طبق اخبار واصله آخرین و بزرگترین فساد مالی در جمهوری اسلامی کشف و خنثی شد.
به گفته وزیر اقتصاد جدید آن ۹۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خود کارکنان بانک هم از شیر مادر حلال تر.
#شرافت
https://eitaa.com/mbehestani
🔹دیوان محاسبات کشور در جدیدترین گزارش درخصوص منابع و مصارف دولت از ابتدای فروردین ماه تا پایان مردادماه سال ۱۴۰۳ اعلام کرد: میزان کسری دولت در این مدت به میزان ۷۵/۵ همت بوده است که این کسری با استفاده از ظرفیتهای مدیریت منابع خزانهداری تامین شده است.
🧨خب این خبر خوبیه که با رعایت انضباط مالی از سوی دولت، تا اینجا ناترازی بودجه نداریم و در شرایط بودجهای مناسبی کار به دولت جدید سپرده شد.
ولی خب دو روز از این خبر گذشت و میبینید کسی روی آن کار خبری، تحلیلی، جنجال، هیاهو یا جیغ و فریاد نکشیده. چون خبر مثبت درباره دولت رئیسی تا اطلاع ثانوی ممنوع!
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر ایران داره شبیه آمریکا میشه. آنجا هم اراذل و اوباش براحتی در خیابان مامور انتظامی را کتک میزنند و اصلا شاخ و شونه میکشند. از صحنه فرار نمیکنند. یا تذکر بدی چای و قهوه رو صورت مامور می پاشند.
#جرج_فلوید
https://eitaa.com/mbehestani
احیای پایگاه بسیج و مسجد
در ابتدای انقلاب با توجه به نیاز به بسیج نیروهای داوطلب مردمی برای تسریع در فرآیند عمران و خدمات رسانی به توده محروم سازمان جهاد سازندگی ساخته شدند. با ناامنی خیابانها، کمیته ها برپا شدند، و کمی بعد سپاه و واحد اطلاعات رو ساختند. نهادهای دیگر هم آمدند تا فرمایش امام روی زمین نماند.
با پایان جنگ و تثبیت نظام سیاسی، بیشتر آن نهادها یا ادغام شدند یا عقیم. دیگه آن کارکردهای انگیزشی_مردمی اصلی خود را نمی توانستند با توجه به فضای جدید بازسازی کنند. احیای جمهوری اسلامی، که الان در فترت رفته، به احیای نهادهای مردم پایه انگیزه مند وابسته است. شاید مردمی سازی اقتصاد از درون این کانال عبور کند.
از جمله نهادهایی که الان به مرگ و روزمرگی افتاده پایگاه های محلات هستند. مساجد هم حال و روز خوش قبلی را ندارند. مسجد و پایگاه باید قلب تپنده محله باشند و در حکمرانی محله محور نقش آفرینی اصلی ایفا کنند. مثلا چگونه؟
نهاد با نیاز عمومی می بایست پیوند بخوره وگرنه تبدیل به کالت و سازمان صنفی یا یک حلقه بسته خواهد شد. نیاز فعلی جامعه معیشت خانوارها است. پایگاه ها و مساجد می توانند توانمندسازی خانواده ها را دنبال کنند. ادارات و سازمانهای دولتی و غیردولتی وجود دارند که به دنبال شناسائی نیروی انسانی و شبکه سازی آنها به جهت تعلیم آنها برای اشتغال آفرینی کارآفرینانه (محدود، خانوادگی، شخصی، یا ...) هستند. اینجا می تواند یک مثلث میان مسجد، پایگاه، و موسسه یا اداره کارافرینی شکل بگیرد. وقتی چند نفر توانمند شوند، بقیه که با دیده تردید می نگرند، دنبال آنها خواهند آمد. مسجد و پایگاه اگر مفید باشند نه بلندگوی جناحی، آن وقت بار دیگر به مرکز توجه محله تبدیل خواهند شد.
#حکمرانی_محله_محور
#حکمرنی_مسجد_محور
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
دکترای فیزیک و انتخاب موضوع «حکمت در سیاست ورزی»!! شیطان میگه من هم برم درباره «شفافیت و حسگری ضریب انکسار ناشی از پلاسمون در موجبر پلاسمونیک» در انجمن علمی فیزیک سخنرانی کنم!
وقتی برای خودت حریم قائل نشوی و برای مخاطب احترام نگذاری همین میشه. سخنرانی که نیست؛ کلیات ابوالبقاء!!
https://eitaa.com/mbehestani
جمهوری اسلامی موجودی سرتاپا تناقضه. سرش به تهش پنالتی میزنه! قبلا اینو درباره اقتصاد سیاسی اش میگفتم الان و با عرض شرمندگی کلیت آن گرفتار چنین بلیه ای است.
مگه نظام اسلامی نباید از نظریه خلقت هوشمند در برابر نظریه تکامل انواع دفاع کند؟ قبلا دکتر حسین سوزنچی میگفت کتب علوم اجتماعی مدارس را تحلیل محتوا کردیم مبتنی بر نظریه داروین نوشته شده بود.
جنب بوستان آب و آتش در تهران، مجموعه گنبد مینا قرار دارد که در اختیار شهرداری تهران است. اینکه به جهت ساخت و برنامهها علمی، هیجانانگیز و پرمحتوا است تشکر میکنم ولی در همین لابه لا، یک پرده نگار بزرگ نصب شده که تاریخ تکامل انواع را توضیح میدهد، اینکه چگونه جهان از هیچ با انفجار بزرگ ایجاد شد و به طور طبیعی و اتفاقی متکامل شد، و از چه زمانی انسان و شامپانزه جهش ژنی پیدا کردن، و ... ادامه ماجرا!! مخاطب این مجموعه کودکان محصل به همراه خانواده هایشان هستن که با این آموزه میفهمند خدایی وجود ندارد!
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
MajidBehestani مجید بهستانی
کنکور ناعادلانه و عدالت آموزشی یک دهه است که رشتههای پردرآمد در کرسیهای دانشگاههای برتر کشور در
*۷۵ درصد رتبههای زیر ۳ هزار کنکور از مدارس دولتی بودهاند*
🔹رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی: مدارس سمپاد بهعنوان مدارس خاص دولتی باید تقویت شوند؛ بهاشتباه اعلام شده که اکثر رتبههای برتر و تا رتبهٔ ۳ هزار کنکور ۱۴۰۳ از مدارس غیردولتی بودهاند درحالیکه اینطور نیست و ۷۵ درصد رتبههای زیر ۳ هزار از مدارس دولتی شامل مدارس سمپاد، هیئتامنایی و عادی بودهاند.
@Farsna - [Link](https://farsnews.ir/Journalist/1726313311395576653https://farsnews.ir/Journalist/1726313311395576653)
نخبه کشی در دانشگاه
ابراهیم فیاض، استاد دانشگاه تهران با بیان این که ساختار اداری دانشگاهها و آموزش عالی به شدت خشک و ضد خلاقیت است، اظهار داشت: انعطاف نداشتن ساختار دانشگاهها نابود کننده خلاقیت است. مثلا دختر شهید رئیسی (رئیس جمهور سابق) در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در حال تحصیل است. او به دلیل اتفاقی که برای پدرش افتاد، از دانشگاه یک ماه درخواست مرخصی کرد؛ اما به او گفتند تا گواهی فوت پدرت را نیاوری نمیتوانی مرخصی بگیری درحالی که تمام دنیا از شهادت پدر ایشان خبر داشتند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران عنوان کرد: فرزند خواهر من که بسیار سطح هوشی بالایی داشت برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی به فنلاند رفت. وقتی استاد دانشگاه آنجا متوجه هوش سرشارش شد، با وجود اینکه هنوز دانشجوی ترم اولی بود، زمانی که در کلاس حضور نداشت او را به جای خود مینشاند.
وی افزود: نمونه دیگری که میتوانم بگویم، پسر دکتر درخشان است. درخشان استاد اقتصاد دانشگاه تهران است. پسر او نابغه ریاضی است. وقتی دبیرستانی بود، به او اجازه دادند در دانشگاه صنعتی شریف فقط مستمع آزاد پای درسها بنشیند. از این رو پدرش او را به دانشگاه آکسفورد انگلستان برد. بدون اینکه از او مدرک دیپلم بخواهند، معادلهای که چهل سال حل نشده بود را به او نشان دادند و گفتند آیا میتوانی این معادله را حل کنی؟ او توانست آن معادله را حل کند سپس بدون نشان دادن هیچ مدرکی، از دانشگاه آکسفورد مدرک دکترا گرفت.
فیاض خاطرنشان کرد: اینها موارد انعطاف در دانشگاههای پیشرفته هستند. نابغه را نباید اذیت کرد. نوابغ در ایران دیوانه میشوند. من سالها در دوره راهنمایی، قبل و بعد از انقلاب شاهد این موضوع بودهام که نابغهها چون در کشور ما فهمیده نمیشوند، دیوانه میشوند. دانشگاههای ما نابغه کشند. من خبر موثق دارم که تمامی دانشجویان صنعتی شریف دچار مشکلات روحی و روانیاند. در دانشگاه تهران هم روانی هست ولی تعدادشان کمتر است. دلیلش هم این است که بچههای نابغه در دانشگاههای ما تکلیف خود را نمیدانند.
https://eitaa.com/mbehestani
اینجا تهران، پایتخت ایران، به انحرافات جنسی رسمیت میبخشیم! با ما همراه باشید!
پیام تصویر: شما همجنسگرایان قدرتمند هستید. خودکشی نکنید. ایستادگی کنید.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
وقتی حادثه گسترده انفجار پیجوها (پیجرها) در لبنان دیروز انجام شد، حدس زدم به سرعت جنگی از سوی رژیم صهیونسیتی علیه جنوب لبنان ترتیب داده خواهد شد. چون هم بخش مهمی از نفرات نظامی و عملیاتی حزبالله آسیب دیدن و هم کلیت سازمان در شوک رفت. البته جامعه جهانی و لبنان هم مبهوت شد که دقیقا چه اتفاقی افتاده. تا اینجا فعلا این گمانه قویتر است که پیش از رسیدن پیجوها به دست سازمان، در مسیر توسط عناصر نفوذی آلوده به مواد منفجره شده باشد. تعداد بالای دستگاههای آلوده نشان میدهد زنجیره تامین حزبالله آلودگی شدید دارد و ضربه بدی خورده است که حتما نقاط و اقلام دیگری هم آلوده کرده اند. یعنی اطلاعات حزبالله ابتدا باید مجموعه رفتارها و خریدهای حلقههای آن زنجیره را چک امنیتی کند.
به مطلب اول برگردم, اسرائیل بلافاصله نبردی را ترتیب نداد. پس این اقدام چه هدفی را دنبال می کرد؟ ۱_ انتقام عملیات اخیر علیه لشکر ۸۲۰۰، ۲_ تست موفقیت عملیات خرابکاری،۳_ ارسال این پیام که در صورت تداوم نبرد، حزبالله و احتمالا لبنان آسیبهای بدتر پیشبینی نشده خواهد خورد.
از همان شروع عملیات گسترده ارتش صهیونیستی به غزه بدنبال عملیات طوفان الاقصی نوشته شد که راهبرد فعلی آنها برای بقا است نه حفظ پرستیژ یا تغییر توازن قوا. بهترین راه حل پاسخ همه جانبه از همه جبههها علیه تل آویو بود تا غزه و تمام محور مقاومت سالم بماند. در غیر این صورت جداگانه تک تک اضلاع محور تخریب و تضعیف خواهند شد. مشخص است که اکنون نوبت لبنان است.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
1- سریال انفجارهای دستگاه های ارتباطی الکترونیکی در لبنان می تواند به این سئوال ختم شود که نفوذ موساد روی شبکه خرید و تأمین، یا معاونت ارتباطات و اطلاعات حزب الله مربوط به فقط یک محموله خرید، فقط یک بار، و فقط چند ماهه است، یا اینکه چند سال است آنها بر حزب الله سلطه ارتباطاتی و اطلاعاتی دارند؟ با یک نفوذی مواجه هستیم یا با شبکه ای از نفوذی ها؟ سطح آلودگی تنها در این بخش است، یا سایر ارکان این سازمان هم گرفتار شدند؟ چرا و چه کسانی سطح هشیاری سیستم را کاهش دادند؟ پس بیهوده نبود که چندی قبل شنیدم سازمان حزبالله گرفتار اشرافیت شده است. در فرهنگ این منطقه اشرافیت سازمانی به کاهش سطح هشیاری می انجامد.
2- و اما تهران؛ اینجا چقدر آلوده است؟ آیا احتمالا ارتش اسرائیل برای اجرای عملیات مشابه آمادگی دارد؟ تاکنون سیستم ما چند بار از موساد رودست خورده است. سیستم اطلاعاتی کشور نسبت به علم و فناوری نوین عقب مانده است. چون تمام سیستم نسبت به علم و فناوری بیگانه است. بخشی از آن به روحیه علم ستیزی باز می گردد. و نیز اشرافیت. غرب زدگی هم به پیامدهای منفی این وضعیت دامن می زند. این مؤلفه ها سیستم حکمرانی را عقیم می کند. اگر نیروهای نظامی و انتظامی، و نیز نهاد اطلاعاتی-امنیتی یک نظام که ستونهای اقتدار به حساب می آیند، هم گرفتار چنین بلیه ای شوند فاتحه آن کشور را باید خواند.
بیهوده نیست که کشورهای صنعتی درجه یک در دنیا با خدمات و امکانات بالا، نوابغ را از سراسر جهان به سوی خود جلب می کنند. آنها آگاهانه یا ناآگاهانه در خدمت سیستم نظامی و امنیتی کشور قرار می گیرند. (العلم سلطان).
3- چه دلیلی دارد که دستگاه های اطلاعاتی و ارتباطی محور مقاومت از شرکتهای خارجی و بازار سیاه جنس تهیه می کنند؟ آیا صاایران یا دیگر شرکتهای بزرگ داخلی از ساخت پیجو، بیسیم، گوشی همراه، و ... عاجز هستن؟ اینطور نیست ولی سالهاست هر وقت کسی اراده کرده تا تولید داخلی را تقویت کند، به بهانه اقتصادی نبودن، خط تولید تعطیل شده است. ملاک تأمین تجهیزات برای سیستم دفاعی و امنیتی که نباید تجاری سازی و اقتصادی بودن باشد. این نیز خود نشانه آلودگی سیستم است.
تا ایران و محور مقاومت آسیب جدی تر ندیده است، لازم است زنجیره تأمین نهادهای اطلاعاتی- امنیتی- دفاعی بومی سازی گردد.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani