⭕️دوست دارم در نقش نواب صفوی بازی كنم
💢كامران تفتی این روزها مشغول بازی در سریال «برادر جان» به كارگردانی محمدرضا آهنج، نویسندگی سعید نعمتا... و تهیهكنندگی محمدرضا شفیعی است.
💢به گزارش صبا، وی كه در این سریال فرصت همبازی شدن با استاد علی نصیریان را دارد با نام بردن از او به عنوان ستاره این سریال به خبرنگار صبا گفت: این فیلم شخصیت بدمن ندارد و همه خاكستری هستند زیرا سعید نعمتا... هیچ وقت سیاه یا سفید نمینویسد بلكه همه شخصیتهایش از جنس واقعی زندگی هستند.این بازیگر، بازی در نقش شهید نواب صفوی را یكی از علاقهمندیهای خود عنوان و بیان كرد: رئیسعلی دلواری، طیب حاجرضایی و نواب صفوی چند نقش تاریخی هستند كه اگر نقششان به من پیشنهاد شود حتما آنها را بازی میكنم. البته من برای نقش نواب صفوی در كار محمدرضا ورزی گریم هم شدم ولی كار نكردم.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️هوش مصنوعی گوگل برای سلفیهای شما شعر میسراید
💢گوگل ابزار هوش مصنوعی تازهای ابداع كرده كه از تركیب عكس سلفی هر كاربر و كلمات پیشنهادی و برای سرودن شعرهای اختصاصی استفاده میكند. این ابزار كه PoemPortrait نام دارد، یك كار هنری آنلاین است. علاقهمندان برای استفاده از این خدمات ابتدا یك عكس سلفی تهیه كرده سپس كلمات پیشنهادی خود برای شعر سرودن را به زبان انگلیسی پیشنهاد میدهند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻استفاده از عاطفه گيرندگان پيام To Play On The Emotions Of The Audience
💢در اين روش تلاش ميشود تعابيري در خبر مورد استفاده قرار گيرد كه به كارگيري آنان احساس عاطفي مخاطبان را به طور ساختگي تحريف و تهييج كند . كلماتي نظير تبعيض ، ظلم به زنان ، فشار بركودكان ، شكنجه ،بازجويي ، توطئه ، خفقان ، نسلسوزي ، دولتستيزي ، قانونستيزي ، فجايع بشري و مانند آن ميتواند احساسات يك مخاطب را برانگيخته نمايد .
💢موضع زنان و كودكان هميشه ميتواند در اين روش كارآمد باشد . پخش برنامههاي تلويزيون و استفاده از عكسهايي كه كودكان را در وضعيتي بسيار بد نشان ميدهد ، همچنين استفاده از زنان به عنوان عناصر زجركشيده در اخبار ميتواند در مسير ايجاد هيجان بسيار مؤثر و پرنفوذ باشد .
💢از سوي ديگر خبرگزاريها از عاطفه غريزي گيرندگان پيام استفاده ميكنند . گيرندگان پيام درمقابل يكسري مسائل مشترك با هم داراي همبستگيهاي عاطفي هستند . مباحث مشتركي نظير دين ، نژاد ، سرزمين ، مليت ، جنسيت ، محيط اجتماعي ، رنگ پوست ، مباحث مشترك قارهاي و مباحث انسان دوستي از جمله اين مباحث است كه در خيلي از خبرها هدف قرار ميگيرند و سعي مي شود به نوعي در خبرها روي يكي از اين همبستگيها تاكيد شود .
💢 مخصوصا روي مسائل ناسيوناليستي بسيار تاكيد ميشود ، مثلا كردها در تركيه ، عراق ، ايران ، سوريه و .. سعي ميكنند از رابطه عاطفي كردها استفاده كنند ، به نوعي كه تحريككننده باشد . كردها يك نوع رابطه معنوي ، جدا از همبستگيهاي منطقهاي با هم دارند و فشار به هر گروه در هر منطقه بر بقيه تاثير میگذارد .
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_روانی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
🔺نام جایگزین برنامه «ماه عسل» مشخص شد
🔹روابط عمومی صداوسیما با انتشار خبری به طور رسمی اعلام کرد بنیامین بهادری، خواننده پاپ با اجرای برنامه «ماه ماه» جایگزین برنامه «ماه عسل» می شود که بیش ۱۲ سال برنامه همیشگی پیش از افطار شبکه سه و با اجرای احسان علیخانی بود.
🔹«ماه ماه» پیش از اذان مغرب روی آنتن شبکه سوم سیما خواهد رفت
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️سازندگان Game of Thrones تو این قسمت یک سوتی بد دادند.
یک لیوان قهوه استار باکس روی میز جامونده!!😁
🌐 @Media_Arma
⭕️رمزگشایی از ویدئوی جدید داعش
🔻حال كه داعش سرزمینهایش را از دست داده، بیش از هر زمان دیگر به فكر نفوذ به سایر نقاط جهان است . به نوشته روزنامه گاردین چاپ انگلیس «ویدئوی جدید ابوبكر بغدادی تأكیدی بر ماهیت بینالمللی این مبارزه بود. برای آنها برنده شدن دیگر مهم نیست.»
به گزارش ایسنا، نیكولاس هنین، نویسنده كتاب «آكادمی جهاد: ظهور دولت اسلامی» كه ده ماه گروگان داعش بود در ادامه این مطلب مینویسد: «چهار سال پس از اعلام رسمی خلافت، ابوبكر بغدادی، رهبر داعش دوباره در ویدئویی تبلیغاتی ظاهر شد. این بار مرد حاضر در فیلم خلیفهای نیست كه از منبر موعظه كند، بلكه یك شكار فراری است. مفسران در واكنشی سریع اشاره كردند این یادآور آخرین تصاویر از ابومصعب الزرقاوی، فرمانده دوم وقت القاعده، چند هفته پیش از مرگش است كه روی زمین در اتاقی بدون پنجره و سلاح به دست نشسته بود. این ویدئوی جدید یك تولید هوشیارانه است؛ حتی موسیقی متن آن با فضای آوازخوانی مینیمالیستی آن، بدون گزافهگویی است.
بغدادی در یك حباب امنیتی كوچك مملو از حامیانی زندگی میكند كه نمیتواند به وفاداری آنها اطمینانی داشته باشد. او مانند حیوان در حال فرار از قلمرو دشمن است.
💢در هراس است كه كسی با وعده پاداش25 میلیون دلاری ایالات متحده برای دستگیری او دامی پهن كند. او مقدار زیادی از وقت، انرژی و منابع خود را صرف حفاظت از خود میكند. پخش ویدئوی اخیر، حتی اگر سر نخهای كمی درباره موقعیت اختفای یا هویت اطرافیان بغدادی فراهم آورده باشد، خطری است كه او مجبور بوده به جان بخرد.
او بهشدت نیاز به بسیج نیروهای خود داشت؛ با توجه به اینكه استراتژی نظامی همهجانبه داعش، بخشهای بزرگی از این جنبش را منحرف كرد، موجب فروپاشی به اصطلاح خلافت شده و بغدادی از سوی طرفداران خود به چالش كشیده شد. این ویدئو وارد مبحث نزاعهای الهیاتی و اختلافاتی كه در سالهای اخیر داعش را تكهتكه كرده است، نشد.
💢اگر بتوان گفت اولین ویدئو از بغدادی او را موعظهگری قدرتمند برای مسلمانان سراسر جهان نشان داد، ویدئوی جدید چیزی بیش از تصدیق حیات او نیست ـ گویی این او بوده كه گروگان داعش شده است. اما فراتر از آن، فیلم مذكور قابل توجه است. این فیلم ارزش نادری دارد و همچنین سر نخهای دیگری ارائه میكند.
#تحلیل_محتوا
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
عجیبترین مراسم مُد
🔻مراسم متگالا جایی است كه از مهمانان انتظار میرود (البته اجباری وجود ندارد) با توجه به موضوع آن سال، لباسهای فراتر از مُد روز بپوشند و حتی گاهی مُد جدیدی را خلق كنند.
💢به گزارش فرارو، موسسه لباس (costume) متروپولیتن نیویورك (به اختصار MET) با داشتن حدود ۴۵ هزار اثر از قرن هفدهم تا به امروز، مجموعه عظیمی از آثار مربوط مُد و لباس را در اختیار دارد. این موسسه سال ۱۹۴۵با هدف جمعآوری و حفظ لباسهای تاریخی تاسیس شد، اما امروز به قول اَندرو بولتون برگزاركننده نمایشگاههای این موزه، موسسه دیگر نهتنها لباسهای تاریخی بلكه لباسهای متفاوت از مجموعههای طراحان لباس از گذشته تا امروز را نیز جمعآوری میكند و موسسه لباس موزه متروپولیتن بیشتر یك موسسه مُد است تا صرفا موزهای برای لباسهای تاریخی.
💢از همان بدو تاسیس، النور لمبرت، روزنامهنگار مُد و از مدیران این مجموعه تصمیم میگیرد هر سال مراسمی برای جمعآوری پول برای انجام هزینههای این موزه برگزار كند، بعد از مراسم متگالا كه نخستین دوشنبه ماه می هر سال برگزار میشود، نمایشگاهی با لباسها و اشیای تزئینی مرتبط با موضوع مهمانی در موزه برگزار میشود.
💢علاوهبر مبالغی كه در طول مهمانی جمع میشود، این مراسم درآمد بزرگی از فروش بلیت دارد.اگر افراد جزو لیست مهمانان كه توسط شخص آنا وینتور، سردبیر مجله وُگ آمریكا انتخاب میشوند، نباشند با پرداخت ۳۰ هزار دلار میتوانند بلیت شركت در مراسم را تهیه كنند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
میخوام یه سریال ویژهی ماه رمضون بسازم بایه ایدهی ناب. یه پسرمذهبی سرطان داره بادختر یه خانواده غیرمذهبی تصادف میکنه.
دخترفلج میشه. پسر میره خواستگاری دختر.
بابای دخترقبول نمیکنه تاشب۲۳ماه رمضون پسر سرطانش خوب میشه و دختر معلوم میشه پاهاش خواب رفته فلج نشده و عیدفطر ازدواج میکنن
👤توئیت موتوری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma