بسم الله الرحمن الرحيم
.
🔴جنسِ ضعيف!🔴
.
يك زمانى بود توى اين مملكت كه زن رو صدا ميزدن "ضعيفه"!
اينكه شرايط اون موقع چطور بوده و چه مرد سالاريه گستردهاى وجود داشته و چقدر جا براى مانور دادنِ خانمها كم بوده، توى به كار بردن اين عبارت تحقيرآميز بىتأثير نبوده اما وراى همهى اينها، چيزى كه اون زمان بود و به زعم بنده الان ديگه نيست، "نياز"ِ زن به مردهاى زندگيش بوده؛ پدر، برادر، شوهر و پسر(فرزند)!
الان و توى دوره و زمونهاى كه ما داريم زندگى میكنيم، نه تنها زن ديگه لايق تحقيرى مثل "ضعيفه" نيست(نه اينكه اون موقع بود!)، بلكه حتى به نظرم حالا زن از مرد هم قوىتره!
براى اين حرفم تنها يك دليل دارم و اونم اينكه زن براى داشتن يك زندگىِ خوب(چه از لحاظ مادى و چه از لحاظ معنوى) ديگه كوچكترين نيازى به مرد نداره در حالى كه عكسش صادق نيست، پس قوى تره چون نيازمند نيست!
میخواید مرور كنيم؟
قبلش فقط لازمه باز هم به سياقِ پُستهاى اخيرْ اين تبصره رو بزنم كه روى من با جماعت حزباللهيه و كارى به باقىِ قشرها ندارم!
برگرديم سراغ موضوعمون!
در جامعهى شهرى و نسبتاً مدرن امروز، دخترها بعد از سپرىكردنِ تحصيلات مقدماتى، وارد فضاى دانشگاهى ميشن، اون هم به گونهاى كه غالب كرسىهاى موجود رو در اختيار خودشون قرار ميدن!
در كنار سپرىكردنِ دروسِ مختلف، فعاليتِ گستردهاى در تشكّلها و انجمنهاى مختلف دارن و در كلاسهاى فوق برنامهى مختلفى شركت ميكنن و معمولا هم هر كدوم، حداقل در دو الى سه هنر مختلف مهارت دارن!
بر خلاف پسرها، دخترها نه چالشِ بىرحمانهاى به نام سربازى دارن و نه نيازى به كار و به دستآوردنِ پول، كه به سياق سنّت، مادامى كه در خانهى پدر هستن، تحت تكلّف پدرن و نيازهاشون رو پدر به عهده میگيره، بعد از ازدواج هم به خانهى همسر كه ميان، شوهر وظيفهى تأمين مخارج و برقرارى رفاه نسبى براى زنش رو بر عهده داره.
اينها اما همه روى كاغذه، دخترهاى امروز نه تنها تحمّلِ وابستگىِ مالى رو ندارن، كه بسيار محكمتر از پسرها، به دنبال استقلالِ هويتى و اجتماعىِ خود هم هستن و حتى در صدد زندگىِ مجردى در خانهاى شخصى بر ميان، البت اگر دنيا بذاره!!
در حداقلترين حالت ممكن اما، استقلالِ مالىِ دخترها، بديهىترين اتفاق اين روزهاى ماست، با آمارى شايد باز هم بهتر از پسرها!
بريم سراغِ يك وجه ديگه از زندگىِ دخترها!
نوع رابطهى دخترها در ميون خودشون و اكيپهاى رفاقتىشون، به قدرى سرشار از احساسات و عاطفه است كه از هر نظر اغنا ميشن.
دخترها براى درد و دل كردن با دوستانشون، براى گريه كردن در مقابلشون، براى ابراز احساسات بينشون و براى بيان كردن اونچه در دلشون سنگينى میكنه، هيچگونه محدوديت و خطِ قرمزى ندارن؛ بر خلافِ پسرها كه هميشه مجبورن يك حداقلى از سنگينى رو حفظ كرده و يك قالبِ بى روح و بى عاطفه رو حتى در مقابلِ صميمىترين دوستانشون رعايت كنن وگرنه طرد ميشن!
حالا در كنار همهى اين موارد، اختلاف جايگاه دختر و پسر در ميون خانواده و تفاوت برخورد و نگاهى كه به هر كدوم ميشه رو اضافه كنيد، دخترى كه تا به هر سنى سوگُلى پدر میمونه و پسرى كه از حدود پونزده سالگى، بايد ثابت كنه مَرد شده و عُرفاً اين وقتى تحقق پيدا میكنه كه پسر تبديل بشه به يك رُباتِ سخت و سرد كه احساسات و عاطفه رو در خودش كشته باشه و همهى تلاشش رو معطوف كنه به پول در آوردن، هر چى بيشتر بهتر كه بايد به فكر استقلالش باشه، حتى استقلال عاطفى از پدر و مادرش!
میمونه معنويت!
دخترها غالبشون چادرى دارن كه يادگارِ والاترين مخلوقِ خداست و همين براشون دايرهى معنويتى ايجاد ميكنه، هر چند خفيف!
و خب صد البته عشقشون به شهدا كه خودش عامل كافییه براى لبريز از معنويت شدن!
اين كاملاً طبيعيه كه فرق باشه بين عشقِ دخترها به شهدا با احساسِ پسرها به شهدا!
پس چى شد؟
دخترها نيازمندِ مَردى نيستن كه به لحاظ مالى تأمينشون كنه چون استقلالِ مالى دارن!
دخترها نيازمندِ مَردى نيستن كه به لحاظ عاطفى تأمينشون كنه چون استقلالِ عاطفى دارن!
دخترها نيازمندِ مَردى نيستن كه به لحاظ عشق و معنويت تأمينشون كنه چون استقلالِ معنوى دارن!
حالا در كنار اينها اين رو هم اضافه كنيد كه نيازى به تكيهگاه ندارن چون استقلال و عزت نفسشون بهشون اعتماد به نفس فوقالعادهاى داده!
و حتى نيازمند اين هم نيستن كه كسى مراقبشون باشه و هواشون رو داشته باشه، كه ديده شده بهشون خيلى هم بَر ميخوره سرِ اين قضيه!
خب ديگه چى موند؟ وقتى همهى اينا بدون حضور يك مَرد براشون وجود داره، چه نيازى به ازدواج و قبول اون مسئوليت سنگين رو دارن كه از قضا اين روزا بهش ميگن هندونهی در بسته؟
از اون طرف ولى پسرها هر كارى هم بكنن، باز هم خلأ عاطفى درِشون موجوده و اين به هيچوجه حل نميشه مگر با حضور يك هَمْراه از جنسِ مخالف!
پس مَرد به زن نياز داره، اما ثابت كرديم كه توى دنياى امروز، عكسش به هيچوجه صادق نيست!
پس زن قوىتر از مَرده!
به افتخار زنها...👏
.
من از استقراء بَدَم مياد!
ولى اين متن رو بر پايهی استقراء نوشتم!
نظرات مخالف هم محترمه و تعصبى روى نتيجهى حاصل از اين استقراء ندارم!
ولى خب ديدههام اينطور نشون ميده...
.
يك بار يك خانمى بهم گفت اگر تأكيدِ شديدِ دين مبنی بر ازدواج نبود، من اصلا سمتِ ازدواج نمیرفتم!
خب من واقعا بهش حق ميدم! وقتى از هر نظر مستقل و اغنا شده و هيچ نياز و خلائى در زندگيش وجود نداره، چرا بايد زير بارِ مسئوليت سنگين (و خب بى دليل)ِ ازدواج بره و تا آخرِ عُمر حضور غريبهاى رو تحمل كنه كه فكر و حرفش رو نمیفهمه يا در بدترين حالتِ ممكن، تجربهى تلخ طلاق رو به جون بخره؟!
واقعا چرا؟
حق داره خب...
.
.
.
#آقاى_ميم
١٣٩٧/١٢/٠١
هدایت شده از شبکه افق
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دو ملت با یک سرنوشت
🔺🔻 مستند #پرزیدنت_آکتور_سینما روایتگر تلاش های میخائیل گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی در جهت ایجاد رفاه برای مردم شوروی است. گورباچف معتقد بود تا زمانی که تنش های شوروی با کشورهای غربی و به ویژه آمریکا ادامه داشته باشد، رسیدن به یک اقتصاد موفق ناممکن است، به همین دلیل اولویت عالی خود را تنش زدایی و برقراری رابطه و مذاکره با آمریکایی ها قرار داد.
در خلاصه داستان این مستند که سعی دارد داستان یک پیروزی بدون جنگ را روایت کند، آمده است: شوروی، حسرت، آشوب، تنش با دنیا. مردی می آید تا کشوری بزرگ را با دنیا آشتی دهد... افراطی ها اجازه خواهند داد؟
تشابه زیاد شخصیت ها و اتفاقات جامعه شوروی در آن دوران با شخصیت ها و اتفاقات حال حاضر جامعه ایران، این مستند را از یک مستند تاریخی صرف متمایز کرده است.
🔴 جمعه ۱۶ فروردین ساعت ۱۸ تکرار روز بعد ساعت ۱۳:۳۰ از #شبکه_افق
🆔 @ofogh_tv
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 تازه فهمیدم یکی دیگه از عوامل قدرت ما ایرانیها #خانواده است؛ تو ژاپن خانواده رو اجاره میکنن یعنی تو شبای عید، شب یلدا، تولد، عروسی و هر چیزی دور هم جمع میشیم اونا تو حسرتن و باید پول بدن برای ساختن یه خانواده اونم برای ۲ ساعت!!
twitter.com/Elham824i/status/1107632077426618368
#خانواده_مؤلفه_قدرت
#حق_خانواده
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha