7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عشق کردم
گویا یک نمایش میدانی است
https://eitaa.com/mbehestani
ببینید که در ابتدای دهه هفتاد طرفداران سیاست کنترل جمعیت چقدر زیرکانه برای آن برنامهریزی کردند و چقدر صادقانه جامعه هدف را بلانسبت خر کردند.
میگه مخاطب شناسی می کردیم برای هر کس با سلیقه آن توجیه می آوردیم. اگر فقیر بود می گفتیم اگر سرطان بگیرند پول دوا و دکتر بچهها از کجا میخوای بیاری، اگر انقلابی بودن می گفتیم بهتر نیست پول بیتالمال خرج تکنولوژی برای مبارزه با استکبار جهانی شود تا نیروی انسانی گرسنه؟!
(آخرین انقلاب بزرگ ، رابین رایت،۱۳۸۲)
درس بگیریم.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
MajidBehestani مجید بهستانی
ببینید که در ابتدای دهه هفتاد طرفداران سیاست کنترل جمعیت چقدر زیرکانه برای آن برنامهریزی کردند و چق
قرار بود بعد از انقلاب، الگوی حکمرانی جدید به جهان معرفی کنیم. ولی تنها موردی که برامون سوت و کف زدن و ایران اسلامی را به عنوان الگو به سایر کشورها توصیه کردند همین سیاست کنترل جمعیت بود که شگفتی سازمان ملل و مراکز علمی غربی در پی داشت.
دبیرکل وقت سازمان ملل به وزیر وقت بهداشت و درمان جمهوری اسلامی لوح تقدیر داد.
https://eitaa.com/mbehestani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیت زندگی عموم مردم در دوران طلایی شاه چطور بود؟
کوتاه از زبان دکتر صالحی اصفهانی، اقتصاددان
https://eitaa.com/mbehestani
به نظر شما کدام تشنه بر صندلی خدمت خواهد نشست؟
https://eitaa.com/mbehestani
۷۶ و ۹۲ احتمالا تکرار شود
اگر بخش بی تفاوت برگردد پای صندوق رأی
https://eitaa.com/mbehestani
در پس هر انتخاباتی گروههای مختلف مردم و نخبگان حتی از میان وفادارترین به نظام اسلامی، به عملکرد شورای نگهبان به نحوی انتقاد دارند ولی من متوجه نمیشوم چرا درب همچنان بر همان پاشنه میچرخد؟ هیچ تغییری! در هیچ سازوکاری! مقامات سیاسی نیز تک به تک و به شکل موردی با مجموعه این تصمیمات راضی نیستند ولی چیزی تکان نمیخورد. خودشان راضی! نظام راضی! خداشان راضی؟! نمیدانم.
مثلاً مشخص نیست چگونه دبیری شورای امنیت ملی میتواند کفایت کند که جلیلی رجل سیاسی شناخته شود، یا قاضی زاده ۱۴۰۰ با نائب رئیسی مجلس؟! همتی در این سه سال غیر از بیان مطالب انتقادی درباره تصمیمات اقتصادی دولت رئیسی چه منکر دیگری مرتکب شد؟ ایراد جهانگیری و منظور چه بود؟! مفاسد و معایب لاریجانی چیست؟؟ مسائل و مشکوکات مالی زاکانی نگرانکننده نبود؟اصلا اگر صرف قرار گرفتن در جایگاه مقام ارشدی در نظام ملاک رجلیت سیاسی باشد، صدها نفر از جمله نمایندگان ادوار مجلس میتوانند بالقوه لایق مقام ریاستجمهوری باشند. خب ملاک حضرات فقها و حقوقدانان محترم شورا برای تشخیص رجلیت چیست؟!
فقط خودشان میدانند و خدای شان.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
شورای محترم نگهبان همه زحمت شان را کشیدن تا #پزشکیان رای بیاورد.
از اینجا به بعد زحمت ملت است برای ۸ تیر، بیایند یا نیایند.
https://eitaa.com/mbehestani
در یک جایی، یک شازده زندگی میکرد. او همواره منتظر بود جای بابا بنشیند. فرد سالمی بود ولی به کمتر از سلطنت ابا و اجدادی راضی نمیشد. دندان طمع کشیده بود تا برای صندلیهای شورای شهرداری آن «جا»، نمایندگی مردم در آن «جا»، یا وزارتی در آن «جا» تیز نشود.
خب، مردم آن «جا» هم از او راضی نبودند.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
بعضیها می گویند فقط معصوم می تواند در همه دروس در کارنامه نمره عالی و 20 بگیره. مردم عادی طبیعی است که خطا می کنند. در بعضی درسها نمره بهتر و در بعضی درسها کمتر و شاید در یکی دو درس رفوزه شوند. کارنامه برگه ای است با نمرات رنگارنگ. کسی که همه اش 20 شده، معلومه بهش تقلب رساندن!! میگن اصلا کسی که اشتباه کرده،یعنی دست به عمل بوده. خطا و اشتباه طبیعت کار میدانی و جهادی است.
