آرما مدیا
🔺امروزه بنگاه های خبری بزرگ جهان سربازان خط مقدم جنگ اندیشه ها هستند و هدفشان کاشتن فکری نادرست در ذهن انسان ها برای تغییر دادن مسیر و هدف درست زندگی شان بصورت ناخواسته و ندانسته است.
🔺در روزهای اخیر خبر دردناک واژگون شدن اتوبوس خبرنگاران ، جامعه ایران را بسیار متاثر کرد.در پی این خبر بنگاه های خبری bbc و ایران اینترنشنال در فرآیند پرداختن به این خبر بصورت هدفمند از یک کلید واژه بخصوص استفاده کردند : "خبرنگاران محیط زیستی".
🔺افرادی که اهل دنبال کردن اخبار ، خصوصا از طریق رسانه های خارجی، هستند به محض شنیدن یا دیدن کلید واژه ی "خبرنگاران محیط زیستی" ناخودآگاه به یاد افرادی چون کاوه مدنی، مراد طاهباز، کاووس سید امامی و کل اکیپ دلواپسان یوزپلنگ خواهند افتاد چراکه به خوبی چنین اشخاصی با مسائل محیط زیستی در ناخودآگاه مخاطبان جا افتاده اند.
🔺از سوی دیگر شبکه ایران اینترنشنال نقل قولی از سوی یکی از خانم ها مبنی بر وجود توطئه ای خطرناک برای کشتن عمدی این خبرنگاران منتشر میکند و با این کار دو کلید واژه را در ذهن مخاطبان خود تداعی میکند : "خبرنگاران محیط زیست" و "کشته شدن" که در ادامه با اتفاقات عجیب مربوط به فعالان محیط زیستی(بخوانید جاسوسان محیط زیستی) گره میخورد.
🔺حجم پرداختن این کمپانی های خبری به موضوعات هفته اخیر _که از اعتصابات کارگران صنایع نفت و پتروشیمی تا چپ کردن اتوبوس ها در یکروز و حمله دوباره به تاسیسات هسته ای_ به هیچ وجه طبیعی نیست در نتیجه بهتر است تا پایان دولت روحانی و چندی بعد از آن از هیچ خبری به راحتی عبور نکنید و همزمان از عدم تاثیرگذاری آن بر روی ناخودآگاه تان مطمئن شوید.
🔺و در آخر؛ اهل تحقیق و تفحص باشید تا راه و مسیر درست را تشخیص دهید.
✅ @media_arma
🔹موانع هویت سازی در فضای مجازی🔹
🛑ضعف ارتباطات میان فردی
اگر ارتباط افراد فقط مجازی باشد بعد از مدتی این افراد دچار ضعف ارتباطی میشوند و این ضعف ارتباط موجب بی اطلاعی از محیط واقعی و حقیقی میشود و این نیز منجر به تصمیم گیری و تحلیل اشتباه میشود!
✅ @media_arma
♦️هر مخاطب فعال و خلاق در رویارویی با هر پیام رسانه ای پنج پرسش کلیدی را مانند پنج گذر واژه یا نگهبان در ورودی در نظر می گیرد و با نگاه دقیق با آن رو به رو می شود :
🔺چه کسی این پیام را تولید کرده است؟ (فرستنده و مولف)
🔺چرا این پیام فرستاده شده است؟(هدف/انگیزه)
🔺از چه فنونی برای جلب توجه مخاطب استفاده شده است؟(قالب/چهارچوب)
🔺چطور افراد مختلف این پیام را متفاوت درک می کنند؟ (مخاطبان/گیرنده)
🔺چه سبک زندگی،ارزش ها و نظریاتی در این پیام ارائه شده یا از آن حذف شده است؟(محتوا/پیام)
✅ @media_arma
🔺️ اخبار بی هویت ملکه‼
🔺️یکی از تکنیک های رسانه ای که بنگاه خبری سلطنتی bbc تبحر زیادی در آن دارد، استفاده از منبع خبری مجهول الهویه است. نه نامی دارند و نه نشانی و نه هویتی،ولی این بی هویتی منبع را با یک تیتر نان و آبدار می پوشاند.
🔺️به عنوان مثال، در عکس بالا، خبری را مشاهده میکنید از اینکه «اگر توافق با آمریکا صورت بگیرد ایران سریع می تواند میلیون ها بشکه نفت بفروشد» اما وقتی به منبع خبر نگاه میکنی میبیند این خبر و این تحلیل از زبان هیچ کارشناس و مسئولی ویا شرکت معتبری که دارای هویت و شناسنامه باشد صادر نشده و فقط به این جمله که «شرکت های مشاوره نفتی» «چهار فعال بازار نفت» اکتفا شده.
⁉️باید پرسید:
کدام شرکتها؟
کدام فعالان؟
🔺️به این نوع خبرها، خبرهای بی هویت میگویند.
در اصلاح نه پدر دارند و نه مادر و کسی هم مسئولیتش را گردن نمی گیرد و فقط برای کاشت یک فکر غلط در ضمیر ناخوداگاه شما برای بهره برداری در جهت منافع خودشان استفاده می شود.
🔺️«استعمارگران از جهل مردم برای سود خودشان بهره می برند. ملت آگاه هرگز استعمار نمی شود»
✅ @media_arma
آرما مدیا
🔹 توصیههای در مورد استفاده از تلفن همراه 🔹
🔺 توجه کنید حتی در صورتی که تلفن همراه تان خاموش است سامانه ضبط می تواند فعال شود و مانند یک میکروفون عمل کند و به اطلاعات حریم صوصی شما دسترسی پیدا کند پس حتماً به این موارد احتیاط را رعایت کنید
🔺 استفاده از وای فای های عمومی درصد احتمال دزدی اطلاعات تلفن همراه شما را بالا میبرد در نتیجه در حد امکان از وای فای خصوصی و امن استفاده کنید
🔺 ممکن است پیام های تبلیغاتی و تجاری مختلفی دریافت کنید که در زمان کار با تلفن همراه موجب اتلاف وقت شما شود شما می توانید به اپراتور خود اعلام کنید که چنین پیامهایی برای شما ارسال نکند
🔺 ابزاری مانند گوگل پلاس در تلفن همراه شما به آسانی می توانند اطلاعات فهرست تماس و پیام های تان را بدون اینکه متوجه شوید از روی تلفن به سرورهای خود منتقل کند و در اهداف خود آنها را به کار گیرد همچنین با ذخیره سازی اطلاعات عکس ها و فیلم های خصوصی در تلفنتان به راحتی ممکن است با گم شدن یا حتی از طریق بلوتوث این اطلاعات در اختیار دیگران قرار گیرد و این امر برای تان درد سر آفرین شود نتیجه حداقل امکان از ذخیرهسازی اطلاعات خصوصی در تلفن همراهتان پرهیز کنید
🔺 ممکن است برای تان پیامک هایی جهت تکمیل اطلاعات شخصی یا مالی ارسال شود یا از شما بخواهند که اطلاعات کاربری خود را تایید کنید تا از این طریق اطلاعات شخصی تان آشکار شود یا از طریق پست الکترونیک یا متن از شما تکمیل اطلاعاتی مانند شماره حساب کلمات عبورتان را درخواست کند به هیچ وجه به چنین پیام های پاسخ ندهید و یا روی چنین نیروهایی که یک نکنید چرا که ممکن است اهدافی مانند کلاهبرداری یا نصب نرم افزار هایی که اطلاعات شما را هک می کند در پی چنین پیام هایی وجود داشته باشد
✅ @media_arma
🔺در فضای مجازی، یک کاربر با هزاران و بلکه میلیون ها و میلیارد ها محتوا مواجه می شود. جالب است بدانید که آمار سرچ در موتور جست و جو گر گوگل رقم باورنکردنی 6 میلیارد سرچ در روز است! این عدد صرفا میزان جست و جو در یک موتور جست و جو را نشان میدهد در حالی که جستجوگر های متعددی وجود دارد که اگر آمار آن ها به این عدد اضافه شود عدد باورنکردنی ای را شاهد خواهیم بود. این میزان سرچ نشان می دهد که بشر امروزه بسیاری از محتوای مورد نیاز خود اعم از سوالات، مقالات، کتاب ها، راهنمایی ها و... را از طریق فضای مجازی به دست می آورد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وقتی جای هدف و وسیله تغییر میکند...
@media_arma
🔺 ظاهرا باید پدیده #حماقت_رسانه_ای هم به تیترهای آموزشی رسانه اضافه شود!
شبکه منوتو این روزها رسما وارد مرحله جدیدی از حماقت و تحمیق شده
✅ @media_arma