⚠️فایلهای PDF# اغلب توسط عوامل #تهدید مورد سوء استفاده قرار میگیرند.
🌐وجود اسکریپت های #جاوا_اسکریپت یا Bash# می تواند یک مکانیسم احتمالی برای دانلود و اجرای #بدافزار را آشکار کند.
🖥#جعبههای_شنی امنیتی مانند *ANY.RUN* (یک سازوکار حفاظتی برای جدا نگاه داشتن بعضی نرمافزارهای در حال اجرا در آن واحد با دیگر نرمافزارها) به کاربران اجازه میدهند تا URLهای یافت شده در فایلهای PDF را برای #شناسایی دامنههای مشکوک و... بررسی کنند.
💻چنانچه برنامههایی نظیر #مرورگر اینترنت در جعبهی شنی اجرا شوند، #ریسک آلوده شدن از طریق پیوست و ابرپیوندها #کاهش مییابد.
#فایل_آلوده
#امنیت_سایبری
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نظرات مخاطبین شبکه CNN در مورد کمک ۸۷ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و اسرائیل
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧙 دوست صمیمی و نصب نرم افزار آلوده به بدافزار بر روی تلفن همراه
📄 برگرفته از پرونده ای واقعی
#سواد_امنیتی
#بدافزار
#دام_ویزا
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
🇬🇧سازمانهای اطلاعاتی انگلیس⬅️
🟣#انگلیس در حال حاضر ده سازمان اطلاعاتی دارد که از بین آنها ۶ سازمان #داخلی، ۲ سازمان #خارجی و ۲ سازمان هم #تلفیقی هستند. بین این ده سازمان البته سه سازمان با اختلاف زیادی مهمتر از بقیه هستند که عبارتند از MI5، #MI6# و GCHQ#.
🔵دیگر سازمانها به نوعی نقش مکمل برای این سه سازمان را بازی می کنند و این سه سازمان در ضمن #بودجه_مشترکی دارند که به Single Intelligence Account مشهور است.
🔹در ادامه به معرفی مختصر هر یک از این سازمانها می پردازیم.
🔻#سرویس_امنیتی، معروف به #بخش_۵ اطلاعات ارتش یا MI5:
▫️این سرویس مسئولیت هماهنگی درباره کلیه امور اطلاعاتی داخلی را بر عهده دارد و هماکنون زیرمجموعه وزارت کشور است. وظایف اصلی آن حفاظت از ساختار دموکراتیک پارلمانی کشور انگلیس و مقابله با عملیات جاسوسی و تروریستی در خاک آن است.
🔻#سرویس_امنیتی_مخفی، معروف به #بخش_۶ اطلاعات ارتش یا MI6:
▫️وظیفه این سازمان دریافت و تجزیه اطلاعات و عملیات مخفی در کشورهای خارجی است.
❗️ جاسوسهای انگلیس در دیگر کشورها در استخدام این سازمان هستند. ❗️
این سازمان زیرمجموعه وزارت خارجه انگلیس است و البته کمیته امنیتی مجلس هم بر آن نظارت میکند. حق عملیات در داخل خاک کشور را ندارد. اهداف سازمان مبارزه با تروریسم، مبارزه با تکثیر سلاحهای هسته ای، حفاظت از امنیت سایبری و حفظ ثبات دولتهای متحد و مبارزه با فعالیتهای جنایی بین المللی مثل قاچاق اعلام شده است.
🔻#ستاد_ارتباطات دولت انگلیس یاGCHQ:
▫️این سازمان بهنوعی موازی با MI5 و MI6 است و وظایف هردوی آنها را بر عهده دارد. مسئولیت این سازمان با وزارت خارجه انگلیس است اما زیرمجموعه آن محسوب نمی شود و بهنوعی از وزارت خارجه استقلال دارد. شنود اطلاعاتی مهمترین وظیفه این سازمان است و بهخصوص در زمینه شنود اینترنتی و مجازی بهشدت تمرکز دارد. در سال ۲۰۰۹ هم ادوارد اسنودن افشا کرد که این سازمان مقام های کشورهای گروه ۲۰ را هم شنود میکرده است. اعضای گروه 20 شامل همه اعضای گروه هفت، مجمع اتحادیه اروپا و هفت کشور با بزرگترین اقتصادهای توسعهیافته جهان: فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلستان، ایالات متحده آمریکا و کانادا میباشد.
🟢این سه سازمان مهمترین سازمانهای اطلاعاتی انگلیس هستند. سازمانهای دیگر از این قرارند:
▪️دفتر امنیت و مبارزه با تروریسم یا OSCT
▪️واحد ملی افراط گرایی و اخلال نظم داخلی یا NDEDIU
▪️سازمان ملی مبارزه با جنایات یا NCA
▪️سازمان ملی اطلاعات بالستیک یا NBIS (هدف این سازمان مقابله با جنایاتی است که در داخل خاک بریتانیا با استفاده از اسلحه انجام می شوند.)
▪️سازمان ملی مبارزه با جنایات مالی یا NFIB
▪️سازمان اطلاعات دفاعی یا DI (این سازمان مشابه MI5 و MI6 است اما زیرمجموعه وزارت دفاع است.)
▪️سازمان تجمیع اطلاعات یا JIO (وظیفه این سازمان ایجاد هماهنگی بین دیگر سازمانها و تجمیع، ارزیابی و تحلیل اطلاعات آنها است و تحت نظارت دفتر نخستوزیر قرار دارد.)
#سرویسهای_اطلاعاتی_جهان
#ساختار_اطلاعاتی_انگلیس
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
امام علی(ع):
کسی که کمتر اعتماد کند، به سلامت ماند؛ کسی که زیاد اعتماد کند، پشیمان میشود
#اعتماد_بیجا_ممنوع
#مدیریت_ارتباطات_فردی
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 اطلاعات فاش شده نشان میدهد:
شرکت متا که مالک #فیسبوک، #واتساپ و #اینستاگرام است، از طریق #گروههای_خانوادگی_واتساپ اطلاعاتی در مورد تحرکات فلسطینیها را برای هدف قرار دادن آنها و خانوادههایشان از سوی ارتش اسرائیل، در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار داده است.
#سواد_رسانهای
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
با آگهیهای اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
🔹«نصف حقوقم را بیعانه دادم تا خانه را اجاره ندهد؛ اما دیگر جواب تلفنم را نمیدهد»؛ این جمله را آقای مردانی میگوید که با دیدن آگهی اجارهٔ آپارتمان با شرایط و قیمت مناسب در دیوار و صحبت با آگهیدهنده، ۱۰ میلیون تومان بیعانه واریز کرده است.
🔹با آغاز فصل اجاره و نقل و انتقال مسکن، مجرمان سایبری بیکار ننشسته و با مهندسی اجتماعی آگهیهای دروغین اجاره به قیمت پایینتر از عرف بازار را ثبت کرده و از شهروندان بیعانه میگیرند. رئیس پلیس فتا میگوید که شهروندان بهصورت حضوری ملک مد نظرشان را دیده و بیعانه نپردازند.
#سواد_امنیتی
#مهندسی_اجتماعی
#اجاره_خانه
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
❗️گفتوگوی خطرناک با ربات مبتنی بر فضای بینهایت وب❗️
💠قسمت اول
📱ربات ChatGPT یک #ربات چت مبتنی بر #هوش_مصنوعی است که می تواند پاسخ درخواست های کاربر را به زبان طبیعی ایجاد کند.
🖥 در ChatGPT توسط یک الگوریتم #یادگیری_ماشینی مبتنی بر میلیون ها سند پشتیبانی میشود. ChatGPT به دلیل مدل زبانی که استفاده میکند، میتواند متنی با صدای انسان تولید و با مردم گفتوگو کند.
🔶در ChatGPT توسط OpenAI# که یک شرکت تحقیقاتی و هوش مصنوعی است ایجاد شده است و در حوزههای مختلف خدماتی ارائه میکند. این ربات هوش مصنوعی را می توان به چندین زبان استفاده کرد و تقریبا در سراسر جهان در دسترس است (اگرچه در برخی کشورها به دلیل قوانین #حفاظت از #داده ها ممنوع است).
🔶از آنجایی که پاسخهای ChatGPT توسط یک مدل زبان AI تولید میشوند، همیشه دقیق یا کامل نیستند. ارزیابی اطلاعاتی که ChatGPT ارائه میکند و استفاده از منابع دیگر، بسیار مهم است.
نکته مهم⚠️⚠️⚠️
یک نگرانی مهم نیز در مورد #خطرات_امنیتی این ربات هوش مصنوعی وجود دارد که میتواند طیف گستردهای از احتمالات را در بر بگیرد و #متسا در چند پست نکات مهم در این حوزه را به مخاطبان گوشزد خواهد کرد.
#هوش_مصنوعی
#ربات
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
⚠️خطرات ChatGPT
قسمت دوم:
🔴#هرزنامه و #فیشینگ
🔷در ChatGPT به #کلاهبرداران در سراسر جهان تسلط بالایی به زبان انگلیسی (و سایر زبانها) میدهد که به علت اصلاح متن هرزنامههای فیشینگ، تشخیص آنها را سختتر میکند. به دلیل حجم عظیمی از دادههایی که این مدل روی آنها آموزش داده شده است، برای کلاهبرداران آسانتر از همیشه است که ایمیلهای قانعکننده به سبک شرکتی که خود را به جای آن معرفی کردهاند، بسازند.
🔷همچنین ممکن است کلاهبرداران بتوانند از فناوری OpenAI برای ایجاد یک چت بات خدمات مشتری #جعلی استفاده کنند - که می تواند پتانسیل #فریب مردم را از پول آنها داشته باشد.
#هوش_مصنوعی
#ربات
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
🖊️#جان_لوکاره، نویسندهای که زمانی #جاسوس بوده!
📚به مناسبت روز جهانی #کتاب
🔰دیوید جان مور کورنول معروف به «جان لوکاره» یکی از بزرگترین رماننویسان پس از جنگ جهانی دوم است که آثار او عمدتاً شامل رمان و داستانهای کوتاه در ژانر جاسوسی میباشند.
🔰او در اواخر دهه ۴۰ میلادی همزمان با تحصیل زبان آلمانی در دانشگاه برن سوئیس با #سرویسهای_جاسوسی شروع به همکاری کرد. این نویسنده انگلیسی پس از تدریس زبان فرانسه و آلمانی در کالج ایتن، به عنوان #مامور_اطلاعاتی به #سرویس_جاسوسی_انگلیس پیوست و از دفتری در ساختمان ام.آی.فایو به جذب، مدیریت و نظارت بر جاسوسان پرده آهنین مشغول شد.
وی در دههای ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ در سرویس جاسوسی انگلیس فعالیت میکرده و برای بیش از شش دهه از تجربیات کاری خود به عنوان #منبع_الهام برای خلق آثارش استفاده کرده است.
*با این وجود اصرار دارد بگوید نویسندهای است که «زمانی جاسوس بوده»، تا اینکه او را جاسوسی بدانند که به نویسندگی روی آورده.*
🟢او در سال 1961 اولین رمان خود را نوشت و بیستوهفتمین و آخرین کتابش یک سال پس از مرگ او در سال 2021 منتشر شد.
برخی از آثار جان لوکاره دارای اقتباسهای سینمایی موفق نیز هستند، مانند عناوین زیر:
۱. جاسوسی که از سردسیر آمد (۱۹۶۳)
۲. بندزن، خیاط، سرباز، جاسوس (۱۹۷۴)
۳. دختر درامر کوچک (۱۹۸۳)
۴. مدیر شب (۱۹۹۳)
۵. خیاط پاناما (۱۹۹۶)
۶. باغبان وفادار (۲۰۰۱)
۷. خائن مورد نظر ما (۲۰۱۰)
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید:
💠عوامل تروریستی موساد برای اجاره یا خرید ملک چگونه رفتار می کنند؟
#نکات_امنیتی
#املاک
#موساد
#ترور
#سواد_امنیتی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