eitaa logo
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
1.2هزار دنبال‌کننده
128 عکس
8 ویدیو
1 فایل
🍃🥘 ارائه دستورات آشپزی مطابق با طب اسلامی از مواد اولیه سالم و مورد تایید •✾🥘 مطبخ ستاد🥘✾• 🥘 @matbakh_setad 🕌 کانال مرجع 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5870806709756233072.pdf
236.8K
☝️☝️☝️☝️☝️ ⛔️ پرهیزهای بهداشتی تغذیه ای طب اسلامی ⛔️ اغذیه ممنوع الاجتماع ⛔️ اغذیه مطلوب الاجتماع ⛔️ ممنوع الاکل ⛔️ ممنوع الشرب ⛔️ پرهیزات زناشویی ⛔️ پرهیزات حمام ⛔️پرهیزات مسواک @matbakh_setad
💠 ادریس بن عبد الله گفت: در نزد امام صادق(ع) بودم که سخن از گوشت به میان آمد و آن‌حضرت فرمود: «یک روز 🍖 بخور و روز دیگر از استفاده کن و روز بعد چیز دیگری🍲🍳🍵». 📚 المحاسن ، جلد۲ ، ص۴۷۰ 🍃🍃🍃🍃 بر مبنای این روایت کلیه دستورات تغذیه ای این کانال در سه دسته قرار میگیرند : 🍗 (گوشتی) (شیری) 🌱 (گیاهی) ✍کپی از مطالب کانال بدون ذکر منبع،شرعااا جایز نیست!!! •✾ مطبخ ستاد"احیای طب اسلامی"✾• @matbakh_setad
💠 #لحمی(گوشتی) 🗃🗃 #سوپ_آش 🍲🍲🍲🍲آش #سکباج (شوربای ایرانی) 🍏🍎مواد لازم برای 4 نفر👇👇 گوشت گوسفندی تازه 300گرم زردک 2عدد متوسط برنج نیم دانه 1پیمانه پیاز 1عدد درشت برگ چغندر و تره 1پیمانه سرکه نیم پیمانه شکر سرخ نیم پیمانه آب جوش 6پیمانه نمک.دارچین.فلفل.زعفران.شحم به میزان لازم 🍃 پیاز را نگینی خرد کرده و همراه شحم درون قابلمه میریزیم بعد از اینکه پیازها طلایی شد ، گوشت را که بهتر است چرخ شده باشد اضافه میکنیم. نمک.فلفل.دارچین را افزوده 5دقیقه تفت میدهیم زردک را که نگینی خرد کرده و 10دقیقه جرا جوشانده ایم به مواد اضافه میکنیم سپس آب و برنج خیس خورده و برگ چغندر ریز خرد شده را به مواد اضافه کرده به مدت 50 دقیقه میپزیم بعد از 50 دقیقه شکر و سرکه و زعفران را افزوده 10 دقیقه دیگر میپزیم. ✍ #خواص این غذا خواص #ضد_پیری دارد و با #پوکی استخوان مقابله می کند. گلو درد را تسکین می دهد و قند خون را #تنظیم می کند😍 •✾ مطبخ ستاد✾• @matbakh_setad
💠 #نباتی 🗃🗃 #املت #املت_برگ_چغندر😋 یه غذای ساده و مفید با برگ چغندر و پیاز و تخم مرغ برگ چغندر رو بخارپز میکنیم و کنار میزاریم پیاز داغ آماده کرده و با برگ چغندر مخلوط میکنیم یه تفت کوچولو ، بعد روش تخم مرغ میزنیم ، به همین راحتی😊 📚 #خواص چغندر ، عقل و ذهن را قوی و خون را صاف میکنه.... باعث خواب راحت میشه ، عروق بسته رو باز میکنه و.... •✾ مطبخ ستاد✾• 🍲 @matbakh_setad
💠 #لبنی 💟 #نان 🍞 #نان_سبوسدار_محلی 🍃مواد لازم برای 4 قرص نان: ✔️آرد سبوسدار گندم 1پیمانه ✔️شیر جوشیده خنک شده نصف پیمانه ✔️نمک نصف قاشق چایخوری 🍃ابتدا نمک و آرد را باهم مخلوط کرده و الک میکنیم سپس شیر را قاشق قاشق افزوزه و خمیر را ورز میدهیم وقتی تمام شیر و آرد مخلوط شد و خمیر یک دست به دست آمد روی خمیر را با پارچه نمدار روی خمیر کشیده و 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت میدهیم... 