری را تجربه کنید و تصمیمات عاقلانهتری بگیرید. حال به مردمی که در متن صنعت خبرگزاریهای غرضورز زندگی میکنند و روزانه رویدادهای فاجعهبار و قلع واقعیت را به تماشا مینشینند چه باید گفت؟
🆔 @vaavmag
🔗 https://vaavmag.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 از شبهه نرنجید
رهبر انقلاب: از شبهه هم نباید رنجید... این شبههها مثل این تحریمهاست، این تحریمها اگر نبود مطمئن باشید ما این پیشرفتهای صنعتی و فنی را نمیداشتیم... شبهه هم ما را وادار میکند بیشتر فکر کنیم، بیشتر مطالعه کنیم، بیشتر مراجعه کنیم، بیشتر مشورت کنیم، بیشتر از کسی که بیش از ما میفهمد سؤال کنیم. ۱۴۰۱/۱۲/۴
📜 #سخن_نگاشت | #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرآن، بهترین کتاب امیدآفرینیه. نه دستورات زرد کتابهای روانشناسی رو میده، نه انگارههای ناامیدکنندهٔ کتابهای فسلفی رو.
ممنونم از دوست خوبم بابت این یادآوری دلچسب.
@masture
آقای دیانی به رحمت خدا رفتند و من بندِ دو چیزم:
یک: چه خوب که آدمی زودتر بداند کی وقت رفتن است. حالا هرچهقدر سخت و تلخ و ویرانگر.
دو: اما آن قلب و شعور زنانگیام بیوقفه هوار میکشد که با این مرگ چه از عزیزانت میماند اصلا؟ برایشان مصیبت نخواه. همین.
خدا، آقای دیانی را بیامرزد و به خانوادهی ایشان صبر عطا کند.
#دیانی
.
یکسال گذشت و حالا نوبت برنامهریزی سال بعده. این قسمت «سال جدید» همیشه برام جذابه.
باید عرض کنم که به هفتاد درصد اهداف پارسال رسیدم. اون سی درصد باقیمونده هم صرفا بخاطر تنبلی خودمه و بس.
#برنامه_ریزی
@masture
مستوره | فاطمه مرادی
. یکسال گذشت و حالا نوبت برنامهریزی سال بعده. این قسمت «سال جدید» همیشه برام جذابه. باید عرض کنم
.
دوستان چون دارید میپرسید اینجا میذارم:
1. بله از دفتر راضیام. اما معیارهای من با شما فرق داره.
2. از اینجا خریدم.
@Samar_notebooks
samarnotebooks.ir
این آدرس کاناله👆🏻 توی قسمت سرچ عمومی بزنید میاره.