هدایت شده از باسوات
#بازخوانی
فرمایشات #امام_راحل
#رادیو
#تلویزیون
#سینما
#فضای_مجازی
🎙ما با #سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز #فحشا مخالفیم. ما با #رادیو مخالف نیستیم، ما با #فحشا مخالفیم. ما با #تلویزیون مخالف نیستیم، ما با آن چیزی که در #خدمت_اجانب برای عقب نگه داشتن جوانان ما و از دست دادن نیروی انسانی ماست، با آن مخالف هستیم.
🎙ما کیْ مخالفت کردیم با تجدد؟ با مراتب تجدد؟ مظاهر تجدد وقتی که از اروپا پایش را در شرق گذاشت - خصوصاً در ایران - مرکز [عظیمی] که باید از آن استفاده تمدن بکنند ما را به توحش کشانده است. سینما یکی از مظاهر تمدن است که باید در خدمت این مردم، در خدمت تربیت این مردم باشد؛ و شما میدانید که جوانهای ما را اینها به تباهی کشیدهاند. و همین طور سایر این [مراکز]. ما با اینها در این جهات مخالف هستیم. اینها به همه معنا خیانت کردهاند به مملکت ما.
🔗صحیفه امام خمینی » جلد ۶ » صفحه ۱۵
منبع:
http://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh?volume=6&page=15
🚩سوادزندگی جدید|سواد فضای مجازی|
| راهحلی برای زندگی هوشمند|
☑️ @savaat
حدیثو دیدم کفم برید مناسب وصف حال زمان بود
.
.
.
.
حضرت: اگر از ازدواج چاره ای نداری؟ و مجبوری برو سمت بلهاء از دختران. که اونا نه احکام دین مطلع اند نه ب احکام دین مخالف و دشمن.
.
.
.
.
حدیث این بود که یکی ازشیعیان رفته پیش امام صادق ع. گفته آقا دختر خوب نیست چه کنیم هر دختری الان شده به نوعی منحرف دین و مذهب شون ، مذهب حق نیست که ملاک شون دین باشد (زمان ما بود می گفت مادی ماتریالیست و لیبرال و مدرن و فمینیست شدند) خب چه کنیم چجوری ازدواج کنیم؟
قُلْتُ أَصْلَحَکَ اللَّهُ مَا تَأْمُرُنِی أَنْطَلِقُ فَأَتَزَوَّجُ بِأَمْرِکَ فَقَالَ لِی إِنْ کُنْتَ فَاعِلًا فَعَلَیْکَ بِالْبَلْهَاءِ مِنَ النِّسَاءِ قُلْتُ وَ مَا الْبَلْهَاءُ قَالَ ذَوَاتُ الْخُدُورِ الْعَفَائِفُ- َقُلْتُ مَنْ هِیَ عَلَى دِینِ سَالِمِ بْنِ أَبِی حَفْصَةَ قَالَ لَا فَقُلْتُ مَنْ هِیَ عَلَى دِینِ رَبِیعَةِ الرَّأْیِ فَقَالَ لَا وَ لَکِنَّ الْعَوَاتِقَ اللَّوَاتِی لَا یَنْصِبْنَ کُفْراً وَ لَا یَعْرِفْنَ مَا تَعْرِفُون».[7] راوی از امام باقر(ع) میپرسد چه دستور میفرمایید، به امر شما ازدواج کنم، امام(ع) فرمود اگر میخواهی ازدواج کنی، با زن «بلهاء» ازدواج کن. راوی میپرسد بلهاء چه طایفهای هستند، فرمود: زنان پوشیده و عفیف.
پرسیدم کسی که بر مذهب... است. فرمود: خیر.
گفتم کسی که بر مذهب... فرمود نه.
دختران جوانی که نه بر مخالفت با حق پافشاری دارند و نه مانند شما شناخت کاملی نسبت به دین دارند.
(یعنی کسانی که مستضعف در دین هستند. در محیط بسته بوده و نتوانستند به حقیقت دست یابند.)
مام باقر(ع) در روایتى دیگر در سؤال از مستضعفان چنین میفرماید: مستضعفان بَلهاء هستند، بَلهاء کسانی هستند که به آنها بگویید نماز بخوانید میخوانند، هیچ چیز نمیدانند مگر آنچه را شما به آنها میگویید؛ بردهای که هیچ چیز نمیداند، مگر آنچه را شما به آنها میگویید؛ پیر مرد؛ طفل و بچه کوچک، از مستضعفاناند.
