فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽ببینید:
🕵♂جاسوسان مشهور
🔎 این قسمت: ایگور گوزنکو
#ابر_جاسوسان_جهان
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰رئیس قوه قضائيه: دشمنان در هفتههای اخیر تلاشهایی برای ایجاد ناامنی داشتند اما با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) این توطئهها خنثی شد.
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🎬🔴 یک مو از خرس کردن غنیمت نیست!
🟥فستیوال برلیناله سیاسیترین فستیوال سینمایی در دنیاست🟥
🟧جشنواره برلین را در اوج جنگ سرد، یک افسر فیلم (film officer) که در بخش آمریکایی «کمیساریای عالی» فعالیت میکرد، به راه انداخت. اسکار مارتای پیشنهاد تاسیس جشنواره برلین را از طریق کمیتهای شامل اعضای سنای برلین و افرادی از صنعت فیلمسازی آلمان در 9 اکتبر 1950 ارائه کرد.
🟡از طریق تلاش و اعمال نفوذ او دولت نظامی آمریکا مستقر در آلمان به کمک مالی و اعطای وام برای برگزاری نخستین سالهای جشنواره بینالمللی فیلم برلین متقاعد شد. از 70 دوره این فستیوال، رئیس هیاتداوران 16 دوره آمریکایی بوده، 12 بار انگلستان و هشتبار فرانسه این جایگاه را داشته و خود آلمان تنها هشتبار توانسته این جایگاه را در جشنوارهای که برگزارکننده آن است، داشته باشد.
🟢برای توجه به نفوذ آمریکا در برلین و البته تاثیر ملیت رئیس هیاتداوران آن میشود به تنها دورهای از این جشنواره که داوریها نیمهکاره رها شدند، اشاره کرد. در دوره بیستم جشنواره برلین که سال ۱۹۷۰ برگزار شد و جرج استیونز آمریکایی رئیس هیاتداوران آن بود، داوری انجام نپذیرفت. جشنواره از اواسط آن به حالت نیمهتعطیل درآمد و دلیل این اتفاق نمایش فیلم آلمانی «ok» بود که تجاوز چند نظامی آمریکا به دختری ویتنامی را بهطور تلویحی روایت میکرد و باعث خشم آمریکاییها و تعطیلی داوریهای فستیوال شد. اما همه سیاسیکاریها بعد از جنگ اوکراین با روسیه از قبل هم واضحتر و علنیتر شد و دیگر حضور رسمی ایران در این رویداد را عملا غیرممکن کرد.
🔵آنها حالا رسما اعلام کردهاند هیچ فیلمی را اگر در ساختار رسمی ایران تولید شده باشد به هیچکدام از بخشهای رقابتیشان راه نمیدهند. با توجه به این وضعیت سوال اینجاست که چه فیلمهای فارسیزبانی میتوانند در برلیناله حضور داشته باشند؟ طبیعتا دو دسته فیلم این امکان را پیدا میکنند. گروه اول فیلمهایی هستند که در خارج از ایران ساخته شده باشند. سالها برای ایجاد چیزی به اسم «سینمای در تبعید ایران» تلاش شده اما این ماموریت حتی در یک نسخه هم نتوانسته به موفقیت کامل برسد. روش دوم تولید فیلمهایی در داخل ایران است که مطابق با سیاستهای اروپای غربی تولید شده باشند. خود این فیلمها هم از دو راه امکان تولید شدن دارند.
🟣روش اول تولید زیرزمینی است که البته بهراحتی امکانپذیر نیست و روش دوم اخذ مجوزهای قانونی برای تولید است، حتی اگر بعدها مجوز پخشی در کار نباشد. فیلمی مثل «کیک محبوب من» با استفاده از این روش تولید شد و تنها راه جلوگیری از جلوی دوربین رفتن آن، رصد درگاه ورودی سرمایه برای تولید فیلم بود. وقتی تجربه نشان داده که هر فیلمی در ایران با فاند اروپایی تولید شود، بعدها مشکلساز خواهد شد، عدم توجه به این موضوع از جانب دستگاههای متولی سینما در داخل کشور جای سوال دارد.
🟤امسال چند فیلم فارسیزبان در برلیناله حضور داشتند. جایزه بهترین فیلم انجمن منتقدان بینالمللی فیلم (فیپرشی) در جشنواره برلیناله را به خود اختصاص داد و جایزه ویژه هیات داوران جماعت کلیسایی هم به لیلی فرهادپور و اسماعیل محرابی تعلق گرفت. همزمان، فیلم سینمایی «شهید» به کارگردانی نرگس کلهر برنده جایزه بخش فوروم این جشنواره شد. بخشی که از سال ۱۹۸۶ به جشنواره برلیناله اضافه شد و اولین بار است که یک فیلم فارسیزبان برنده آن میشود. نرگس کلهر در این فیلم بخشی از زندگی خود را روایت میکند که میخواهد واژه «شهید» را از نام خانوادگی خود حذف کند اما با دشواریهای بروکراتیک آلمان مواجه میشود. علییار راستی هم با اولین فیلم بلند خود به نام«خمیازه بزرگ تاریخ» که در بخش «مواجهه» به نمایش درآمد جایزه ویژه هیات داوران را دریافت کرد. فیلمی که صابر ابر و ندا جبرئیلی هم در آن بازی کردهاند.
⚫تقریبا تمام حرفهایی که میشود درباره جشنواره برلین و رویکرد سیاسی آن زد قبلا گفته شدهاند و همه مخاطبان چنین بحثهایی به قدری با شواهد علنی و عیان روبهرو شدهاند که جبهه خودشان را آگاهانه انتخاب کنند. ظاهرا دیگر صلحی وجود ندارد و تا اطلاع ثانوی نمیتواند داشته باشد. فستیوالهای فرنگی علنا سیاسی رفتار میکنند و کسانی که به جوایزشان استناد یا افتخار میکنند هم یک رفتار سیاسی انجام میدهند نه اینکه نماینده یک سلیقه بهخصوص هنری باشند.
🔰 ادامه گزارش را در سایت فرهیختگان بخوانید:
https://farhikhtegandaily.com/amp/95410/یک-مو-از-خرس-کندن-غنیمت-نیست/
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
📽ببینید: 🔶از فیشینگ چه می دانیم؟ [قسمت اول] #فیشینگ #مهندسی_اجتماعی #متسا #مرجع_ترویج_سواد_امنیت
⚠️چند نکته مهم برای جلوگیری از افتادن در دام فیشینگ توسط پیامکهای جعلی به نام قوه قضاییه:
❗️۱. پیامک اصلی سامانه ثنا، فاقد لینک است.
❗️۲. در صورت دریافت پیامک های مشکوک و حاوی لینک پرداخت به هیچ وجه بر روی لینک کلیک نکنید بلکه با مراجعه به سایت رسمی مربوطه، نسبت به بررسی صحت پیامک دریافتی اقدام نمایید. به عنوان مثال سایت رسمی ابلاغیه قضایی ثنا ( eblagh.adliran.ir ) می باشد که در نمونه کلاهبردای ذکر شده با استفاده از همان نام در دامنه دیگری به این شکل اعلام شده: ( adliran . ws )
❗️۳. به سرشماره دریافت پیامک توجه کنید در این مورد ذکر شده، پیامک از یک شماره شخصی برای فرد ارسال شده است ( هر چند در صورت ارسال از سرشماره های غیرشخصی نیز بایستی دقت و بررسی لازم برای مشخص شدن صحت آن انجام شود)
❗️۴. به هیچ وجه برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نیست.
❗️۵. ابلاغ الکترونیک برای کسانی ارسال میشود که پیش از آن در سامانه ثنا ثبت نام کردهاند.
#فیشینگ
#کلاهبرداری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
48.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید:
🔰گوشیهای هوشمند، ابزار جاسوسی رژیم صهیونیستی
🔴لزوم توجه به مقوله جنگ اطلاعاتی و سواد رسانهای
#جنگ_اطلاعاتی
#سواد_رسانه
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔔 خاطره افسر اطلاعاتی آمریکا درباره ترس #سیا از مواجهه با ایران!
🗣 وقتی اولین بار به دبی سفر کردم، #سیا فیتیله #عملیات_علیه_منافع_ایران را در امارات پایین کشیده بود. این رخوت چندین سال طول کشید دلایل این رفتار سازمان چندان مشخص نیست لیکن چنین به نظر میرسد که سازمان نگران این بود که حکومت ایران بخواهد اقدام تلافی جویانهای در قبال دخالتهای #سازمان_سیا صورت دهد. اینکه مشخصاً چه جور اقدام تلافی جویانهای بخواهد از سوی ایران محقق شود چندان مشخص نیست: شاید اقدامات مقابلهای و یا شاید هم اقدامات آفندی کنترلی بر روی مراکز دیپلماتیک آمریکا.
🇮🇷 صرف نظر از اینکه این نگرانی بر چه مبنایی بوده، اما این موضع ضعف سازمان، به ایرانیها این پیام را صادر میکرد که آنها بدون اینکه حتی یک گلوله شلیک کنند موفق شده اند، آمریکا را بترسانند!
📚 خاطرات ایشمائیل جونز افسر اطلاعاتی سابق سیا
#بریده_کتاب
#کتاب_عامل_انسانی
#ایرانِ_مقتدر
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
#آیا_میدانید «عملیات پرش بلند» چیست و چگونه توسط یک زوج جاسوس در #تهران مدیریت شد؟
🗄️ گئورگ و گوهر وارطانیان زوج جاسوسی بودند که در طول جنگ جهانی دوم توسط شوروی به ایران فرستاده شده بودند.
اساسیترین مأموریتی که #ک_گ_ب به وارطانیانها محول کرد، جمعآوری اطلاعات از اقدامات جاسوسهای #آلمانی و #ستون_پنجم نازی در محله ارمنیهای تهران بود.
☢️ گئورگ فقط بین سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۱ با کمک همین شبکهی اطلاعاتی و تیم خودش، ۴۰۰ عامل نفوذی نازی در ایران را شناسایی کرد که بعدها تکتکشان توسط نیروهای امنیتی شوروی دستگیر شدند.
📌 این زوج با شبکهسازی گسترده و به کارگیری افراد مختلف از مشاغل و سنین متفاوت، توانستند اطلاعات گرانقیمتی را برای مسکو فراهم کنند. یکی از مهمترین اطلاعاتی که وارطانیان در کشف و خنثی سازی آن دست داشت عملیات #پرش_بلند بود. عملیاتی که برای ترور #چرچیل #روزولت و #استالین در تهران توسط #نازی ها طراحی شده بود.
🔻استالین رهبر شوروی، روزولت رئیسجمهور #آمریکا و چرچیل نخستوزیر #انگلیس قرار بود در تهران با هم دیدار کرده و درباره دنیای پس از جنگ جهانی با یکدیگر گفتوگو کنند.
🔺تاریخ تعیین شده برای «کنفرانس تهران» ۲۸ نوامبر بود اما از آنجایی که این نشست یک کنفرانس کاملاً محرمانه به حساب میآمد، حتی #پادشاه_ایران هم از آن خبر نداشت!
اما آلمانیها از طریق شبکهی منابعشان در تهران از این نشست خبردار شده و «پرش بلند» را طراحی کرده بودند.
🔻 گئورگ وارطانیان ۱۹ ساله با یک تیم هفت نفره و منابع مختلفش توانست تیم شناسایی آلمانیها را طی یک عملیات طولانی از #قم تا تهران تعقیب کرده و سپس دستگیرشان کند.
گئورگ بعد از دستگیری نیز با بیسیمِ همان تیمِ شناسایی به برلین پیغام فرستاد که «تیم اولتان توسط ما یعنی #ک_گ_ب دستگیر شده.»
📇 #هیتلر هم از فرستادن تیم #عملیات به تهران منصرف شده و پروندهی «پرش بلند» به عنوان یک عملیات شکستخورده، برای همیشه بسته شد.
#آیا_میدانید
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید:
🛑میخواهند ایرانیان را به جان هم بیندازند!
🎦روایت فیلمساز و خبرنگار لبنانی از توطئه پشتپرده تحریم انتخابات ایران:
🔶«غدی فرانسیس» خبرنگار لبنانی:
◀️"اینکه برخی رسانهها در مورد انتخابات ایران میگویند «رأی ندهید» برای این است که ایرانیها با هم بجنگند و ساختار اجتماعی و امنیت خود را از دست دهند!"
#تحریم_انتخابات
#امنیت
#توطئه
#ایران_مقتدر
#انتخابات
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🇮🇷شرکت در انتخابات نشان دهنده تعهد به خود، دیگران و کشور است.🇮🇷
#انتخابات
#ایران_مقتدر
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیدن حرفهای نشنیدنی و نشنیدن حرفهای شنیدنی آفت روزگار ماست.
@matsa_ir
⚠️ در فرآیند #اخذ_ویزا برای انجام سفرهای خارجی به نکات زیر توجه کنید:
📝 هنگام تنظیم فرمها و تهیه و ارسال مدارک مورد نیاز و نیز در صورت انجام مصاحبه، تا حد امکان از ارائه اطلاعات غیرضروری پرهیز کنید.
🗣 توجه داشته باشید که تشریح مسائل اداری و مهم و یا موضوعات حساسیتبرانگیز نه تنها باعث تسهیل فرآیند صدور ویزای شما نمیشود بلکه ممکن است به واسطه حساسیت بیگانگان نسبت به شما، با مشکل نیز روبرو شوید.
🙋♂️ در هنگام حضور در سفارت یا کنسولگری کشور مقصد، مراقب اظهار علاقه و دوستی #کارکنان_محلی یا #دیپلماتهای_خارجی نسبت به خودتان یا کنجکاوی راجع به تخصص و تحصیلاتتان باشید. بسیاری از این افراد با برنامه قبلی و با هدف به دام انداختن شما، خودشان را به شما نزدیک میکنند.
#امنیت_در_سفر
#دام_ویزا
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔴آژانسهای امنیت سایبری و اطلاعاتی کشورهای اتحادیه پنج چشم، یک هشدار رسمی مشترک منتشر کردهاند که جزئیات تاکتیکهای بازیگر تهدیدکننده تحت حمایت روسیه موسوم به APT29 را شرح میدهد.
🖥این لباس هک که با نامهای BlueBravo، Cloaked Ursa، Cozy Bear، Midnight Blizzard و The Dukes نیز شناخته میشود، وابسته به سرویس اطلاعات خارجی SVR فدراسیون روسیه است.
🌐این گروه جاسوسی سایبری در ماههای اخیر مایکروسافت و برخی سازمانهای مهم دیگر را هدف قرار داده است.
📄بر اساس بولتن امنیتی منتشر شده، "در حالی که سازمان ها به مدرنسازی سیستم های خود و حرکت به سمت زیرساخت های مبتنی بر فضای ابری ادامه می دهند، SVR با این تغییرات در محیط عملیاتی سازگار شده است."
⭕️این سازگاری شامل موارد زیر است:
🔻دسترسی به زیرساختهای ابری از طریق سرویسها و حسابهای غیرفعال با استفاده از حملات brute-force و اسپری کردن رمز عبور
🔻استفاده از توکن ها برای دسترسی به حساب های قربانیان بدون نیاز به رمز عبور
🔻استفاده از تکنیکهای اسپری کردن رمز عبور برای به دست گرفتن کنترل حسابهای شخصی، استفاده از بمباران دستورالعمل برای دور زدن الزامات احراز هویت چند عاملی و سپس ثبت دستگاه خود برای دسترسی به شبکه
🔻سختتر کردن تشخیص اتصالات مخرب از کاربران معمولی با استفاده از پراکسیهای مسکونی برای نشان دادن ترافیک، به گونهای که منشأ واقعی آنها را پنهان میکند.
⭕️این آژانسها گفتند: «برای سازمانهایی که به سمت استفاده از زیرساختهای ابری رفتهاند، اولین خط دفاع در برابر بازیگری مانند سرویس اطلاعاتی شوروی باید محافظت در برابر TTPهای این سازمان برای دسترسی اولیه باشد».
هنگامی که SVR دسترسی اولیه را به دست آورد، بازیگر میتواند قابلیتهای بسیار پیچیدهای مانند MagicWeb را به کار گیرد. MagicWeb یک بدافزار پس از سازش است که تنها می تواند پس از به دست آوردن دسترسی بسیار ممتاز به یک محیط و انتقال جانبی به سرور AD FS توسط یک عامل تهدید جایگذاری شود.
#امنیت_سایبری
#تهدیدات_سایبری
#فضای_ابری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
📰ژورنالیست بانفوذ فرانسوی: جاسوس ک.گ.ب
📂طبق اسنادی که اخیرا منتشر شده، سردبیر سابق و خوشنام مجله فرانسوی اکسپرس، فیلیپ گرامبک که چند دهه ارتباطات عمیقی در ساختار جامعه فرانسه و با رؤسای جمهور، بازیگران سینما، افراد بزرگ حوزه ادبیات داشت، به مدت ۳۵ سال برای شوروی جاسوسی میکرده است.
📝او خط مشی یکی از بزرگترین نشریات فرانسه را تعیین می کرد. زمانی که او در سال ۲۰۰۳ درگذشت، وزیر فرهنگ فرانسه ژان ژاک آیاگون از او به عنوان "یکی از چهرههای فراموشنشدنی و قابل احترام عرصه رسانه در فرانسه" یاد کرد.
👤اما او چهره دیگری هم داشت: "بروک".
او به فرانسوا میتران (سناتور آن روزهای فرانسه که در سالهای بعد به ریاست جمهوری رسید) کمک کرد تا وجهه و اعتبارش را که به ظن اجرای طرح تروری ساختگی مخدوش شده بود، مجددا بازسازی کند.
از دیگر ارتباطات نزدیک او میتوان به افراد قدرتمندی چون سروان شرایبر، والری ژیسکار دستن رئیس جمهور فرانسه و دولتمرد برجسته پیر مندس فرانس اشاره کرد. بازیگران مشهوری چون آلن دلون و ایزابل آجانی در زمره میهمانان مراسم عروسی او بودند، مراسمی که در آن فرانسواز ساگان (نویسنده) و پیر برگ (از بنیانگذاران ایو سن لوران) در زمره شاهدان قانونی مراسم به شمار میرفتند.
🛑و در تمام این دوران او برای شوروی جاسوسی می کرد❗️
🔰گرامبک که در سال ۱۹۲۴ در خانوادهای یهودی در فرانسه به دنیا آمده بود، در سال ۱۹۴۰ همراه با مادر و سایر فرزندان خانواده از فرانسه گریخت. گرامبک بلافاصله به ارتش آمریکا پیوست و همراه نیروهای مقاومت در سال ۱۹۴۳ در الجزایر جنگید. پس از جنگ او به خبرگزاری فرانسه پیوست، اما مدتی بعد در اعتراض به اقدامات دولت فرانسه در جنگ هندوچین از کار خود استعفا داد.
💠برخی دلیل پذیرش نقش جاسوس را دلبستگی او به رژیمی محکوم به فنا میدانند، با این حال میتروخین خود بر این عقیده بود که گرچه این احتمال وجود دارد که گرامبک در ابتدا به دلیل وابستگی ایدئولوژیک جذب کا.گ.ب. شده باشد، اما در ادامه دلایلی غیر از علاقه او به گسترش نفوذ کمونیسم در اروپا او را به ادامه جاسوسی برای شوروی واداشت، مثلا تمایل او به کسب درآمد بیشتر برای خرید آپارتمانی در پاریس.
او تنها در بازه دو ساله مابین ۱۹۷۶ تا ۱۹۷۸ گرامبک در قبال همکاری با کا.گ.ب مبلغی معادل ۲۵۰۰۰۰ یوروی امروزی دریافت کرده بود. افزون بر این پرداختها گرامبک در سه موعد مجزا در طول سالهای دهه ۷۰ به دلیل قرار گرفتن در لیست ۱۳ جاسوس برتر شوروی در فرانسه پاداشی مضاعف دریافت کرد.
🔻در جریان انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در سال ۱۹۷۴ کا.گ.ب اسنادی جعلی را تحویل او داد تا از طریق آنها در میان نامزدهای راستگرای انتخابات ایجاد تنش کند. مثالهای بارز دیگری نیز درباره کمکهای گرامبک به شوروی وجود دارد.
⚫️ماموران کا.گ.ب در پاریس گرامبک را فردی "ناصادق" میدانستند و حس میکردند او در مورد تواناییهای خود در جمع آوری اطلاعات و همینطور ارزش این اطلاعات غلو میکند. در سال ۱۹۸۱ کا.گ.ب او را کنار گذاشت.
🗞در گزارش اکسپرس در مورد سابقه جاسوسی گرامبک به این موضوع اشاره شده که او هیچ گاه حاضر به اشاعه پروپاگاندا نشد.
🖌"او مراقب بود تا فعالیتهایش به عنوان جاسوس را از وظایف سردبیری مجله جدا کند. دقیقا هم به همین خاطر در انجام کارش موفق بود. کا.گ.ب از او خواسته بود تا پوشش بورژوا و میانه گرای خود را حفظ کند تا بتواند مخفیانه به فعالیتهایش ادامه دهد."
📍"چنین رویکردی کاملا منطبق با راه و روش مرسوم کا.گ.ب. بود. حرکت هوشمندانهای بود. و جواب هم داد."
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
⚠️آسیبپذیری جدید پلتفرم Hugging Face مدلهای هوش مصنوعی را در معرض خطر حملات زنجیره تأمین قرار میدهد.
🟥Hugging Face یک پلتفرم محبوب در زمینه هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و توسعه نرمافزار است.
محققان امنیت سایبری دریافتهاند که میتوان سرویس تبدیل محافظهای ایمنی Hugging Face را به خطر انداخت تا در نهایت مدلهای ارائهشده توسط کاربران را ربوده و منجر به حملات زنجیره تامین شود.
این اقدام می تواند با استفاده از مدل ربوده شده ای که باید توسط سرویس تبدیل میشد، انجام شود، که در نتیجه به عوامل مخرب اجازه می دهد تا با تغییر چهره به عنوان ربات تبدیل، درخواست تغییرات در هر بخش پلتفرم را صادر کنند.
🔎محققین اعلام کردهاند: «یک مهاجم میتواند هر کد دلخواه را، در زمانی که هرشخص بخواهد مدل خود را تبدیل کند، اجرا کند.» مدل های کاربران ممکن است در هنگام تبدیل بدون هیچگونه نشانه ای ربوده شوند.
اگر کاربر تلاش کند محل ذخیرهسازی خود را تبدیل کند، این حمله می تواند راه را برای سرقت توکن Hugging Face هموار کند.علاوه بر این، مهاجم می تواند به مدل ها و مجموعه داده های داخلی دسترسی پیدا کند و حتی آنها را تخریب کند.
🤖مهاجم میتواند از این موضوع که هر کاربر میتواند یک درخواست تبدیل برای یک محل ذخیرهسازی عمومی ارسال کند، برای ربودن یا تغییر مدلی که به طور گسترده استفاده میشود،استفاده کند. این موضوع به طور بالقوه منجر به ریسک قابل توجهی در زنجیره تامین میشود.
🔎محققان میگویند: «علیرغم وجود بهترین روش ها برای ایمن کردن مدلهای یادگیری ماشین در اکوسیستم Hugging Face، این سرویس تبدیل ثابت کرده است که آسیبپذیر بوده و پتانسیل دریافت یک حمله گسترده زنجیره تامین را از طریق سرویس رسمی Hugging Face دارد. این درز اطلاعات میتواند پیامدهای امنیتی شدیدی داشته باشد، بهویژه با توجه به ظهور سیستمهای ML، که در آن از حافظه محلی برای ذخیره ورودیها، خروجیها و… مدل استفاده میشود.»
@matsa_ir
به گزارش الشرقالاوسط، پس از آن که سه ژنرال موساد - رؤسای سه بخش مرکزی - در اعتراض به تغییرات اساسی ایجاد شده توسط رئیس جدید آژانس، دیوید بارنیا، استعفا دادند،
سرویس اطلاعاتی خارجی اسرائیل شاهد یک شوک استراتژیک و خطرناک شده است.
مقامات سابق موساد نسبت به پیامدهای این تغییرات و تأثیر آن بر عملیاتهای برنامهریزی شده در کوتاه مدت هشدار دادند.
به گفته منابع آگاه، بخش های زیر نظر ژنرالهای مستعفی شامل «فناوری»، «جنگ علیه تروریسم» و « Tsumet » است، بخشی که مسئولیت عوامل عملیاتی را بر عهده دارد. طبق شنیدهها، قرار است رئیس بخش «جنگ استراتژیک» نیز استعفا دهد.
به گفته یک منبع بلندپایه سابق موساد، حداقل دو ژنرال مستعفی جزو نامزدهای اصلی ریاست موساد پس از پایان دوره بارنیا بودهاند.
یوسی کوهن، رئیس سابق موساد، با برقراری روابط دوستانه و مستحکم در داخل آژانس، توانسته بود بیشتر تلاشها را روی عملیاتهای خارجی، بهویژه عملیاتهایی که در خاک ایران برای مبارزه با پروژه هستهای انجام میشد، متمرکز کند.
بارنیا که در اوایل ژوئن از سوی بنیامین نتانیاهو به این سمت منصوب شد، تصمیم گرفت تغییرات اساسی در موساد ایجاد کند و چندین بخش را که قدیمی و غیرمفید میدانست، لغو و برخی دیگر را ادغام کرد.
در نتیجه، تعداد زیادی از افسران ارشد شغل خود را از دست داده و مجبور به ترک خدمت شدند.
#موساد
#دیوید_بارنیا
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم کوتاه
🔰جلوگیری از نصب پمپ های دستکاری شده چگونه مانع انفجار کارخانه شد؟
✅بر اساس پرونده ای واقعی
@matsa_ir