1_39708453.mp3
2.03M
حسن نظری(مطالب ویژه), [۱۵.۱۲.۱۹ ۱۸:۰۵]
[Forwarded from یازینب]
[ Audio file : @Panahian_ir – این پیام را جهانی کنید! ]
🎵 #این_پیام_را_جهانی_ڪنید
💢 ماجرای نامۀ جالب دختر دانشجو ،
بعد از زیارت #حضرت_معصومه_س
🎤 حجت الاسلام علیرضا پناهیان
🔴 دخترا ؟!
این پیامو برسونیدبه همه ی دخترای عالم
😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ Video ]
[ Video ]
🎥 اعتراف سناتور آمریکایی در کنفرانس دوحه 2019
✅ سناتور لندزی گراهم: بعد از سرنگون شدن پهپاد با ترامپ صحبت کردم. ترامپ به من گفت اگر به ایران حمله کنیم آیت الله حتما جوابمان را میدهد.
🔺 ترامپ قبلا گفته بود به ایران حمله نکرده چون نمیخواست سربازان ایرانی کشته شوند!!
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
هدایت شده از حرز طلاب
📩 پاسخ رهبر انقلاب به نامه یک دختر نوجوان درباره ورود به عرصه تکلیف الهی
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به نامهی یک دختر نوجوان درباره موعد تکلیف الهی، ورود به این وادی را تبریک گفته و توصیههایی برای دختران و پسرانی که به این عرصه تکلیف الهی وارد میشوند، بیان داشتند.
📝 متن پاسخ رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
⭐ دختر خوبم! وارد شدن به وادی تکلیف الهی، بر شما مبارک باد.
👈 شما اکنون مخاطب خدای بزرگ و مهربان میباشید، و این شرف عظیمی است. سعی کنید دستورات خدا را یاد بگیرید و به آن عمل کنید.
👈 این، شما را خوشبخت و ارزشمند و مفید برای دیگران خواهد کرد.
👈 رهبران اسلام یعنی پیغمبر و ائمهی معصومین علیهم السلام بهترین پیشوایاناند؛ سعی کنید آنها را بشناسید و پیروی کنید.
👈 درس خواندن و تهذیب اخلاق و هوشیاری سیاسی همراه با تلاشهای انقلابی، وظائفی هستند که دختران و پسران این نسل باید آنها را هرگز فراموش نکنند.
🌹 من سالگرد مکلف شدن شما را تبریک میگویم و برای شما دعا میکنم.
سیّدعلی خامنهای
سیدعلی خامنه ای
🌐 @seidali_khamni_ir
هدایت شده از حسن نظری
کایت زندگی طلبه رزمندهای که با گلوله شهید نشد/ چگونه «بی تو پریشانم» آرزوی همسر شهید را برای نویسنده شدن برآورده کرد؟
روایت قصه ی زندگی شهدای مدافع حرم که تعریف جدیدی از جهاد اصغر را به نسل های امروز داده اند همچنان و شاید تا چندین سال بعد مورد استقبال مخاطبان بازار نشر قرار بگیرد.
گروه فرهنگی-رجانیوز*: شنیدن قصه ی زندگی شهدا از زبان همسرانشان یکی از جذاب ترین منظر های روایت های در خصوص شهدا محسوب می شود و مجموعه کتاب های «نیمه ی پنهان ماه» با همین زاویه ی دید توانستند محبوبیت زیادی بین مخاطبان این قصه ها پیدا کنند. این قصه ها اغلب توسط نویسنده ای از همسر شهید دریافت می شدند و سپس آن نویسنده خاطرات را به نگارش در می آورد.
به گزارش رجانیوز؛ در کتاب «بی تو پریشانم» اما با نوع دیگری از روایت قصه توسط همسر شهید رو به رو هستیم. خانم پاشاپور نویسنده ی کتاب و همسر شهید محمد پورهنگ همانگونه که در ابتدای کتاب می نویسند علاقه ی فراوانی به داستان نوشتن دارد و اشاره می کند که همسرش به او گفته است وقتی هید شدم قصه ی زندگی ام را بنویس و این ماجرای عجیبی است که شهادت همسر، خانم پاشاپور را به آرزوی شان رساند.
روایت قصه ی زندگی شهدای مدافع حرم که تعریف جدیدی از جهاد اصغر را به نسل های امروز داده اند همچنان و شاید تا چندین سال بعد مورد استقبال مخاطبان بازار نشر قرار بگیرد. چه آن هایی که علاقه به خواندن قصه دارند و چه کسانی که می خواهند قدری عمیق تر به شناخت نسلی از جوانان انقلابی دست پیدا کنند مخاطب این آثار محسوب می شوند.
کتاب روایت ساده و روانی دارد و نویسنده به دور از اضافه نویسی خیلی زود شما را با اصل ماجرای زندگی خود و شهید همراه می کند. قصه ی کتاب پیش از خواستگاری تا لحظه ی وداع آخر همسر شهید را در بر می گیرد.
این کتاب دو بخش دارد. بخش نخست روایت قصه از زاویه ی دید خود نویسنده به عنوان همسر شهید است و در بخش دوم روایت هایی در خصوص بخش هایی از زندگی شهید بیان می شود که شاید بتوان گفت در این بخش خانم پاشاپور قدم های قابل قبولی را در بحث داستان نویسی بر می دارد چرا که قصه ها از زاویه ی دید نویسنده روایت نشده است.
در همین بخش دوم است که ما به شکلی عمیق تر شخصیت شهید را میشناسیم و اطلاعات جالبی در خصوص گذشته و مسیر شدن شهید پورهنگ برای مخاطب بیان می شود. آن جاست که به صورت ملموس موقعیت مرزی در زندگی به چشم می آید و مشخص می شود که چگونه فردی مسیر رشد و کمال معنوی را تا شهادت طی می کند.
وجه دیگر جذابیت این کتاب که باز هم در قصه ی آن وجو دارد نوع شهادت این طلبه ی مجاهد است. شهید پورهنگ به ضرب گلوله به شهادت نرسیده، بلکه به دست یک نفوذی در دوران حضورش در سوریه مسموم شده و این سم رفته رفته تمام بدن را در گیر کرده و منجر به شهادت وی شده است.
در کنار این ها شاید بتوان عدم ارائه ی تصویر درست از فعالیت های شهید پورهنگ در سوریه را از جمله اشکالات کتاب دانست. بخش عمده ای از قصه مربوط به سفر همسر و دختران شهید به سوریه و استقرار در این کشور است و در این بخش نویسنده هر آنچه را که دیده روایت می کند و برای خود اون نیز اصل فعالیت های شهید مشخص نمی شوند یا حداقل به دلیل نوع روایت ما احساس می کنیم که او چیزی بیش از همین ماجراهایی که می بیند اطلاع ندارد.
از این رو شاید اگر نگارش کتاب توسط یک نویسنده ی حرفه ای انجام ی شد یا حتی خانم پاشاپور پس از نوشتن مشاهدات خود اقدام به جمع آوری خاطرات و روایت هایی در خصوص فعالیت شهید پورهنگ در سوریه می کرد ما تصویر و درک بهتری از فعالیت شهید در سوریه و چرایی انتخاب این نوع شهادت برای وی می داشتیم .
با این وجود می توان گفت کتاب به دلیل حجم کم و البته روان بودن قصه در کنار آغشته بودن به لطافت های یک روایت زنانه از زندگی کتاب خوش خوان و قابل قبولی محب می شود. کتابی که می توان یک نفس آن خواند و از مطالعه اش لذت برد.
* حامد یامین پور / روزنامه نگار
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
📸 دیدار جمعی از جانبازان ارتش عراق با آیتاللهالعظمی سیستانی
آیتالله سیستانی در این دیدار با رزمندگان صحبت کرده و آنان را مورد عنایت قرار دادند و در جهت تکریم آنان اجازه دادند که عکس و فیلم بگیرند.
hawzahnews.com/news/876290