🚨 موتورهای جستجوی عالی برای محققان و پژوهشگران را بشناسید
🔸۱- گوگل اسکولار (Google Scholar): گوکل اسکولار در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و در آن مقالات بسیار زیادی از منابع و مجلات آنلاین نمایش داده میشود. این پایگاه یک پایگاه بسیار محبوب و دردسترس محققان میباشد.
🔸۲- سایت سیر (CiteSeerx): سایت سیر یک کتابخانه دیجیتال و ژرونال دانشگاهی آنلاین میباشد که مقالاتی در زمینه علوم کامپیوتر به محققان ارایه میکند. این پایگاه که در سال ۱۹۹۸ تاسیس شده است اولین پایگاه آنلاینی بود که در دسترس محققان و پژوهشگران قرار گرفت.
🔸۳- گت سایتد (GetCITED): این پایگاه شامل ۳ میلیون مقاله با بیش از سه میلیون مولف را شامل میشود. این پایگاه نیز یکی از پایگاههای قدرتمند علمی است که دو ویژگی خاص آن را در مقایسه با سایر پایگاههای علمی برجستهتر نموده است: ۱- یک پایگاه جامع است. ۲- یک تالار گفتگو (discussion forum) در اختیار پژوهشگران قرار میدهد تا آنها به صورت آنلاین و آفلاین به تبادل نظر و اطلاعات بپردازند.
🔸۴- پژوهشهای دانشگاهی مایکروسافت (Microsoft Academic Research):
این پایگاه اطلاعاتی که به وسیله شرکت مایکروسافت Microsoft Research تاسیس شده است بیش از ۴۸ میلیون مقاله و آثار علمی دیگر را از بیش از ۲۰ میلیون مولف در خود گنجانیده است. در این پایگاه شما میتوانید از رشتههای دانشگاهی مختلفی به جستجوی مقاله بپردازید.
🔸۵- بیو آنلاین اینترنشنال (Bioline International):
این پایگاه یکی دیگر از پایگاههای علمی است که در سال ۱۹۹۳ تاسیس شده است. جالب است بدانید این پایگاه مقالاتی از کشورهای جهان سوم (۱۵ کشور) را در خود نمایه میسازد. اغلب مقالات موجود در این پایگاه در رشتههای کشاورزی، زراعت، بهداشت، غذا و دارو و سلامتی است. در این پایگاه مقالات مربوط به به ۷۰ مجله موجود میباشد.
🔸۶- دایرکتوری مجلات اوپن اکسس (Directory of Open Access Journals):
این پایگاه یکی دیگر از پایگاههای غنی و قوی علمی است که مقالات حدود ۸۰۰۰ ژورنال را در موضوعات و حیطههای مختلف در خود ارایه میدهد.
🔸۷- پلوس وان (PLOS ONE): این پایگاه یک پایگاه بسیار قدرتمند است که مقالات مجلاتی که بعد از داوری سفت و سخت مورد پذیرش قرار گرفتهاند را نمایه میکند. شما میتوانید مقالات بسیاری زا از انتشارات دانشگاهی در این پایگاه بیابید.
🔸۸- بیو وان (BioOne): یک پایگاه علمی استثنایی برای یافتن مقالاتی در حیطهای علوم طبیعی، بیولوژی و علوم اکولوژی است. این پایگاه در سال ۲۰۰۸ تاسیس شده است که در آغاز یکNGO بوده که بعد ز مدتها تبدیل به یک پایگاه اطلاعاتی شده است. این پایگاه مقالات بیش از ۲۵۰۰۰ موسسه در جهان را در خود نمایه میسازد.
🔸۹- مقالات پیشرفته علوم و تکنولوژی (Science and Technology of Advanced Materials):
این پایگاه در سال ۲۰۰۰ تاسیس شده است کو مقالات مختلف در زمینه علوم و تکنولوژی را نمایه میسازد. اغلب مقالات این پایگاه به صورت رایگان در اختیار محققان قرار داده میشود.
🔸۱۰- مجله جدید فیزیک (New Journal of Physics):
این پایگاه در سال ۱۹۹۸ تاسیس شده است. این پایگاه توسط موسسه Institute Of Physics and Deutsche Physikalische Gesellschaft تدوین و طراحی شده که تازههای علم فیزیک در آن از طریق نمایه سازی مقالات مجلههای فیزیک ارایه میشود.
🔸۱۱- ساینس دایرکت (ScienceDirect): پایگاهی است که در آن متن کامل مقالات علمی ژورنالها و همچنین بخشهایی از کتابهای علمی از بیش از ۲۵۰۰ مجله و ۲۰۰۰۰ کتاب ارایه میشود.
🔸۱۲- موتور جستجوی سیناپس (scinapse):
علاوه بر این موتورهای جستجو، یک موتور جستجوی دیگر نیز در سال ۲۰۱۸ در کشور کرهجنوبی به نام سیناپس تاسیس شد و ۱۷۰ میلیون مقاله دارد.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «مدیریت تلفن همراه در خانه»
🔹 نکته دوّم: محیط خانه باید پُرکار باشد
🔸 استاد تراشیون
#فرزندپروری
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
🚨 حمله سایبری با مسواک! استفاده از ۳ میلیون مسواک هوشمند برای ترتیب دادن یک حمله DDoS
🔻 شاید شبیه داستانهای علمی تخیلی بهنظر برسد، اما روزنامه سوئیسی آرگاوئر سایتونگ گزارش داده که تقریباً سه میلیون مسواک هوشمند توسط هکرها تسخیر شدهاند تا یک حمله DDoS را انجام دهند. هکرها این مسواکها را به یک ارتش بات نت تبدیل کرده بودند و با لشکری از مسواکهای هوشمند به یک شرکت سوئیسی حمله کردند و آنرا برای چندین ساعت از کار انداختند و باعث میلیونها یورو خسارت شدند! (منبع)
🔹 دامنه تولید و استفاده از تجهیزات هوشمند هر روز گسترش بیشتری پیدا میکند و نگرانیهای امنیتی مرتبط با تجهیزات IoT هم زیادتر و جدیتر میشود.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
🚨 استفاده از فیلترشکنها به طور رسمی ممنوع شد
🔹شورای عالی فضای مجازی در مصوبه بررسی راهکارهای افزایش میزان سهم ترافیک داخلی و مقابله با پالایششکنها استفاده از فیلترشکن را غیرقانونی اعلام کرده است ، مگر در مواردی که مجوز قانونی دریافت شود
🔹وزارتخانههای ارشاد و اقتصاد موظفند تا تولیدکنندگان محتوا و کسب و کارهای فعال در سکوهای خارجی را به سکوهای داخلی منتقل کنند
🔹همه خدمات دولتی از طریق سکوهای داخلی ارائه شود و تبلیغ افراد حقیقی در سکوهای خارجی ممنوع شدهاست.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۴۳
↩️ شامل آیات ۱۱۹ تا ۱۲۴ سوره مبارکه #انعام
🔻پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند::
«لا یُعَذِّبُ اللهُ قَلبًا وَعَی القُرآنَ»؛
خداوند قلبی را که قرآن را در خود جای داده باشد، عذاب نمیکند.
📚(امالی طوسی ۱/۶)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انعام
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «مدیریت تلفن همراه در خانه»
🔹 نکته سوّم: واسپاری برخی کارهای مجازی به فرزندان
🔸 استاد تراشیون
#فرزندپروری
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
🚨.: همه چیز حقیقت است؟! :.
🔻 « اينترنت يكي از نعم بزرگ الهي است، اما در عين حال يك نقمت بزرگ هم هست؛ يعني یک چاقوی دو دم و خطرناک… اينترنت الان مثل یک جريان افسار گسيخته است… اين مثل آن است كه كسی یک سگ وحشی را بياورد، بگويند قلادهاش كو؟ بگويند سفارش كردهايم آهنگر قلاده را بسازد! »
📚 (رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ ۸۱٫۹٫۲۶)
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۴۴
↩️ شامل آیات ۱۲۵ تا ۱۳۱ سوره مبارکه #انعام
🔻پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند::
«علَيكُم بالقرآنِ، فاتَّخِذُوهُ إماما و قائدا»؛
بر شما باد قرآن، آن را پيشوا و راهبر خود كنيد.
📚[كنز العمّال : 4029.]
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انعام
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