فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه ائمه جماعات مساجد
این نوع مسائل ریز اخلاقی هم خودش رعایت کند، هم خودش به دیگران تذکر بدهند رعایت کنند.
منصب امام جماعتی، و لباس روحانیت، منصب و جایگاه پیغمبرص است نباید با رفتاری و کلامی خلاف شأن این جایگاه از این قشر سر بزند
برخی گمان می کنند تقوا فقط شامل مسائل جدی می شود اگر شوخی بکنند دیگه تقوا مهم نیست رعایت بکنند
از نگاه گوینده شاید با خودش بگه من فقط یک اظهارنظز و شوخی در مورد ظاهر و قیافه و هیکل اش کردم چرا این قدر ناراحت شد احتمالا نمی داند که حال روحی آن شخص را ریخته بهم.
امام جماعت باید طوری باشد که از کلمات و کلام اش نه تنها دیگران بی ضرورت نرنجند بلکه درس بگیرند و رشد کنند... .
هدایت شده از ذرّیه طیّبه
🚩 بسم الله الرحمن الرحیم 🚩
⚙ رشتههایی هست که با ساختمان زن متناسب نیست؛ همانطور که رشتههایی با ساختمان مردان متناسب نیست ⚙
☀ حضرت آیت الله خامنهای ☀
🔑 رشتههایی هست که با ساختمان زن متناسب نیست. همانطور که ما به مردان میگوییم: شما با زایمان زنان چه کار دارید؟ این مربوط به شما نیست؛ مربوط به خودِ خانمهاست. شما در طول تاریخ نگاه کنید همه جای دنیا آیا هیچوقت مامای مرد دیده شده است؟! ماماها، همیشه زن بودند؛ ماماهای تجربی قدیمی. این، یک کار زنانه است. کاری است که مربوط به زنان است و زنان باید آن را انجام بدهند. این یک امر طبیعی است. مردان در این خصوص برای چه وارد میشوند؟ بیایند چه کنند؟ بودنِ آنها چه لزومی دارد؟ حضور در میدانی است که کوچکترین نیازی به آنها نیست. بهعلاوه، ضررهایی هم دارد.
🔑 عین همین قضیه، در مورد خانمها نیز وجود دارد. میدانهایی هست که به زن ارتباطی ندارد. من باب مثال عرض میکنم؛ نمیخواهم بخصوص روی مورد خاصّی تأکید کنم؛ فرض کنیم مهندسی معدن. مثلاً یک خانم مهندس معدن شد. این چه حُسنی دارد؟ یا مهندس راه و ساختمان شد؛ مثلاً چه اهمیتی دارد؟ چه حُسنی دارد؟ نمیگوییم: نمیتواند. چرا! او هم میتواند مثل بقیه باشد؛ اما این میدانی نیست که زن به خاطر استعدادهای خودش، به خاطر آن عشقها و شوقها و عواطف و خواستهای خودش، به آن تمایلی داشته باشد.
🔑 میدانهایی هست که نباید زن به آنها وارد شود البته مواردی را که اسم آوردم، نمیخواهم بخصوص رویشان تکیه کنم. لکن بههرحال چیزهایی وجود دارد اما در آن میدانهایی که این محدودیت طبیعی و فطری برای زن و مرد وجود ندارد و همه میتوانند وارد شوند، زنان باید وارد شوند، تحقیقات را گسترده و میدان را پر کنند. نیمی از استعداد یک کشور، مربوط به زنان است (۱۳۷۲/۰۹/۰۸).
🌐 Khamenei.ir
هدایت شده از روضه و جشن خانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه ازدواج جالب:
ازدواج با دختر زن بابا
ازدواج با مادر زنِ پسر
ازدواج پسر با مادر زنِ پدر و پدر با دخترِ زنِ پسر
هدایت شده از داداش کوچیکه
سقوط سوریه؛ انقلاب، معامله یا فروپاشی؟.mp3
58.82M
🎙 سقوط سوریه
انقلاب، معامله یا فروپاشی؟
👥مهمان برنامه:
هادی معصومی زارع
👆 نکات محتوایی قابل توجه و قابل تأملی داره. البته شاید در مورد معایب نظام سوریه مبالغه داشته باشد اما رویکردش در بررسیِ محتواییِ ماجرا ستودنی است.
🇮🇷کانال داداش کوچیکه👇
❣ @dada69
🚩 بسم الله الرحمن الرحیم 🚩
🔑 مسأله شغل داشتن، غیر از فعالیت اجتماعی است / نان در آوردن زن جزو وظایف زن مطلقا نیست. آنجایی که زن میخواهد برود بیرون برای اینکه نان در بیاورد، نه! همان توی خانه بماند. بیخود زحمتش را هم به خودش ندهد / اما جایی که تکلیف اوست، اگر چنانچه آن کار، کار واجبی هست، از کار داخل خانه هم بزند، آن را محدود کند تا بتواند به آن کار اجتماعی و سیاسیاش برسد 🔑
☀ حضرت آیت الله خامنهای ☀
🔦 یکی از چیزهایی که در دنیا در باور فرهنگهای غربی یک چیز مسلّمی شده که در دوران طاغوت به فرهنگهای نوع فسادانگیز آنها هم کشانده بود، این است که زن اگر چنانچه شغلی در خارج خانه نداشته باشد از زنیّتش کم است؛ این غیر از فعالیت اجتماعی است، مسالۀ شغل داشتن است. یعنی به یک ماشیننویسی قانع بود، به یک کارمندی یک گوشۀ از ادارات قانع بود؛ بحث این نبود که میخواست در یک فعالیت اجتماعی مشارکت کند؛ بحث این بود که میخواست – آن هم مثل مردها – یک شغل داشته باشد.
🔦 اگر فروشندگی یک مغازه را، یک سوپرمارکت را به او میدادند هم خوشحال بود؛ در حالی که ما این را یک فعالیت اجتماعی نمیدانیم، آنی که ما میگویم و اسلام میگوید که کار اصلی زن توی خانه است، آن به این معنا است که کار اصلی زن هنگامی که امرش دائر باشد بین شوهرداری و بچهداری و خانه را جارو پارو کردن یا ادارۀ یک سوپرمارکت برای اینکه فلانقدر پول در بیاورد، آن اوّلی مقدّم است، آن اولی شغل زن است؛ سوپرمارکت را بگذارد مرد برود اداره کند، کارمندی فلان اداره را بگذارد مرد برود بکند، هنگامی که صحبت نان در آوردن مطرح است. التفات میکنید؟
🔦 نان درآوردن از یک کار توی بازار و توی اداره و توی خیابان و توی نمیدانم فرض کنید که هر گوشۀ دیگر، غیر از این است که انسان یک کاری را به عنوان یک حرکت اجتماعی، یک کار لازم، یک فریضه انجام میدهد. این دومی است که محترم است، این دومی است که بین زن و مرد مشترک است. آن اولی - یعنی نان در آوردن زن - جزو وظایف زن مطلقا نیست. آنجایی که زن میخواهد برود بیرون برای اینکه نان در بیاورد، نه! همان توی خانه بماند. نان در آوردن جزو وظایف زن نیست، بر او لازم هم نیست، بیخود زحمتش را هم به خودش ندهد؛ کارهایی دارد که معادل آن کار هست داخل خانه، خیلی هم مهمتر است.
🔦 اما ... [آنجایی] که صحبت فعالیت اجتماعی است، صحبت جهاد در راه خداست، صحبت کار فرهنگی است، صحبت عرض کنم که حفظ پشت جبهه است، صحبت کارهای سیاسی گوناگون است، آنجا بله، زن برود، آنجا تکلیف اوست، وظیفه اوست، بایستی هرچی هم میتواند، اگر چنانچه آن کار، کار واجبی هست، از کار داخل خانه هم بزند، آن را محدود کند تا اینکه بتواند به آن کار اجتماعی و سیاسیاش برسد (4/12/63).
📚 نقش و رسالت زن – جلد پنجم
🚩 بسم الله الرحمن الرحیم 🚩
☀ حضرت آیت الله خامنهای ☀
📺 این را هم شما خیال نکنید که حالا بنده چون رئیس صدا و سیما را انتخاب میکنم، همهی برنامههای صدا و سیما را میآورند، دانه دانه بنده نگاه کنم، امضاء کنم. نخیر، از خیلی از برنامههای صدا و سیما بنده راضی هم نیستم ... (۱۳۸۸/۰۸/۰۶) 📺
سقوط سوریه؛ انقلاب، معامله یا فروپاشی؟.mp3
58.82M
🎙 سقوط سوریه
انقلاب، معامله یا فروپاشی؟
👥مهمان برنامه:
هادی معصومی زارع
👆 نکات محتوایی قابل توجه و قابل تأملی داره. البته شاید در مورد معایب نظام سوریه مبالغه داشته باشد اما رویکردش در بررسیِ محتواییِ ماجرا ستودنی است.
🇮🇷کانال داداش کوچیکه👇
❣ @dada69