🍃روی میز کار کمی آردپاشی کرده و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کرده و چونه میگیریم چونه ها را گرد کرده و به قطر 2 میلیمتر پهن میکنیم 🍃برای پخت نان بهترین روش پخت روی #ذغال است برای سهولت در نگهداری و جابجایی تنور بهترین روش مجرب پخت روی زیر #گلدانی_لعاب_نخورده_سفالی است به این روش که درون ظرفی فلزی مناسب را پر از ذغال افروخته کرده و زیر گلدانی را روی دهانه ظرف قرار داده و 30 دقیقه صبر میکنیم تا زیر گلدانی به آرامی داغ شود سپس قرص های نان را درون این تنور قرار داده و به مدت 3 دقیقه میپزیم سپس نان را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم برای جلوگیری از خشک شدن نان هنگام پخت روی تنور در قابلمه قراردهید دقت کنید قرص نان باید 1 سانتیمتر کوچکتر از زیرگلدانی باشد... نوش جان😍😋 🍲 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روی گلی در خانه. ❇️ امام صادق(ع) : 🔹 شِراءُالحِنطَةِ یَنفِی الفَقرَ وَ شِراءُ الدَّقیقِ یُنشِی الفَقرَ وَ شِراءُ الخُبزَ مَحقٌ 🔸 خرید گندم فقر را می برد و خرید آرد فقر می آورد و خرید نان باعث تباهی و می گردد!!!😱  📚 من لایحضره الفقیه ج۳ ص۲۶۸ @matbakh_setad
💠 آشپزی باید با این مولفه‌ها باشه 👇👇👇👇 1⃣ حتما با وضو باشه، مخصوصا زمانی که عذر شرعی داری. ⛔️ بی وضو دست به اجاق گاز نزن، در حالت جنابت هم کراهت داره آشپزی کردن. ❌برای سید بن طاووس غذا آوردند گفت این چیه؟ اینو خانوم حایض بی وضو درست کرده. گفتند بله. گفت ببرید این کراهت داره خوردنش. ❌ پس اثر می ذاره، درسته؟؟ ❌ 👌👌👌حتما با وضو برید سر اجاق گاز. 2⃣ نیت نذری کردن ❌الان مثلا دوشنبه هست وضو می گیرم، امروز تو مفاتیح نوشته برای امام حسن و امام حسین(علیهما السلام) است. نیت می کنم من امروز می‌خوام قرمه سبزی درست کنم، نذر این دو امام عزیز باشه یا چای نذری برای این دو اهل بیت. بعد شروع می کنم کار عادیمو می کنم. غذامو می پزم. ❌ ✅ کسانی که با نیت نذری آشپزی انجام می‌دن، بعد از سه چهار ماه تغییر را در زندگی‌شون کاملا احساس می کنند. به چه شکلی❓❓ 3⃣ استفاده از اسماء الهی ما تو آداب اسلامی داریم حتما موقع آشپزی از اسماء الهی استفاده کنید. مثلا برای اینکه نسل با عفت داشته باشی پسر و دخترت اهل نگاه حرام نباشن این ذکر و زیاد بگو : یاعفیف ❌خودت می بینی امروز حوصله نداری، ذکر« یا باسط » رو بگو. مادری که حوصله بچه نداری؛میزنیش😰 ناراحتی چرا مادرشدی؟! زیاد بگو یا باسط❌ ❌یا کسانی که باردارند، الان یه چیزی هوس می کنند. فردا یه چیزی هوس می کنند، اینا بلند می شن رستوران می رن. اون کارگری که اونجا آشپزی میکنه، شاید اهل رعایت آداب نباشه. وقتی من اون غذا رو می خورم تمام خبث غذا به من می رسه. ❌ ⁉️ حالا من باید چی کار کنم بالاخره باید یه جاهایی برم رستوران و...❓❓❓ ✅ اگر قبل از غذا سوره « تین » رو بخونی خبث غذا از بین می ره. خبث باعث دعوا میشه خبث باعث میشه نمازت قضا بشه ⛔️ الان به واسطه فضای مجازی و تلگرام زنان ما از آشپزی افتادند. اصن نمی خوان آشپزی کنند. یه جای ارزون هم تو محل پیدا می کنند، یه کبابی ارزون، یه فست فودی ارزون، می گه اینجا ارزونه چیزی نمی شه. همینجا می گیریم. 😔❌❌ از هرجایی غذا نگیرید. 👌👌👌این پیام رو ب دست تمام کسانی برسونید ک میخوان سرباز امام زمان عجل‌الله تربیت کنن.... 🆔 @matbakh_setad
💠 #لحمی. 💟 #آش_سوپ 🍵 #آش_باقلا 🍃مواد لازم برای چهار نفر باقالی پخته 1پیمانه گوشت چرخکرده دلخواه نیم پیمانه گندم پخته 2 پیمانه پیاز نگینی سرخ شده 1پیمانه برگ چغندر 2پیمانه آب جوش 6لیوان نمک.زردچوبه.شحم به میزان لازم 🍃 دستور تهیه: ابتدا پیاز را درون قابلمه ریخته و زردچوبه و گوشت را اضافه میکنیم 5 دقیقه تفت داده سپس باقالی و گندم و نمک و آب را اضافه کرده و 45 دقیقه میزیم بعد از 45 دقیقه سبزی را اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر میپزیم به دلخواه میتوانید از نعنا خشک و پیاز داغ استفاده کنید به همین راحتی ، به همین خوشمزگی😋😉 🍃 #خواص : خونساز استخوانساز مقوی حافظه مقوی بدن و... 🍲 @matbakh_setad
💠 #نباتی. 🗃🗃 #حلوا #حلوای_خرما سویق گندم (آرد گندم با سبوس تفت داده شده) : 150 گرم خرما : 500 گرم روغن کنجد یا زرد یا شحم یا حیوانی: 120 گرم گلاب : 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم كرده : 1 قاشق مرباخوری پودر بادام : 1 قاشق سوپ خوری ✍طرز تهیه : سویق گندم را در روغن مقداری تفت‌ می‌دهیم. سپس روغن را به سویق‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ خرما را از هسته جدا‌ می‌كنیم و با گلاب و زعفران دم كرده به سویق تفت داده‌ می‌افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم‌ می‌زنیم. بعد از این كه این مواد كامل کامل با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر‌ می‌داریم تا حلوا كمی سرد شود در این مرحله اگر با تكان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر بادام یا پسته آن را تزئین‌ می‌كنیم.این حلوا را‌ می‌توان با دست به شكل‌های مختلف در آورده ومصرف کرد. 📚 #خواص : مقوی و مفید البته مصرف زیاد آن موجب کاهش نیروی جنسی میشود •✾ مطبخ ستاد✾• 🍲 @setad_ehya_teb_eslami
💠 #لبنی. 🗂🗂 #سوپ_آش 🍲 #كله_جوش😋 🍃مواد لازم براي دونفر: گردو ريز يا آسياب شده ١٠٠ گرم كشك ١ ليوان آب ٣ ليوان پياز ١ عدد درشت نعناع سائيده شده ٢ قاشق پر غذاخوري نمك فلفل زردچوبه و روغن به ميزان لازم 🍃طرز تهيه : ابتدا پياز را خرد و كمي روغن سرخ ميكنيم و زردچوبه ميزنيم گردوي ريز خرد شده را اضافه و كمي با پياز تفت ميديم ، كشك را با آب مخلوط كرده بهش اضافه ميكنيم همينكه چندقل خورد و كمي آبش تبخير شد نعناع خشك را اضافه ميكنيم و از روي حرارت برميداريم و در ظرف ريخته و نوش جان كنين👌😋 1. نعناع را ميتونين بصورت نعناع داغ درست كنين و بهش اضافه كنين 2.گردو ميتونين با چاقو ريز ريز خرد كنين ميتونين آسياب كنين 3.از كشك غليظ استفاده كنين 4.نكته مهم حتي خيلي مهم 😉 اين غذاي ساده و كم زحمت سرشار از كليسم و پروتئين است و بسيار سريع و راحت است👍 @matbakh_setad
💠 🍲 🍃مواد لازم برای۴ نفر: باقلا ۳۰۰ گرم شوید ۳ قاشق تخم مرغ ۳ عدد سیر ۴ حبه کره (یا روغن زیتون) ۱۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آب به مقدار لازم 🍃طرز تهیه ۱- ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم ۲- سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همان‌طور روی حرارت باقی می‌گذاریم تا باقلا نیم پز شود ۳- پس از جوش آمدن آب، تخم‌مرغ را اضافه می‌كنیم.این تخم‌مرغ‌ها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوش‌طعم می‌كنیم. @matbakh_setad
💠 #لبنی 🎃 #کاکای_کدو (روشی عالی برای افزایش عقل اونایی که کدو نمیخورن😜 طعم کدو توش پیدا نیست) 🍃مواد لازم: آرد برنج: 1 لیوان پوره کدو حلوایی پخته شده: 1 لیوان شکر سرخ: نصف لیوان(البته مقدارش بسته به مقدار شیرین بودن کدو #متغیره) تخم مرغ: 1 یا 2 تا شیر: ۱/۴ لیوان مغز گردو خرد شده:دلخواه گلاب مغز هل کوبیده، زعفران دارچین و زنجبیل : اختیاری 🍃طرز پخت: خب اول از همه کدوی پخته شده رو با قاشق له میکنیم بعدم تخم مرغ و آرد و شکر و زعفران و مغز هل و افزودنیهای دلخواه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم خب حالا مقدار شیر و گلاب رو جوری می ریزیم که مایه مثل کوکو بشه و خوب هم میزنیم آها راستی اینم بگم بسته به شیرینی کدوها، شکر رو میزون کنین...یعنی وقتی همه مواد رو قاطی کردین یکم بچشین تابه رو با روغن می ذاریم روی حرارت تا خوب گرم بشه.... می تونین هم مثل کوکو یک سره بریزین مواد رو .. هم می تونین مثه شامی با قاشق بریزین و دونه دونه سرخ کنین یا اینکه از قالب استفاده کنین ، البته این بستگی به رقیق یا غلیظ بودن مایه کاکا داره دو طرف کاکا رو سرخ می کنیم و سرو می کنیم .. @matbakh_setad
💠 🍥 ابتدا شیر محلی را در قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد،بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد میگرد و سفت می شود. 💫همین که خامه کمی غلیظ شد و شکل گرفت کافیست و دیگر نیاز نیست به هم زدن ادامه دهید در این صورت تبدیل به خواهد شد. @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #آشپزخانه فیلم طرز تهیه کامل #حلیم (سریع و راحت)😍😋👆👆 🍃این توضیحات (تجربه ای) داره میگم خدمت تون 👆😁🙈 1⃣.از گوشت گوسفندی استفاده کنید نمک و ادویه رو بهتره همون اول بریزید... 2⃣.وقتی داشتید آب گوشت ومیریختید داخل بلغورگندم پخته شده حتما پیازشو جدا کنید ..👌فقط آب گوشت وبریزید ☺️ 3⃣.از روغن های محلی وحیوانی وارگانیک استفاده کنید 👌👌 4⃣.حتمابلغور پخته شده را میکس کنید عین مال بیرون میشه شک نکنید 😍👌 #نوش_جان 🌺🍃 #آگاهی مقدمه #سلامتی ست @setad_ehya_teb_eslami 👌 #سلامت_باشید
💠 #لحمی #شامی_بابلی.. 🍃مواد لازم: 🔹سبزی معطر : 500 گرم (ترجیحا شنبلیله،زلنگ،اناریجه،سرسم،اوجی و دو برابر اینها جعفری،تره،سیر) 🔹گوشت گوسفند: 500 گرم 🔹لپه: ۲۵۰ گرم 🔹پیاز: 2 عدد 🔹تخم‌مرغ: 4 عدد 🔹نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: مقدار لازم 🔹آرد یک تا سه قاشق 🍃 طرز تهیه: ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود ، لپه را از2-3 ساعت قبل خیس کنید و پس از این مدت بپزید و مانند گوشت بگذارید اب لپه نیز کاملا تمام شود. گوشت ، لپه و تمام سبزی ها را چرخ کنید و به آن نمک ، فلفل و کمی دارچین بزنید و مخلوط کنید ، تخم‌مرغ ها را تک تک بشکنید و به موادی که چرخ کرده اید اضافه کنید سپس مواد را خوب ورز دهید. درون تابه ای مناسب روغن بریزد ، کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید ،کمی سفیده تخم مرغ به آن بمالید وشامی‌ را درون روغن با حرارت ملایم سرخ کنید با توجه به قیمت گوشت😅نسبت ها رو تغییر بدید و بیشتر از لپه استفاده کنید @matbakh_setad
💠 🍲 طرز تهیه 😋 🍃مواد لازم: برای هر نفر بادام درختی : ۱ ق غ پوست‌ گرفته و آسیاب‌ شده. آرد برنج: ۱ ق غ. شکر سرخ یا عسل: ۱ ق غ گلاب: ۲ ق غ آب یا شیر : ۱ لیوان 🍃دستور پخت: پودر بادام، شکر سرخ، گلاب و آب را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می‌ دهیم. پس از اینکه محلول کمی یکد‌ست شد، آرد برنج را کم‌ کم می‌ افزاییم تا گلوله نشود و مرتب هم می‌ زنیم تا قوام بیاید. 🌺 خواص: حریره بادام بخورید تا پوست و موی خوبی داشته باشید حریره بادام غذایی مناسب برای رشد و تقویت کودکان و همچنین بزرگسالانی است که خشکی مزاج دارند یا لاغر هستند. بهتر است این افراد صبحانه خود را حریره بادام قرار دهند. بادام ایرانی منبعی سرشار از منیزیم، مس، فسفر و ویتامین‌های E و B2 است و به همین سبب، عمومی بدن و نیروی جنسی، مقوی و ، و مقوی و مو می‌باشد. همچنین بادام ست و اثر خوبی در رفع ، و خشکی پوست و مو و ناخن دارد و در درمان سرفه، تنگی نفس و زخم‌های روده و مثانه نیز کاربرد دارد. 🆔 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #نباتی #کوکوی_تره 🍃مواد لازم : تره ۸۰۰ گرم (پیازچه و جعفری مقدار و به دلخواه) تخم مرغ ۴ عدد گردو ۵۰ گرم سیر ۴ حبه زرشک به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم 🍃طرز تهیه ۱- ابتدا تره را پاك كرده و خوب بشویید و در آبكش قرار دهید و بعد از اینكه كاملاً خشك شد آن را ریز و نگینی خرد كنید. ۲- سیر رنده شده كه بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمك و فلفل را كاملاً با آن ‌مخلوط كنید و خوب هم بزنید. مقداری روغن را تابه داغ كنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید. ۳- سپس در آن را بگذارید تا كمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشك را روی سطح كوكو پخش كنید و بقیة مواد كوكو را روی آن بریزید. ۴- سپس گردوهای درسته را روی سطح كوكو بگذارید و كمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و كاملاً‌ بپزد.بعد از اینكه زیر آن سرخ شد كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود 👌 نوش جان کنید و از خواص بیشمار تره بهره مند بشید @matbakh_setad
💠 #نباتی #بورانی_بادمجان 🌼 مواد لازم: ماست ۱ پیمانه بادمجان ۳ عدد سیر ۲ حبه لیمو ترش ۱ عدد روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری نمک و زنیان به مقدار لازم 🌹طرز تهیه : ۱- سیر را رنده کنید ۲- با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند ۳- بادمجان‌ها را روی شعله پخش‌کن یا کباب‌پز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی‌که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. ۴- وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند ۵- بادمجان‌های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌که خوب با یکدیگر مخلوط شوند ۷- سیر و نمک و زنیان را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید. ۸- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانه‌های انار تزیین کنید. 👌خواص: 🌱دافع سودا و صفرا 🌱ضدصرع وتشنج 🌱مقوی معده 🌱شاداب کننده پوست 🌱مقوی مغز 🆔 @matbakh_setad
💠 #لحمی #کباب_بلدرچین😋 🍃مواد لازم: بلدرچین 4عدد پیاز قرمز 1عددمتوسط آب لیموترش تازه نیم پیمانه فلفل شیرین 6عدد زعفران دمکرده نیم پیمانه نمک.فلفل سیاه به مقدار لازم کره محلی به مقدار لازم 🍃 طرز تهیه : ابتدا گوشت بلدرچین را کاملا شسته و درون شکمش را خالی میکنیم و میگذاریم کاملا خشک شود سپس پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفران و نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و بلدرچین ها را کاملا با مایه مخلوط میکنیم و 3ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. سپس ابتدا فلفل و بعد بلدرچین ها را به سیخ میکشیم یکی درمیان فلفل میچینیم بعد روی ذغال کباب میکنیم دقت کنید گوشت بلدرچین سبک و زودپز است پس نباید گذاشت خشک شود ، بعد از کباب کردن روی گوشتها کمی کره محلی میمالیم. 🌺 پیامبر اکرم(ص) : کسی که دوست دارد ، غیظ و #غضب او کم شود گوشت #بلدرچین مصرف کند.... 🌀درمان ضعف اعصاب 🌀درمان ناراحتی‌های روانی 🌀درمان بیخوابی 🐤 @matbakh_setad
#شیرینی_نخودی_بدون_فر خیلی خیلی آسون و بی درد سر همینطور خیلی خوشمزه 🍃مواد لازم: آرد نخودچی یک لیوان شکر سرخ یک لیوان ( شکراسلامی مولینکس یا آسیاب میکنم بعنوان پودر قند استفاده میکنم) پودر هل‌‌ یک ق چ کره نصف لیوان 🍃طرز تهیه: آرد نخودچی رو حرارت تفت میدیم. بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد ‌ کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید نکته : مثل شیرینیای دیگه خمیر جمع نمیشه به جای آرد نخوچی میتونید از انواع سویق ها خصوصا برای کودکان استفاده کنید ✍✍لینک •✾ مطبخ ستاد✾• 🆔 @matbakh_setad
💠 #لحمی #گندم_پلو😋 حاوی👇👇 بلغور گندم/برنج/عدس/گوشت دستور تهیه بزودی در کانال خوشمزه مطبخ ستاد به آدرس زیر👇👇 🍃 @matbakh_setad 🍃
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
💠 #لحمی #گندم_پلو😋 حاوی👇👇 بلغور گندم/برنج/عدس/گوشت دستور تهیه بزودی در کانال خوشمزه مطبخ ستاد به
💠 ارسالی از شما سلام و خداقوت خدمت شما بزرگوار... مااصالتأ کرمانی هستیم...اما چندین ساله مشهد زندگی میکنیم... یکی از غذاهای سنتی و بسیار مقوی گندم پلو هست😊 برای۴نفر... ۲پیمانه بلغور گندم ۱ونیم پیمانه برنج ایرانی نیم تا یک پیمانه عدس(به ذائقه و خواست آشپز و خوانواده)بهتره عدسش دانه ریز باشه و محلی که زود باز نشه و خوش طعمتر باشه😊 گوشت گوسفند قیمه ای۲۰۰گرم 🌀دستور پخت... اول گوشت که بصورت قیمه ای ریز خورد شده رو میذاریم تا بپزه عدس هم همینطور... حتمأ هواستون باشه آب گوشت کامل خشک نشه و نصف لیوان یا یک ملاقه آب داشته باشه که وقت دم کردن برنج بریزین لای برنج خیلی خوشمزه میشه👌 بلغورای گندم رو اول یکم بو میدیم...یعنی بدون روغن...بعد یک تادوساعت میذاریم تاخیس باشه.. خب حالا میریم سراغ دم کردن... آب برنج که جوش اومد قبل اینکه برنجارو بریزیم اول گندمهارو اضافه میکنیم به قابلمه دو دقیقه که جوشید برنج رو به گندمها اضافه میکنیم و منتظریم میشیم تا وقت ابکش کردن برنج برسه... برنج و گندم رو آبکش میکنیم...ته دیگ رومیذاریم(توصیه میکنیم نون باشه بیشتر بهش میاد😋)لایه اول برنج گندمی رو میریزیم بعد بینش یک لایه گوشت و عدس٬ دوباره برنج٬دوباره گوشت و عدس و لایه آخر برنج... میذاریم تا دم بکشه☺️ 💢چندتا نکته... ❗️سعی کنین غذاتون خوش نمک تر باشه چون گندم اصولأ نمک بیشتری بخودش میگیره و اگه کم نمک زده باشین مجبورین سر سفره نمک پاشو هی دست به دست بچرخونین😉 ❗️میتونین ازین غذا برای مهمونیااستفاده کنین و مثلا بجای برنج ساده و شوید پلو از برنج ساده و گندم پلو بذارین... ❗️نذارین گوشت و عدس زباد پز بشه و خیلی له بشه وقتی گوشتتون پخته شد از داخل اب گوشت بردارینشون و یکمی سرخشون کنین اینجوری خوشکل تر بنظرمیادداخل غذا...و برای تزئین روش ❗️حتما عصاره گوشتتونو روی برنج قبل از گذاشتن دم کنی بریزین که طعمش بهتر بشه ❗️این غذا بازم بخاطر وجود گندم روغن زیاد میکشه البته سعی کنین روغن دنبه یا زردو داغ کنین بریزین روش که هم بی ضرر باشه هم خوشمزگیشو بیشتر کنه😉 🌺این غذا بینظیره طعمش و بسیار مقوی و انرژی زاست مخصوصا برای ورزشکارا و بچه ها و اقایون حتما استفاده کنین نوش جان👌 @matbakh_setad
💠 💢طرز تهیه فرنی خرما👇👇 ✅ مواد لازم: 🔸شیر ۱.۵ لیوان 🔸آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری 🔸نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری 🔸خرما ۵ عدد 🔸دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری ✅ طرز تهیه: 👈هسته را درآورده و با کمی آب روی گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید. و را به اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.😋 🔴نکات: 🔸اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید. 🔸اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید👈مثل یا . 🔸میتونید هم نریزید. 🔸در صورت تمایل کمی به مواد اضافه کنید. 🔸برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید. 🆔 @matbakh_setad
💠 🍦 😋 🍃مواد لازم : زرده تخم مرغ 4 عدد شیر جوش 1 لیتر شکرسرخ 1لیوان گلاب 2قاشق غذاخوری زعفران 2قاشق غذاخوری پودر ثعلب 1قاشق غذاخوری خامه 1لیوان 🍃دقت کنید برای داشتن بستنی یک دست و بدون برفک سرعت عمل و جوش بودن شیر و صاف کردن مواد بستنی در هر مرحله کار بسیار مهم است.... برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید 🍃ابتدا زرده ها و شکر و زعفران را به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کند سپس دو قاشق شیر جوش و گلاب را باهم مخلوط کرده و حین هم زدن مواد قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم 5 دقیقه دیگر میزنیم سپس شیر و خامه را باهم مخلوط میکنیم در ظرفی جداگانه پودر ثعلب و 1 قاشق شکر را باهم مخلوط کرده و به آرامی به شیر اضافه میکنیم 🍃سپس ترکیب تخم مرغ و شکر و گلاب را با گذراندن از صافی به شیر جوش و خامه و پودر ثعلب افزوده و با دور کند همزن به مدت 10 دقیقه خوب هم میزنیم تا زرده ها به خاطر حرارت شیر نبرد و لخته نشود سپس به مدت 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار داده و مدام هم میزنیم 🍃مایع بستنی را درون فریزر قرار داده و هر 40 دقیقه بیزون آورده و هم میزنیم 3بار این کار را تکرار کنید حالا حدود 2 ساعت بستنی را با در بسته درون فریزر استراحت دهید بستنی شما آمده است.... در صورت دلخواه با مغزهای گردو و پسته و بادام میل کنید😍 نوش جاان 😋 🆔 eitaa.com/joinchat/827326468C3960e9fa2f
#رانی_عسل_خیار_لیموترش خواص: مفید برای کبد و کلیه ،رفع تشنگی،ضدصفرا وسودا و... مواد لازم: آب : یک لیوان(جوشیده خنک) عسل مرغوب : دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: یک تا سه قاشق مرباخوری خیار محلی رنده شده : یک قاشق غذاخوری 🔵روش تهیه: عسل را در آب حل کرده، و سپس خیار رنده شده و آب لیموترش تازه رو هم اضافه میکنیم به همین سادگی😊 @matbakh_setad