مداد من
✅ بسمالله الرحمن الرحیم ✅ رمز و راز آزادی 2! امروز57.6.20 ساعت 8 صبح هست و من آمادهٔ رفتن به کانو
✅ بسمالله الرحمن الرحیم
✅ رمز و راز آزادی!(۳)
پدرم پرسید خب چرا حسین؟ مگر اسم قحطی است؟ دانا، طاهر، پروین چرا حسین
به پدرم گفتم: من چون علاقهٔ زیادی به امام حسین پیدا کردهام و ایشان هم خیلی مظلوم بودن و از آن طرف شجاعت فراوانی از خودشان ویاران باوفایشان نشان دادند، میخواهم این اسم را روی خودم بگزارم.
همراه پدرم رفتم دفتر ثبتاحوال و تا چند دقیقهٔ دیگر باید من را حسین صدا کنید.
- حدود 2 سال بعد -
روز 31 شهریور سال 59 بود. در کانون نشسته بودیم، آقا هادی با ناراحتی از دفترش بیرون آمد. با چند نفر صحبت کرد و بعد همه را دور میدان پایگاه جمع کرد. همه ساکت بودن؛ من از محمد پرسیدم که چه خبر شده؟ او هم مثل من نمیدانست داستان از چه قرار است؟ آقا هادی شروع به صحبت کرد؛ گفت که صدام به شهرهای جنوبی ایران حمله کرده. گفته که یکهفتهای میخواهد برسد تهران. ما نباید بگزاریم. همهمه همهجارو پر کرد.
محمد روبه من کرد و گفت: میایی باهم برویم جبهه؟
گفتم: سن ما کم است. اجازه نمیدهند که به جبهه برویم.
محمد گفت: خب میرویم در شناسنامه دستکاری میکنیم. بعد هم برو که رفتیم. من دیدم بی راه هم نمی گوید؛ می توانیم از این راه هم به جبهه برویم. رو به محمدکردم و گفتم: «باشد اما قبل از رفتن باید از خانواده اجازه بگیریم». محمد هم که آدم منطقیای بود قبول کرد.
آمدم خانه به پدرم گفتم:« من میخواهم بروم جبهه. شما اجازه میدهید؟»
پدرم که معمولاً با خوشرویی جوابم را میداد و همیشه موافق بود. این بار با عصبانیت جواب داد: «پسرم مگر صدام مهدکودک زده؟ نه خیر بههیچوجه».
من که تو ذوقم خورده بود. با ناراحتی به سمت اتاقم راه افتادم که یکهو مادرم صدایم زد. توجه نکردم و به اتاقم رفتم. ما آمد در اتاق و بعد موافقت خودش را نسبت به رفتنم اعلام کرد. حالا ذهنم مشغول این سؤال بود که اگر مادر رضایت بدهد اما پدر نه میتوانیم به جبهه برویم؟
فردا صبح این موضوع را با آقا هادی مطرح کردم.
بالاخره با همهٔ تلاشها و پرسوجوها آمادهٔ رفتن به جبهه شدم.
✍ طاها طالعی اردکانی
🗓 پاییز ۹۹
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای محمد (ص) ✅ مردِ اول اسلام!! (۲۳) ... لشکر انبوه با آرامی وارد مکه شد. ابن هشام از اب
✅ به نام خدای محمد (ص)
✅ مردِ اول اسلام!! (۲۴)
غزوه تبوک
در سال نهم هجرت به پیغمبر خبر رسید که رومیان سپاه انبوهی در بلقاء فراهم آوردهاند و میخواهند به مسلمانان حمله برند. آن ایام مصادف شد با تابستانی سخت گرم و رسیدن محصولات. مردم میخواستند به دور از هر گونه تنشی استراحت کنند و محصولاتشان را برداشت کنند. در بیت المال نیز مالی چندان دیده نمیشد. عادت پیغمبر چنان بود که در لشکرکشی هدف را معین نمیکرد، اما در جنگ تبوک به سبب دشواریهایی که در پیش بود اعلام داشت؛ «به جنگ با رومیان خواهیم رفت.» گروهی گفتند: «فصل گرماست، در این فصل نروید!» این گروه با این آیه سرزنش شدند:
«وَقَالُوا لَا تَنفِرُوا فِی الْحَرِّ ۗ قُلْ نَارُ جَهَنَّمَ أَشَدُّ حَرًّا ۚ لَّوْ کانُوا یفْقَهُونَ» «و گفتند در گرما کوچ مکنید. بگو گرمی آتش دوزخ سختتر است اگر میدانستند.» (توبه / 81)
شمار سپاهیان اسلام را در این غزوه سی هزار تن نوشتهاند. (مغازی واقدی، ج۲، ص۹۹۶؛ به نقل شهیدی، تاریخ تحلیلی اسلام، ص۹۷) این بالاترین رقم لشکر در غزوههای اسلامی، بلکه بالاترین رقم گردآوری سپاه در عربستان تا آن روز است. در این لشکرکشی پیغمبر علی بن ابی طالب (ع) را در مدینه نهاد تا به کارها رسیدگی کند.
منافقان از این فرصت استفاده کردند و در رسانه¬ها شایع کردند؛ پیامبر (ص) دوست نداشت در این سفر، علی (ع) همراه او باشد.! این شایعه باعث شد که برای چندمین بار، جایگاه علی (ع) مشخص تر گردد. اینجا بود که پیامبر (ص) فرمود؛ «من تو را خلیفه خود کردم. تو برای من مانند هارون برای موسی هستی جز آن که پس از من پیامبری نیست.»
لشکر از تشنگی به زحمت افتاد و چون به تبوک رسیدند معلوم شد خبر آمادگی رومیان درست نبوده است. جنگ تبوک آخرین درگیری مسلمانان با نامسلمانان در زندگی پیغمبر بود. از این پس سراسر عربستان تسلیم رسالت نبوی بود. پس از این جنگ بود که از هر قبیله نمایندگانی برای اظهار اطاعت قبیلههای خود و پذیرفتن اسلام نزد پیغمبر آمدند و تقریباً میتوان گفت عموم قبیلهها مسلمان شدند. این سال را بدین علت، سنة الوفود نامیدهاند. (سال هیئتها؛ وفود جمع وفد به معنای دسته نمایندگان یا مهمانان است.) (شهیدی، تاریخ تحلیلی اسلام، صص۹۷-۹۸)
ماجرای مباهله
در سال نهم هجری، پیامبر اسلام (ص) همزمان با مکاتبه با سران حکومتهای جهان، نامهای به اسقف نجران نوشت و از ساکنان نجران خواست اسلام را بپذیرند. مسیحیان تصمیم گرفتند گروهی را به مدینه بفرستند تا با پیامبر (ص) سخن بگویند و سخنان او را بررسی کنند.
هیأت نمایندگان در مسجد مدینه با پیامبر اسلام گفتگو کردند. پس از اصرار دو طرف بر حقانیت عقاید خود، تصمیم گرفته شد مسئله از راه مباهله خاتمه یابد، از این رو قرار شد فردای آن روز، همگی خارج از شهر مدینه، در دامنۀ صحرا لشکر خود را به رخ هم بکشند و از خدای منان راه چاره بجویند.!!
بامداد روز مباهله، پیامبر (ص) به خانه امیرالمؤمنین (ع) آمد. دست حسن (ع) را گرفت و حسین (ع) را بغل کرد. به همراه علی (ع) و فاطمه (س) برای مباهله، از مدینه بیرون آمد. چون نصارا آنان را دیدند، از مباهله سر باز زدند و تقاضای مصالحه کردند. (شیخ مفید، الارشاد، ص۱۶۶-۱۶۸)
👈 ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ بسم ربّ العشق
✅ عطش
«هیئت تحریریّه مؤسّسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشّموس» زحمت تهیّه اش را کشیده است. به راستی که یک هیئت می بایست این کار را انجام دهد. از یک نفر برای چنین شخصی نمی توان نوشت.
با این حال از انتخاب نام نیز برای آن عاجز مانده اند.
مرتبه اوّل در سال ۱۳۸۲ ش با نام «صلح کلّ» منتشر می گردد.
برای بار دوم در سال ۱۳۸۵ ش با نام «کامل عظیم» چاپ می شود.
حالا در آستانه تولّد هفت سالگی چاپ بیستم آن هستیم. آری؛ در آذرماه سال ۱۳۹۲ ش در ۵۰۰۰ نسخه توسّط «انتشارات مؤسّسة فرهنگی مطالعاتی شمس الشّموس» به چاپ بیستم خود می رسد.
نام آن را عطش می گذارند تا هم گویای عطشِ نقش اوّل آن باشد و هم هرکس که عطش دارد به آن مراجعه کرده تا از رودهای این کوه عظیم توحید سیراب شود.
در کتاب «عطش» ناگفته هایی از حضرت آیت اللّٰه سیّدعلی قاضی طباطبایی و همچنین زندگی نامه مختصری از فرزند بزرگوارشان؛ استاد سیّدمحمّدحسن قاضی به قلم تحریر در آمده است.
لازم به ذکر است بسیاری از مطالب این کتاب، حاصل مصاحبه های طولانی و یا برگرفته از نوشته های ارزشمند ایشان در کتاب «صفحات من تاریخ الأعلام فی النّجف الأشرف» می باشد.
بنا به فرموده کتاب، آیت اللّٰه قاضی برای رسیدن به معشوق خود چهل سال در تلاش بودند. در صفحه بیستم کتاب می خوانیم:«بعدها آیت اللّٰه قاضی که چهل سال پشت در مانده و صادق بودن خود را در عشق و محبّت به محبوب و معبود ازل ثابت کرده است، درس استقامت و صبوری را به شاگردانش نیز می آموزد و چنین می گوید:«اگر به جست و جوی آب زمین را کندی، نباید خسته و ناامید شوی، اگر وقتش باشد به آب می رسی، وگرنه ناامید نشو که بالأخره به آب می رسی و حتّی آب برایت فوران می کند.»»
همچنین در فصل سوم کتاب که سیره معنوی ایشان را به صحنه تحریر در می آورد، ذکر شده است:«سرانجام چهل سال استقامت در بندگی و ثبات در عاشقی، چهل سال تنها به دنبال خدا بودن و دنبال کشف و کرامت نبودن، او را تنها به خود معشوق رسانده است و او حقیقت این آیه را به خوبی دریافته است: ألیس الله بکافٍ عبده؛ آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟.»
آری! برای رسیدن به معشوق گاهی باید تا چهل سال ناز او را کشید. امّا این چه نازکشیدنی است که نه تنها خستگی ندارد، بلکه لذّت نیز دارد! ای چه بسا که این نازکشیدن، خود، آزمونی است برای جداسازی عاشقان راستین از عاشقان دروغین.
در چهل و پنجمین قطره از دریای «عطش» خاطره ای شگفت از مقام ایشان توسّط آیت اللّٰه سیّدعبّاس کاشانی ذکر شده است. خاطره ای که از شدّت سنگینیش کمر مداد من خم شد و طاقت نوشتن آن را نداشت؛ از این رو آن را به خود شما واگذار می کنم، باشد که به برکت صاحب عطش از فیوضات آن بهرمند شوید.
عرفایی همچون: محمّدحسن طباطبایی(صاحب المیزان)، سیّدمحمّدحسن الهی، محمّدتقی بهجت، عبّاس قوچانی، حسنعلی نجابت محمّدتقی آملی، عبدالحسین دستغیب میرزاعلی اکبر مرندی و...، شخصیّت برجسته این عارف واصل را بیش از پیش برای ما آشنا میکند.
آری! میشود جوری زیست که اینچنین شد؛ به قول صاحب مداد غزل(سعدی) که فرمود:
«رسد آدمی به جایی، که به جز خدا نبیند
بنگر که تا چه حدّ است، مکان آدمیّت»
✍محمّدعلی رشیدی احمدآبادی
🗓 ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای منانُ حنان ✅ زیر پوست فضای مجازی!! (۱) اگر یادتان باشد چندی پیش در مورد «ویکی لیکس»
✅ به نام خدای منانُ حنان
✅ زیر پوست فضای مجازی!! (۲)
مهمترین کارهایی که ما باید انجام بدهیم از قرار زیر است؛
1- اعتماد جهانی نسبت به امن بودن فضای مجازی بگونه ای که؛ همه اطلاعات ریز و درشت خود را به اشتراک بگذارند.!
2- ایمن بودن فجازی در امور شغلی. اینترنت باید به بزرگترین مرکز خرید و فروش و حتی اطلاعات مالی کاربران تبدیل شود.
3- حمایت از یک استراتژی واحد جهت رسیدن به اهداف مد نظر.
4- ایجاد یک فضای مشترک جهت ارائه نوآوری ها و مبادلات کشفیات تازه.!
5- ایجاد یک فضای کاملاً آزاد و رها! بگونه ای که هر شخصی احساس کند می تواند تمام آنچه را که می خواهد به اشتراک بگذارد.
6- ایجاد شفافیت و پاسخگویی بیشتر در مورد حاکمیت اینترنت از طریق بها دادن مجازی! به کشورهای در حال توسعه.
7- باید کاری کنیم که مردم همیشه آنلاین باشند تا بتوانیم آنها را بصورت هدفمند هدایت کنیم.!
ایالات متحده با پیگیری این موارد بهترین مرکزی است که می تواند پایگاه و سِروِر اینترنت باشد، چنانکه هست.!! به قول مردم کشورم؛ «تا چیزی شکسته نشد، عوضش نکن.!» با همین مدل استفاده مردم از اینترنت نیازی به تغییر رویکرد نداریم اما بایستی در جهت بهبود اهداف و سرعت رسیدن به آن تلاش کنیم.
و اما بخش دوم صحبت هایم؛
اینترنت بازوی مجازی ماست!! که بوسیله آن می توانیم در افکار عمومی پیشرفت قابل توجهی داشته باشیم. هرزگی جنسی، بها دادن به تروریست ها در مقیاس وسیع، سرقت اطلاعات حساس کشورها، ترویج قاچاق انسان مخصوصاً کودکان و ... از جمله مواردی هست که باید کنترل شده به دهکده جهانی عرضه کنیم البته باید مواظب باشیم خودمان به دام خودمان نیفتیم.!!!
ما برای اینکه به دام خود گرفتار نشویم در کاخ سفید بخش امنیت سایبری (sic) را راه اندازی کرده ایم. مسؤول آن نیز «هوارد اشمیت» است که در جمع شما حضور دارد و قرار است نکاتی را تذکر دهد.
👈 ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
#تقویم_نگار 🗓
☘ پنجشنبه
🔅 ۶ آذر ماه ۱۳۹۹
🌙 ۱۰ ربیعالثانی ۱۴۴۲
🎄 ۲۶ نوامبر ۲۰۲۰
🔎رویدادهای مهم تاریخی امروز:
🔸وفات حضرت معصومه علیها السلام (۲۰۱ق)
🔹حمله روس به حرم حضرت رضا علیه السلام(۱۳۳۰ق)
🔸وفات«رضاقلي خان هدايت»رئيس دارالفنون(۱۲۸۸ق)
🔹استعفای «احمد قوام» از نخست وزيری(۱۳۲۶ش)
🔸استعفای «وثوق الدوله» و نپذیرفتن احمدشاه(۱۲۹۷ش)
🔹تعیین«فروغی»به نمايندگی درجامعه ملل(۱۳۰۷ش)
🔸سوزاندن پرونده نفت در بخاری توسط رضاخان(۱۳۱۱ش)
🔹تشكيل نخستين كنفرانس متفقين در تهران(۱۳۲۲ش)
🔸انتشار اعلامیه مشترک ایران و یوگسلاوی(۱۳۵۰ش)
🔹تعطيلی حوزه های علميه ايران(۱۳۵۳ش)
🔸ورود رئیس جمهوری رومانی به تهران(۱۳۵۴ش)
🔹ورود نخست وزیر چک اسلواکی به تهران(۱۳۵۵ش)
🔸سرنگونی هواپیمای ایران توسط یمن جنوبی(۱۳۵۵ش)
🔹اولين كنفرانس بين المللی هنر دينی در تهران(۱۳۷۴ش)
🔸درگذشت دكتر «سيد صادق گوهرين»(۱۳۷۴ش)
🔹وفات حجةالاسلام «محمدعلی شرقی»(۱۳۷۷ش)
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ به نام خدایی که جان آفرید
✅ افزایش قیمت، کشته داد!
با افزایش قیمت بلیت ها، دانشجویان دانشگاه تهران، اتوبوس های شرکت واحد را سنگباران کردند و مانع آمد و شد آنها در خیابان شدند.
پلیس، وارد عمل شده و دانشجویان را سرکوب میکند. تعدادی از آنان را کشته و تعدادی را بازداشت میکند!
با انتشار این خبر، مردم تهران نیز، در بازار و چند مرکز استان، به اتوبوس ها حمله کرده و خواهان #لغو_افزایش_قیمت شدند...
هیئت دولت یک جلسه ویژه تشکیل میدهد در آخر تصمیم میگیرد که...
ادامه این خبر را می توانید در کتابچه«اگر شاه بود چه می شد؟» مطالعه فرمایید!
همچنین، اتفاقاتی که خواندنش نگاه ما را می تواند عوض کند و بصیرت ما را بیشتر کند..
این کتابچه، توسط #مکتب_خانه قرآنی امام رضا(ع) اردکان،تهیه و چاپ شده است.
شما می توانید برای تهیه این کتاب مفید، با شماره تلفن ٠۹۳۶۶٠۹۳۳٠۳ تماس بگیرید.
✍ محمد اعرابی اردکانی
🗓 ۹۹/۹/۳
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای محمد (ص) ✅ مردِ اول اسلام!! (۲۴) غزوه تبوک در سال نهم هجرت به پیغمبر خبر رسید که روم
✅ به نام خدای محمد (ص)
✅ مردِ اول اسلام!! (۲۵)
فراسوی عربستان
از سوی دیگر، از سال پنجم هجری، پیامبر (ص) لشکرکشی به سمت شام را آغاز کرده بود. طبق روایات تاریخی مسلمین، محمد مصطفی (ص) از سال ۶ و ۷ هجری نامههایی را برای سران حکومتهای همسایه شامل هراکلیتوس، امپراتور بیزانس، نجاشی شاه حبشه، خسرو پرویز شاه ساسانی و چند تن دیگر فرستاده و آنها را به دین اسلام دعوت کرده بود. اما همگی این دعوت را رد کردند. بیشترین تاریخ پژوهان غربی این اقدامات را منشأ فتوحات بعدی مسلمانان میدانند، که در زمان خلافت راشدین رخ داد.
آخرین حج پیامبر (ص)
شيخ كلينى روايت كرده است كه: حضرت رسول (ص) بعد از هجرت، ده سال در مدينه ماند و حج به جا نياورد تا آن كه در سال دهم خداوند عالميان اين آيه را فرستاد: «و اذّن فى النّاس بالحجّ يأتوك رجالا و على كلّ ضامر يأتين من كلّ فجّ عميق» (حج / 27) «و در ميان مردم براى اداى حج بانگ برآور تا پياده و سواره، در هر حالی به سوى تو روى آورند.»
پیغمبر در ذی قعده سال دهم هجری عازم اولین و آخرین حج واجب خود شد. در این سفر بود که احکام حج را به مردم تعلیم داد. قریش پیش از اسلام برای خود امتیازاتی درست کرده بود. گذشته از کلیدداری و پرده داری خانه و مهمانی کردن و آب دادن حاجیان، در آداب زیارت نیز خود را جدا از دیگر قبیلهها میدانست. در این سفر پیغمبر آنچه را قریش در زیارت خانه خدا برای خود امتیازی میشمرد و دیگران را از آن محروم میساخت از میان برد. از جمله این امتیازات، این بود که در دوره جاهلیت مردم میپنداشتند طواف خانه باید در جامه پاک باشد و جامه هنگامی پاک است که از قریش گرفته شود. اگر قریش جامه طواف را به کسی نمیداد او باید برهنه طواف می کرد. دیگر این که قریشیان مانند حاجیان از عرفات بار نمیبستند، بلکه از مزدلفه کوچ میکردند و این امتیاز را برای خود فخر میشمردند. قرآن این امتیاز را با این آیه از میان برد:
«ثُمَّ أَفِیضُوا مِنْ حَیثُ أَفَاضَ النَّاسُ» «از جایی کوچ کنید که مردم کوچ میکنند.» (بقره / 199)
و مردم دیدند محمد امین (ص) که خود از قریش است با دیگر مردمان از عرفات کوچ میکند. رحمه للعالمین در این سفر فرمود: «ای مردم! نمیدانم سال دیگر را خواهم دید یا نه؟ هر خونی که در جاهلیت ریخته شده زیر پا میگذارم. خون و مال شما بر یکدیگر حرام است تا آنگاه که خدا را ملاقات کنید.»
👈 ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای منانُ حنان ✅ زیر پوست فضای مجازی!! (۲) مهمترین کارهایی که ما باید انجام بدهیم از قرا
✅ به نام خدای منانُ حنان
✅ زیر پوست فضای مجازی!! (3)
ما باید موارد مذکور را تقویت کنیم و خودمان در لباس حقوق بشر، مبارزه با تروریسم و ارتقاء ضوابط سایبری ظاهر شویم تا دیگران به ما ایمان بیاورند و اعتماد کنند.!! برای افزایش این اعتماد باید قوانین بین المللی را تقویت و حتی افزایش دهیم.! ما می توانیم به بهانه آزادی بیان در اینترنت، مردم یک کشور را به جان هم بیاندازیم و آنها را در گرداب حواشی رها کنیم. با فضای گرداب آلود می توان کارهای زیادی انجام داد.!!
اینترنت یک فضای باز برای همه و یک مغازه پرسود برای همه ماست!! ما از این باز بودن می توانیم هنجارها و ارزشهای جهانی را جابجا کنیم. ما با ارتقاء روابط دوستیمان می توانیم سودهای بلند مدتی را برای خود رقم بزنیم.!!
فعالیت های رایگان در قالب خرید نت، جاذبه های خوبی را می تواند برای 5 میلیار انسان درست کند.
این تاکتیک برای مخاطبین، یک دنیای مجازی با مزایای غنی سازی شده را ایجاد می کند که همه زندگی شان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
از همگی بخاطر گوش دادن حرفهایم متشکرم.»
آنچه خواندید بخشی از فلسفه وجودی ِ فضای مجازی بود. یک میدان نبرد تن به تن که ایادی استکبار بعنوان تماشاگر، بر سر بازی های بُرد بُردِ آن شرط بندی می کنند؛ خستگی و جراحت برای افراد داخل میدان و اسایش و هدایت برای تماشاگران.!! تنها راه پیروزی بر این اندیشه شوم! به میدان کشاندن تماشاگران است.! اگر ما مرد مبارزه شدیم و به بهانه های مختلف تماشاگران را وارد میدان کردیم پیروزیم و گرنه هر روز باید بر سر سفره شکست بنشینیم و بخاطر تشویق بیشترِ تماشاگران، خودمان را بیشتر خسته کنیم.!!
باشد که در مسیر تحقق تمدن اسلامی، در دام قمارهای بی در و پیکر دشمنان نیفتیم و اگر خدای ناکرده افتادیم، صیاد را ناکام بگذاریم یا حتی او را ببلعیم.!!
✍ مترجم؛ جواد حاجی اکبری
🗓 پائیز 99 ش
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
#تقویم_نگار 🗓
☘ جمعه
🔅 ۷ آذر ماه ۱۳۹۹
🌙 ۱۱ ربیعالثانی ۱۴۴۲
🎄 ۲۷ نوامبر ۲۰۲۰
🔎رویدادهای مهم تاریخی امروز:
🔸روز نيروي دريايي ارتش
🔹مراسم اعطاي شمشير به استالين(۱۳۲۲ش)
🔸وفات «شيخ عبدالكريم خوييني زنجاني»(۱۳۳۰ش)
🔹آغاز عمليات «مرواريد» از سوي ارتش (۱۳۵۹ش)
🔸وفات «میرزا حسن خان زرین خط» (۱۳۵۷ش)
🔹شهادت«سیدحیدرحمیدی»درسنّ16سالگی(۱۳۶۰ش)
🔸وفات «جهانگير سرتيپ پور»(۱۳۷۱ش)
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ به نام خدای عدالت
✅ تیر برق های غمگین
من یک تیر برقم. جلوی یک نانوایی هستم .
من مردم را می بینم که میایند و نان
می گیرند. درسته همه نان می خرند
ولی متفاوت...
مثلا اگر یک مرد در صف بیاید، می ایستد و وقتی
نوبتش شد نان میخرد.
اگر یک زن باشد، بعضی ها نوبت آن زن را می گیرند.
اگر یک بچه باشد، به راحتی جلوی آن بچه می روند و اگر اعتراضی بکند، به او بی محلی می کنند.
بالاخره هر که بیاید با یک روش با آن فرد رفتار می کنند.حتی بعضی وقت ها دعوا می کنند. من وقتی این اتفاقات را نگاه می کنم، ناراحت می شوم.
ای کاش من یک انسان بودم و می تونستم جلوی این اتفاقات را بگیرم.
ای انسان ها!
چند لحظه صبر کنید، با شما حرفی دارم، وقتی دیدید بی نوبتی یا دعوایی پیش امد، جلوی آن را بگیرید.
✍ ابوالفضل کارگر (10 ساله)
🗓 ۹۹/۹/۰۲
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای محمد (ص) ✅ مردِ اول اسلام!! (۲۵) فراسوی عربستان از سوی دیگر، از سال پنجم هجری، پیامب
✅ به نام خدای محمد (ص)
✅ مردِ اول اسلام!! (۲۶)
ماجرای غدیر خم
در بازگشت به مدینه و در منزل جحفه، آنجا که راه مردم مصر، حجاز و عراق از یکدیگر جدا میشود در محلی معروف به «غدیر خم»، امر خدا بدو رسید که باید علی (ع) را به جانشینی خود نصب کنی و به تعبیر روشنتر باید سرنوشت حکومت اسلامی پس از تو معلوم گردد. رسول خدا (ص) در جمع مسلمانان که شمار آنها را میان نود تا یکصد هزار تن نوشتهاند اعلام فرمود:
«... من کنت مولاه فعلی مولاه. اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و أحب من أحبه و أبغض من أبغضه و انصر من نصره و اخذل من حذله و أدر الحق معه حیث دار ...» «من بر هر کس ولایت دارم، علی مولای اوست. خدایا بپیوند با کسی که بدو بپیوندد و دشمن بدار کسی را که او را دشمن دارد. دوست بدار کسی را که او را دوست بدارد. دشمن باش با کسی که با او دشمن است و خوار کن کسی را که او را خوار کند و حق را با او بگردان هر جا که بگردد. آن کس که حاضر است این سخنان را بدان کس که غائب است برساند.»
تفاسیر شیعه، آیه ۳ سوره مائده را به انتصاب علی (ع) به عنوان جانشین محمّد مصطفی (ص) در این قضیه نسبت میدهند. پس از این ماجرا، علی هم علیِ مصطفی شد.! اهل سنت اما معتقدند؛ عدهای از تقسیم غنایم در اردوکشی به یمن که توسط علی (ع) انجام شده بود ناراضی بودند و محمد مصطفی (ص) در پاسخ به آنها علی (ع) را دوست خویش معرفی کرد تا ناخشنودی آنان را فرونشاند. (ولچ ، "محمد" ، دائره المعارف اسلام - علامه طباطبایی، تفسیر المیزان، سوره مائده، آیات ۱–۳)
سپاه اسامه
پس از بازگشت از حج در حالی که قوت و شوکت اسلام روز افزون شده بود، تندرستی پیغمبر به خطر افتاد، اما با وجود بیماری، سپاهی به تلافی شکست موته به فرماندهی اسامه بن زید، آماده کرد. ولی پیش از این که این سپاه به مأموریت برود، محمد مصطفی (ص) به دیدار پروردگار خود رفت. پیامبر (ص) در حالی از دنیا رفت که وحدت اسلامی را در سراسر شبه جزیره عربستان برقرار و اسلام را در برابر دو امپراتوری بزرگ ایران و روم قرار داده بود. از همه مهمتر سعادت حکومت نوپای اسلامی را به زلف علی (ع) گره زده بود.!
👈 ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc