4_5940538364255011325.mp3
5.29M
#یک_آلودگی_با_سه_شرط
🎙استاد عالی
#ویژه_ماه_محرم 🏴
جذاب و شنیدنی👂
@mavaezoladadiye
بیش از #سه_هزار_حدیث_عددی
به صورت : #متنی و #صوتی
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mavaezoladadiye
#چه_کردند_با_امام_حسین 😭
💚 امام باقر مي فرمايد:
⚫️◽️جوري جدّم حسين را كشتند كه پيغمبر از آن شكل كشتن نهي كرده بودند، (وَ لَقَد قَتَلوهُ قَتلَةً نَهي رَسولُ الله أن يُقتَلُ بِها) كه معروف به #قتل_صبر است.
⚫️◽️هر موجودي را به يك نوع ضربت مي كشند، شتر را نحر مي كنند، گوسفند را سر مي برند، با يك اسلحه،
⚫️◽️امّا امام باقر مي فرمايد: (لَقَد قُتِلَ بِالسَّيف وَ السَّنان وَ بِالحِجارَةِ وَ بِالخَشَبِ وَ بِالعَصا وَ لَقَد اُوتَعَهُ الخِيل بَعدَ ذلك) جدّم ابي عبدالله را با #شمشير، با #نيزه، با #سنگ، با #چوب، با #عصا كشتند، و بعد هم #اسب بر بدن او تاختند
@mavaezoladadiye
بیش از #سه_هزار_حدیث_عددی
به صورت : #متنی و #صوتی
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mavaezoladadiye
#دو_چهره_متفاوت_امام_حسین_ع
1⃣🔹 چهره مقاومت
تاريخ زندگي امام_حسين(عليهالسلام) دو چهره گوناگون را از آن حضرت به ما نشان ميدهد چهره اي كه به هيچ وجه حاضر به تسليم، خضوع و رضا در برابر هيچ ظالمي نيست و با آن كه تمام قدرتهاي آن روز بر ضدّ كاروان او بسيج شده بودند و با آن كه ميدانست كه سفر به عراق به شهادت او و اصحابش منتهي ميشود و بعد از شهادتِ او خاندان گراميش به اسارت ميروند و حتي دخت گرامي اميرالمؤمنين، زينب_كبري(سلام الله عليهما) بايد طعم تلخ اسارت را بچشد و گردن حجت خدا، حضرت سجاد (عليهالسلام) با غل و زنجير گران آزرده شود، در عين حال آن خطبه هاي حماسي بين راه كربلا را خواند و در آن خطبه ها همراه اظهار تبرّي از بيگانگان، فرمان قيام و دستور مبارزه را صادر كرد و فرمود: من قيام كردهام تا راه جدّ و پدرم را بروم. گرچه در مدت نزديك به يك ربعقرنْ زمامداران اموي و مرواني مردم را به سيره ديگران انس و عادت داده بودند، امّا من فقط به سيره جد و پدرم عمل مي كنم.اين روحيه به قدري قوي است كه نه تنها خطبه ها و خطابه ها و نامه هاي آن حضرت را حماسي ميگرداند، بلكه به مناجات و دعاهاي آن حضرت نيز رنگ حماسه ميدهد. و نه تنها خود بلكه هيچ يك از اهل بيت و اصحاب او حاضر نشدند كه حكومت جائرانه امويان را امضا كنند. اين نكته، مطلب مسلّم تاريخي است كه بر احدي مستور نمانده است.
2⃣🔹چهره انعطاف
چهرهاي كه گويا جز انعطاف و مناجات چيز ديگري ندارد و دعاي_عرفه را كه سراسر عرفان، عشق، شعف و اظهار تذلل در پيشگاه خداوند است انشا ميكند. اين اوج عرفان اوست كه به برادرش ابوالفضل العباس(عليهالسلام) فرمود:
شب عاشورا را مهلت بگير، خدا ميداند كه من نماز، مناجات، تلاوت قرآن، دعاي فراوان و استغفار را دوست دارم: «فهو يعْلم أنّى كنتُ قد اُحبّ الصلاة له وتلاوة كتابه وكثرة الدّعاء والاسْتغفار».
عارف واقعي دوست نماز است و چشم او با نماز و دعا و زمزمه و مناجات روشن ميشود. در اين بخش نيز نه تنها سالار شهيدان بلكه همه اصحاب باوفاي او چنين بودند: «لهم دوىّ كدوىّ النحل»؛ آن گروه مثل زنبورهاي عسل زمزمه داشتند. البته هر كسي رتبه خاص خودش را دارد.
🎙آيت الله جوادی آملی
📚حماسه و عرفان، صفحه 230,231
@mavaezoladadiye
بیش از #سه_هزار_حدیث_عددی
به صورت : #متنی و #صوتی
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mavaezoladadiye
#شش_نقل_درباره_سرِ_امام_حسین
📖 بنابر نقل مشهور ، سر امام حسین (علیه السلام) در کربلا به بدنش ملحق شده است :
1⃣🔸 سید بن طاووس در لهوف : «و اما سر حسین (علیه السلام) روایت شده که آن را برگردانده و در کربلا با پیکر شریفش دفن کردند و عمل طایفه شیعه هم بر طبق همین معنا که گفتیم بوده است ». از این کلام فهمیده می شود که عقیده شیعه بر آن است که سر امام حسین (علیه السلام) به جسد در کربلا ملحق شده است .
2⃣🔸 شیخ طبرسى (ره) در « تاج الموالید » : « برخی از اصحاب امامیه گفته اند : سر امام حسین (علیه السلام) از شام آورده شد و به بدن آن حضرت در کربلا ضمیمه شد .
3⃣🔸 همچنین ابن فتال نیشابورى (متوفای 508ق) در « روضة الواعظین » ، و ابن نما حلی (متوفای 841ق) در « مثیر الاحزان » ، همین نظریه علماى امامیّه را ذکر کرده اند .
4⃣🔸از کتاب های قدیمی که در آن تصریح شده ؛ سر مطهر امام حسین (علیه السلام) در کربلا در بیستم ماه صفر به جسد ملحق شده کتاب « الآثار الباقیة » ابوریحان بیرونى (قرن 4-5) است . ابوریحان در این کتاب گوید : « و فى العشرین ، ردّ رأس الحسین الى مجثمه، حتّى دفن مع جثّته ؛ و فیه زیارة الاربعین ، و هم حرمه بعد انصرافهم من الشام » ؛ و در روز بیستم آن (ماه صفر) سر حسین (علیه السلام) را به بدنش ملحق شده و در همان جا دفن شد .
5⃣🔸 ابن جوزی (متوفای 654ق ) در « تذکرة الخواص » می گوید : « مشهورترین اقوال این است که سر حسین بن علی (علیه السلام) از مدینه به کربلا آورده شد و به همراه جسد دفن شد .
6⃣🔸 زکریا بن محمد قزوینى (متوفای 682ق) در کتاب « عجائب المخلوقات » گوید : « الیوم الاول منه عید بنى امیه ادخلت فیه رأس الحسین رضى اللّه عنه بدمشق و العشرون منه رُدَّت رأس الحسین الى جثته » ؛ روز اول از ماه صفر عید بنى امیّه است که در آن روز سر حسین (علیه السلام) را وارد دمشق کردند و روز بیستم از ماه صفر سر حسین (علیه السلام) بر جسم مبارکش در کربلا برگردانیده شد .
از قدیمی ترین منابع تاریخی که این نظر مشهور در آن مشاهده می شود ، کتاب « الآثار الباقیة » تألیف ابوریحان بیرونى (قرن 4-5) است .
شواهدی هم وجود دارد که هنگام حرکت دادن سر امام به سمت کوفه ، این سر مبارک مدتی در محلی نزدیک به قبر امام علی ( علیه السلام) نگهداری می شد .
@mavaezoladadiye
بیش از #سه_هزار_حدیث_عددی
به صورت : #متنی و #صوتی
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mavaezoladadiye
کدام فکر آگاهی میآورد؟.mp3
8.01M
#پنج_نوع_فکر_خوب_داریم
🎙 استاد مجتهدی
افلا یتفکرون 🤔
@mavaezoladadiye
بیش از #سه_هزار_حدیث_عددی
به صورت : #متنی و #صوتی
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mavaezoladadiye