31.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹عصبانیت و سؤالات تد کروز سناتور جمهوریخواه از وزیر امور خارجه آمریکا نسبت به موفقیتهای ایران🇮🇷
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
❗️گاف بیبیسی فارسی؛
🔻بیبیسی فارسی از تصویر یوسی کوهن رئیس سابق موساد به جای دیوید بارنیا رئیس فعلی موساد درباره خبر مذاکرات وی با رئیس سیا و قطر استفاده کرد.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
▪️اطلاعات جدید از ترور سردار شهید سلیمانی در کتاب تازه تألیف فرمانده وقت سنتکام (مجری ترور حاج قاسم)
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
📢ایلان ماسک: ‼️ #واتساپ هرشب دادههای کاربران را استخراج میکند، اما بعضی از مردم هنوز فکر میکنند
🔰واتساپ؛ #امن یا #جاسوسافزار؟
💬سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در واکنش به توئیت جنجالی ایلان ماسک مبنی بر ناامن بودن واتساپ، در یکی از شبکههای اجتماعی، نوشت:
🟩 #ایلان_ماسک میلیاردر آمریکایی و مالک #توییتر میگوید #واتساپ هر شب از دادههای کاربرانش خروجی میگیرد و برخی فکر میکنند واتساپ امن است!
این توییت بازتاب زیادی در رسانهها و شبکههای اجتماعی داشته اما روشن نیست که منظور ایلان ماسک دقیقاً چیست و او بر مبنای چه استناداتی این حرف را بیان کرده است.
🟢اما یادتان باشد، #کسپرسکای که یک شرکت معتبر چند ملیتی در زمینه #امنیت_سایبری است و مردم بیشتر آن را با #آنتیویروسهایش میشناسند، سال گذشته اعلام کرد که بین پنج تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۳۴۰هزار #حمله مربوط به ابزارهای #جاسوسی واتساپ را در ۱۰۰ کشور رهگیری کرده و بیشترین حملات در کشورهای آذربایجان، عربستان، یمن و ترکیه ثبت شده است.
🟢حسین دلیریان افزود: مشخص نیست که ایلان ماسک براساس یک رقابت این توییت جنجالی را منتشر کرده و یا براساس دادههای دقیق، اما آنچه که مشخص است این است که صاحبان پلتفرمها در غرب، یکی از #منابع_درآمدی خود را #فروش_اطلاعات کاربرانشان قرار دادهاند و برای همین بسیاری از کشورها از جمله آمریکا در ماجرای تیکتاک، فعالیت پلتفرمها را منوط به اخذ مجوزهای ملی خودشان کردهاند.
#واتساپ
#جاسوسی
#ایلان_ماسک
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدف هنر[تئاتر] ایجاد فهم مشترک است، و از همین جهت یک نیاز استراتژیک به حساب میآید که به امنیت ملی گره میخورد!
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
⚠️هشدار پلیس به دو گروه خاص
🔆رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی #فراجا نسبت به #کلاهبرداری افراد سودجو از #سالمندان در هنگام انجام کارهای #بانکی و به خصوص کار با دستگاههای #خودپرداز هشدار داد.
🔅سرهنگ محمد شریفی با اشاره به سوء استفادههای صورت گرفته در زمان حضور افراد در پای دستگاههای عابر بانک، گفت: مرور خبرهایی چون دستگیری عوامل سرقت حساب های بانکی سالمندان، شگرد یک سارق برای کلاهبرداری از افراد بی سواد در کنار دستگاه خودپرداز، کلاهبرداری از افراد سالمند، دستگیری عوامل سرقت حساب های بانکی سالمندان و ... نشان میدهد که افراد شیاد در این روش سعی میکنند با بهانههای مختلفی چون #کمک کردن یا کار راه انداختن به افراد کهنسال آنها را #فریب داده و با شگردهای خاص مجرمانه #حساب آنان را #تخلیه کنند.
🔅وی افزود: برخی افراد فرصت طلب منتظر کوچکترین غفلت از افراد و به ویژه افراد سالمند در حین انجام کارهای بانکی یا برداشت وجه دیده شده افرادی به بهانه کمک به سالمندانی که طرز استفاده از کارت بانکی را به خوبی نمیدانند.کلاهبرداران #اطلاعات و #رمزهای آنها را سرقت میکنند و در فرصت مناسب بلافاصله اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها کرده یا وجه موجود را به کارت دیگر انتقال میدهند.
🔅شریفی با بیان این که اطلاعات مربوط به حساب های بانکی (رمز اول، رمز دوم، تاریخ انقضا، CVV۲ و...) #محرمانه است، به شهروندان توصیه کرد: مجرمان با شیوه و شگردهای مختلف اقدام به سرقت میکنند که لازم است هموطنان به ویژه
افراد مسن و کم سواد و همچنین افرادی که در استفاده از خودپردازها ناتوان هستند جانب #احتیاط را رعایت و سعی کنند در مواقع لزوم فقط به کمک آشنایان و اقوام خود اعتماد کنند. همچنین در صورت اعتماد هنگام استفاده از کارتخوان از فرد بخواهید اجازه دهد تا شخصا رمز را وارد کنید؛ زیرا اطلاعات شخصی شما متعلق به شماست و باید در حفظ آن کوشا باشید.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
36.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
🕵♂جاسوسان مشهور
🔎 این قسمت: #آنا_مونتس
#ابر_جاسوسان_جهان
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🇨🇳مقامات امنیتی چین ادعا کردند که یک محقق چینی مجبور به جاسوسی شده است❗️
⭕️وزارت امنیت دولتی چین در یادداشتی که در حساب وی چت خود منتشر کرد، ضمن افشای یک پروندهی جاسوسی، ادعا کرد که #آژانسهای_جاسوسی_خارجی به #محققان و کارشناسان چینی که به #خارج از کشور میروند، توجه ویژهای دارند.
💢این وزارتخانه از پروندهی یک کارشناس برجستهی چینی به نام "لی" رونمایی کرد که دارای دستاوردهای علمی عالی بود اما در یک #سفر_تحقیقاتی به خارج از کشور در #دام یک آژانس جاسوسی خارجی افتاد.
سازمان جاسوسی خارجی پس از ورود "لی"به #بهانهی_بازرسی_اسناد_ورود و خروج، ملاقاتی با او ترتیب داد. #مأموران_اطلاعاتی با #هدفی_از_پیش_تعیین_شده ادعا کردند که او احتمالاً #کارهایی انجام داده که برای #امنیت_ملی_کشورشان_مضر است و او را برای #بازجویی به #مکانی_خلوت بردند.
در طول بازجویی، آژانس جاسوسی با #خشونت و ارعاب رفتار کرده و وسایل شخصی لی را مصادره کرد. آنها به #دروغ، فعالیتهای تحقیقاتی لی را در راستای جمعآوری اطلاعات و آسیب رساندن به امنیت ملی کشورشان خواندند.
در ابتدا، "لی" با این اتهامات مخالفت کرد و از اعتراف به اتهامات بیاساس خودداری کرد. با این حال، وقتی با #تهدید «تضمین نکردن امنیت شخصیاش» و «حبس ابد» مواجه شد، برای اطمینان از امنیت خود، #مجبور شد قرارداد همکاری «داوطلبانه» را با آژانس جاسوسی خارجی امضا کند. سپس او مجبور شد اطلاعات تحقیقات داخلی را در اختیار آژانس قرار دهد.
آژانس جاسوسی خارجی همچنین "لی" را ملزم کرد که #پس از بازگشت به چین از طریق کانالهای ارتباطی خاص به ارائهی اطلاعات #ادامه دهد و تهدید کرد در صورت امتناع، به مقامات مربوطه گزارش خواهد داد.
اما "لی" با وجود اطلاع از پیامدهای شدید خیانت به اسرار دولتی، #شجاعانه تصمیم گرفت پس از بازگشت به وطن، این قضیه را با #مقامات_چینی_در_میان_بگذارد. او جزئیات فعالیتهای اجباری و جاسوسیای را که در خارج از کشور متحمل شده بود، بیان کرد و از به خطر انداختن ناخواستهی امنیت ملی #ابراز پشیمانی کرد.
💢به ادعای وزارت امنیت چین پس از تحقیقات، "لی" مطابق با قانون ضد جاسوسی چین از اتهاماتش مبرا شد. وزارت امنیت چین در این گزارش یادآوری کرده است که افراد در حین #تحصیل، #بازدید و یا #سفر_به_خارج_از_کشور باید آگاهی کامل از امنیت ملی و ضد جاسوسی داشته باشند و #هوشیار باشند تا در تلهی #جاسوسی و خیانت نیفتند.
❌"هیچ #پولی را نپذیرید و اسنادی که طرف مقابل ارائه کرده است را #امضا نکنید. اصرار داشته باشید که با #سفارت یا کنسولگری خود در خارج از کشور تماس بگیرید تا از افتادن در دام سازمانهای جاسوسی خارجی جلوگیری کنید."
#شگردهای_جاسوسی
#چین
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 تاریخ جاسوسی در ایران
🔹اصول و قواعد سون تزو پایه جاسوسی سرویسهای اطلاعاتی در دربار پهلوی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#تاریخ_جاسوسی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
⁉️کی لاگر Keylogger چیست؟
⁉️چگونه اطلاعات شخصی کاربران را افشا می کند؟
✔️قسمت اول
❌#کی_لاگر نوعی نرمافزار #جاسوسی
🔻آیا تاکنون شنیده اید که شخصی قربانی #سرقتهای_آنلاین باشد، بدون آنکه #اطلاعات_بانکی و یا کلیات #اطلاعات_مالی خود را افشا کند؟
🔻یکی از مهم ترین و حساس ترین مواردی که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چه برای کاربران #عادی و چه کاربران #حرفهای یا برای #سرمایه_گذاران در #بازارهای_مالی به ویژه #ارزهای_دیجیتال و یا سرمایه گذاران #بورس و موارد مشابه، جلوگیری از #هک شدن اطلاعات و از دست دادن دارایی ها مالی است.
🔻تمامی کارها و عملیاتی که روزانه در همه حال با گوشی موبایل هوشمند، کامپیوتر و سایر گجت های هوشمند انجام می دهید را تصور کنید. مثلا ممکن است مشغول نوشتن و ارسال ایمیل های کاری، تجاری یا عادی باشید، یا از حساب کاربری شبکه های اجتماعی مختلف بازدید کنید، با دوستان گفتگو کنید، به جستجوی اطلاعات پیرامون موضوعی بپردازید، وارد حساب بانکی خود در بستر اینترنت بانک شوید و یا محصولی را به صورت آنلاین خریداری نمایید. حالا تصور کنید که شخصی پشت سر شما پنهان شده و در حال تماشای کارهایی که با فشردن تک تک دکمه ها انجام می دهید باشد. #کی_لاگر ابزاری است که دقیقا امکان چنین کاری را برای صیادان دنیای مجازی مهیا می کند و به کمک آن می توانند به ضبط تمام تعاملات صورت گرفته یا دکمه های فشرده شده روی کیبورد شخصی اقدام نمایند. به عبارت کلی کی لاگر به نرم افزارهایی گفته می شود که «کلیدهای فشرده شده بر روی صفحه کلید را ذخیره می کنند»؛ به صورتی که می توان از آن، #اطلاعات_تایپ_شده کاربران؛ از قبیل #رمزهای_عبور آن ها را سرقت نمود.
↩️ادامه دارد
#جرائم_سایبری
#امنیت_سایبری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir