هدایت شده از خبر فرهنگيان
🎞 شبیخون سینمایی با جوکر
جوکر این ضدقهرمان سینمای آمریکا و دشمن ابرقهرمانی به نام بتمن، اینبار در قامت قهرمانی ظاهر میشود که اگر برای مخاطب محبوب نباشد، محترم هست.
روایت داستان، حول محور دلقکی است که روح و روانش زیرپای جامعهی خشک و خشن له شده و طی سلسله اتفاقاتی همه چیزش را از دست میدهد.
شغل، درآمد، مشاوره، داروهای اعصاب، هویت و شرافت خانوادگی، مادر و حتی مجری و برنامه محبوب تلویریونی، از دست رفتههای اوست؛ و در عوض یافتن خویش و هدفش، ستاندهی او از تمام چالشهاست.
حرکات موزون جوکر بعد از توفیق در انتقام، دلالتی است بر رقص رهایی و آرامش بعد از چالش.
شهری که یک بیمار را به دلیل مشکلات مالی از مشاوره رایگان کلینیک روانی محروم میکند، در نهایت و بعد شهرآشوب مجبور میشود اینبار او را به عنوان مجرم در بازداشتگاه مورد واکاوی شخصیت قرار دهد؛ و این شاید بزرگترین وجه دراماتیک است.
فیلم، خلاف تحلیلهای ساده انگارانه، به هیچوجه علیه سرمایهداری و حتی سرمایهداران نیست و از آن حیث به گرد پای «عصر جدید» چاپلین نمیرسد. آنچه در اینجا بد است، جامعه و افراد آن است. نهایت چالش جوکر با آنچه «سرمایهداری» خوانده میشود شلیک به سه مردی است که در مترو یک زن و شخصیت جوکر را مورد آزار قرار میدهند و بعدا در فیلم بیان میشود که پولدار نیز بودهاند و حتی اثری از ثروتمند بودن آنها در تیپ و سوار مترو شدنشان نیست.
اما فارغ از ابعاد فرهنگی و جامعه شناختی، این فیلم کارکرد سیاسی امنیتی مهم و هدفمندی نیز دارد. جوکر همانند «۳۰۰» و «۲۰۱۲» که در بزنگاههای برخورد تمدنی بر پرده ظاهر شدند، درست در بحبوحه براندازی و جنگهای ترکیبی منطقه رونمایی میشود و عجیب آنکه در آشوب آبانماه پیامکهای انبوهِ دعوت به تماشای فیلم همراه با لینک دانلود، برای مردم ما ارسال میگردد!
کارکرد جوکر برای هر جامعه متفاوت است. برای جامعه آمریکایی تخلیه حس انتقامجویی است و برای جوامع جهان سومی تحریک حس انتقام. برای جوامع توسعه یافته با شاخصهای رفاهی بالا، جوکر کبریت بیخطر است. خصوصا که قهرمان داستان در ادامه مجری بیگناه، محبوب و فرهیختهای را میکشد که نوع آن افراد و برنامهها در عالم واقع برای مخاطب غربی بسیار محبوب و پرمخاطب هستند.
از این رو در ادامه، حس همذات پنداری با جوکر در مخاطب غربی تا حد زیادی رنگ میبازد اما برای مخاطب شرقی به دلیل پیوستهای متفاوت فرامتنی همچنان پابرجاست.
فارغ از آنچه بیان شد و به فرض عدم تفاوت در نگرش جوامع غربی و شرقی به فیلم، از آنجایی که درحال حاضر ونزوئلا، چین، عراق، لبنان، بولیوی و ایران درگیر مدل مشابهی از آشوب هستند، نتیجه این شبیخون سینمایی، شتاب دهی به بحران است. همچنانکه وقتی بیماری تب دارد، دادن گرمای بیرونی به او منجر به تشنج و مرگ میشود اما همان حرارت برای فرد عادی در حالت عادی، گرما یا نهایتا گرمازدگی درپی دارد.
الگوی جوکر ممکن است همچون داعش و بسیاری مخلوقات دیگر غرب، به صورت کلی یا جزئی، دیر یا زود به خودشان کمانه کند، اما فعلا ساخته شده است تا علیه شرق استفاده شود؛ خصوصا که به طور ویژهای، انگشت شمار نقابهای دلقکی که در عراق و لبنان استفاده شد، توسط ماشین تبلیغاتی غرب رسانهای گشته تا تکمیلی باشد بر پروسه الگوبرداری و تکثیر آن.
#احمد_قدیری
@farhanginewss
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حجم قاچاق، غیر از مبادی رسمی از کجا به کشور وارد می شود؟
آیا کولبر اینهمه قاچاق را به کشور وارد می کند؟؟؟!!!!
🔷@mdaynews
تزویر و ریا و دروغ به سکه ی رایج این جماعت تبدیل شده.
تا آخرین نفس از همسر مجرمش دفاع کرد. داروی تقلبی ( مثل خودش) را تبلیغ نمود. اکنون هم از شبکه بن سلمان که قاتل هزاران زن و کودک و پیر و جوان یمنی ست حقوق می گیرد و اینگونه اشک تمساح می ریزد. اُف بر این همه تزویر و دروغ.
#مهناز_افشار #مهناز_قاتل
❌ باور کنید به همین سادگی!
طرف از طریق فضای مجازی آمریکایی با یک خانوم متأهل آشنا میشه و از طریق همین فضای مجازی آمریکایی اسلحه میخره و میره گلولهها رو توی سینهٔ شوهر آن خانوم خالی میکنه و بر میگرده به شهر خودش!!!
😱 از همه جالبتر اینکه #فجج هم هی ارتقاء درجه میگیرند!
محمدجواد آذری جهرمی توسط ابوالحسن فیروزآبادی جذب شده و وزیر میشود و کل کشور را دو نفره به بازی میگیرند! حالا فیروزآبادی که متهم اصلی همهٔ فجایع فضای مجازی است خودش را مأمور نجات کشور از منجلاب خودساختهاش نشان میدهد!!!
❌ باور کنید به همین سادگی!
🔹 @mdaynews
💢 طرف انگلیسی محرم و مردم نامحرماند.
✍ صادق کوشکی
🔹 دولت یازدهم هرگونه انتشار مطلب در مورد قرارداد کرسنت را ممنوع اعلام کرده است، اما بعداً وزیر ارشاد گفته است که بابت کرسنت باید ۱۴٫۵ میلیارد دلار خسارت پرداخت کنیم.
🔸 دولت تهدید میکند کسی در مورد کرسنت صحبت کند و مطبوعات و خبرگزاریها در این مورد باید خفهخون بگیرد.
🔹 اخباری منتشر میشود که خسارات کرسنت به ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلار هم میرسد.
🔸 در زمان وزارت زنگنه در دولت خاتمی شرکت توتال برای بهرهبرداری از مخازن مشترک با قطر به ایران آمد، توتال برداشتش را کرد و رفت، اما پس از آن کارشناسان متوجه شدند این شرکت از حوزههای اختصاصی ایران استفاده کرده است.
🔹 توتال به اسم حوزههای مشترک رفته بود اما از حوزههای اختصاصی برداشت میکرده است.
🔸 همین توتال قرار است طبق آی پی سی، ۲۵ و ۳۰ ساله در ایران بماند. قرار است زیرنظر آقای زنگنه چندین کرسنت شکل بگیرد، آیا حق نداریم شک کنیم؟
🔹 آیا واقعاً کسی نمیتواند بندرچابهار را در ایران اداره کند؟ از این سوال به این احتمال میرسیم که چرا تدوین قراردادهای IPC به شرکت انگلیسی داده میشود، چطور طرف انگلیسی محرم است، اما مردم محرم نیستند.
🔸 چرا متن توافق ژنو، برجام، IPC و شفافیت مالی محرمانه میباشد، مگر یک طرف آن خارجیها نیستند؟ در تاریخ حکومت پهلوی تنها قرارداد کاپیتالاسیون بود که محرمانه بود، اما این دولت تا به حال چندین قرارداد کاپیتالاسیون را منعقد کرده است. قراردادهایی که از جنس کرسنت هستند.
🔹 برجام، شفافیت مالی و IPC مکمل هم هستند. دوستان دقیقاً میدانند دارند چهکار میکنند.
🔸 احتمالاً به دنبال اجرایی کردن پروژه ناتوانسازی ایران در جهت تبدیل شدن به قدرت منطقهای هستند.
🔹 وقت آن است که ملت ایران تمام کسانی که میخواهند قراردادهای عصر قاجاری و قرن نوزدهی را به ما تحمیل کنند، به جهنم بفرستند.
🆔 @mdaynews
هدایت شده از طنز فرهنگی
این زنه دولت حسن روحانیه، سشوار #fatf، کله مرده هم اقتصادمون!!!
🔹 @tanzefarhangian
28.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند «خیال خام»
👈 تصاویر جدید از اغتشاشات و مکالمات اهانت کنندگان به قرآن کریم!!
🔹 حمایت سلبریتی های (حامی #روحانی که مالیات نمی دهند و باعث افزایش قیمت بنزین هستند) از آتش زدن اموال مردم!!
🔴وزیری بدون کسب اجازه تعهدی داد، ملتی تحریم شدند/آن وزیر را به دادگاه بکشانید!
🔹مجید شاکری: امضای اکشن پلن FATF توسط طیبنیا برای کشور تعهد ایجاد کرد
🔺تحلیلگر مسائل اقتصادی: در بهار سال ۱۳۹۵ با پذیرش اکشن پلن اف ای تی اف توسط رئیس وقت شورای عالی مبارزه با پولشویی و وزیر وقت اقتصاد آقای طیبنیا، بنا شد ایران از اقدام متقابل یا کانترمژر -counter measure- تعلیق شود و مابه ازای آن، اکشن پلن را اجرایی کند.
🔺در اینجا سوالات متعددی هست: اولا اگر به خاطر داشته باشید در آن زمان گفته شد که ما با یک سری توصیه (حتی گفته شد توصیه اخلاقی) مواجه هستیم و با تعهد الزامآوری مواجه نیستیم، اما الان ظاهراً این حرف ها فراموش شده و دیگر هیچ کس نیست که درباره الزامآور بودن آن چیزی که در آن زمان آقای طیبنیا امضا کردند، شکی داشته باشد. حتی در پیغام هایی که کشورهای دوست به قول آقایان می دهند هم گفته شده که شما خودتان متعهد شدهاید.
🔺بنابراین ما در آن روز با یک تعهد الزامآور مواجه بودیم و این سوال واضح است که در چارچوب قوانین داخلی ایران، یک چنین تعهدات الزامآوری که صرفاً رئیس شورای مبارزه با پولشویی امضا کرده باشند و متعهد شده باشد، اساساً معقول و قانونی هست یا خیر؟
🔺فارغ از اینکه آقای طیبنیا به عنوان وزیر وقت اقتصاد از لحاظ قانونی مجوز ایجاد تعهد برای کشور را داشت یا نه، سوالی که مطرح میشود این است که پس از این تعهد اجرای اقدام متقابل برای ایران تعلیق شد؟
پ.ن: از 41 بند FATF در ایران 39 بند اجرا شده است، اگر کارساز بود، پس کو تأثیر مثبتش؟!
#خیانت #فساد #فریب #سرطان_اصلاحات
➖ @mdaynews
بالا: محل اسکان کارمندان آموزش و پرورش
پایین : محل اسکان کارمندان شرکت نفت😐
@mdaynews
هدایت شده از طنز فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر فرهنگ اینارو زدن تو سرِ ما😏
@tanzefarhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای حوزههای علمیه لاکچری در قم به روایت "سقای بیریا" رئیس شورای علمی
@mdaynews
♦️کدام کشورها بیشترین تعداد اسلحه را دارند؟
🔹آمریکا با تعداد ۱۲۰.۵ اسلحه در هر صد نفر بیشترین میزان سلاح گرم را در جهان دارد.
🔸آمریکا (۱۲۰.۵)
🔸جزایر فالکلند (۶۲.۱)
🔸یمن (۵۲.۸)
🔸کالدونیای جدید (۴۲.۵)
🔸صربستان (۳۹.۱)
🔸مونتهنگرو (۳۹.۱)
🔸اوروگوئه (۳۴.۷)
🔸کانادا (۳۴.۷)
🔸قبرس (۳۴)
🔸فنلاند (۳۲.۴) /اعتماد آنلاین
@mdaynews