مداد من
همراهان عزیز ؛ سلام 🌹 بمناسبت یک ساله شدن کانال #مداد_من 🎂 و بنابر درخواستهای مکرر شما 😇 براتون بر
⏳ دورهای کاربردی، #مجازی و #حضوری در راه است ...
دوستان خود را به کانال ما دعوت کنید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
#تقویم_نگار 🗓
☘ دوشنبه
🔅 ۱۰ آذر ماه ۱۳۹۹
🌙 ۱۴ ربیعالثانی ۱۴۴۲
🎄 ۳۰ نوامبر ۲۰۲۰
🔎رویدادهای مهم تاریخی امروز:
🔸شهادت آيةالله مدرس(۱۳۱۶ش)
🔹قیام مختار بنابر روایتی(۶۶ق)
🔸وفات «اللَّه ورديخان» از سرداران شاه عباس(۱۰۲۳ق)
🔹ولادت «محمدعلي شاه قاجار» در تبريز(۱۲۸۹ق)
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ بسم الله الرحمن الرحیم
✅ نگاهی به عقب!!
سر برخی زبان های کم سو افتاده است. آن هم گهگاهی شنیده می شود. زمانی که چرخ گاری دنیا به کامشان نچرخد، با کلی آب آویزان می گویند: اگر شاه بود چه می شد!! آنقدر این جمله را آبدار می گویند که اگر ندانی فکر می کنی خودِ شاه است.
برایم انگیزه شد، کمی از خدمات شاه را ببینم، بشنوم و بخوانم. شاید منم جزو مریدانش شدم. دنبال کتابی که مختصر و مفید، اصل مطلب را برایم بگوید، بودم. از قضا روز سه شنبه، وارد مکتبخانه قرآنی امام رضا علیه السلام واقع در ابتدای خیابان سعدی شدم.
روی میز کاری مکتب، کتابچه ای مرا به خود جذب کرد!! دقیقا با همان اسمی که من دنبالش بودم؛ « #اگر_شاه_بود_چه_میشد؟! » برایم سوال شد. نکند بلند بلند فکر می کردم که به گوش نویسنده کتاب رسیده است. چه حُسن تصادفی!!
با اجازه مسئول مربوطه، خواستم کتاب را امانت بگیرم که متوجه شدم این کتاب از اثرات خود این مجموعه می باشد.! یک اندیشه اردکانی آن را به نگارش در آورده است.!!
با رویی باز و لبخندی محبت آمیز، به من هدیه داده شد. من هم رفتم که با خواندنش، جزو مریدان شاه بشوم.
بیوگرافی پدرش، رضا شاه و نیز خدمات و عدمات او در این کتاب جیبی، منعکس شده بود که چشم هایم به این صورت گِرد شد!!!😳 حتما بخوانید!
بعد از آن، از محمدرضا شاه نوشته شده بود. از اتفاقات و جریانات پیش آمده که نشان از تدبیر یا سوء تدبیر او بود. قضاوت آن با شما!
متن های کتاب که در کنار تصاویر مختلف به نگارش در آمده بود، بسیار قابل توجه بود!!
خواندنش را نمی توان از دست داد...
✍️علی شاکر اردکانی
🗓٩٩/٠٩/٠۵
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای محمد (ص) ✅ مردِ اول اسلام!! (۲۸) بنا به گزارش منابع تاریخی، هنگام اختلاف مهاجران
✅ به نام خدای محمد (ص)
✅ مردِ اول اسلام!! (۲۹)
در میان مهاجران، عدهای از جمله؛ زبیر، طلحه، عباس بن عبدالمطلب، مقداد، سلمان فارسی، ابوذر غفاری و عمار بن یاسر، علی (ع) را وارث مشروع پیامبر راحل (ص) میدانستند. این انتخاب باعث اختلاف بین هواداران ابوبکر و طرفداران علی (ع) شد. (پوناوالا و کوهلبرگ، "العلی بن ابی طالب "، ایرانیکا) علاوه بر آن، طبری در تاریخ خود نقل کردهاست؛ گروهی از مخالفان ابوبکر از جمله زبیر در خانه فاطمه (س) گرد آمدند و عمر با تهدید به آتش زدن خانه، آنها را بیرون کشاند. علی (ع) بعداً مکرر میگفت؛ «اگر چهل یاور داشتم قیام میکردم.»
به نوشته پوناوالا، علی (ع) و بنیهاشم تا قبل از درگذشت فاطمه (حدود شش ماه) از بیعت با ابوبکر سر باز زدند. علی (ع) بر روی حقش پافشاری ننمود، چرا که تمایل نداشت امت نوپای اسلام دچار کشمکش گردد. (پوناوالا و کوهلبرگ، "العلی بن ابی طالب "، ایرانیکا) بتدریج نهاد خلافت پدید آمد که در خارج از جهان اسلام، معادلی نداشت. خلیفه از منزلت رهبری و حق گزینش زمامداران برخوردار بود. انتصاب به خلافت نوعی قرارداد بود که تعهدات متقابلی را بین خلیفه و اتباع وی (امت) پدید میآورد.
فوریترین کار ابوبکر رسیدگی به شورشهای قبایل عرب در جنگهایی که مورخین مسلمان بعدی نام «جنگهای ارتداد» بر آن نهادند، بود. کار فوری دیگر لشکرکشی به سمت امپراتوری روم شرقی (بیزانس) به دلیل شکست پیشین مسلمانان بود. پس از ابوبکر، به ترتیب عمر بن خطاب، عثمان بن عفان و علی بن ابیطالب (ع) به خلافت رسیدند که به خلفای راشدین مشهورند. پس از آنان حکومت به بنی امیه و سپس به بنی عباس رسید. عبدالرحمان سوم و جانشینانش در آندلس، فاطمیان، حفصیان و مرینیان نیز خود را جانشین پیامبر (ص) میدانستند. سلاطین عثمانی نیز هیچگاه رسماً خلیفه نبودند. تنها عبدالمجید دوم از ۱۹۲۲ تا ۱۹۲۴ م خود را خلیفه تمامی مسلمانان خواند. ( Donzel ، مرجع میز کار اسلامی ،60)
تا به اینجا؛ به سیر طبیعی رشد پیامبر مکرم اسلام تا حدودی اشاره شد. هر کسی برای رسیدن به محضر خدا متعال بایستی این مسیر را بگذراند. آنچه این سیر طبیعی را در طول تاریخ برجسته و ماندگار نموده بُعد الهی و معنوی وجود پر برکت نبی خدا است. ابعادی که عرصه جنگ را به عرصه جهاد و مسجد را به محراب تبدیل کرد. یکی برای مبارزه با دشمن بیرونی و دیگری برای مبارزه با دشمن داخلی.!!
رمز چهره ماندگار شدن محمد مصطفی (ص) در سبک زندگی اوست. در اخلاق و رفتار اوست. در ادامه به دورنمایی از این بُعد وسیع اشاره خواهد شد.
👈 ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
16.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ویدئو معرفی #دوره_یادداشتنویسی_رسانهای
💡دوره ای متفاوت و کاملا کاربردی بصورت #مجازی و #حضوری
🔖 ثبت نام با تخفیف ۳۰درصد ویژه اعضای کانال:
ارسال #یادداشتنویسی به @medadman
🔰اطلاعات بیشتر👇
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
#تقویم_نگار 🗓
☘ سهشنبه
🔅 ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹
🌙 ۱۵ ربیعالثانی ۱۴۴۲
🎄 ۱ دسامبر ۲۰۲۰
🔎رویدادهای مهم تاریخی امروز:
🔸شهادت ميرزا كوچك خان جنگى(۱۳۰۰ش)
🔹اعلام مرجعیت آیةالله خامنهای(۱۳۷۳ش)
🔸زندانى شدن محمد بن قاسم علوى در نزد معتصم(۲۱۹ق)
🔹كشته شدن اوتامش سردار معروف عباسى(۲۴۹ق)
🔸وفات «ابوعلی حاتمی» اديب و عالم مسلمان(۳۸۸ق)
🔹وفات آیةالله «محمد علی سیبویه»(۱۳۲۲ق)
🔸وفات «محمد صادقی تهرانی»(۱۴۳۲ق)
🔹روز جهانی مبارزه با ایدز
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ به نام خدا
✅ رئیس مذهب شیعه
آقا ابوعبدالله جعفربن صادق،شهرت دارند به امام صادق . ایشان رئیس جعفری و رئیس مذهب شیعه و امام ششم دوازده امام شیعه هستند. ایشان همچنین امام پنجم شیعیان اسماعیله،بعد از پدر مهربانش و قبل از پسرش موسی کاظم می باشد . او از جانب مادرش از نسل ابوبکر هستند . امام جعفر صادق در ربیع الاول ۸۳ هجری قمری در مدینه چشم به جهان گشودند،این امام عزیز در سن ۶۵ سالگی در مدینه توسط منصور دوانیقی ظالم شهید شدند. ایشان بیشترین سال عمرشان را در میان ۱۱ امام عزیز اول شیعیان گذراندند. محل دفن امام جعفر صادق در مقبره خانوادگی که هزاران اتفاق برای جا آمده است.
✍ ابوالفضل کارگر(۱۰ ساله)
🗓 99/9/4
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای محمد (ص) ✅ مردِ اول اسلام!! (۲۹) در میان مهاجران، عدهای از جمله؛ زبیر، طلحه، عباس ب
✅ به نام خدای محمد (ص)
✅ مردِ اول اسلام!! (۳۰)
سیره نبوی و شخصیت پیامبر (ص)
عالیترین و بارزترین خصوصیت پیامبر (ص) بُعد اخلاقی ایشان است. اکسیر گمشده ای که عرب بادیه نشین را جذب و وارد حریم عبودیت کرد. در وصف رفتار و صفات پیامبر (ص) نوشته اند؛ اغلب خاموش بود. جز در حد نیاز سخن نمیگفت. هرگز تمام دهان را نمیگشود. بیشتر تبسم داشت و هیچگاه با صدای بلند نمیخندید. چون به کسی میخواست توجه کند، با تمام تن خویش برمیگشت. به پاکیزگی و خوشبویی بسیار علاقهمند بود، چندانکه چون از جایی گذر میکرد، رهگذران پس از او بخاطر بوی خوشش، حضورش را در مییافتند. در کمال سادگی میزیست، روی زمین مینشست، روی زمین خوراک میخورد و هرگز تکبر نداشت. هیچگاه تا حد سیری غذا نمیخورد و در بسیاری از موارد، به ویژه آنگاه که تازه به مدینه درآمده بود، گرسنگی را پذیرا بود. با این همه، چون راهبان نمیزیست و از نعمتهای دنیا به اندازه، بهره می گرفت.!
رفتار او با مسلمانان و حتی با متدینان دیگر ادیان، روشی مبتنی بر شفقت، بزرگواری، گذشت و مهربانی بود. سیرت و زندگی او چنان مطبوعِ دلِ مسلمانان بود که تا جزئیترین گوشههای آن را سینه به سینه نقل میکردند. امروزه؛ این نقل و انتقالات در سبک زندگی محبین ایشان خودنمایی می کند.
امیرمؤمنان در توصیف سیمای پیامبر (ص) میفرماید: «هر کس بدون آشنایی قبلی او را میدید هیبتش او را فرا میگرفت. هر کس با او معاشرت میکرد و با او آشنا میشد دوستدار او میگردید.» (الشفاء بتعریف حقوق المصطفی، ج ۱، ص ۱۵۰؛ المعرفه و التاریخ، ج ۳، ص ۲۸۳؛ المصنف لابن ابیشیبه، ج ۱۱، ص ۵۱۲) «پیامبر نگاهش را میان یارانش تقسیم میکرد و به هر کس به اندازه مساوی نظر میافکند. هرگز رسول خدا با کسی دست نداد که دستش را از دست او بردارد جز آنکه آن طرف ابتدا دستش را بکشد.» (بحارالانوار، ج ۱۶، ص ۲۶۰؛ المیزان فی تفسیر القرآن، ج ۶، ص ۳۳۲ - بحارالانوار، ج ۱۶، ص ۲۳۷؛ البدایه و النهایه، ج ۶، ص ۳۹)
👈 ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
🎬 ویدئو معرفی #دوره_یادداشتنویسی_رسانهای 💡دوره ای متفاوت و کاملا کاربردی بصورت #مجازی و #حضوری 🔖
#دوره_یادداشتنویسی_رسانهای
♨️ در فرصتی استثنائی #یادداشتنویسی_رسانهای را بیاموزید! 🤓
و به #فعالین_فضای_مجازی بپیوندید! 😎
و حتی #درآمد کسب کنید! 🤑
🎬 ویدئوی توضیحات👇
https://eitaa.com/medademan/1230
🎁 #تخفیف ۳۰درصد ویژه اعضای کانال
+
۱۰درصد تخفیف ویژه دورهی #مجازی برای طلاب و دانشجویان
📌 اطلاعات بیشتر و ثبتنام:
ارسال #یادداشتنویسی به @medadman
🔰 با ما همراه باشید...
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
#تقویم_نگار 🗓
☘ چهارشنبه
🔅 ۱۲ آذر ماه ۱۳۹۹
🌙 ۱۶ ربیعالثانی ۱۴۴۲
🎄 ۲ دسامبر ۲۰۲۰
🔎رویدادهای مهم تاریخی امروز:
🔸رسميت يافتن قانون اساسى جمهورى اسلامى ايران (۱۳۵۸ش)
🔹روز جهانى معلولين
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc