♦️ *ارسال پیامک های اغوا کننده خرید و فروش فیش حج تمتع / کاربران توجه نکنند*
پلیس فتا البرز:
🔹ارسال پیامک های اغوا کننده و کاذب با عنوان خرید و فروش فیش حج تمتع جعلی بوده و متقاضیان برای کسب اطلاعات فقط به دفاتر زیارتی مجاز و سامانه الکترونیکی سازمان حج و زیارت مراجعه کنند.
#حج_تمتع #کلاهبرداری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
هدایت شده از متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 توقعات زیاد و نارضایتی شغلی عاملی برای افتادن در دام موساد
📄برگرفته از پرونده ای واقعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#نارضایتی_شغلی
#فضای_مجازی
#خرابکاری_صنعتی
@matsa_ir
هدایت شده از متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
📣 اگر به عنوان کارمند بخشهای دولتی و حاکمیتی به #سفرهای_خارجی میروید، به این نکات توجه داشته باشید:
☎️ مراقب کلیه ارتباطات خود اعم از #مخابراتی، #مجازی، #پستی و غیره باشید. هنگام حضور شما در یک کشور خارجی احتمال #شنود_مکالمات_تلفنی، کنترل ارتباطات مجازی، پست الکترونیکی و بستههای پستی شما همواره وجود دارد.
🎧 ممکن است حتی در اماکنی مثل لابی هتل، رستوران، فضاهای باز و داخل خودرو نیز مورد استراقسمع قرار گیرید
📱 همچنین به هیچوجه به سیمکارتها و تلفنهای همراهی که ممکن است از سوی میزبان تجاری یا #ایرانیان_مقیم در اختیار شما قرار گیرد، اعتماد نکنید.
#امنیت_در_سفرهای_خارجی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻تکنیک های عملیات روانی
تکنیک چماق و هویج (فشار و دیپلماسی)
بر اساس این تکنیک در شرایطی که براندازی رقیب امکانپذیر نباشد، طرف مقابل با مرحلهبندی اقدامات، ابتدا پس از وارد ساختن فشارهمه جانبه بر دشمن، زمینه را برای بهرهگیری از پرده دوم این تاکتیک، یعنی دیپلماسی فراهم می سازد. آنگاه با تجزیه وتحلیل، ارزیابی و جمع بندی نتایج مرحله قبل، در مرحله بعد فشار بیشتری را وارد ساخته و به دنبال آن نیز مجددا از دیپلماسی بهره میگیرد. به این ترتیب فشارهای وارده و حرکتهای دیپلماتیک، متأثر از تأثیرات مرحله قبل خواهد بود.
این تئوری وقتی استفاده میشود که در رابطه بین دو یا چند کشور، طرف قویتر برای رسیدن به نتیجه دلخواه از سیاست تشویق و تنبیه طرف مقابل استفاده میکند و منظور از هویج همان «سیاست تشویقی» و منظور از چماق «سیاست تنبیهی » کشورهای قوی علیه کشور ضعیف میباشد.
ریشه این نامگذاری به زمانهای قدیم و آن زمانی که مسابقات الاغ سواری برگزار میشد، برمیگردد. سوارکار برای اینکه الاغش را به سریعتر دویدن تشویق کند، هویجی را جلوی الاغش آویزان میکرد تا برای رسیدن به آن تلاش کند و از طرف دیگر یک چوب هم در دستش بوده که اگر تمرد کرد تنبیه شود.
آمریکا و کشورهای اروپایی همواره سعی کرده اند از این تکنیک در کنار دیگر تکنیک ها در جهت دور کردن ایران از حقِ داشتن انرژی هسته ای و فناوری های مربوط به آن، استفاده کنند. اما تا به امروز با وجود تحریمهای فراوان و تهدیدات نظامی علیه ایران موفق نبوده و این سیاست در مورد ایران موثر واقع نشده است. چماق در دست آمریکا و اسرائیل، و هویج در کف اتحادیه اروپا خشکید.
یک نمونه دیگر؛ در این روزها، سه کشور اروپایی با مشارکت اتحادیه اروپا قصد دارند همان اتهاماتی که با بالا بردن «چماق» علیه ایران مطرح کرده اند، در ژنو هم بصورت نرم همراه با لبخند و با سیاست «هویج» به ایران بگویند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#چماق_و_هویچ
@matsa_ir
🔻نقش فناوری در مولفههای قدرت
در عصر جدید عوامل گوناگونی در شکلگیری و افزایش مولفههای قدرت کشورها نقش داشته است. بهطور قطع، یکی از این عوامل قدرتزا ، فناوری میباشد که با تأثیرگذاری بر حوزههای مختلف نظامی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی موجب افزایش قدرت ملی میشود.
قدرت ملی در هر کشوری جایگاه آن کشور را در سلسله مراتب قدرت جهانی یا ساختار ژئوپلیتیکی جهانی تعیین میکند. تأثیر مثبت و اساسی فعالیت در زمینههای اقتصادی بر رشد و توسعهی قدرت ملی را میتوان در برتری کشورهای شکست خوردهی جنگ جهانی دوم یعنی آلمان و ژاپن بهدلیل بهرهمندی از اقتصاد و فناوری و متقابلاً جایگاه پایینتر روسیه در صحنهی جهانی با وجود دارا بودن قدرت نظامی مشاهده کرد.
همچنین رقابت فناورانهی قدرتهای بزرگ خصوصاً چین و آمریکا تحت تأثیر رشد و توسعهی فناوری بوده و به میزانی که فناوری توسعه یابد، مزیت ایجاد شده و رقابت مذکور تشدید خواهد شد. اقتصاد مبتنی بر فناوری در کنار سایر مؤلفههای قدرت همچون جمعیت، سرزمین پهناور و تسلیحات استراتژیک نظامی موجب ارتقاء جایگاه جهانی کشورها میشود.
از مهمترین فناوریهای مزیتساز میتوان به هوش مصنوعی، فناوریهای هایپرسونیک، محاسبات کوانتومی، اینترنت اشیا ، نانو و ... اشاره کرد که ورود آنها به حوزهی نظامی و اقتصاد عمومی منجر به تغییرات اساسی و ساختاری در مولفههای قدرت کشور خواهد شد.
#فناوری
#قدرت_ملی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔻رئیس سرویس اطلاعاتی امنیتی خارجی فرانسه درباره برنامه اتمی ایران :
دو سرویس اطلاعاتی (فرانسوی و انگلیسی) در کنار هم برای مقابله با بدون شک یکی از خطرناک ترین تهدیدات ، باهم کار می کنند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
هدایت شده از متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬سخنان #پیتر_جنتوکوفسکی استاد دانشگاه نیویورک درباره فرهنگ 🇮🇷ایران:
▫️"ایران مرکز جهان قدیم و چهار راه دنیا بوده است. از سمت غرب مقدونیان و اعراب و از مشرق ترکان و مغولان به این سرزمین یورش آوردهاند اما همه رفتند و 🇮🇷#ایران_باقی_ماند🇮🇷 و این #پیروزی_فرهنگ_برتر بر #شمشیر است."
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#هویت_ملی
@matsa_ir
📚 روایتی از دستگیری عضو بلندپایه منافقین در «جاسوس»
📰 اردیبهشت سال 1358 آغاز علنی نزاع سازمان منافقین با انقلاب اسلامی ایران بود؛ جایی که #محمدرضا_سعادتی از اعضای بلندپایه این سازمان در جریان تلاش برای انتقال یکی از مهمترین پروندههای اطلاعاتی قبل از انقلاب به جاسوس شوروی در تهران دستگیر شد. در واقع سازمان مجاهدین قصد داشت با تحویل پروندهی سرلشکر معدوم #مقربی در ازای حل کردن یکی از مهمترین معماهای سازمان جاسوسی شوروی سلاح و تجهیزات و امکاناتی را از روسها دریافت کند.
📖 #جاسوس که سال گذشته از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی راهی بازار کتاب شد، روایتی از این ماجراست که در آن به چگونگی شناسایی، دستگیری و اعترافات محمدرضا سعادتی پرداخته است. همچنین به بازخوانی برخی از تلاشهای سازمان منافقین برای استفاده از ظرفیتهای تبلیغاتی خود جهت بازسازی وجههاش در میان مردم ایران در آن مقطع زمانی میپردازد.
#معرفی_کتاب
#کتاب_جاسوس
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻در تلهی شایعهها نیفتید! شایعه به عنوان یک تکنیک، نقش مؤثرى در جنگهاى روانى دارد؛ زیرا بدون آن
💢 در این اینفوگرافیک، مهمترین اخبار جعلی که در روزهای گذشته منتشر شد، بررسی خواهد شد
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#شایعه
@matsa_ir