ماه رمضان و نقش آن در وحدت.pdf
1.24M
#گزارش
فایل پی دی اف پاورپوینت نشست علمی_ تخصصی جایگاه تمدنی رمضان در اتحاد امت اسلامی
🔺#سیر_مطالعاتی #ام_المؤمنين
💥مجموعه مقالات همايش حضرت خدیجه سلام الله علیها (صدف کوثر)
🔰 کلیک کنید
1⃣ جلد اول
2⃣ جلد دوم
3⃣ جلد سوم
#سیر_مطالعات_تاریخی
#سیر_مطالعاتی
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
noormags-بررسی_و_نقد_آراء_مستشرقان_درباره_زندگانی_حضرت_خدیجه_علیها_السلام-1417252_2435002.pdf
654.7K
● مقاله سودمند / PDF
📚 بررسی و نقد آراء مستشرقان درباره زندگانی حضرت خدیجه علیها السلام
✍ نویسندگان: محمدحسن عطاری و... | فصلنامه تاریخ در آینه پژوهش
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
تحلیل گونه شناسانه دیدگاه مستشرقان درباره ابن سبأ
http://mte.journals.miu.ac.ir/article_7699.html
♨️فتوای همگرایانه آیت الله سیستانی
🔻حاضر در متن جهان شیعه، غائب در بطن جهان اسلام
🔹 چند روز گذشته مجدداً استاد منیر الخبّاز القطیفی شاگرد مطرح حضرت آیت الله سیستانی فتوایی از معظم له را رسانه ای کرد که در آن بر صحت عبادات اهلسنّت و اسلام حقیقی آنها تصریح می کرد. این فتوای کلیدی، علی رغم پیامدهای جدید و فراوانی که در همگرایی جهان اسلام دارد، پژواکی در مجامع داخلی و بویژه رسانه های جهان اسلام – که مخاطبین اصلی این فتوا هستند – پیدا نکرد.
🔻این فتوا به چندین جهت از فتوای مشهور شلتوت جامعتر است، ولی نکته اینجاست که چرا روی فتوای شلتوت مانور رسانه ای گسترده انجام شد و اکثر قریب به اتفاق مسلمانان (شیعه و سنی) از آن مطلع شدند، ولی روی فتوای حساس آیت الله سیستانی حتی ریپورتاژ رسانه ای کوچکی انجام نشد!؟ به همین مناسبت در یادداشت پیش رو اشاراتی در این زمینه خواهیم پرداخت.
🔻یکم. از نظر جایگاه می توان این فتوا در راستای فتوای شیخ محمد شلتوت، بلکه بالاتر از آن شمرد. این فتوا، بهترین بستر برای همگرایی بین شیعه وسنّی و بویژه الفت بیش از پیش میان سردمداران و پیروان فریقین با آرای متفاوت فقهی - کلامی را در پی خواهد داشت. فتوای آیت الله سیستانی از جهت مبانی علمی، از فتوای شلتوت بسیار مستحکمتر است. فتوای شلتوت بیشتر بن مایه های فقهی دارد؛ ولی فتوای آیت الله سیستانی علاوه بر مبانی غنی فقهی، ریشه در باورهای کلامی – جامعه شناختی معظم له دارد. به طور خلاصه آبشخور کلامی این فتوا را می توان در سیره عقلا و مبحث «ما جری علیه الدلیل» با صبغه همزیستی اجتماعی رهگیری کرد. اما نکته این جاست که چرا روی فتوای شلتوت مانور رسانه ای گسترده انجام شد ولی در فتوای مهم آیت الله سیستانی حتی ریپورتاژ رسانه ای کوچکی در جهان اسلام صورت نگرفت!!!؟؟....
۱۰۴ پاپیروس عربی در کتابخانۀ دانشگاه لیدن
با عضویت در سایت میتوانید به خواندن صفحات خوانده نشده کمک کنید:
https://transcription.digitalscholarship.nl/bencomp/arabische-papyri
#پاپیروس #قرطاس
تفکر انتقادی و آموزش مهارتی، کلید موفقیت در رشته تاریخ
دپارتمان تاریخ دانشگاه اونتاریوی غربی در روز 28 مارس 2023 / 8 فروردین 1402 میزبان نشستی مجازی پیرامون «اشتغال با مدرک کارشناسی تاریخ» بود. در این نشست پنج نفر از دانشآموختگان که تاریخ رشته اصلی یا فرعی آنها بوده، تجربیات شغلی خود را به اشتراک گذاشتند و به جنبههایی از آموختههای خود در رشته تاریخ که در موفقیت شغلی آنها مؤثر بوده است، اشاره کردند. عرصه شغلی این افراد گوناگون شامل «مشاور ارائه خدمات درمانی»، «معلّم مطالعات فرهنگی و آموزش در فضای باز»، «مشاور مالی و کارشناس بررسی اسناد و دادهها»، «مشاور استراتژیک دولت در مدیریت و طرح های مالی» و «تحلیلگر مسائل آموزشی» میشد. نکته مشترک در سخنان این دانشآموختگان اهمیّت برخوردار شدن از «تفکر انتقادی»، «توان تحلیلگری»و آموزشهای مهارتی (کار با اسناد و ...) در دوره تحصیل در رشته تاریخ بود.
# رشته تاریخ
# اشتغال
# تفکر انتقادی
# آموزش مهارتی
داستانی وجود دارد، نقل به این مضمون :
ناصرالدینشاه قاجار در ماه رمضان نامه ای به مرجع تقلید آن زمان میرزای شیرازی به این مضمون نوشت: ڪه من وقتی روزه میگیرم از شدت گرسنگی و تشنگی عصبانی میشوم و ناخودآگاه دستور به قتل افراد بیگناه میدهم؛ لذا جواز روزه نگرفتن مرا صادر بفرمایید!
میرزای شیرازی پاسخ داد: بسمه تعالی ! حڪم خدا قابل تغییر نیست. لڪن حاڪم قابل تغییر است. اگر نمیتوانی به اعصابت مسلط شوی از مسند حڪومت پایین بیا تا شخص با ایمانی در جایگاه تو قرار گیرد و خون مومنین بیهوده ریخته نشود!
@mazahebtarikheslam