فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از ریزپرندههایی که بالای مجتمع کارگاهی وزارت دفاع سرنگون شد./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مجری عملیات شهادت طلبانه قدس حاضر به کشتن زن صهیونیست نشد
🔹 یک زن صهیونیست در گفتگو با شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که مجری عملیات اخیر در قدس (شهید خیری علقم) از مقابل او رد شده اما به وی گفته که زن نمیکشد و به راه خود ادامه داده است.
داستان ایران و کرهجنوبی به این سادگی به پایان نخواهد رسید. اقدام رئیس جمهور این کشور در سفر به امارات و شکرخوری در مورد جزایر سهگانه، بیش از آنکه تلاشی از طرف اماراتیها برای وادار کردن طرف کرهای جهت همسویی در مورد یک ادعای مسخره باشد، ناشی از سوزش عمیق و شدید رئیسجمهور کره از پرواز پنج فروند پهپاد بر فراز خاک این کشور، از جمله کاخ ریاستجمهوری بود. این پهپادها باوجود آنکه مدت زمان زیادی در آسمان سئول پرسه زدند، عکس گرفتند و چرخیدند، بدون هیچ آسیبی به پایگاههای خود در شمال مرز بازگشتند.
این اقدام رفیق کیم برای دولت و ارتش کرهجنوبی یک بیآبرویی تمام عیار رقم زد، هر چند در رسانههای ما چندان به این مساله اشاره نکردند، اما حضور «یون سوک یول» در جمع 100 نظامی کرهای مستقر در ابوظبی و اظهارنظر در مورد جزایر سهگانه در واقع پاسخی به پرواز پهپادها بوده است. حدث میزدم که در سئول سر این مساله جنجال درست شود، اما این میزان سوزش را نمیتوانستم حدس بزنم. به هر حال، تنگه هرمز خیلی تنگ است و دست ما هم باز....
جنگ هیبریدی و یارگیری از سینمای ایران، کاسبان تحریم جشنواره بدنبال… - رضا صدیق.mp3
81.57M
جنگ هیبریدی و یارگیری از سینمای ایران، کاسبان تحریم جشنواره بدنبال چیستند؟
گفتگوی علی علیزاده با رضا صدیق
39.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنسرت مهدی مدرس➖اطلاعات جدید حادثه اصفهان➖تخلیه سفارت آذربایجان➖همسر آقای خامنه ای➖مانی حقیقی و جشنواره
امیر آرشام
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها:
در دهه ۹۰ به دلایل مختلف «تعطیلی نسبی مسائل اقتصادی» را داشتیم / باید با رشد اقتصادی مستمر این را جبران کنیم
🔻ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علت هم این است که عقبافتادگی داریم. ما در دههی ۹۰ یک عقبماندگی و باصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم به دلایل مختلف. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریتها، نه؛ بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است، مسئلهی تحریمها مؤثر بود، مسئلهی کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان مؤثر بود، مسئلهی تمرکز کشور بر روی مسئلهی هستهای که اقتصاد را شرطی کرد مؤثر بود، مسائل گوناگون اینجوری مؤثر بود. نتیجه این شد که ما یک دهه عقبماندگی داریم و شاخصهای منفی زیاد داریم، آمار متقن مراکز رسمی است.
🔺جبران این عقبماندگی کار آسانی نیست، این طبعاً محتاج یک رشد مستمر پی در پی اقتصادی در میانمدت دارد. برای همین است که ما در برنامهی هفتم توسعه، اولویت اصلیِ برنامه را گذاشتیم پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت. و رشد اقتصادی متوسط هشت درصد را در سیاستهای برنامهی هفتم قرار دادیم که اگر واقعاً بتوانیم ما به رشد هشت درصد به طور متوسط برسیم در طول مدت برنامه ــ پنج سالهی برنامه ــ به نظر من کار بسیار خوبی انجام گرفته. ما به این رشد احتیاج داریم. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir