وزارت امنیت داخلی آمریکا، در سال ۲۰۰۸ یک دستورالعمل مربوط به سال ۱۹۴۴ را از محرمانگی خارج کرد. بخشی از آن شیوه «کاهش بهرهوری و قدرت سازمانی برای دولتهای متخاصم» را به نیروهای نفوذی آموزش داده است.
ترجمه تحتالفظی است. ضمن اینکه قضاوتی ندارم.
۱. ایجاد کمیته (و کارگروه) برای کارها. کمیتهها هر چقدر که ممکن است بزرگ باشند، هرچه تعداد بیشتر، مخالفت بیشتر.
۲. اصرار به ایجاد فرآیند برای کارها، ممانعت از راههای میانبر که تسهیلگر روندها باشد.
۳. به افراد غیرمتخصص بها دهید تا امید و انگیزه افراد کارآمد و حرفهای کم شود.
۴. افراد غیرمتخصص را ارتقا و از آنها تعریف کنید
۵. در تقسیم کارها، ابتدا غیر مهم را به متخصصین و مهم را به آدمهای ناکارآمد محول کنید
۶. مدام سخنرانی کنید و بقیه را مجبور کنید در سخنرانیهای طولانی شرکت کنند
۷. ایدهآلگرایی را ترویج کنید.
۸. برای کارها فرآیند اخذ مجور بگذارید. فرآیندهای را طوری تنظیم کنید که یک نفر مسئولیت یک بخش را نداشته باشد تقسیم مسوولیت در سطوح مختلف به نحویکه هیچ کس مسوول نیست
۹. جلسه و کنفرانس بگذارید حتی وقتی کارهای مهمتری برای انجام هست
@BisimchiMedia
▪️هوشنگ ابتهاج متخلص به ه.ا سایه، شاعر معاصر که عاشقانهها تا سیاسیهای او مورد توجه اهل فن و ادب است را بسیاری میشناسند، آنچه این مجلد را برای من جذاب کرده، حاشیه نویسیهای #حسن_عباسی با خط #شکسته_نستعلیق او بر این کتاب است. خط زیبای محشی این کتاب، که در اوائل دهه ۷۰ نوشته شده آن را بسیار خواندنی میکند. کتابها و یادداشتهایی که به مثابه ایستراگها گهگداری یافت میشوند. ابعادی کمتر دیدهشده از او هستند.
▫️شاید این علاقهمندی به هنر و ادبیات، بعدی باشد که کمتر از او دیده شده است.
@mazhab_jafari
🔹این کاریکاتوری که در اکونومیست منتشر کرده را ببینید و با تأمل متن پیوستی را در ادامه بخوانید.
@mazhab_jafari
محمدهادی مذهبجعفری
🔹این کاریکاتوری که در اکونومیست منتشر کرده را ببینید و با تأمل متن پیوستی را در ادامه بخوانید. @ma
▪️نشریه اکونومیست این کاریکاتور رو منتشرکرده، بایدن در رینگ بعد از مسئله مرز مکزیکو-تگزاس، نوبت عقرب خاورمیانه است، بعد خرس روسی و اژدهای چینی و آن آیت الله بمب اتم بدست هم استعاره از ایران است که آخر صف منتظر ایالات متحده است.
آیا ایالات متحده در حال افول است؟ قطعا بله. اما نه آنطوری که در رسانههای انقلابی برای ما تصویر سازی شده است ایالات متحده همچنان در حال کنش فعال، دقیق و بروز است. دائما بدنه کارشناسی او محیط جهان را رصد و برحسب تغییرات خودش را بروز میکند. ابزارهایش را تیز میکند و در مقابل دشمنانش بطور فعال کنش و واکنش دارد. این یعنی هنوز از تک و تا نیافتاده است.
▫️بله از اوائل قرن ۲۱ دیگر ایالات متحده قدرت بلامنازع نیست، اما قدرت جهانی برتری است که به سرعت رقبایش در حال نزدیک تر شدن به او و او در حال کاهش مولفه های قدرتش است. این فرایند در حالت عادی حدود ۵۰ تا ۷۵ سال دیگر ادامه دارد تا چین جایگزین آن شود.
▪️اما نکته ی مهم این است که افول از منظر ما چگونه رقم خورد؟ مهم نیست ظالمی افول میکند و در پس آن ظالمی دیگر بلند شود. بلکه مهم آن است که ما ریل و مسیر خود را به وسیله عبرتها بسازیم و به سرنوشت آنها دچار نشویم. اما ایالات متحده، در اوج اقتدار جنگ سرد با یک پدیدهای مواجه شد که جنس آن هم برایش مجهول بود . انقلاب اسلامی امام با تخریب وجهه ایالات متحده در جهان زمینه های فرهنگی و شناختی ای را برای جهان ایجاد کرد که افول جهان تک قطبی برایشان محتمل شد. با برخوردهای شدید و تحقیرهای مداوم در طول این سالها عملا میتوان گفت روسیه فعلی که کینه شکست جنگ سرد در قلبش باقی بود را امید گرم انقلاب زنده کرد و اشتباه ساخت داعش و امثالهم در منطقه بوسیلهی آمریکا هم از وحشت انقلاب بود و از قضا انتخاب آنها در ایجاد داعش صفرا فزود و علیه خودشان و باعث تثبیت قلوب مومنین شد.
▫️پس شاید بتوان گفت بخش مهمی از مشکلات ایالات متحده بدست خود ایالات متحده در حال ایجاد شدن است و من را یاد آیه ۱۶ سوره اسرا میاندازد که می فرماید «و چون بخواهیم قریه ای را هلاک کنیم ثروتمندان سرکش آنجا را امر می دهیم پس آنها فساد می کنند و به شدت آنها را درهم می کوبیم و از بین میبریم ».
▪️چه بخواهیم چه نخواهیم ایران در حال قدرتمند شدن و توانا شدن در منطقه است و بدون مسئله ظهور هم احتمال شکل گیری ایران در سطح قدرت جهانی در ۷۵ سال آتی زیاد است. باید مراقب بود که ما هم ظالمی در پی ظالم های گذشته نشویم.
▪️القصه آنکه ما درست در مرحله پدید آمدن« ثروتمندان سرکش (مترفوها)» در جامعه خودمان هستیم و نقطه انتخاب خدا برای هلاکت یک جامعه اینجاست نه صد مرحله جلوتر. آنجا که عذاب را به چشم ببینیم و فساد جامعه را بگیرد دیگر راه برگشت نیست.
▫️خواستم بگویم به عنوان یک کارشناس ساده و یک طلبه از ما هم بشنوید. خدا همین حوالی احتمالاً تصمیمش را بگیرد! اگر گرفت و هلمان داد به پایین سرسره و میانه راه از خواب بیدار شوید دیگر فایده ای ندارد. نگذارید قشر مترف در جامعه شکل بگیرد و نظریه اتراف برای مایی که این مقدار شهید دادیم به جریان بیافتد.
والسلام
@mazhab_jafari
🔻چند سالی بود، فیلم فجر را دنبال نمی کردم . پریشب به اصرار یکی از عزیزان در یک اکران خصوصی شرکت کردم و اولین فیلم جشنواره امسال هم «پرویز خان» شد.
فیلم از لحاظ فرم واقعا پیشرفت کرده بود میتوانم اینطور بگویم که الان سینمای ایران در فرم واقعا در تراز جهانی حرف برای گفتن دارد البته بنده تعلیق بندی و فیلم نامه رو هم فرم حساب میکنم و این موارد هم بسیار خوب بود، ضرب آهنگ مناسب و دوری از عشق و عاشقی و سردرگمی و ... فضای فیلم ته مایه های حمیت و حماسه داشت اما فیلم چند چیز را به وضوح منتقل میکرد.
۱_آنهایی که تهدید میکنن فوتبال را باید تعطیل کرد، متحجرند و دستشان در دست خائن هاست.
۲_ فوتبال آبروی سیاست و توانا ساز جنگ است.
۳_ فوتبال هم اندازه جبهه مهم است.
۴_دهداری انقلابی واقعی بود نه شعاری.
🔻اساسا فیلم فارغ از وجوه مربیگری و تربیتی اش در حوزه سینمای استراتژیک یک فیلم پاک کننده ی فسادگری های فوتبالیستها در فتنه سیاه بود و نشان میداد که چطور این فوتبالیستهای با اخلاق از زمینهای خاکی جمع میشوند و بالا میآیند.
🔻نکته مهم اینکه اسامی این فوتبالیستها را در فتنه ۱۴۰۱ زیاد دیده اید. شاید بتوان گفت این یک پرونده کامل برای قهرمان سازی از دیوهای هتاک به دین پیامبر بود و عملا اثری غیر از رفعت شخصیت فوتبالیستهای فعلی را در ذهن مخاطب منتج نمیکند.
🔻متاسفانه آنچه به مذبح میرود اسلام است و دارند ایران را از اسلام مثل جدا کردن پوست از گوشت، مسیر انقلاب را از مسیر توسعه جمهوری ذره ذره جدا میکنند و دوستان در رسای حریت و حمیت و تلاششان به به و چه چه میکنند و فیلم را در حوزهی پیامهای مثبت و خوب و انسان ساز قرار می دهند.
@mazhab_jafari
🖼 سطح درگیری در منطقه پله پله در حال افزایش است. امیدوارم این سرعت کند افزایش درگیری باعث آب پز شدن آنهایی که مخالف انتقام سخت بودند نشود. قرار بود
ضربه محکم و پاسخ گریز باشد، الان که ذره ذره دارد افزایش می یابد خسارت بیشتر از آن و بازدارندگی به صفر میل میکند چشم باز کنیم میبینیم منطقه در آتش است.
@mazhab_jafari
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
🆕 عرضه نسخه جدید ویندوز
ضمن تبریک #میلاد_امام_حسین علیهالسلام و اعیاد شعبانیه به اطلاع کاربران عزیز میرساند #نسخه_ویندوز_ایتا به نسخه 4.3.0 بروزرسانی شد:
مهمترین تغییرات این نسخه عبارتند از:
🔹 بازطراحی رابط کاربری
🔸 پشتیبانی از تماس صوتی و تصویری
(ارائه برای سایر پلتفرمها در آینده نزدیک)
🔹 امکان ویرایش تصاویر پیش از ارسال
🔸 پشتیبانی از پوشهبندی یکپارچه گفتگوها
🔹 بهبود فرایندهای ورود به حساب
🔸 افزوده شدن حالت شب
🔹 برطرف شدن مشکلات قالب در حالت چند اکانتی
🔸 بهبود عملکرد پخشکننده فیلم و صوت
🔹 نمایش پیامهای صوتی، تصویری و گیفها در رسانههای اشتراکی
🔸 تنوع شیوههای فوروارد بدون نقل قول مشابه اندروید
🔹 افزوده شدن میانبر راهاندازی مجدد به منوی اصلی
🔸 برطرف شدن تعداد قابل توجهی از ایرادات گزارش شده
🔘 ورژن جدید در حال حاضر صرفا بصورت آپدیت درونبرنامهای برای کاربران نسخه ویندوز نصب میشود و در روزهای آینده از طریق وبسایت رسمی ایتا نیز قابل دریافت خواهد بود:
https://eitaa.org/desktop
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
محمدهادی مذهبجعفری
🆕 عرضه نسخه جدید ویندوز ضمن تبریک #میلاد_امام_حسین علیهالسلام و اعیاد شعبانیه به اطلاع کاربران عزی
انتظار نداشتیم از این کارا بکنه ایتا.