میگم تو رو خدا، فساد اداری و مالی و اخلاقی و سیاسی و ... پای خطا و اشتباه نگذارید. اشکال نداریم که فلان پروژه دو سال دیرتر افتتاح شد، یا انتصاب فلان و بهمان مدیر درست بود یا نه، یا در فلان تصمیم تشخیص درست داشت یا نه. دعوا سر نمرات دروس ریاضی،و فیزیک و شیمی نیست. مسأله در درس اخلاق و انضباط است.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
چند سال قبل #پزشکیان گفتن ایرادی ندارد که #جلیلی برنامه برای بخشهای مختلف ندارد چون که وظیفه رییسجمهور ارائه چشمانداز و جمع کردن مدیران قوی است. این حرف آن موقع گم شد چون #پزشکیان چندان چهره نبودن و کسی به این حرف توجهی نکرد. بعلاوه، آن موقع قربه الی الله باید پنبه #جلیلی زده میشد و جالب نبود این حرف از دهان یک اصلاحطلب زده شود.
حالا گردش روزگار اصلاحطلبان آویزان همان #پزشکیان شدهاند و از بد روزگار جلیلی همچنان داوطلب ریاستجمهوری است.
حالا آنها که تا دیروز به دیگران خرده میگرفتند که برنامه تون برای اداره کشور ۸۰ میلیونی چیست، دوره افتادند که رییسجمهور نیاز نیست خودش برنامه داشته باشد و مهم داشتن تیم اجرایی قوی است.
همانطور که مثلاً علم پزشکی پیشرفت میکند و یک زمانی که چیزی را توصیه میکنند زمانی دیگر مضر میدانند، این کارشناسان هم پیشرفت میکنند.
جل الخالق
.....ا
عباس عبدی: چه کسی گفته کار رئیسجمهور ارائه برنامه اقتصادی است؟ / رئیسجمهور وظیفه کلانتری دارد که بسیج بهترین نیروهای کارشناسی براساس ارزشهای مورد قبول مردم است.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
افسانه مدیر ارشد
مجید بهستانی
اگر سری در سازمانهای مهم دولتی بچرخانید با پدیده جالبی مواجه میشوید و آن اینکه افرادی هستند که درک و شناختی از موضوع و کارکرد سازمان خویش ندارند ولی چون «مدیر» هستند، مدیر شدهاند. داشتن مدارک تخصصی مثل دکترای اطفال، پزشکی هستهای، علوم سیاسی، مهندسی عمران، یا مهندسی صنایع تزیینی هستند، چیزی بر صلاحیت او برای مدیر بودن کم یا زیاد نمیکند. به همین خاطر، آنها را یک زمانی مدیر پالایشگاه، زمانی دیگر سفیر، و بعدها رییس مناطق ازاد، مدیرعامل هلدینگ، عضو هیئت رییسه باشگاه ورزشی، و احتمالا رییسجمهور میبینید.
حرف اصلی آنها این است که وظیفه اصلی تنها مدیر بودن است و قرار نیست کار تخصصی بکنند. بلکه باید از متخصصان کمک بگیرند. آنها باید بلد باشند خوب نظرات کارشناسی را جمعبندی کنند.
همینجا صبر کنید! چطور یک نادان میتواند نظرات داناها را جمعبندی کند؟ چطور میتواند بدون داشتن قوه و منبع ترجیح، یک نظر را بر سایر نظرات برتری بدهد؟ آیا این به انتخابهای سلیقهای دلبخواهانه و در نهایت مجموعه تصمیمات متناقض و خودتخریبگر منجر نمیشود؟
این فرهنگ سازمانی فاسد کم بود که از این دوره جدید ریاستجمهوری به این مقام عالیه توسعه پیدا کرد: رییسجمهور نیاز نیست متخصص باشد بلکه باید بتواند کارشناسان را جمع و مدیریت کند.
این یعنی احتیاج نیست رییسجمهور هیچ منظری داشته باشد. مهم این که کسی آن بالا به اسم رییسجمهور حضور داشته باشد. طبیعی است در مسایل متنوع و ریز و درشت مملکتی نمیتوان از کسی انتظار رای تخصصی داشت. ولی مقام ریاستجمهوری آن است که انتظار میرود فردی پا به عرصه نامزدی بگذارد که در حوزههای اصلی مطالعه کرده، اشراف کلی داشته، و به یک منظر کلی رسیده باشد. اگر غیر از این باشد یعنی درباره موضوعات مهم روزانه مثل گشت ارشاد، فیلترینگ، یارانه نقدی، رابطه با آمریکا، اف ای تی اف، دستمزد کارگران، منابع انرژی جدید، و ... تصور و تصویری نداشته باشد، بعدها در شلوغی ها و هیاهوهای ریاستجمهوری هم هیچ تصویر منسجمی از این مسایل، و ایضا از حکمرانی ملی نخواهد داشت.
https://eitaa.com/mbehestani