✳️ اظهارات کارنشناسانه
نویسنده روزنامه فرهیختگان در اینباره نوشت: اگر روزی از من بهعنوان یک خبرنگار بپرسند عجیبترین اتفاقی که در دولت روحانی مشاهده کردی چه بود، برخلاف دیگران که شاید از وقایعی مانند شوک بنزینی یا ادعای بیخبری رئیسجمهور از این اقدام نام ببرند، از شرایط خاص حاکم بر پاستور یاد خواهم کرد؛ شرایطی که دولت دست به اشتباهات بزرگی بزند و هزینههای گزافی را به کشور تحمیل کند. به یاد بیاورید
1⃣ گفتوگوی عیسی کلانتری با روزنامه قانون در تیرماه سال 92 را یا بعدا در آذرماه همان سال، گفتوگوی تلویزیونی رئیسجمهور با مردم برای ارائه گزارش 100 روزه را در هر دوی این اظهارات، گفته شد دولت، کشور را با خزانه خالی تحویل گرفته است! اظهارنظری عجیب که کارشناسان با عدد و رقم توضیح دادند درست نبوده است.
از دید قریب به اتفاق کارشناسان بیان چنین حرفی خالیکردن دست مذاکرهکنندگان و تضعیف آنها پشت میز مذاکره بود. این مدل اظهارنظر البته برای اولین و آخرینبار در دولت روحانی بیان نشد،
2⃣ حتی وزیر امور خارجه هم با اظهارنظر خود، پیام ضعف جبهه داخلی را به خارج فرستاد.
همان روزی که او در دانشگاه تهران گفت آمریکا با یک بمب کل تاسیسات دفاعی ما را زمینگیر میکند. گره زدن همه مسائل کشور به مذاکره و تعریفکردن توافق بهعنوان راهحل مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور از آب خوردن تا محیطزیست، نمونههای مشابهی است. منطق معلوم ماجرا هم این است که وقتی طرف خارجی یقین کند ایران نیازمند است، قطعا از خود سرسختی نشان خواهد داد و گرانفروشی خواهد کرد.
3⃣ اخیراً هم در شرایطی که کشور مواجهه تمامعیاری با غرب در حوزههای مختلفی دارد، معاون اول دولت سخنرانی کرده و حرفهایی از جنس همان خزانه خالی را مطرح کرد.
اسحاق جهانگیری در «روز ملی صادرات» با اشاره به اینکه «هر روز فشار آمریکاییها بر ایران و فعالان اقتصادی اضافه شده»، گفت: «مکرر گفتهایم که آمریکاییها نتوانستهاند صادرات نفت کشور را به صفر برسانند ولی مرتب فشار وارد کردهاند و حتی کشورهای دوست ما هم جرات خرید نفت از ما را ندارند و ما برای فروش نفت کشور به روشهای دیگری متوسل میشویم. آمریکاییها مهمترین محصولات صادراتی مثل پتروشیمی را شناسایی کردهاند و آنها را در لیست تحریم قرار دادهاند و حتی مثلا مجموعه فولاد کشور را که برخی نیازهای آن از خارج وارد میشود، تحریم کردهاند.
همچنین کل شرکتهای حملونقل دریایی در ارتباط با ایران و همچنین بیمهها که کشتیها را بیمه میکنند، تحریم کردهاند و کل نظام بانکی کشور را تحریم کردهاند و بهمعنای واقعی تمام گلوگاههای فعالیت اقتصادی کشور را در طول یکی، دو سال گذشته بستهاند.»
این عبارات پس از انتشار، بهسرعت به تیتر اول رسانههای غربی و ضدانقلاب تبدیل شد و آنها با ذوقزدگی خاصی «بستهبودن همه گلوگاههای اقتصادی ایران» را از زبان معاون اول دولت ایران تیتر اول خود کردند. نتیجه اینگونه اظهارنظرهای عجیب و غریب حتی اگر صحت هم داشته باشند، انتقال پیام ضعف است.
نویسنده در پایان احتمال داده که این قبیل فضاسازیها برای القای اجبار به مذاکره دوباره با غرب و همچنین پذیرش دیکتههای پرخسارت FATF است.
اظهارات عجیب جهانگیری در حالی است که او از مقصران اصلی بر باد دادن 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی در سال 97 به شمار میرود، سوءتدبیری که تکرار و تعدد موارد مشابه آن، علت اصلی مشکلات اقتصادی بهشمار میرود، و نه موضوع تحریمها.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ ⭕️در تحسین یک کناره گیری اجباری انتخاباتی!/ لاریجانی میداند رئیس مجلس آینده چه کسی است و از کجا خواهدآمد
✍️علی لاریجانی، صاحب عنوان طولانیترین مدت ریاست مجلس بعد از انقلاب، رسما اعلام کرد که برنامهای برای انتخابات آتی مجلس ندارد. این اتفاق بسیار قابل تامل است و بیش از آنچه به نظر میرسد، استراتژیک است.
1️⃣ علی لاریجانی – نماد و رئیس اصولگرایان اعتدال دوست- اولین قربانی همپیمانی با روحانی و شریک بودن در کارنامه دولت است. این سرنوشت به زودی برای اصلاح طلبان به مراتب بدتر رقم خواهد خورد. زیرا اصلاح طلبان اعتدال دوست به مراتب در افکار عمومی بیشتر از – اصولگرایان اعتدال دوست- با روحانی و دولت او چسبندگی فکری و عملی داشتهاند. این نکته جالب را نیز باید اضافه کرد که تحلیلگران اصلاحطلب کنار رفتن لاریجانی، به ضرر خود و برای اصولگریان، سود بزرگ می دانند.
2️⃣ او کنار نرفت، بلکه برکنار و حذف شد. جدای از تبعات هم کارنامه شدن علی لاریجانی با دولت و اصلاحطلبان، اما یک عامل دیگر برای کنار رفتن او نباید نادیده گرفت. عاملی که در واقع لاریجانی را با قدرت و تصمیم صریح خود برکنار و حذف کرده است. در این روزها اقدام قاطعانه و به ظاهر زودهنگام شورای ائتلاف اصولگرایان در قم، در حذف لاریجانی و ارائه لیست با حمایت و وحدت حداکثری، بیشتر خود را نشان میدهد. زیرا لاریجانی گرچه درهای زیادی را به روی خود بسته میدید، ولی حضور دوازده ساله در قم آنهم با یدک کشیدن ریاست مجلس، برای سیاستمداری همانند او یعنی همچنان راهی باز است! بنابراین اصولگرایان و نیروهای انقلابی «قم» با یک تصمیم حتی محافظه کارانه برای ارائه لیست انتخابات آتی مجلس، میتوانست ناخواسته سبب بازسازی لاریجانی شود. مسالهای که سایت خبرآنلاین و نزدیک به علی لاریجانی با ادبیاتی دیگر آورده است . این رسانه نزدیک به لاریجانی، اضافه شدن علیرضا زاکانی به فهرست کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلابی قم را، با هدف رقیب سازی برای لاریجانی و به نوعی درواقع بخشی از فرآیند کناره گیری اجباری او گزارش کرده است. در هر صورت باید گفت، اصل اتفاق به نوعی در قم اتفاق افتاده است. مردم، علمای انقلابی و جریان شورای اصولگرایان قم، اساسا عامل اصلی ناامیدی کامل لاریجانی برای حضور در انتخابات آتی به شمار میروند. بنابراین او کنار نرفت بلکه توسط «قم» برکنار و حذف شد.
3️⃣ مساله بعدی در گزارش روزنامه دولت نهفته است. روزنامه ایران درباره علت کنارهگیری لاریجانی از انتخابات نوشته است: «مهمترین عامل در این میان میتواند پیشبینی او از ترکیب مجلس یازدهم باشد. ترکیبی که حتی اگر علی لاریجانی موفق به ورود به آن هم بشود، شانسی ندارد که سکان ریاست آن را در دست بگیرد و باید به یکی از کرسیهای عادی کف مجلس بسنده کند.» روزنامه دولت نیز همانند رسانهها و چهرههای اصلاحطلب از هم اکنون ترکیب آتی مجلس آینده را که جایی برای اصلاح طلبان و اعتدالیون ندارد، پذیرفتهاند و البته نکته ظریف تر آن است که علی لاریجانی به عنوان یک فرد هوشمندتر از تحلیگران دولتی و اصلاح طلب، نه تنها میداند که ریس مجلس آتی نخواهد شد بلکه فراتر میداند رئیس آینده از کجا خواهد آمد و حتی چه کسی احتمالا است!
4️⃣ اما اصولگریان قدر اقدام «قم» را چه اندازه می دانند؟! شهر مقدس قم، همواره در قبل و بعد از انقلاب الهام بخش و مرکز دومینوهای بزرگ سیاسی بوده است. حال «قم» هم زودتر از همه فهرست انتخاباتی خود را اعلام و هم وحدت طلبی جریانات اصولگرایی را با همه بزرگی و دارا بودن بزرگان گرانقدر و متعدد به نمایش گذاشته و هم آغاز تغییر ریاست آتی مجلس و هم حذف شریک بزرگ سیاسی دولت را به تنهایی رقم زده است. بنابراین بسیار بدیهی است که اقتضای سیاست ورزی در میان جریان اصولگرایی میطلبد که این اتفاقات مهم و تاثیرگذار در قطب معنوی انقلاب به صورت دومینووار به تمام کشور تسری و ادامه پیدا کند. یعنی هم وحدتخواهی آن الهامبخش شود و هم آغاز عملی و موفق آنها در تغییر ترکیب مجلس آتی آنهم در گام های اول ماقبل انتخابات مجلس یازدهم. حال ادامه دومینو قم، چرا نباید اساس سیاست ورزی این روزهای اصولگرایان نباشد؟! مسالهای که اصلاحطلبان بیشتر از بقیه متوجه شدند و به همین دلیل همه رسانههایشان برای شکستن وحدت اصولگرایان قم و جلوگیری از الهام بخشی بیشتر انتخاباتی «شهر قم» بسیج شدهاند.
مهدی جهان تیغ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ از کی تا حالا بیدار شدید ؟
⭕️ میرحسین را بعد از ده سال چه کسی بیدار کرد؟
✍️چندین روز بعد از پایان اغتشاشات آبان 98 برخی حامیان دیروز روحانی منجمله تعداد قابل توجهی از چهره های سیاسی اصلاح طلب ،جمعی از بازیگران، خوانندگان و هنرمندان و نهایتا موسوی و کروبی بعد از سالها حمایت از دولت روحانی به یکباره از خواب غفلت از عمکرد از دولت مورد حمایت شان بیدار شده و به ظاهر یاد مردم افتاده و از برخورد با اغتشاشگران ابراز نارضایتی و از این اقلیت آشوبگر اعلام حمایت کرده اند. معلوم است که این از خواب بیدارشدن درباره عملکرد دولت روحانی به یکباره اتفاق نیافتاده است.
1️⃣ دولت روحانی محصول همچین افرادی بوده و حال خود باید پاسخگو باشند نه طلب کار! آن روزهای انتخابات نیز با نیت حمایت و دفاع از مردم از روحانی حمایت نکردند و امروز نیز در حمایت از شورش بر علیه دولت هدف شان «مردم» نیست. سوال این است که در این شش سال سخت دولت روحانی چرا سخنی از مردم نبوده است؟! چرا بعد از ماه ها شکست برجام خبری از همدری با مردم نبوده؟ چرا وقتی ترامپ برجام را پاره کرده، سخنی از مردم نگفتند؟ چرا وقتی دولت آمریکا بالاترین سطح تحریم علیه مردم را اعمال کرد و می کند، سخنی از مردم و نگرانی برای آنها نیست؟! می شود باور کرد آنها در هر حال حمایت از مردم هستند؟
2️⃣ اما نکته اساسی این است که این آدم های به خواب رفته و به خصوص فردی مانند میرحسین موسوی که چندین سال است در موضوعات و مشکلات اساسی کشور صدای از او درنیامده را چه کسی بیدار کرده؟! این روزها چه کسی سراغ آنها رفته و گفته الان وقت ماهیگری است؟! چه کسی گفته نباید بگذراند ناامنی و اغتشاش در سال 98 به راحتی تمام شود؟ چه کسی به آنها گفته فتنه جدید هم اگر بخوابد کار برایتان سخت تر خواهد شد؟ چه کسی به آنها گفته این تحولات نهایتا دامن آنها را به عنوان مقصران اصلی وضعیت مردم خواهد گرفت و باید راهی برای فرار خود پیدا کنید؟ چه کسی به آنها گفته قبل از انتخابات آتی و تغییر قریب الوقوع فضای سیاسی کشور کاری باید بکنند؟ نهایتا این حجم از سازماندهی سیاسیون، بازیگران و سران فتنه همه طراحی عوامل داخلی است یا فرمان خاص جدیدی از خارج صادر شده است؟! گمانه بسیار است ولی مشخص هست که آمریکا و اسرائیل دوباره سراغ سرمایه های خود در ایران رفته اند.
3️⃣ موسوی و کروبی که تا چندی قبل دوستانشان در دولت تدبیر و امیر به آنها وعده رفع حصر و گشایش های سیاسی می دادند، چرا علیه دولت سخن نمی گفتند؟! اینک که باردیگر فهمیده اند حصر- البته به اضافه استخر، سفر، میهمانی های متعدد و...- ادامه خواهد داشت، دوباره نگران مردم و البته نقاد عملکرد دولت مورد حمایت شان شده اند؟!
4️⃣ اما در پایان نباید از نقش دولت روحانی در زنده ماندن و زنده کردن مصنوعی سران فتنه 88 به راحتی گذشت. این شخص حسن روحانی بود که در انتخابات 92 و 96 سبب احیای آنها شد و اینک نیز با تحمیل شرایط بد اقتصادی به مردم، یکبار دیگر فرصت سواستفاده برای بسیاری از اهالی فتنه و سران شان را فرآهم کرده است. زین پس آیا در هر نوع اقدام فتنه گران در جامعه سیاسی کشور، شخص آقای روحانی و دولت او شریک نخواهند بود؟!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ اینستکس ساده لوحان !
روزنامه ایران در یادداشتی با عنوان «اینستکس و 6 کشور اروپایی» نوشت: «در حالیکه طی حدود 10 ماه گذشته بحث راجع به اینستکس عمدتاًً مسکوت بوده، اعلام آمادگی 6 کشور اروپایی برای پیوستن به آن موجب طرح مجدد موضوع شده است... اینکه آیا پیوستن 6 کشور اروپایی به سه کشور دیگر موجب تقویت موضع اروپا خواهد شد و نقش اروپا را در برابر آمریکا تقویت خواهد کرد، امری است که باید صبر کرد و دید... در شرایطی که تلاش آمریکا متوجه کشیدن اروپا به جانب خود و منزوی کردن ایران است و برخی نیز در اروپا در همین اواخر از فعال کردن «مکانیسم ماشه» سخن گفتهاند، استقبال ما از این تحول همچنان یک ضرورت است.»
گفتنی است اینستکس «سازوکار حمایت از مبادلات تجاری» با ایران است که توسط سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلستان معرفی شده است. این سیستم در پاریس و در چارچوب قوانین کشور فرانسه ثبت شده است. اروپاییها بعد از یک سال تعلل و مذاکره و ۴ ماه پس از اعلام تصمیمشان برای مقابله با تحریمهای ثانویه آمریکا یک سازوکار با ظرفیت محدود آنهم نه برای تبادل پول بلکه برای تأمین غذا و دارو ایجاد کردهاند. این در حالی است که مهمترین کالای ایران برای فروش در اروپا و وارد کردن ارز به کشور یعنی نفت جزو این سازوکار نیست و درواقع شاید حاصل آن بیشتر به نفع اروپا باشد و نه ایران.
اروپا با تعویق یک سال و نیمه عمل به اندک تعهدات ناقص برجامی، با انفعال دولتمردان یک تیر و دو نشان زد؛ از سویی هزینه مقابله با تحریمهای ایران و مخالفت با ترامپ را پرداخت نکرد، از دیگر سو با هدف فریز کردن توان راهبردی جمهوری اسلامی، در پی مهلت خریدن جهت تحمیل مذاکرات موشکی و منطقهای به ایران بود.
با هوشیاری رهبر انقلاب و تغییر جهت فرمان از سازش منفعلانه به مقاومت فعالانه و مهلت ۶۰ روزه خروج از تعهدات برجامی، اتحادیه اروپا و آمریکا دست و پای خود را گم کردند و به دنبال راهبرد جدیدی برای به انفعال کشاندن نقشه راه جدید ایران بودند.
مسئله اینجا است که اینستکس بهدنبال زمین زدن راهبرد مقاومت فعالانه و بازگرداندن ایران به کانال رفاه اقتصادی و سیاست عزتمندانه است. اینستکس میخواهد بدون تأمین حداقل حقوق ایران، او را مثل چهار سال گذشته همچنان معطل و منفعل نگه دارد. هیچ جای برجام، نامی از اینستکس نیامده، چراکه محتوای اینستکس اصالتاً محتوایی مربوط به ذیل بند هفت منشور شورای امنیت بلکه حتی کمتر از آن در حوزه کاهش تحریمها است. اما اروپاییها در بسته پر از خالی اینستکس و به نام برجام، حتی نپذیرفتهاند که چنین مبادلهای با ایران داشته باشند. بلکه وعده میدهند که در ازای پول نفت فروخته شده ایران به دیگر کشورها، غذا و دارو به ما بفروشند!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ فرصت طلایی !!!
پروژه استعفا یکی از تاکتیک های جدید نظام سلطه در کشورهای هدف یعنی مخالف طرح های آمریکاست .کنار رفتن نخستوزیر عراق از طریق استعفا، استعفای مورالس در بولیوی، استعفای حریری در لبنان و تلاش برای رساندن روحانی به استعفا در ایران و بعد فراری دادن وی و تشکیل دولت در تبعید در انگلستان نمونههایی از تاکتیک های دشمن بهحساب میآید. استعفا در همه این کشورها مقدمه شکلگیری دولت جدید نیست بلکه مقدمهای است که بهزعم آمریکاییها کشور مخاطب را در وضعیت تعلیق قرار میدهد و این برای آمریکاییها و... یک «فرصت طلایی» بهحساب میآید. مردم در این کشورها در دوراهی قرار میگیرند،
1⃣ یک راه آن تأکید بر استقلال خود و حل اختلاف داخلی میان خود و تسریع در شکلدهی به دولتی جایگزین - مطابق منافع داخلی- است و
2⃣یک راه آن طولانی شدن بگومگوهای داخلی بر سر تشکیل دولت جدید و ادامه اغتشاش است. گزینه دوم احتمالا منجر به شکلگیری یک دولت وابسته میشود که نوعاً یک «دولت نظامی» است که در مواجهه با داخل با شدت عمل برخورد میکند و در مواجهه با طمعورزان خارجی رام میباشد. نمونهای از شکلگیری چنین روندی را ما در لیبی شاهد بودیم. ظهور خلیفه حفتر در سپهر سیاسی لیبی، نتیجه چنین برنامهای است، کما اینکه انگلیس دهها سال پیش از این، از طریق آشوب و دامن زدن به آن، «رضاخان» را در ایران بر تخت سلطنت نشاند و دهها سال بر منابع ایران مسلط شدند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ ژست نگیر،هایدپارک کرنر، کشک است !
محسن هاشمی در روزنامه آرمان نوشت: موضوع تجمعات اعتراضي يک بحث پيچيده است. در کشورهاي توسعه يافته روش اين است که افراد در يک نقطه تجمع نميکنند. در يک کشور فقط جايي به نام هايدپارک کرنر است که آنجا اجازه تجمع نميدهند ولي هر فردي ميتواند يک پيت زير پايش بگذارد و هر حرفي خواست بزند، به هر کسي خواست فحش بدهد، هر اعتراضي را بيان کند ولي نبايد اين تجمع از يکي دو نفر بيشتر شود. اجازه تجمع هم در هايدپارک کرنر به کسي نميدهند.
در کشورهاي توسعه يافته هم اگر شما بخواهيد تجمع کنيد، نامهاي را به محل مورد نظر مانند وزارت کشور يا استانداري مينويسيد و ميگوييد من ميخواهم به اين دليل تجمع کنم. تعداد تجمعکنندگان را هم مشخص ميکنيد تا آنها بدانند از لحاظ امنيتي با چه تعدادي از تجمعکنندگان روبرو هستند و شعارها و دليل تجمع را مينويسي آنها در شوراي امنيت خودشان درخواست شما را مطرح کرده و مجوز تجمع و حتي مجوز تبليغات براي تجمع ميدهند. اصولا در مکان مشخص شده تجمع ميکنند. يکي ميخواهد جلوي کارخانه، ديگري در مقابل مجلس و ديگري در برابر شوراي شهر تجمع ميکنند. افراد ميآيند و شعار ميدهند و پليس هم حضور پيدا ميکند و امنيت افراد را تضمين ميکند. مسئول هر تجمعي مشخص است تا اگر اتفاقي در آنجا افتاد، پاسخگو باشد. اين روش سالها در کشورهاي پيشرفته انجام ميشود و اگر ما هم در کشورمان انجام دهيم، عمل مثبتي است.
اين کار را ميشود همينجا هم انجام داد. قانون اين کار را در کشور داريم. الان هر کسي ميخواهد تجمع کند، ميتواند نامه بنويسد به شوراي امنيت شهرستان. متاسفانه اين بند از قانون درست اجرا نميشود و اگر درست اجرا ميشد، ما مانند بسياري از کشورها اين مشکلات را پيدا نميکرديم. اين که بگويند ما نقطهاي را در شهر مشخص کنيم تا هر گروهي خواست برود به صورت انبوه آنجا بايستد و هر کار خواست کند، در هيچ جاي دنيا اين اجازه را نميدهند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ رهبر مقصر است ؟!!!
علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس در روز یازدهم آذرماه در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان در دانشکده الهیات دانشگاه تهران درباره سؤالی پیرامون افزایش قیمت بنزین گفت: «یکی دو سالی هست که این مسئله بهعنوان یک امر ضروری در کشور مطرح شده است؛ مجلس این اختیار را به دولت داده بود دولت هم انجام میداد با اینکه ضرورت کار را میدانست هر دفعه بهانهای میآورد و از این اقدام سر باز میزد. مجلس هم چندبار خیز برداشت ولی هیچ پیشنهادی رأی نیاورد و دولت و مجلس توپ را در زمین هم میانداختند و زیر بار نمیرفتند؛ اینجا رهبری وارد شدند و فشار آوردند که چرا هیچ کاری نمیکنید به دولت چند بار گفته بودند مسئله بنزین چه شد و چرا اقدامی نمیکنید با اینکه دولت و مجلس مخالف بودند ولی اینکار را انجام دادند.»
شایانذکر است علی مطهری، نماینده اصلاحطلب مجلس سعی کرده است، ضرب انتقادات به دولت (در اجرای بد مصوبه افزایش قیمت بنزین) و همچنین انتقادات به مجلس (عدم نظارت در اجرای بد مصوبه افزایش قیمت بنزین) را تعدیل کرده و بهگونهای القا کند که این طرح بنا بر «دستور» رهبر انقلاب اجرا شده است.
و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در روز 26 آبان ماه در درس خارج فقه در بخشی از سخنان خود با تأکید بر حمایتشان از مصوبات با پشتوانه کارشناسی، فرمودند: «اولاً وقتی یک چیزی مصوبه سران کشور هست، آدم باید با چشم خوشبینی به او نگاه کند، بنده در این قضیّه سررشته ندارم یعنی تخصّص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیّه بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت میکنم. من این را گفتم، حمایت هم میکنم. سران قوایند، نشستند با پشتوانه کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم؛ این یک نکته.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ رهبر مقصر است ؟!!!
علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس در روز یازدهم آذرماه در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان در دانشکده الهیات دانشگاه تهران درباره سؤالی پیرامون افزایش قیمت بنزین گفت: «یکی دو سالی هست که این مسئله بهعنوان یک امر ضروری در کشور مطرح شده است؛ مجلس این اختیار را به دولت داده بود دولت هم انجام میداد با اینکه ضرورت کار را میدانست هر دفعه بهانهای میآورد و از این اقدام سر باز میزد. مجلس هم چندبار خیز برداشت ولی هیچ پیشنهادی رأی نیاورد و دولت و مجلس توپ را در زمین هم میانداختند و زیر بار نمیرفتند؛ اینجا رهبری وارد شدند و فشار آوردند که چرا هیچ کاری نمیکنید به دولت چند بار گفته بودند مسئله بنزین چه شد و چرا اقدامی نمیکنید با اینکه دولت و مجلس مخالف بودند ولی اینکار را انجام دادند.»
شایانذکر است علی مطهری، نماینده اصلاحطلب مجلس سعی کرده است، ضرب انتقادات به دولت (در اجرای بد مصوبه افزایش قیمت بنزین) و همچنین انتقادات به مجلس (عدم نظارت در اجرای بد مصوبه افزایش قیمت بنزین) را تعدیل کرده و بهگونهای القا کند که این طرح بنا بر «دستور» رهبر انقلاب اجرا شده است.
و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در روز 26 آبان ماه در درس خارج فقه در بخشی از سخنان خود با تأکید بر حمایتشان از مصوبات با پشتوانه کارشناسی، فرمودند: «اولاً وقتی یک چیزی مصوبه سران کشور هست، آدم باید با چشم خوشبینی به او نگاه کند، بنده در این قضیّه سررشته ندارم یعنی تخصّص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیّه بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت میکنم. من این را گفتم، حمایت هم میکنم. سران قوایند، نشستند با پشتوانه کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم؛ این یک نکته.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ "صدای آبان " به همراه چند جرعه بنزین !!!!
برخی از سلبریتیها جزو اصلیترین گروههای حامی روحانی در انتخاباتهای 92 و 96 بودند و در کارنامه دولت شریکاند. سلبریتیها به دلیل این حمایت و هواخواهی باید دولت را دستپخت خود دانسته و پاسخگوی
وعدههای بر زمین مانده دولت و وضع معیشتی ناگوار مردم باشند.
ناکارآمدی دولت و سوءتدبیرهایش و تأثیر مستقیم آن بر وضعیت اقتصادی کشور و زندگی مردم، گرچه سال گذشته با اعلام پشیمانی عدهای از سلبریتیهای حامی روحانی در انتخابات همراه بود اما شمار دیگری از این افراد که در انتخابات یک رکن پروژه دوقطبیسازی و رقیبهراسی برای پیروزی روحانی بودند، اخیرا با صدور به اصطلاح بیانیهای، با روایت واژگونه از اتفاقات اخیر، به عقدهگشایی علیه نظام پرداختهاند.
آنها در این بیانیه که عنوان «صدای آبان» را نیز برای آن جعل کردهاند، جای معترضین و آشوبگران با هم عوض کرده و غمگسار اغتشاشگرانی شدهاند که به بهانه اجرای انتقادبرانگیز طرح سهمیهبندی بنزین و افزایش نرخ آن، سازمان یافته، به صورت شبکهای و با هماهنگی امپراتوری رسانهای دروغ و فریب، ضمن قدارهکشی و ایجاد فضای رعب و وحشت، اموال عمومی نظیر اتوبوس، مترو، پمپ بنزین، ساختمانهای دولتی، خانهها و خودروهای مردم، فروشگاهها، مساجد و حسینیهها و حتی قرآن را به آتش کشیدند. این اراذل و آشوبگران اجارهای به مردم کوچه و خیابان هم رحم نکردند و به گفته مقامات امنیتی، با کلتهای خفیف از فاصله نزدیک به آنها شلیک کردند تا عامل این کشتار را نظام و نیروهای نظامی و انتظامی جا بزنند.
این سلبریتیها، با وقاحت در بیانیه خود که مورد ذوقزدگی زنجیره خبیث رسانهای فریب و دروغ قرار گرفت، چشم خود را بر مدارا و مماشات مدافعان امنیت با معترضان و از جانگذشتگی آنها برای حفظ امنیت مردم و گستاخی و جنایات داعشمآبانه آشوبگران بستهاند و جای شهید و جلاد را عوض کردهاند.
اینها در شرایطی است که این طیف در انتخابات برای حمایت از روحانی گلو پاره میکرد و یقه میدرید و از همینرو یکی از مسببان اصلی وضع موجود است و بهجای شانه خالی کردن از پذیرش مسئولیت و پاسخگویی، باید از پیشگاه ملت عذرخواهی و تقاضای بخشش کنند. مردم بیدار و هوشیارند، آلزایمر هم ندارند و خوشخدمتی این طیف برای پیروزی روحانی را خوب به خاطر دارند.
این همصدایی و بازی در زمین دشمنان و بدخواهان ملت، واکنشهایی را به همراه خواهدداشت و دست ملت خرخره ی این از خدا بی خبران را چنان خواهد فشرد که بجای بازی در جلوی دوربین در صحنه سیرک به اداو اطفار حیوانیت بپردازند . به امید آن روز .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
4_6005560449674773923.mp3
6.27M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
شنبه 1398/09/16
❇️آفتاب نیوز- امام جمعه تهران: از مردم گاهی لغزش و خطا سر میزند و ناآرامیها بروز میکند/ مسئولان آنها را ببخشند
❇️معاون استاندار تهران:دیوان عدالت اداری مصوبه تعیین محلهایی برای برگزاری اعتراضات را ابطال کرد
❇️اینترنت موبایل چند شهر دیگر سیستان و بلوچستان وصل شد
❇️ترامپ باز هم از اعتراضات در ایران حمایت کرد
❇️فارس: فیس بوک صفحه کاربری عربی رهبر معظم انقلاب را پاک کرد
❇️بهارنیوز: تغییر محل نشست کمیسیون برجام در وین به دلیل تصمیم گروهی از ایرانیان ساکن وین برای تجمع مقابل هتل کوبورگ در همبستگی با اعتراضها در ایران
❇️فرانسه: فعالیتهای موشکی ایران مطابق با قطعنامه سازمان ملل نیست و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ یک سوال ساده !
کسانی که دشمنی آمریکا و انگلیس با ایران را به خاطر انقلاب و بعد از تسخیر لانه جاسوسی میدانند یا نادانند یا ناباب. وگرنه نباید داستان را از نصفه تعریف کنند که نامردی است. مثلاً اگر کینه شتری آمریکا از ما به خاطر شعارهای انقلابی و محو اسرائیل از زمین و امثال اینها بود، مدعیان بفرمایند که شعار مصدق، مرگ برآمریکا بود یا مرگ بر انگلیس؟ مصدق حزباللهی و خانواده شهید بود یا بسیجی و سپاهی؟ دولتش میخواست اسرائیل را از صفحه روزگار محو کند یا آمریکا را شیطان بزرگ میدانست؟ او هم که حقوقدان بود و اتفاقاً مخالف انگلیس. آیا او هم زبان دنیا را نمیدانست؟ سؤال بسیاری از مردم از جامعهشناسان و روانشناسان این است که واقعاً چرا عدهای مردم را – دور از جان- مثل خود فرض میکنند؟ دیوار بیاعتمادی به آمریکا در زمان مصدق بلند بود یا کوتاه؟ شهدای 16آذر 32 پرچم آمریکا را در دانشگاه آتش زدند که پاسخشان سرب داغ شد؟ یا با جهان درافتادند که در خون خود غلتیدند؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ دستان ناپاک !!!
مشکل ما در صد سال اخیر و مخصوصاً در این 40 سال انقلاب با کار به دستانی است که ناصالح بوده و هستند و یکی دوتا نیستند. در زمینه تاریخ و تدوین کتب درسی ضعف مفرط ما نفوذ کسانی بوده و هست که یا تاریخ را نمیدانستند یا خدا را، که وقایع مهم را از حافظه مردم خط زدند و مأموریت « بیتاریخ سازی » کشور را خوب انجام دادند.
1⃣ نسل کشی عجیب و تاریخی انگلیس از ایران در سالهای 1295 تا 1298 خورشیدی که در آن نیمی از جمعیت 18میلیونی ایران به کام مرگ افتادند و حتماً یکی از دلایل روی کار آمدن رضاشاه نیز همین بود، در هیچ کتاب تاریخی درسی و غیر درسی مدرسه و دانشگاه و حوزه نیامده است و اگر نبود تشکیک صحیح و به جا در افسانه هولوکاست، و نیاز به « فریاد تاریخ » در برابر مستکبران، هیچگاه این قتل عام، حتی در همین سطح ضعیف امروزی هم مطرح نمیشد. عجیبتر از این سکوت، تلاش وسیع گروهی است که قصد دارند با فراموشاندن تاریخ، دهان خون آلود دشمنانی که مردم ایران را سالها به دندان کشیدهاند پاک کنند و از دیوهای وحشی آمریکا و انگلیس، کدخدا و شرکای تجاری بسازند.
شاید اگر گروههای مختلف علمی و جوان، بر پیامدهای آن قحطی بزرگ بر فرهنگ و اجتماع و سیاست و اقتصاد و... تمرکز کنند، واقعیات ارزشمندی به دست آید. از این صنف فراموش شدهها در تاریخ کم نیستند.
2⃣انقلاب خونین مسجد گوهرشاد که در حمایت از علما و فرهنگ ایرانی و حدود 7 ماه قبل از کشف حجاب صورت گرفت هم به بلای نسیان و تحریف مبتلا شد.
3⃣آمدن و رفتن رضاشاه،
4⃣ داستان کشف حجاب،
5⃣ خیانتها و خباثتهای 50-60 ساله ریپورترهای پدر و پسر،
6⃣ روی کار آمدن محمدرضا،
7⃣ ملیسازی نفت،
8⃣ فرار شاه و
9⃣کودتای 28 مرداد،
🔟معضل روشنفکران متحجر و... و تاریخ انقلاب، از اسناد لانه جاسوسی تا قرارداد الجزایر و ماجرای مذاکرات منجر به آزادی گروگانها و مک فارلین و... و دهها فراز و نشیب تاریخ ایران که جایی در کتب درسی و فیلمها و فیلمنامهها و برنامهها و بازیهای رایانهای حتی داخلی ندارند. و واقعاً چه دستهایی در کار است که نمیخواهد مردم واقعیات تاریخ ایران را بدانند؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)