مسأله ۱۸۶۷ ـ امر به معروف و نهی از منکر، در صورتی واجب میشود که انجام دادن معروف واجب، و انجام دادن منکر حرام باشد، و در این صورت امر به معروف و نهی از منکر واجب کفائی است، و اگر بعضی از افراد به این وظیفه عمل کنند، از دیگران ساقط میشود، ولی بر همه لازم است که اگر با فعل حرام و ترک واجبی مواجه شدند بیتفاوت نباشند، و انزجار خود را با گفتار و کردار ابراز نمایند و این مقدار واجب عینی است.
و از حضرت امیر المؤمنین علیه السلام چنین آمده است که: «أمرنا رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم أن نلقی أهل المعاصی بوجوه مکفهرّة».
«رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم به ما دستور داد که با گناهکاران با صورتی درهمکشیده مواجه شویم».
در صورتی که انجام دادن معروف مستحب است ـ نه واجب ـ و انجام دادن منکر مکروه است ـ نه حرام ـ امر به معروف و نهی از منکر، نیز مستحب است.
و در امر به معروف و نهی از منکر باید حیثیت و شخصیت خلافکار در نظر گرفته شود، که به او اذیت و اهانت نگردد، همچنین نباید خیلی سخت و دشوار گرفت که سبب انزجار او از دین و برنامههای دینی شود.
سایت ایت الله سیستانی
وقتی امام در پاریس بودند اگر مردی داخل اتاق می شد و مثلاً انگشتر طلا به دستش بود فوراًاز او میخواست که انگشتر را در بیاورد.
برداشتهایی از سیره امام خمینی؛ج2،ص406
یک بار هنگامی که امام به حرم مطهر حضرت امیر المؤمنین(ع)مشرف شده بودند با آنکه معمولاًکمتر به این سو و آن سو تگاه می کردند و مخصوصاً در حرم مطهر توجهی به امور ظاهری نداشتند،در حال عبور از رواق مطهر متوجه شدند که یکی از زوار روی زمین افتاده و عتبه مبارک را می بوسد.امام به بر خورد به این صحنه خیلی سریع و تند واکنش نشان دادند و به یکی از آقایانی که همراه ایشان بودند فرمودند؛«به این آقا بگویید بلند شود و این کار را نکند».
برداشتهایی از سیره امام خمینی؛ج2ص411
من یک روز خشم امام را نسبت به ارتکاب امر حرام دیدم که ایشان واقعاً خشمگین شدند.نه در حد امر به معروف؛گاهی ما امر حرامی را از کسی می بینیم امر به معروف میکنیم،اما امام واقعاً خشمگین می شوند.که در حالت صورت و نگاه ایشان دیده می شود و اصلا بدنشان لرزش پیدا می کند.
برداشتهایی از سیره امام خمینی؛ج2ص385
زنگ زدم ۱۶۲. اول از گزارش شبکه خبر تشکر کردم. در مورد وضع پوشش در رشت بود( #خانم_آمر ) در مورد برنامه #دعوت شبکه یک. این نقش حاج آقای #برمایی . گفتم معلوم نبود مجری اند یا کارشناس!؟
گفتند مجری_کارشناس بودند.
گفتم اکر از جهت مجری گری است خیلی ضعیف بودند
اگر از جهت کارشناس بودن است چون لباس دین پوشیدند توقع می رفت حرف از دین بزنند که نزدند. یک ملاک ازدواج اسلامی یا اخلاق خانواده اسلامی را نگفتند بلکه بعضا خیلی برعوس هم بود.
موردسوم #شبکه_نسیم .
خیلی موقع براساس موازین شرعی نیست
گفت مثلا چی؟ گفتم دست زدن و خنداندن خانم ها!
بعد چرا این شبکه چندتا مجری خوب درست نمی کند که چندتا وحود داشته باشد مثل #رامبد_جوان در اجرا که یک وقت یکی اس خراب کرد گند زد با اون نشر تصویر نامناسب کس دیگری نباشد مجبور بشوید برنامه را جمع کنید
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر