#توجه #توجه
♨️♨️♨️
#تماشاخانه 🎭
در
مجتمع علمی تفریحی باد و خاک
یک برنامه متفاوت از مربیان دغدغه مند مجتمع آموزش میم برای کودکان و نوجوانان عزیز 🤩
نهادینه کردن آموزه های اخلاقی با نمایش فیلم و تئاتر 🌱
برای شرکت در این برنامه لطفا بلیط تهیه کنید🌹
🏠 ابتدای خ. سعدی، روبروی فروشگاه افق کوروش، پیش دبستانی شکوفه های رضوی
📞 اخذ نوبت و کسب اطلاعات بیشتر
09366093303
09135256394
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
May 11
مداد من
✅ به نام خدای سبحان ✅ از غزه چقدر می دانید؟ (7) سیاست پس از جنگ جهانی اول پس از شکست نیروهای امپرا
✅ به نام خدای سبحان
✅ از غزه چقدر می دانید؟ (8)
از سال ۲۰۰۵ به بعد
تا قبل از تابستان ۲۰۰۵، منطقه غزه در اشغال نظامیان اسرائیل بود که ۷۷۰۰ اسرائیلی در چند شهرک در غزه زندگی میکردند اما پس از عقبنشینی از این منطقه، این شهرکها تخلیه شدند.
حماس در انتخابات پارلمانی سال ۲۰۰۶ توانست اکثریت کرسیهای پارلمان فلسطین را از آن خود کند. پس از آن اسماعیل هنیه عضو ارشد حماس به عنوان نخستوزیر توسط محمود عباس رئیس دولت خودگردان فلسطین منصوب شد اما اختلافات میان دو طرف بالا گرفت و عباس، هنیه را از نخستوزیری برکنار و کابینه موقت تشکیل داد. به دنبال این حادثه، حماس در سال ۲۰۰۷، نیروهای دولت خودگردان را از این منطقه اخراج کرد و کنترل این منطقه را به دست گرفت. از آن زمان تاکنون اسرائیل گذرگاههای مرزی با غزه را بست و حمل و نقل کالا و افراد به غزه را به حداقل کاهش داد.
در حال حاضر [تا سال ۲۰۱۴] منطقه غزه توسط کابینه حماس به ریاست اسماعیل هنیه (نخستوزیر) اداره میشود. این در حالی است که منطقه کرانه باختری توسط کابینه خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس مدیریت میشود.
اطلاعات جمعیتی
در سال ۲۰۱۴ حدود ۱ میلیون و ۸۱۹ هزار و ۳۷۹ نفر در نوار غزه زندگی میکنند که یکی از متراکمترین مناطق دنیا محسوب میشود. نرخ رشد جمعیت در غزه ۲٫۹۱ درصد است. ۹۸ تا ۹۹ درصد از ساکنان نوار غزه را مسلمانان و حدود ۱ درصد از جمعیت این منطقه را اقلیت مسیحیان فلسطینی تشکیل میدهند.
بیشتر این فلسطینیان را اعراب پناهندهای تشکیل میدهند که در طول جنگ اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۴۸ از اسرائیل خارج شدند. تا سال ۱۹۶۷ جمعیت نوار غزه شش برابر شد و از آن زمان این جمعیت همواره در حال رشد است. فقر، بیکاری و شرایط نامساعد زندگی در این منطقه به وفور به چشم میخورد. از دهه ۱۹۷۰ به بعد، ۲۱ شهرک یهودینشین در حوالی نوار غزه احداث شد، اما این شهرکها در اوت ۲۰۰۵ تخلیه شد.
وضعیت بهداشتی در نوار غزه تقریباً در سطح متوسط دنیاست. امید به زندگی در غزه ۷۴٫۶۴ سال است که غزه را در رتبه ۱۰۹ دنیا بالاتر از کشورهایی چون ایران، ترکیه، مالزی، برزیل و روسیه قرار میدهد و میزان مرگومیر نوزادان (کمتر از یکسال) ۲۱٫۳۵ مرگ در هزار (رتبه ۱۰۵ دنیا) و نرخ مرگومیر مادران ۶۴ در ۱۰۰ هزار (رتبه ۹۴ دنیا) است.
آمار جمعیتنگاری مربوط به نوار غزه بر اساس برآوردهای سال ۲۰۱۴ اطلاعاتنامه جهان به این شرح است:
• نرخ کلی باروری: ۳۲٫۲ در هزار نفر (رتبه ۳۵ دنیا)
• نرخ مرگ و میر: ۳٫۰۹ در هر هزار نفر (رتبه ۲۲۰ دنیا بین ۲۲۵ کشور)
• میانگین باروری: ۴٫۲۴ تولد برای هر زن (رتبه ۳۴ دنیا)
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای سبحان ✅ از غزه چقدر می دانید؟ (8) از سال ۲۰۰۵ به بعد تا قبل از تابستان ۲۰۰۵، منطقه غ
ادامه دارد ...
✅ به نام خدای سبحان
✅ از غزه چقدر می دانید؟ (9)
بازده اقتصادی نوار غزه در طول سالهای بین ۱۹۹۲ و ۱۹۹۶ یک سوم کاهش یافت. این سقوط به فساد و سوء مدیریت یاسر عرفات، بسته شدن مرزهای نوار غزه توسط اسرائیل و اعمال کنترل گسترده بر مرزها در پاسخ به تروریسم در فلسطین نسبت داده شدهاست. در نتیجه حملات فلسطینیان به اسرائیل روابط بازار کالا که پیشتر بین اسرائیل و نوار غزه ایجاد شده بود مختل شد. منفیترین تأثیر اجتماعی این سقوط ظهور بیکاری فزاینده بودهاست.
در طول سالهای بعد توسل اسرائیل به سیاست بستن مرزهای نوار غزه کاهش یافت و در سال ۱۹۹۸، اسرائیل سیاستهای جدیدی برای کاهش تأثیر بستن مرزها و دیگر رویههای امنیتی اعمال شده بر ورود کالا و نیروی کار فلسطین به اسرائیل اجرا کرد. این تغییرات منجر به وقوع یک بهبود ۳ ساله در اقتصاد نوار غزه شد. دوره بهبود وضعیت اقتصادی در سهماهه آخر سال ۲۰۰۰ و با آغاز انتفاضه الاقصی پایان یافت.
انتفاضه الاقصی منجر به بسته شدن مرز اسرائیل توسط نیروهای نظامی اسرائیل و نیز اعمال مکرر محدودیت بر تردد فلسطینیان در مناطق خودگردان شد و در نتیجه به شدت جابجایی تجاری و نیروی کار را مختل کرد. در سال ۲۰۰۱، و حتی شدیدتر از آن در سال ۲۰۰۲، آشوب بینالمللی و اقدامات نظامی اسرائیل در مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین منجر به تخریب طرح سرمایه و ساختار اجرایی، اختلال شایع در فعالیتهای تجاری، و کاهش شدید در تولید ناخالص داخلی شد. یکی دیگر از عوامل اصلی کاهش درآمد کاهش تعداد آن دسته از ساکنان غزه بوده که اجازه ورود به اسرائیل را داشتهاند. پس از خروج اسرائیل از نوار غزه، شمار محدودی از کارگران فلسطینی بار دیگر به سمت اسرائیل روانه شدند اما پس از پیروزی حماس در انتخابات مجلس فلسطین در سال ۲۰۰۶ اعلام شد فلسطین قصد دارد پروانه کار این افراد را محدود کرده یا کلاً لغو کند.
در طول دوران اسکان یهودیان در نوار غزه، ساکنان شهرکهای یهودینشین مبادرت به ساخت گلخانه در این مناطق کرده و به اشکال جدیدی از کشاورزی دست یافتند. این گلخانهها فرصت کاری برای صدها فلسطینی ساکن نوار غزه فراهم آورد. زمانی که اسرائیل در تابستان ۲۰۰۵ از نوار غزه خارج شد، بانک جهانی این گلخانهها را خرید و در اختیار فلسطینیان قرار داد تا با آن اقتصاد خود را متحول کنند. بیشتر این گلخانهها در حال حاضر توسط کشاورزان فلسطینی مورد استفاده قرار میگیرد، گرچه مواردی از غارت و خرابکاری در برخی از مناطق گزارش شدهاست.
بر اساس کتاب جهانی سیا، تولید ناخالص داخلی نوار غزه در سال ۲۰۰۱ با ۳۵ درصد کاهش در درآمد سرانه ۶۲۵ دلار در سال همراه بود، و ۶۰ درصد از جمعیت نوار غزه اکنون در زیر خط فقر زندگی میکنند. صنایع نوار غزه اغلب از تجارتهای خانوادگی که به تولید منسوجات، صابون، حکاکی بر چوب درخت زیتون، و سوغاتی صدف مروارید میپردازد تشکیل شدهاست؛ اسرائیلیان مبادرت به ایجاد صنایع محدود مدرنی در برخی مراکز صنعتی کردهاند. برق نوار غزه توسط اسرائیل تأمین میشود.
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
#آرزو
گفت: یه آرزو توی زندگیم بیشتر ندارم؛
توی دلم گفتم حتماً آرزوش اینه یه موتور یا ماشین آخرین سیستم داشته باشه از این جور آرزو هایی که بیشتر جوون ها دارن!
مقداری سکوت کرد و گفت: آرزوم اینه خدا و امام زمان ازم راضی باشند.
باز توی دلم گفتم: عجب آرزوی بزرگی
در چشمانش حلقه ای از اشک نمایان شد.
سعی کرد با نفس عمیق جلوی لرزش صدایش را بگیرد.
در همین حال گفت: امام علی وقتی به یارانش نگاه می کرد خوشحال می شد.
آیا وقتی امام زمان به من نگاه می کنه خوشحال میشه؟! یا نارحت؟!
اینجا بود که اشک هایش شروع به باریدن کرد.
حسرت خوردم به حال خوبش به آرزوی خوبش؛
✍محمد مهدی پیری
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
1.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قدس مظهر جراحتیست که بر قلب امت اسلام وارد شده است... 💔
#غزه
#فلسطین
#حریفت_منم
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
ادامه دارد ... ✅ به نام خدای سبحان ✅ از غزه چقدر می دانید؟ (9) بازده اقتصادی نوار غزه در طول سال
✅ به نام خدای سبحان
✅ از غزه چقدر می دانید؟ (10)
صادرات و محصولات کشاورزی
مرکبات، توت فرنگی و گل مهمترین کالاهای صادراتی منطقه غزه است. مهمترین محصولات کشاورزی نوار غزه عبارتند از زیتون، مرکبات، سبزیجات، گوشت و لبنیات. واردات اصلی غزه غذا، کالاهای مصرفی، و مواد ساختمانی تشکیل میدهد. مهمترین شرکای تجاری نوار غزه عبارتند از اسرائیل، مصر و کرانه باختری.
بهداشت
مطالعهای که دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا و دانشگاه القدس در اورشلیم در اواخر سال ۲۰۰۲ میلادی برای سازمان بینالمللی کایر (CARE) انجام دادهاند، حکایت از درصد بالای سوء تغذیه در میان جمعیت فلسطینی ساکن در نوار غزه دارد. براساس این بررسی ۱۷٫۵ درصد از کودکان بین ۶ تا ۵۹ ماه مبتلا به سوءتغذیه مزمن بودهاند. بر همین اساس ۵۳ درصد از زنانی که در سن بارداری قرار داشتهاند و نیز ۴۴ درصد از کودکان مبتلا به کمخونی بودهاند. پس از تخلیه یکجانبه نوار غزه از نیروهای اسرائیل در اوت و سپتامبر ۲۰۰۵ وضعیت بهداشت در نوار غزه با چالشهای خطیری مواجه شدهاست.
هر گونه ورود و خروج کشتیها به منطقه غزه از راه دریا ممنوع است و نیروی دریایی اسرائیل مانع از عبور و مرور کشتیها به سمت غزه میشود. راه ورود کالا به غزه نیز از طریق گذرگاه رفح در جنوب غزه و هممرز با مصر و ۵ گذرگاه در مرز اسرائیل است. افزون بر این در جنوب غزه، افرادی با حفر تونل انواع کالاها را از مصر وارد منطقه غزه میکنند.
بندر غزه
ساخت تنها بندر نوار غزه پس از آغاز انتفاضه الاقصی در سال ۲۰۰۰ به صورت نیمهکاره رها شدهاست.
در ساحل منطقه غزه، ماهیگیری انجام میشود. ارتش اسرائیل به ماهیگیران غزه تنها اجازه میدهد در فاصله ۵٫۵ کیلومتری از ساحل، ماهیگیری کنند. این فاصله پیش از این ۱۱ کیلومتر بود اما در ابتدای سال ۲۰۱۴، کاهش یافت.
راه هوایی
فرودگاه بینالمللی غزه به موجب توافقاتی که در پیمان دوم اسلو ۱۹۹۵ و نیز در تفاهمنامه ۱۹۹۸ وای ریور به عمل آمده بود در ۲۴ نوامبر ۱۹۹۸ افتتاح شد. این فرودگاه با هزینه ۸۶ میلیون دلاری ژاپن، مصر، عربستان سعودی، اسپانیا، آلمان و مراکش در جنوب منطقه غزه ساخته شد. این فرودگاه ظرفیت حمل و نقل ۷۰۰ هزار نفر در سال را داشت.
این فرودگاه در اکتبر ۲۰۰۰ به دستور اسرائیل بسته شد و باند آن توسط نیروهای دفاعی اسرائیل در دسامبر ۲۰۰۱ تخریب شد. این فرودگاه از آن زمان فرودگاه بینالمللی یاسر عرفات نام گرفتهاست.
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای سبحان ✅ از غزه چقدر می دانید؟ (10) صادرات و محصولات کشاورزی مرکبات، توت فرنگی و گل م
✅ به نام خدای سبحان
✅ از غزه چقدر می دانید؟ (11)
خطوط ارتباطی تلفن
نوار غزه دارای سامانه ابتدایی تلفن ثابت است که توسط یک سامانه سیم هوایی ارائه میشود و نیز از خدمات گسترده تلفن همراه برخوردار است که توسط پلتل (جوال) یا خدماتدهندگان اسرائیلی همچون سلکام ارائه میشود. چهار شرکت در نوار غزه در حال ارائه خدمات اینترنت هستند که در حال حاضر سرگرم رقابت با یکدیگر بر سر اینترنت پرسرعت و نیز اینترنت تلفنی هستند. بیشتر خانوارهای غزه دارای رادیو و تلویزیون (۷۰ درصد)، و حدوداً ۲۰ درصد آنان نیز دارای رایانه شخصی میباشند.
افرادی که در نوار غزه زندگی میکنند از برنامههای شبکههای تلویزیونی ماهوارهای (الجزیره، برنامههای شبکههای تلویزیونی مصر و لبنان، و غیره)، کانالهای خصوصی محلی، و نیز صدا و سیمای فلسطین و شبکههای اول و دوم صدا و سیمای اسرائیل برخوردارند.
انرژی و تولید برق
بخشی از برق غزه توسط اسرائیل و بخشی دیگر در نیروگاههایی مستقر در غزه تأمین میشود. سوخت این نیروگاه نیز از سوی اسرائیل با هزینه سازمان ملل یا دولت محلی غزه تأمین میشود. آب، برق، سوخت و بنزین منطقه غزه از طریق اسرائیل و با هزینه دولت محلی یا کمکهای خارجی تأمین میشود.
در سال ۲۰۱۴، ۱۲۰ مگاوات از برق مورد نیاز از اسرائیل، ۲۸ مگاوات از مصر و نیروگاه تولید برق غزه نیز بین ۴۰ تا ۶۰ مگاوات برق تولید میکند.
در نبرد اسرائیل و غزه در سال ۲۰۱۴، در پی بمباران اسرائیل، تنها نیروگاه غزه از کار بازایستاد و ژنراتور نیروگاه آسیب دید و منبع سوخت آن نیز به آتش کشیده شد و جریان برق آن به کلی قطع شد.
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
#مربیتربیتی_فرماندهپایگاه_فعالمسجدی_مامقصریم
چقدر جالب است.
برای بچه هایی در پایگاه ها و مساجد و هیئتها می آیند؛
هیچ هدفی نداریم!
فقط داریم وقتشان را می گیریم و می سوزانیم!
آیا وقت آن نرسیده از #برنامه های پوچ، #حلقه های چرت و پرت، #اردو های مسخره و #گزارش_تصویری های حسادت گونه
خداحافظی کنیم؟!
چند وقته حلقه داریم؟ چه مدته فرمانده هستیم؟ چند روزه مربی هستیم؟
توی این مدتها، دستاوردی و حاصلی هم جمع ما داشته؟
یا عمرمان را هدر دادیم؟
یا سر خودمان را شیره مالیده ایم با اهداف بی هوده؟
اصلا آیا نیاز جوانان را دیده ایم و طبق آن برنامه گذاشته ایم؟ یا هر چه دلمان می خواهد برگزار می کنیم؟
مجموعه فرهنگی و تربیتی که هیچ نتیجه و پیشرفتی نداشته؛ حتی پست رفت هم داشته! تربیتی و فرهنگی است آیا؟!!
کو تربيت نیرو انقلابی ما!
کو تربيت سرباز امام زمان ما!
کو خودسازی و دگر سازی ما!
دور هم جمع شده ایم برای رشد یا برای خُسران!
جمعش کنید این بساط مسخره را!
نه کتابی میخوانیم نه دوره ای شرکت می کنیم آخر هم عده ای از جوانان را بدبخت می کنیم!
✍محمد مهدی پیری
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای سبحان ✅ از غزه چقدر می دانید؟ (11) خطوط ارتباطی تلفن نوار غزه دارای سامانه ابتدایی ت
✅ به نام خدای سبحان
✅ از فلسطین چقدر می دانید؟ (12)
فلسطین کشوری در غرب آسیا است. مسجدالاقصی نخستین قبله مسلمانان در آن قرار دارد و از سال ۱۹۴۸م اسرائیل آن را اشغال کرده است. پایتخت این کشور بیتالمقدس است.
جغرافیا
کشور فلسطین در حاشیه شرقی دریای مدیترانه قرار دارد. این کشور از شرق با سوریه و اردن، از شمال با لبنان و بخشی از سوریه و از جنوب با مصر همسایه است. تا قبل از اشغال فلسطین توسط بریتانیا در سال ۱۹۱۷م، به منطقه جنوب غرب شام، فلسطین میگفتند. همچنین در گذشته سرزمین فلسطین جزئی از سوریه به حساب میآمد، از اینرو در بین عربها از آن به «سوریه جنوبی» یاد میکردند. مساحت فلسطین بیش از ۲۷ هزار کیلومتر مربع است.
جایگاه فلسطین در جهان اسلام
سرزمین فلسطین به دلایل مختلفی از جمله وجود مسجد الاقصی (نخستین قبله مسلمانان) در این کشور، موقعیت ویژهای نزد مسلمانان دارد. از سرزمین فلسطین در قرآن به عناوینی چون «ارض مقدسة» و «ارض مبارکة» یاد شده است.
فلسطین محل دفن بسیاری از انبیاء است. به عنوان نمونه حضرت مریم در شهر ناصره، یحیی در شهر سامریه و ابراهیم در شهر الخلیل دفن هستند. بیتالمقدس پایتخت فلسطین نیز محل ظهور ادیان یهودیت و مسیحیت بوده است. مقبره داوود نبی، مقام حضرت موسی، مسجدالاقصی، مسجد صخره در این شهر قرار دارند.
اریحا و غزه، از قدیمیترین شهرهای جهان محسوب میشوند.
تاریخچه فلسطین پیش از اسلام
بنا بر نظر تاریخ نگاران، فلسطین از عصر حَجَر محل سکونت بشریت بوده است. قدیمیترین نام شناختهشده فلسطین «سرزمین کنعان» است که از عربهای کنعانی نخستین گروه مهاجر به فلسطین، گرفته شده است. این گروه در سال ۳۵۰۰ قبل از میلاد، فلسطین را برای مهاجرت برگزیدند. اسم فلسطین برگرفته از اقوام مهاجری است که در حدود ۱۲۰۰ قبل از میلاد، از غرب آسیا به این سرزمین مهاجرت کردند.
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای سبحان ✅ از فلسطین چقدر می دانید؟ (12) فلسطین کشوری در غرب آسیا است. مسجدالاقصی نخستی
✅ به نام خدای سبحان
✅ از فلسطین چقدر می دانید؟ (13)
اعتقاد به توحید و یگانگی خدا در فلسطین، از زمان ورود ابراهیم نبی بوده است. حضرت ابراهیم فلسطین را برای سکونت برگزید و توحید را در این سرمین گسترش داد. بعد از ابراهیم، فرزندش اسحاق، سپس نوهاش یعقوب در فلسطین ماندند؛ امّا فرزندان یعقوب به مصر مهاجرت کردند. نوادگان و فرزندان یعقوب که به بنیاسرائیل معروف بودند، پس از وفات حضرت موسی به رهبری حضرت یوشع به فلسطین بازگشتند. پس از آن هرجومرج فلسطین را دربرگرفت و این وضع تا زمان طالوت ادامه یافت. حضرت داوود حدود سال ۱۰۰۰ قبل از میلاد، بیتالمقدس را پایتخت حکومت خود قرار داد. پس از داوود، فرزندش سلیمان حکومت را به دست گرفت و از این زمان فلسطین شاهد عمران و آبادنی وسیعی بود.
در طی قرنهای طولانی بیشتر ساکنان فلسطین، عرب کنعانی بودند و به مرور با دیگر اقوام عرب در هم آمیختند. همچنین در دورههایی، یهود در برخی مناطق فلسطین به حکومت رسیدند؛ امّا در سال ۶۳ قبل از میلاد، رومیان بر فلسطین مسلط شدند و یهودیان را تحت سیطره خود قرار دادند. سال ۳۰ میلادی آغاز نبوت حضرت عیسی(ع) بود. او تعالیم خود در شهر اورشلیم آغاز کرد و به هدایت مردم مشغول بود.
فلسطین در دوره اسلامی
دین اسلام در زمان خلافت ابوبکر وارد سرزمین فلسطین شد؛ امّا فتح این سرزمین در سال ۱۳ هجری قمری و در زمان خلافت عمر بن خطاب طی چندین نبرد از جمله نبرد اجنادین به رهبری خالد بن ولید بوده است.
در عهد خلافت عمر بن خطاب، فلسطین جزئی از سرزمین اسلامی شد و خلفای بنیامیه و بنیعباس بر این سرزمین حکومت داشتند. در ۳۵۸ق فاطمیان کنترل فلسطین را به دست گرفتند. فاطمیان برای به دست آوردن کنترل فلسطین، با انقلابهای محلی، قرامطه و ترکهای سلجوقی به مبارزه پرداختند. در این مدت نزاع بر سر فلسطین ادامه داشت، به شکلی که حکومت فلسطین بین مملوکان مصر، مغولان و عثمانیها ردوبدل میشد تا اینکه از حدود ۴۰۰ق عثمانیها اختیار فلسطین را به طور کامل در دست گرفتند. پس از جنگهای صلیبی و کشته شدن حدود هفتاد هزار نفر از مسلمانان، در ۴۹۳ق، مسیحیان اروپایی بر فلسطین سیطره یافتند. حکومت مسیحیان پس از جنگهای صلیبی، ۸۸ سال ادامه داشت. مسلمانان پس از نبرد حَطّین تحت رهبری صلاح الدین ایوبی فلسطین را پس گرفتند. حکومت عثمانیها بر فلسطین تا اشغال آن توسط بریتانیا در سال ۱۹۱۷م ادامه داشت. اشغال فلسطین توسط بریتانیا تا سال ۱۹۴۸م ادامه یافت، اگر چه بریتانیا در سال ۱۹۲۲عنوان اشغال را به قیمومیت تغییر داد.
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ به نام خدای سبحان
✅ از فلسطین چقدر می دانید؟ (14)
برای مقابله با سیاست یهودیسازی فلسطین و ازدیاد نفوذ اقتصادی و سـیاسی یهودیان، در سال ۱۹۳۱م (۱۳۱۰ش) کنگرهای با نام کنگره اسلامی قدس توسط محمد امـین الحـسینی، مفتی اعظم فلسطین، در بیت المقدس برگزار شد. نایب رییس و ریاست دبیرخانه این کنگره بر عهده سید ضیاءالدین طباطبایی (درگذشت: ۱۳۴۸ش)، سیاستمدار ایرانی، بود. او با ایراد سخنانی درباره اتحاد مسلمانان، بر حفظ قومیت هـر ملتی نیز تأکید داشت. شخصیتهایی همچون اقبال لاهوری هم در این کنگره سخنرانی کردند.
در سال ۱۹۳۶م، مردم فلسطین علیه حکومت بریتانیا انقلاب کردند؛ اما این انقلاب با کارشکنیهای بریتانیا و صهیونیسم با شکست مواجه شد. گفته شده با شکست این قیام، مقامات انگلیسی، امین الحسینی را تبعید و مانع برگزاری کنگره دوم قدس شدند.
سیاست یهودیسازی فلسطین و اشغال آن توسط اسرائیل
در سال ۱۷۹۹م، ناپلئون بناپارت اولین رهبر اروپایی بود که یهودیان را برای ایجاد یک کشور یهودی در سرزمین فلسطین دعوت کرد. سالها بعد و در سال ۱۸۹۷م، اولین کنفرانس صهیونیستی در سوئیس برگزار شد و تصمیم بر آن شد که برای یهودیسازی سرزمین فلسطین، سیاستی هدفمند دنبال شود. آنان برای حساسیتزدایی، به جای عبارت دولت یهودی از وطن یهودی استفاده کردند. با این وجود پس از ۳۰ سال و در ابتدای جنگ جهانی اول، تنها ۱٪ یهودیان از این طرح حمایت کردند و در عمل این طرح با شکست مواجه شد. در آن زمان تنها ۸٪ از جمعیت فلسطین را یهودیان به خود اختصاص داده بودند و از لحاظ مساحت نیز، تنها ۲٪ کل فلسطین در اختیار آنان بود. اتفاقات جنگ جهانی اول، منجر به صدور بیانه بالْفُور در سال ۱۹۱۷م شد. در این بیانه بریتانیا خواستار ایجاد وطن یهودی در فلسطین شد. به همین خاطر در زمان حکومت بریتانیا بر فلسطین، جمعیت انبوهی از صهیونیستها به سرزمین فلسطین مهاجرت کردند، به طوری که تعداد یهودیان در این دوره شش برابر افزایش یافت.
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc