💢 طوفان توییتــری بینالمللی عید غدیر
💠رسول اکرم (صلیالله علیه و آله وسلم):
هر کس یکی از فضائل امیرالمومنین را بنویسد مادامی که از آن نوشته اثری باقی باشد، ملائک برای نویسنده آن فضیلت، طلب مغفرت میکنند.
🗓 زمان:
یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱ (17July)
⏰ ساعت: ۲۱ الی ۲۴
و
دوشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۱ (18July)
⏰ کل روز
#⃣ با هشتگ
#LiveLikeAli
#فقط_به_عشق_علی
‼️ به طرز نوشتن هشتگ انگلیسی دقت فرمایید؛ بدون فاصله و پشت سر هم و حروف اول کلمات بزرگ هستند و جهت جلوگیری از خطا هشتگ را کپی کنید‼️
🔻با محوریت:
✔️ معرفی امامت، سجایای اخلاقی و انسانی امیرالمؤمنین علیه السلام و سبک زندگی ایشان.
✔️ نشر فرمایشها و دیدگاههای امیرالمؤمنین علیه السلام به زبانهای مختلف. (برای نمونه ترجمه نهج البلاغه به زبانهای مختلف موجود است)
✔️ تصاویر و فعالیتهای خیرخواهانه خودمان را با هشتگهای مذکور نشر دهیم.
⚠️برای استفاده از محتوای مناسب به زبان های مختلف جهت شرکت در طوفان به کانال @naslzohoor در تلگرام مراجعه کنید
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢برای بچه های خودش مسدود میکرد برای بچه های مردم آزاد!
🔹 قفل کودک گوگل برای کاربران ایرانی در دولت رییسی فعال شد و حالا برخی مسئولان سابق از جمله محمدجواد آذریجهرمی، منتقد این موضوع شدهاند و البته میگویند عدهای در دهه ۸۰ و زمان احمدینژاد دنبال فیلتر گوگل بودهاند اما این مسئولان سابق گویا از حافظه کوتاهمدت ایرانیها به نفع خود بهرهبرداری میکنند!
🔹در این ویدئو آذریجهرمی به شبکه یک سیما میگوید که گوگل را در خانه خود و برای فرزندش مسدود کرده و از موتور جستجوی بومی پارسیجو استفاده میکنند.
🔹باید اشاره کنم که وامهای میلیاردی با سود نازل و امکانات رایگان زیادی از بودجه عمومی کشور به موتورهای جستجویی مثل یوز و پارسیجو دادند تا جایگزین گوگل را طراحی کنند اما هردو این موتورهای جستجو الان از کار افتادهاند.
✅ @media_arma
⭕️بیتوجهی برخی پلتفرمهای فیلم به تذکرات ساترا
🔹این روزها کشمکش میان مدیریت ساترا و شبکه نمایش خانگی بازهم نام ویاُدیها (VOD) را بر سر زبانها انداخته است.
🔹به نظر این دعوا دعوایی بنیادین است. گویی ساترا به درستی دریافته که برخی از پلتفرمها در حال جابهجایی مرزهای ساختار و محتوای رسانهای در کشورند و اگر زودتر فکری به حال آنها نشود، کار به جایی میرسد که دیگر امکان اصلاح نخواهد بود.
🔹به تازگی نامهای از مدیرعامل ساترا خطاب به رئیس صداوسیما منتشر شده که در آن با اشاره به تخلفات برخی پلتفرمها، خواستار محدودیتها و لغو مجوز فعالیت شرکتهای متخلف شده است.
اما ماجرای این اعمال محدودیتها چیست؟ اینجا بخوانید: http://farsnews.ir/news/14010425000883
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢قبل از به اشتراک گذاری هر چیزی به صورت آنلاین فکر کنید.
🔹مجموعه تکنیکهای قابل دسترس در اینترنت که میتوان به اطلاعاتی بسیار محرمانه یا شخصی (زندگی) افراد از جمله تاریخ تولد، محل سکونت، آدرس منزل، نوع ماشین، ساعت خواب، ساعت رفت و آمد، مشخصات خانواده درجه یک و دوم، اسناد محرمانه اداری- دولتی، دست پیدا کرد و از آنها برای سوءاستفاده از افراد استفاده کرد.
✅ @media_arma
آرما مدیا
⭕️بیتوجهی برخی پلتفرمهای فیلم به تذکرات ساترا 🔹این روزها کشمکش میان مدیریت ساترا و شبکه نمایش خا
⭕️ واکنش فیلمیو به تهدیدهای ساترا: «سند قانونی بودنتان را ارائه دهید»
🔹درپی مصاحبه اخیر معاون ساترا درباره مهلت قانونی به فیلیمو برای پایان اقدامات قانونگریزانه این پلتفرم در بیانیهای جایگاه قانونی این نهاد برای نظارت بر پلتفرمها را زیر سوال برد
🔹در این بیاینه آمده:«۱- ایجاد هر ساختاری در سطح ملی و فرادستگاهی مانند ساترا، نیازمند قانون تاسیس یا قانون تشکیلات با وظایف و اختیارات روشن است. لطفا در این خصوص شفافسازی شود که کدام مرجع قانونگذاری یا تدوین مقررات در کشور به این مهم اهتمام ورزیده و سند مورد نظر برای اطلاع عموم رونمایی شود.
🔹۲-آیا از اصطلاح فنی-فرهنگی «صوت و تصویر فراگیر» در مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی یا شورای عالی فضای مجازی تعریف دقیقی ارائه شده است یا خیر؟ آیا پلتفرمهای نمایش درخواستی، شامل این تعریف میشوند یا خیر؟
🔹۳-آیا منطقی است که ساختاری منقبض، کند و ایستا، خود قوانین و اقلیم حکمرانیاش را تعریف کند، خود اجرا کند و خود هنگام مناقشه و اختلاف، مرجع رسیدگی به تخلفات باشد؟ بخش خصوصی چگونه میتواند با چنین تنظیمگر ذینفعی رابطه منطقی و حرفهای داشته باشد؟
ما از تنظیمگری منصفانه و نظارت دغدغهمندانه بر مبنای ضوابطی شفاف و روشن استقبال میکنیم ولیکن انسداد ایجاد شده را محصول عملکرد بیضابطه ساترا و عدم تمایل این مجموعه به قانونمند شدن توسط مراجع ذیصلاح میدانیم.»/سینمادیلی
✅ @media_arma
📊 آخرین یافتهها در خصوص میزان استفاده از رسانه های اجتماعی در ایران
🔹 ۷۸/۵ درصد مردم حداقل از یک پیامرسان یا رسانه اجتماعی استفاده میکنند.
این میزان بین جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال ۹۶/۹ درصد
ساکنین مراکز استانها ۸۶/۲ درصد
افراد با تحصیلات دانشگاهی ۹۵/۳ درصد است.
🔹 استفاده از واتساپ با ۷۱/۱ درصد بیش از سایر برنامهها است.
🔹 بعد از واتساپ، اینستاگرام توسط ۴۹/۴ درصد مردم ایران استفاده میشود.
🔹بر اساس نتایج نظرسنجی، فیسبوک ۳/۷ درصد، سروش ۳/۶ درصد و بله ۲/۲ درصد استفاده کننده در بین افراد بالای ۱۸ سال ایرانی دارد.
✅ @media_arma
🔻مراقب جعل تصاویر باشید.
دشمن بیکار نیست و در حال دسیسه است، هوشیاری ما را می طلبد.
مشاهده کنید چطور خیلی راحت تصاویر را جعل میکنند.
✍ حامد صرافپور
#توییت_گشت
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هانیه توسلی: در سینما احساس امنیت نمیکنم؛ بعد از امضای بیانیه، برخوردهای عجیب از همکارهای خانم دیدم./اعتماد
✅ @media_arma
🌐 چهار نقش کلی رسانه ها در زندگی روزمره
1⃣ رسانه ها به فرآیند ساخته شدن هویّت کمک می کنند. مردم ازطریق رسانه ها انگیزه پیدا می کنند تا درباره این موضوع که آنها می خواهند چه کسی باشند یا بشنوند فکر کنند.
2⃣ رسانه ها به فرآیند معنا کمک می کنند، درجهانی که به طور روزافزون پیچیده تر می شود و در جایی که حوادث و رخدادهای دور دست بسیار پر اهمیت می شوند. بیشتر ما برای معنی کردن جهان به رسانه- های همگانی متکی شده ایم.
3⃣ رسانه ها برای مردم لذتبخش هستند. این لذت می تواند از استفاده مستقیم محتوای یک رسانه خاص باشد که از منظر زیباشناسی است یا غیر مستقیم هنگام گفتگو با دیگران صورت می گیرد.
4⃣ رسانه ها به ساختمند شدن زندگی روزمره کمک می کنند. زندگی روزمره مبتنی بر عادتهاست و از رسانه ها برای عادت بخشیدن به زندگی استفاده می شود.
✅ لذا رسانه ها، مخصوصاً تلویزیون و رادیو و اینترنت در میان وسایل ارتباط جمعی، ظرفیّت و توان فوق العاده ای در جهت دهی به سبک های زندگی دارد و فرد را در انتخاب نوعی از سبک زندگی از انواع مختلف سبک های زندگی (سنتی، مدرن و ...) کمک می کند.
با ما همراه باشید/ژئوپلیتیک رسانه
✅ @media_arma
📌 برای یادگیری سواد رسانه چه کتابی بخوانیم ؟
📙بازشناسی رسانه های جمعی با رویکرد رسانهای
🔻کتاب بازشناسی رسانه های جمعی با رویکرد رسانه ای مردمان ساکن دنیای جدید در دهه های اخیر با پدیده فراگیر شدن رسانه های جمعی و پیشرفت فن آوری های نوین ارتباطی در جامعه مواجه شده اند، پدیده ای که توانسته قسمت اعظمی از زندگی روزانه آنها را دربرگرفته و مهمترین کانال ارتباطی آنها با جهان پیرامون باشد.
🔻این پدیده به تمامی حوزه های خصوصی و عمومی زندگی آنها اعم از اخلاقی، دینی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی نفوذ پیدا کرده است.
🔻سواد رسانه ای یکی از مهم ترین مولفه هایی است که در سیاست گذاری های رسانه ای و ارتباطی در نیم قرن اخیر توسط کشورهای مختلف جهت تحقیق، تحلیل، آموزش و آگاهی از اثرات رسانه ها بر روی اقشار مختلف جامعه به کار رفته است. سواد رسانه ای مفهومی است چند وجهی که ارتقای آن در بین افراد جامعه می تواند جامعه را از حالت تدافعی خارج و در موقعیتی برتر قرار دهد.
#معرفی_کتاب
#سواد_رسانه
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از انواع فالوور چه میدانید؟
🔹دنبالکننده شما، همیشه طرفدار شما نیست!
✅ @media_arma
⭕️شبکه شما و ایران کالا بزودی تعطیل میشوند/شبکه سلامت در لبهی پرتگاه!
🔹براساس اخبار رسیده از ساختمان شیشه ای و پس از جمع بندی نهایی پیمان جبلی از وضعیت شبکه های سیما، بزودی شبکههای شما و ایران کالا بطور «قطعی» بدلیل کمبود شدید مخاطب تعطیل و حذف میشوند.
🔹همچنین به شبکه سلامت نیز اولتیماتوم داده شده و وضعیت مناسبی ندارد و ممکن است بزودی این شبکه نیز حذف شود.
🔹زمان تعطیلی دو شبکه ایران کالا و شبکه شما به احتمال زیاد و حداکثر تا پایان تابستان امسال خواهد بود.
🔹بنظر میرسد با تعطیلی این شبکهها و افزایش ظرفیت فرستنده، شبکه ورزش۲ که بصورت اینترنتی درحال پخش است به فرستنده اول یا دوم سراسر کشور اضافه گردد/خبر فوری
✅ @media_arma
⭕️هکرها اطلاعات 5.4 میلیون اکانت توییتر را با قیمت پایه 30 هزار دلار به فروش گذاشتند
🔸هکرها با آسیبپذیری امنیتی توییتر که در اوایل سال 2022 کشف شده بود، اطلاعات حدود 5.4 میلیون اکانت را به دست آورده و حالا این اطلاعات را برای فروش عرضه کردهاند. مبلغی که برای فروش این پایگاه داده اعلام شده حداقل 30 هزار دلار است.
🔸به گزارش وبسایت Restore Privacy، دادههای هکشدهای که برای فروش در دسترس قرار گرفته ظاهرا از یک آسیبپذیری در ماه ژانویه سال 2022 به دست آمده است. توییتر همان موقع گفته بود که متوجه این آسیبپذیری شده و در واقع حدود 5 هزار دلار به کسی که آن را پیدا کرد، پاداش داده بود.
✅ @media_arma
⭕️سیاسیکاری اینبار در فستیوال ونیز/پذیرفته شدن فیلم جعفر پناهی کنشگر سیاسی زندانی بدون طی مراحل جشنواره!
🔺سیاسی کاری به جای ارزیابی هنری در جشنوارههای غربی گویا از کن و برلین به ونیز هم سرایت کرده است. فیلم "خرس" ساخته جعفر پناهی که به دلیل ضعف ساختار چندی پیش در جشنواره کن پذیرفته نشده بود، در فاصله یک هفته پس از اجرای حکم زندان جعفر پناهی، بدون طی روال جشنواره فیلم ونیز، در این فستیوال پذیرفته شده است!
🔺این خبر را نه فارس و تسنیم و کیهان و جوان، بلکه نشریه سینمایی ورایتی منتشر کرده است.
🔘 جعفر پناهی هفته گذشته برای اجرای حکم شش سال زندان که در سال ۸۹ صادر شده بود، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. او که بازنشسته صداوسیما است، علیرغم آنکه فیلمهایش فاقد نکته هنری و فنی است و مخاطب تا انتها نمیتواند آنها را تحمل کند، به دلیل نمایش تصویر فقر و فلاکت از جامعه ایرانی از یک طرف و کنشگری سیاسی از طرف دیگر، موفق به کسب جوایز از جشنوارههای مختلف غربی شده است.
پناهی در این مدت که حکمش اجرا نشده بود، پای ثابت تظاهرات و بیانیههای مختلف بود./ستاره سینما
✅ @media_arma
دو شبکه صداوسیما تعطیل میشود
🔹صداوسیما اعلام کرد که از ۵ مرداد پخش شبکههای «ایرانکالا» و «شما» متوقف میشود و برنامههای این شبکهها به شبکههای پُربیننده منتقل خواهد شد.
✅ @media_arma