فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽ببینید:
📺حریم شخصی در فضای مجازی
🔻نکاتی که باید برای امنیت خود و دیگران، در شبکههای اجتماعی رعایت کنیم.
#سواد_رسانه_ای
#حریم_شخصی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
گزارش نیویورک تایمز:
💠 پس از حمله 7 اکتبر، بخش امان ( اطلاعات نظامی ) و سرویس شاباک ( امنیت داخلی) یک واحد ویژه در مقر شاباک تأسیس کردند که تنها مأموریت آن یافتن مکان یحیی سینوار بود.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدف اصلی در این عملیات مرکز موساد بود
🔹دبیرکل حزبالله لبنان: مرکز موساد در نزدیکی تلآویو هدف اول ما بود؛ چراکه مرکز جاسوسی و ترور صهیونیستهاست.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
♦️خبرنگار بیبیسی: دولت اسرائیل مجموعهای از مقررات جدید را برای سانسور رسانهها صادر کرده است که شامل آسیبهای ناشی از حملات راکتی به «زیرساختهای ملی استراتژیک یا پایگاههای نظامی» میشود.
🔹گفته میشود این اقدام برای جلوگیری از پوشش رسانهای هرگونه آسیب وارده به نیروهای اسرائیلی است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
سید حسن نصرالله: دشمن حقایق عملیات ما را سانسور میکند
دبیرکل حزب الله لبنان :
🔹 هدف منحصر به فرد نظامی در این عملیات، پایگاه اطلاعات نظامی «امان»، یگان «8200» در گلیلوت و هدف دیگر، پایگاه دفاع هوایی دشمن در «عین شیمیا» بود.
🔹 اطلاعات ما تاکید میکند که تعداد قابل توجهی از پهپادها به این دو هدف اصابت کرده است، ولی دشمن سانسور می کند، ولی به زودی حقیقت بر ملا خواهد شد.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔷توییت ایلان ماسک علیه مارک زاکربرگ:
"اینستاگرام پر از موارد سوء استفاده از کودکان شده، ولی خبری از دستگیری زاکربرگ نیست. به جاش، اون آزادی بیان رو سانسور میکنه و به دولتها راه ورود به اطلاعات کاربران رو میده."
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
♦️ *ادعای یک فعال رسانه ای آمریکایی در مورد ارتباط اسرائیل و بازداشت مالک تلگرام!*
*جکسون هینکل فعال رسانه ای آمریکایی مدعی شد: *
🔹هکرهای ضد اسرائیلی که گیگابایتهای زیادی از دادههای حساس اسرائیلی را سرقت کردهاند، در حال انتشار این اطلاعات طبقهبندی شده در تلگرام هستند.
🔹تلگرام درخواست اسرائیل برای سانسور آنها را رد کرده است.
🔹امروز، پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام، در فرانسه دستگیر شد و اکنون با ۲۰ سال حبس مواجه است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
63.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماموریت یگان 8200 که جزء بانک اهداف حزب الله بود چه میباشد؟
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🛑 Sharenting چیست و چه آسیبهایی دارد؟
▪️قسمت اول
🔻اشتراکگذاری زندگی کودکان توسط والدین در فضای مجازی، که به عنوان "شارنتینگ" شناخته میشود، میتواند تأثیرات بلندمدتی بر شکلگیری #هویت و #حریم_خصوصی کودکان داشته باشد.
💠نگرانیهای مربوط به #حریم_خصوصی و #رضایت
🔹کودکان، بهویژه در سنین پایین، نمیتوانند رضایت #آگاهانه برای به اشتراکگذاری تصاویر یا اطلاعات شخصیشان در فضای مجازی ارائه دهند. این فقدان اختیار به این معنی است که تصمیمگیری دربارهی #ردپای_دیجیتال آنها کاملاً در دست والدین است که ممکن است همیشه پیامدهای بلندمدت را در نظر نگیرند.
🔹با بزرگتر شدن کودکان، ممکن است با نحوهی استفاده از تصاویرشان #مخالفت کنند یا از محتوای به اشتراکگذاری شده احساس #خجالت کنند که میتواند به #مشکلات_روانی منجر شود.
🔹والدینی که #تصاویر و #اطلاعات_شخصی کودکان خود را در اینترنت به اشتراک میگذارند، ممکن است بهطور ناخواسته کودکانشان را در معرض خطراتی مانند #سرقت_هویت یا #سوءاستفاده_آنلاین قرار دهند. مرز بین زندگی عمومی و خصوصی از بین میرود و حق حریم خصوصی کودکان به خطر میافتد. ❗️در برخی موارد، اطلاعات به اشتراک گذاشته شده میتواند به طرق مضری مورد استفاده قرار گیرد، مانند #آدمربایی_دیجیتال یا #کلاهبرداری.
💠تأثیر بر شکلگیری #هویت
🔹هنگامی که والدین جزئیات زندگی کودکان خود را به صورت آنلاین به اشتراک میگذارند، آنها عملاً #هویت_دیجیتالی کودکانشان را پیش از اینکه خود کودکان بتوانند در این فرآیند مشارکت کنند، شکل میدهند. این ردپای دیجیتال زودهنگام میتواند بر چگونگی درک کودکان از خود و نحوهای که دیگران آنها را میبینند، تأثیر بگذارد.
🔹با نزدیک شدن کودکان به سنین نوجوانی که دوران #بحرانی برای شکلگیری هویت است، ممکن است متوجه شوند که والدینشان پیش از آنکه خودشان بتوانند در این روند نقشی داشته باشند، هویتی #آنلاین برای آنها تعریف کردهاند. این موضوع میتواند با تصویری که آنها از خود دارند تضاد پیدا کند و منجر به احساس خجالت، کینه یا عدم کنترل بر روایت شخصیشان شود. در موارد شدیدتر، این مسئله میتواند به #سردرگمی_هویتی یا دشواری در ایجاد حس فردیت و استقلال منجر شود.
🔹حضور دیجیتالی که والدین برای کودکان ایجاد میکنند، میتواند بر توسعه هویت آنها تأثیر بگذارد. با رسیدن به دوره نوجوانی و بزرگسالی، کودکان ممکن است در ایجاد روابط اجتماعی، اعتماد به نفس، و حتی فرصتهایی مانند پذیرش در دانشگاه یا اشتغال، با مشکلاتی روبرو شوند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🛑 Sharenting چیست و چه آسیبهایی دارد؟
▪️قسمت دوم
💠#فشار_اجتماعی و #سلامت_عاطفی
🔹فشار داشتن یک شخصیت آنلاین که توسط والدین ایجاد شده، میتواند به اضطراب اجتماعی و استرس منجر شود، به خصوص زمانی که کودکان متوجه میشوند که همسالان و دیگران به راحتی به این اطلاعات #دسترسی دارند. محتوایی که والدین به اشتراک گذاشتهاند ممکن است شامل لحظاتی باشد که کودکان بعدها آنها را خجالتآور یا خصوصی بدانند و این موضوع میتواند منجر به #زورگویی یا #انزوای_اجتماعی شود.
🔹علاوه بر این، هنگامی که کودکان بزرگتر شده و خودشان شروع به استفاده از رسانههای اجتماعی میکنند، ممکن است احساس کنند که باید #انتظاراتی را که از طریق هویت آنلاین ایجاد شده است، #برآورده کنند. این امر میتواند به #وابستگی به #تأیید_خارجی و افزایش #آسیبپذیری در برابر فشارهای اجتماعی منجر شود.
💠دیدگاههای #فرهنگی و #قانونی
🔹فرهنگها و کشورهای مختلف برخوردهای متفاوتی با این موضوع دارند. بهعنوان مثال، در برخی کشورهای اروپایی مانند فرانسه و آلمان، قوانین سختگیرانهای برای حفاظت از حریم خصوصی کودکان وجود دارد و والدین ممکن است به دلیل به اشتراکگذاری تصاویر بدون رضایت کودکان با پیامدهای قانونی مواجه شوند. همچنین، درخواستهای فزایندهای برای ایجاد مکانیسمهای قانونی مانند "حق فراموش شدن" وجود دارد که به کودکان اجازه میدهد محتواهای مربوط به خود را از اینترنت #حذف کنند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir