پامپئو: نیروهای آمریکا ۷۸ بار مورد حمله قرار گرفتند بایدن تنها به ۳ مورد پاسخ داد
🔹وزیر خارجه سابق آمریکا ضمن ابراز خرسندی از حملات آمریکا در دیرالزور نوشت: «باید واضح بگوییم: شبهنظامیان تحت کنترل ایران ۷۸ بار در سال ۲۰۲۱ به نیروهای آمریکا حمله کردند اما بایدن تنها به سه مورد از آنها پاسخ داد.»
🔹پامپئو در ادامه نوشت: «ادامه ضعف تنها دعوت به ستیزهجویی بیشتر خواهد بود.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درس زن زندگی آزادی پلیس فرانسه به زنان تماشاچی
ایموجیهای محبوب کاربران فارسیزبان در ۱۴۰۱👇
📊لایفوب با بررسی بیش از ۳۰۰۰ ایموجی پرتکرار کاربران فارسیزبان در توییتر، اینستاگرام، کانال و گروههای تلگرام، ایموجیهای محبوب کاربران فارسیزبان در سال ۱۴۰۱ را بررسی و تفکیک کرده است.
👈به طور کلی پرتکرارترین ایموجی در سال ۱۴۰۱ « ✅» بوده است.
🔸بر خلاف توییتر و اینستاگرام که بیشترین ایموجی تکرار شده در آنها «❤️» بوده؛
پرتکرارترین ایموجی در کانالهای تلگرامی «🔴 » بوده است.
🔍بررسیها نشان میدهد در سال ۱۴۰۱ میزان استفاده از ایموجیهای مربوط به دسته شکلکها و احساسات ۲۵٪ و میزان استفاده از ایموجیهای دستهٔ نمادها ۲۴٪ بوده است و در جایگاه سوم تا نهم دستهبندی ایموجیهای پر تکرار، به ترتیب موارد زیر قرار دارند:
🔹مردم و بدن
🔹اشیاء
🔹سفر و مکانها
🔹حیوانات و طبیعت
🔹فعالیتها
🔹پرچمها
🔹غذا و نوشیدنی
▫️کارگری که ماهی ۲۴۰ ساعت تو بیابون و دمای بالای ۵۰ درجه کار میکنه و روزانه باید ۵ ساعت هم در مسیر رفت و برگشت بگذرونه فقط ۸ تومن میگیره. و معلم بازنشستهای که مجبوره خرج سه بچهی بیکارش رو بده ماهی فقط ۱۰ تومن میگیره.
سرکوب مزدها یه تصمیم اقتصادی ساده نیست، جنایته آقا، جنایت.
➕ Alireza Kheirollahi
همه جای دنیا با صنعت سینماشون فرهنگ نداشته یا ضعیفشون رو میسازن یا بالا میبرن!
اینجا یکسری وطن فروش با فیلماشون، فرهنگ هزار ساله ایرانیان رو کثیف و پر از بدی به جهان نشون میدن فقط بخاطر یه مشت دلار و جایزه های پوچ!
کاش سینما و تلویزیونمون یه حجامت اساسی بشه!
💠 انس با قرآن
🔸توانستن غیر از مجاز بودن است
لَا إِکْرَاهَ فیِ الدِّینِ قَد تَّبَینََ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ (256- بقره)
در دین، هیچ اجباری نیست. همانا راه هدایت از گمراهی، کاملاً مشخص و آشکار شده است.
بسیاری با استناد به همین آیه، خود را مجاز به پذیرش و یا عدم پذیرش اصل دین و فروعات آن میدانند به این معنا که گمان میکنند اجازه دارند اصل دین را بپذیرند یا نپذیرند و یا هر کدام از فروعات دین که مایل به انجامش نبودند را به راحتی کنار گذاشته و از آن بگذرند و جالبتر اینکه خیال میکنند دیگران هم حق اعتراض به آنها را ندارند؛ نه حق دارند آنها را امر کنند و نه مجازند ایشان را نهی کنند.
به راستی اگر چنین تفسیر و برداشتی از آیه صحیح بود دیگر چه دلیلی داشت خداوند کسانی که دین را نپذیرفتند و یا به آن عمل نکردند را با آیات عذاب، تهدید کند؟
نکتهای که این عده از آن غفلت کردهاند این است که پیام آیه نفی جبر و اشاره به اصل اراده در خلقت انسان است. خداوند متعال انسانها را به گونهای خلق کرده است که در مقام عمل، توان انتخاب گزینههای مختلف و گاه مخالف را داراست. او هم میتواند عدالت بورزد و هم ظلم کند؛ هم عبادت کند و هم عصیان نماید؛ اما اینکه کدام گزینه برای او مجاز است و کدام برای او ممنوع، بحث دیگری است. یقیناً انسان اجازه ندارد گزینهای را برگزیند که به ضرر دنیا و آخرت اوست.
اگر انسان مختار آفریده شده؛ نه برای آن است که هر کاری که دلش خواست بکند؛ بلکه او آزاد آفریده شد تا آزادانه بین درست و نادرست یکی را انتخاب کند؛(1) درست و نادرستی را که خدا از طریق دین (عقل سالم و نقل معتبر) بیان کرده است. اگر درست را انتخاب کرد کمال است و بهشت و اگر نادرست را برگزید سقوط است و عذاب.
پی نوشت ها :
(1) المیزان ج2ص343