فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک اینفلوئنسر: روزی ۱۳ ساعت در اینستاگرام میچرخیدم!
🔺 لورن بلک، اینفلوئنسر با بیش از ۱۰۰ هزار فالوئر گفت: «احساس اضطراب میکردم چون هر روز ناچار بودم رضایت هزاران هزار آدم را به دست بیاورم»
✅ @media_arma
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹سوءاستفاده از نام حضرت مهدی (عج) در فیلم «تلماسه»
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 لوگوهای قدیمی برنامههای مختلف
✅ @media_arma
⭕️رييس جديد سى ان ان از توييتر خارج مى شود
🔸کریس لیخت، رئیس جدید سیانان، روز دوشنبه اعلام کرد که به محض شروع كار جدیدش، برای همیشه از توییتر خارج میشود.
🔸لیخت در پستی در توییتر گفت: توییتر میتواند یک ابزار روزنامهنگاری عالی باشد، اما همچنین میتواند آنچه را که واقعاً در جهان مهم است به انحراف بكشاند/ رصد
✅ @media_arma
🔹پست اینستاگرامی مجید صالحی و سوالی که از دنبالکنندگانش پرسید، و قولی که صالحی به محمد کاسبی هنگامی که روی تخت بیمارستان بود در مورد ساخت ادامه «سه در چهار» داد، گمانهزنی در مورد احتمال ساخته شدن فصل دوم این مجموعه را ایجاد کرده است.
✅ @media_arma
💢هرچقدر بیشتر در شبکههای اجتماعی باشی، بیشتر از بدن خودت متنفر میشی!
🔹تحقیقات جدید نشون میده که افزایش استفاده از رسانههای اجتماعی با نارضایتی از بدن ارتباط مستقیمی داره!
طبق بررسی این پژوهش، دختران جوان بیشتر از افراد دیگه دچار این مشکل میشن و این بَده
خانمهای محترم توجه داشته باشن که مهمترین فرق بدن شما با اون دختران بلاگر ایرانی و خارجی اینه که شما به اندازه کافی به فتوشاپ تسلط ندارید
💬محرداد کریمزاده
#توییت_گشت
✅ @media_arma
چرا «عصر جدید» سقوط کرد؟
🔹«عصر جدید» هدف اولیه خود را کشف استعدادهای مغفول مانده در گوشه و کنار ایران زمین عنوان کرده بود. اینکه اساسا چنین هدفی در چنین صدا و سیمایی تا چه حد شدنی است بحث دیگری است اما فصلهای اول و دوم برنامه با تمام ضعفهای مشهودی که داشتند مورد استقبال مردم قرار گرفتند و همین موضوع به علیخانی این اعتماد به نفس را داد که برای ساخت سومین فصل آستینها را بالا بزند. با اینحال، فصل سوم تا به این لحظه به قدری دور از انتظار بوده که بعید به نظر میرسد با این کیفیت بتواند مخاطبان را مثل فصلهای قبل تا انتها راضی نگه دارد.
🔹در نظرسنجیهای مردمی، تغییر گروه داوران به عنوان مهمترین دلیل اُفت «عصر جدید» مطرح شده. داوران قبلی با وجود انتقادات حداقل هماهنگ بودند و معیارهای مشخصی داشتند. مشکل این است که داوران در این دوره، آرا خود را با اعمال سلیقهی شخصی که از متر و معیار مشخصی برخوردار نیست صادر میکنند. نبود متر و معیار مشخص باعث شده در بسیاری از اوقات اجراهایی به مرحله بعد مسابقه راه پیدا کنند که کیفیت پایینی دارند. به عنوان مثال، داوران شیفتهی ظواهر ایرانی در اجراها هستند، به همین دلیل اجرای گروههای موسیقی مقامی یا آوازی با پس زمینهی محلی، بدون توجه به استعداد شرکت کنندگان یا کیفیت کار، تنها با اهمیت قائل شدن برای ظواهر اجرا مورد بررسی قرار میگیرند.
🔹علاوه بر این داورهای فصل سوم به شکل عجیب و کنترل ناپذیری، رفتارِ پرخاشگرایانهای با شرکتکنندگان دارند. اما این پرخاشگری هیچ ارتباطی با صراحت یا تعارف نداشتن ندارد. این رفتار باعث شده مخاطبان قدیمی «عصر جدید» نیز نسبت به آن دیدگاهی منفی پیدا کنند. به اینها اضافه کنید ناهماهنگی آشکار میان داوران را که موجب کشمکش و درگیری همیشگی بین آنها و صدور آرایی متناقض گردیده است. این تشتت به مرور منجر به سردرگمیِ مخاطبینی شده که نمیتوانند علت صعود برخی از شرکت کنندگان به مرحلهی بعد را درک کنند.
🔹اما جدای از داوری، مشکل اصلیِ فصل سوم، اجراهای ضعیف و معمولی اکثر شرکت کنندگان است. برای مخاطبانی که در دو فصل قبل همهجور اجرایی را تماشا کردهاند، حرکتهای مواج یک گروه سرود مدرسهای، ژانگولربازیهای یک پیرمرد یا روپایی زدنهای یک پسر بچه جذابیت چندانی ندارد. درست همین جاست که اَنبان خالی از ایدهی علیخانی کار دستش میدهد. کلیپهای برخی صحبتهای توهینآمیز داوران بیشتر از خود برنامه مورد توجه قرار گرفته تا سقوط آزاد «عصر جدید» شکل پُررنگتری به خود بگیرد. برنامهای که نقاط قوتش را از دست داده و نقاط ضعفش را تقویت کرده.
🔹فصل سوم «عصر جدید» به خوبی نشان میدهد برنامهای با ایدهی عاریتی و حضور ناموجه و دائمی مجریای که دوست دارد در زندگی خصوصی شرکت کنندگان سرک بکشد برای جذاب شدن نیاز به خلاقیت بیشتری دارد. شاید توجه به این موضوع بدیهی، سازندگان «عصر جدید» را در مسیر تازهای قرار دهد تا به جای اصرار به وایرال شدن برخی لحظات و رفتارها، به دنبال بالا بردن کیفیت برنامهشان باشند.
✍حسین جوانی
✅ @media_arma
⭕️چتهای واتساپ را به تلگرام منتقل کنید
🔸پیام رسان تلگرام به تازگی خروج از واتساپ را برای کاربران آسان کرده است. این پیام رسان این امکان را به کاربران میدهد تا چتهای واتساپ را به تلگرام منتقل کنند.
🔸کاربرانی که قصد حذف واتساپ را دارند، میتوانند تمام پیامهای این اپلیکیشن را به تلگرام منتقل کنند.
🔸این قابلیت در حال حاضر برای کاربران اندروید و iOS در دسترس است. پس از ارائه نسخه ۷.۴ تلگرام، انتقال چتها از نرم افزارهای واتساپ، لاین، KakaoTalk و چندین برنامه دیگر به تلگرام امکان پذیر شد.
✅ @media_arma
⭕️واکنش ترانه علیدوستی به تصمیم نوید محمد زاده
🔹در روزهای اخیر، ابوالفضل کاهانی بازیگر، نمایشنامهنویس و مستندساز و برادر عبدالرضا کاهانی کارگردان شناخته شده سینما، متهم به مسائلی شده که مرتبط به جنبش «میتو» و انتشار بیانیه اعتراضآمیز زنان سینماگر علیه خشونت و آزار جنسی در سینما بوده است.
🔹حسین لامعی، منتقد سینما خبر داد که ابوالفضل کاهانی اینستاگرام را ترک کرده و صفحهاش در دسترس نیست.
🔹نوید محمدزاده، که قرار بود با ابوالفضل کاهانی در یک پروژه نمایشی همکاری کند، قطع همکاری کرده است.
🔹ترانه علیدوستی به قطع همکاری نوید محمدزاده با ابوالفضل کاهانی واکنش نشان داد.
✅ @media_arma
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعتراف کارشناس بی بی سی به سانسور اخبار ضد غربی در رسانه ها
🔺 پاسخ جالب کارشناس بی بی سی به مجری برنامه، زمانی که می خواست غرب را به عنوان مهد دموکراسی معرفی کند!
🔺 کارشناس بی بی سی: "ما که اکنون در غرب زندگی می کنیم اجازه نداریم اخبار جنگ را غیر از رسانه های غربی دریافت کنیم و مجبوریم از فیلترشکن استفاده کنیم؛ از نظر آمریکا و غرب اگر دیکتاتوری منافع آنها را تأمین کند آن دیکتاتور، خوب است؛ اساسا آمریکا و غرب قابل اعتماد نیستند!"
✅ @media_arma
⭕️«زندگی پس از زندگی» و «نجلا ۲» پربینندههای رمضان ۱۴۰۱
🔹نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما پیرامون برنامههای سیما در رمضان ۱۴۰۱ نشان میدهد ۲۶.۶ درصد، مخاطب برنامههای افطار و ۱۷.۴ درصد مخاطب برنامههای سحر تلویزیون هستند.
🔹از میان برنامههای افطار سیما، «زندگی پس از زندگی» با ۱۴ درصد بیننده و ۸۹.۷ درصد رضایت زیاد در صدر برنامههای پرمخاطب افطار سیمای رسانه ملی قرار دارد.
🔹همچنین سریال «نجلا ۲» از شبکه سه سیما، با ۲۶.۸ درصد مخاطب و ۷۷.۱ درصد رضایت، در صدر سریالهای تلویزیون در ماه رمضان قرارگرفته است.
✅ @media_arma
⭕️حذف شارژر از جعبه آیفون بار دیگر دردسرساز شد؛ جریمه اپل در برزیل
🔸اپل از زمان آیفون 12 گوشیهای خود را بدون شارژر عرضه میکند که این موضوع تاکنون مورد انتقادات زیادی قرار گرفته است. حالا یک قاضی برزیلی حکم داده که غول فناوری باید به یکی از مشتریان خود به دلیل فروش دستگاه بدون شارژر که نقض قوانین مصرف کننده محسوب میشود، بیش از 1000 دلار غرامت پرداخت کند.
🔸طبق گزارش رسانههای برزیلی، بر اساس ماده 39 قانون مصرفکننده (CDC) «فروش مشروط» در برزیل ممنوع است، بنابراین اپل نمیتواند گوشی و شارژر آن را به صورت جداگانه بفروشد و در شهر «گویانیا» به انجام این کار محکوم شده است./دیجیاتو
✅ @media_arma