8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✈️حتی داشتن ویزا هم تضمینی برای ورود به خاک آمریکا نیست، آخرین سد برای ورود، متقاعد کردن مامورین فرودگاه است که وظیفه دارند از مسافر علت ورود، محل اسکان و سؤالهای ساده این از این دست بپرسند، اگر مامور احساس کند که مسافر موضوعی را پنهان میکند یا جوابهای قانع کننده ای ندارد به بخش بازرسی هدایت میشود و سؤالهای بیشتری از او پرسیده می شود.
#ویزا
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
🔷در مکالمات تلفنی آیا از هویت تماس گیرنده آگاهی داریم؟
#تخلیه_تلفنی
#افشای_اطلاعات
#رازداری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
📂 جان مارکس در کتاب «سیا و کنترل مغزها» به بخشی از فعالیتهای فوق سری سیآیاِی پرداخته است: تحقیقات گستردهی سازمانی بر روی روشهای شست و شوی مغزی و شکستن مقاومت افراد در بازجویی؛از طریق #ال_اس_دی
ال.اس.دی یک نوع مادهی #روان_گردان بسیار قوی است که موجب توهمات دیداری و شنیداری، اختلال در درک زمان، فواصل و وزن و فاصله بین اشیای محیط میشود.
🔬مارکس در این کتاب از تحقیقات ویژهی سیا و کارشناسان شیمیایی ارتش بر روی تأثيرات آن سخن گفته است:
«حدود هزارسال از عمر حشیش میگذشت اما ال.اس.دی #یک_میلیون برابر از آن قویتر بود. یکی از افراد ستاد خدمات فنی میگوید : ما حتی دربارهی امکان ریختن مقداری از آن در آب آشامیدنی شهر فکر کردیم. در این حالت مردم در حالی کم و بیش کیفور در خیابانها به گردش میپرداختند؛ بدون اینکه علاقهای به دفاع از خود داشته باشند.»
🔹دربخش دیگری از کتاب آمده است: «ارتش که معمولاً ۵ سال از سیا عقبتر بود، در سال ۱۹۶۱ به استفاده مکرر از ال.اس.دی به عنوان یک وسیلهی بازجویی علاقهمند شد و در عملیات #شانس_سوم این دارو را روی ۹ خارجی و یک سرباز آمریکایی که به سرقت اسرار محرمانه متهم بود، امتحان کرد...»
⭕ در نهایت آنچه به طور کامل در این کتاب مورد تأیید قرار گرفته، سرمایهگذاریهای چند میلیون دلاری سیا و ارتش بر روی پژوهشهای مرتبط با ال.اس.دی و مشتقات آن است. البته علاوه بر پژوهش، کشف و توسعهی تاثیرات این ماده نیز در دستور کار سیا بوده است.
#سیا_و_کنترل_مغزها
#بریده_کتاب
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
🔶ماجرای زره های غول پیکر و ترفند اسکندر در جنگ هایش چه بود؟
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🥀 نمردهاند شهیدان، که ماه و خورشیدند
🥀که کشتگان وطن زندگان جاویدند
#شهید
#شهدای_ناجا
#شهدای_وطن
#شهدای_راسک
#حمله_تروریستی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
#آیا_میدانید اولین سازمان ضدجاسوسی در ایران توسط میرزا تقی خان امیرکبیر تاسیس شد؟
در زمان حکومت ناصرالدین شاه قاجار رفتوآمد سیاستمداران دو کشور #انگلیس و #روسیه به دربار شدت گرفته بود. از طرفی مداخله آنها در امور داخلی و از سوی دیگر ارتباط برخی مقامات ایرانی با آنها و گزارش اخبار #محرمانه، کنترل اوضاع کشور را سخت کرده بود.
در این برهه، صدر اعظم ایران یعنی امیرکبیر تصمیم به ایجاد سازمان #منهیان_امیر کرد.
این سازمان دارای افرادی با عنوان خفیهنویس بود که در مراکز مهمی چون سفارتخانهها و میان درباریان بدون آنکه شناخته شوند رفتوآمد داشتند. وظیفه خفیهنویسان آن بود که اتفاقات حساس را سریعاً به امیر گزارش بدهند. تا آنجا که اگر در محفلی شبانه، صحبتی خطرآفرین زده میشد، فردای آن شب امیر بر اساس گزارش مأمورانش با آن ماجرا برخورد مینمود. این دقت و سرعت برخورد امیر آنچنان شهره میشود که برخی احتمال ارتباط او با اجنه را میدهند!
این سازمان آنچنان حفاظتشده و دقیق عمل مینمود که سفیر وقت انگلیس یعنی کلنل جاستین شیل به دنبال تامین منابع مالی از خارج کشور بهجهت یافتن ماموران این سازمان بود!
همینطور سفیر روسیه قبل از تشکیل محافل خصوصی شبانهاش که با محارم سفارتخانه داشت، تمامی اتاقها و زوایای سفارت را بررسی مینمود تا مبادا کسی اخبار را مخابره کند!
برخورد با فرقههای گمراه، جلوگیری از توطئهها و رصد و مدیریت روابط مسئولان کشور با مردم از اقدامات امیر بود که با استفاده از شبکه اطلاعاتیاش انجام میگرفت
هویت افراد سازمان منهیان هیچگاه معلوم نشد و پس از قتل امیر نیز هویت این افراد در طول تاریخ گمنام باقی ماند...
#آیا_میدانید
#امیرکبیر
#سازمان_جاسوسی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽ببینید:
🛑چرا موساد به دنبال فلج کردن اقتصاد ایران است؟
#جنگ_اقتصادی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
#راه_نیرنگ روایتی واقعگرایانه، جسورانه و بیپرده است در مورد یکی از هولناکترین سازمانهای جاسوسی دنیا: موساد!
⭕ نویسندهی کتاب ویکتور استروفسکی، مأمور سابق موساد است که به عنوان «افسر مأمور جمعآوری اطلاعات» (کاتسا) در موساد استخدام میشود.
استروفسکی در «راه نیرنگ» از دو دهه جنگ اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که در اقصی نقاط جهان در جریان بوده، پرده بر میدارد؛ عملیاتهایی مخفی با ابعاد اطلاعاتی_امنیتی ویژه.
📝در اول سپتامبر ۱۹۵۱، نخست وزیر وقت دیوید بن گوریون امریهای صادر کرد که طبق آن موساد به عنوان سازمان اطلاعاتی وابسته به وزارت امور خارجه اسرائیل ایجاد شد.
تا به امروز، هر چند همه می دانند چنین سازمانی وجود دارد و گهگاه سیاستمداران در مورد موفقیتهای آن به رجز خوانی می پردازند، اما موساد از همه جوانب سازمانی مخفی باقی مانده است. مثلا در #بودجه اسرائیل هیچ اشارهای به آن نمی شود. یا از مکان دقیق آن هیچ اطلاع درستی در دست نیست.
🔺یکی از مهمترین مسائلی که در این کتاب مطرح می شود این مسئله است که موساد سازمانی خارج از کنترل است. اینکه هرچند نخست وزیر ظاهرا مسئولیت آن را به عهده دارد، اما در مورد عملیات آن اختیار واقعی ندارد و اغلب در مورد اجازه صدور عملیات مخفی آلت دست کسانی قرار می گیرد که آن را اداره میکنند.
در انتهای کتاب نیز #چارت_سازمانی موساد و به طور کلی جامعهی اطلاعاتی اسرائیل به نمایش درآمده. این چارت و ساختار تصمیمسازی در رژیم صهیونیستی، به خوبی نشان میدهد که این رژیم بر اساس اقدامات و طراحیهای «اطلاعاتی و امنیتی» خاص بر پا بوده و حیاتش صرفاً وابسته به عملکرد دستگاههای اطلاعاتی آن است.
#معرفی_کتاب
#راه_نیرنگ
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir