🔴«مسئولیت شخص مؤمن به نبوت»
♦️امام خامنهای(حفظه الله):«اینکه من در تشهد نمازم میگویم «اَشهَدُ اَنَّ مُحمَداً رَسولُ الله»، در مأذنهٔ شهرم به عنوان یک شعار عمومی، گفته میشود «اَشهَدُ اَنَّ مُحمَداً رَسولُ الله»، این شهادت و ایمان به نبوت و اعلام آن، تعهدی بر دوش من شهادتدهنده و جامعهای که این شهادت به عنوان شعار اوست، می گذارد یا نمی گذارد؟ سؤال این است.
♦️جواب این است که بلی می گذارد. تعهد و مسئولیتی که انسان معتقد به نبوت نبی بر دوش می گیرد، عبارت است از «دنباله گیری از راه نبی و قبول مسئولیت به منزل رساندن بار نبی».
اساساً امت نبی و شاهد نبوت بودن همین است.
♦️یک عده مردم خیال می کنند که اگر گفتند ما قبول داریم که فلانی پیغمبر است، کار ما تمام شد، خودمان را از مرز جهنم وارد مرز بهشت کردیم...»
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید| رهبرمعظم انقلاب: ثبات، عامل موفقیت ما در انقلاب است
♦️آنهایی که تِلوتِلو میخورند، به تعبیر امیرالمؤمنین(ع) مانند شتری هستند که بارش را سست بستند و نمیتواند مستقیم راه برود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹جوان عراقی خطاب به حضرت آقا:اگر كشته شويم، سپس سوزانده شويم، خاكسترمان را بر باد دهند، باز زنده شويم و دوباره كشته شويم و اين كار را هزار بار با ما كنند، به خدا دست از تو بر نمىداریم
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
∞♥∞
مراحل عاشق #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شدن
#استادپناهیان
#اللّٰھـُـم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَجْ
#سهشنبههایمهدوی
#مهر مادری
🌹قال رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم):
♦️«مَنْ يَصْبِرْ نَصَرَهُ اللهُ وَ مَا أُعْطِيَ عَطَاءٌ خَيْرٌ وَ أَوْسَعُ مِنَ الصَّبْرِ وَ النَّصْرُ مَعَ الصَّبْرِ وَ الْفَرَجُ بَعْدَ الْكَرْبِ وَ إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً»
♦️پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: هرکس صبر کند خداوند یاریش میکند، و هیچ خیر و نیکی بهتر از صبر نیست و بدان پیروزی بر مشکلات با صبر حاصل شده و گشایش در زندگی با بلا ممکن میشود. و همانا همراه سختی راحتی است.
📚(مستدرك الوسائل؛ ج11، ص 263)
🔴امام خمینی (ره ):
♦️تنها آنهایى تا آخرخط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند.
📚(صحیفه امام، ج21، ص: 86 و 87)
🔴انقلاب به ما شخصیت داد.
♦️امام خامنه ای: جامعهٔ ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، احساس هویت کرد؛ یعنی شخصیت خودش را بازیافت.
♦️انقلاب به ما آموخت که یک ملت میتواند در اساسیترین مسائل جهانی، موضعی داشته باشد و آنرا با صراحت و بدون توجه به این که قدرتمندان عالم چه میخواهند، ابراز کند و پی آن بایستد.
ارزش یک ملت در جامعه بینالملل به این چیزهاست، نه به دنباله روی کورکورانه آنهم نه از چیزهای خوب، بلکه از نقاط منفی
🌹گرامیباد سالروز حماسه مردم غیور آمل در سال 60
🔴حماسه از منظر ولایت
♦️امام خمینی (ره) در مورد این حماسه تاریخی فرمودند «من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر می کنم. دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند.»
♦️ هم چنین مقام معظم رهبری در مورد ششم بهمن می فرمایند: «نباید اجازه داد که این خاطره های پرشکوه، این حوادث بی نظیر و تعیین کننده تاریخ انقلاب، در ذهن ها کم رنگ شود. نسل جوان ما باید این خاطره ها را درست بشناسد، بتواند آن ها را تحلیل کند و آن ها را چراغ راه آینده پرماجرای خود و هدف بلند خود قرار بدهد. «شهر هزار سنگر» این تعبیر کمی است؟ حرف کوچکی است؟ قضیه ششم بهمن آنقدر اهمیت داشت که امام بزرگوار ما آن را در وصیتنامه تاریخی خود هم مندرج کردند، آن را یادگار گذاشتند؛ یعنی فراموش نشود. حالا چرا فراموش نشود؟ برای این که حوادث تاریخی، هم درس است، هم عبرت است. قضایای جاری بر یک ملت، قضایائی است که در برهه های مختلف غالباً تکرار می شود».
🔴مقابله با انقلاب
♦️پیروزی انقلاب اسلامی آغاز یک راه جدید برای ملت ایران بود که قرن ها زیر یوغ استعمار و استبداد به سر برده بودند و هرازگاهی به رهبری روحانیت قیام هایی در گوشه ای از این سرزمین اتفاق می افتاد، اما با دخالت استعمار این قیام ها سرکوب می شد.
♦️وقوع انقلاب اسلامی که ناشی از آگاهی و عزم ملت ایران برای تعیین سرنوشت خود بود و با رهبری امام خمینی (ره) به سرانجام رسید، دشمنان و ایادی داخلی آن ها را نگران کرد، زیرا تنها وقوع یک انقلاب مطرح نبود، تفکر ضد استکباری این انقلاب برای دشمن نگران کننده بود، لذا از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش برای سرنگونی این نظام نوپا از سوی جریان های منحرفی چون منافقین و کمونیست ها صورت گرفت.
🔴حساسیت حادثه
♦️در این میان حادثه 6 بهمن سال 60 اتفاق مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی بود که با درایت مردم آمل به سرانجام رسید، در روز 6 بهمن منافقین و کمونیستها تلاش کردند با تسخیر شهر و تثبیت مواضع خود، سایر شهرهای شمالی ایران را محاصره و تسخیر کنند و با حمایت شوروی این بخش ها را از ایران جدا کنند.
♦️در این زمینه منافقین با کمونیست ها یک صدا شدند تا در برابر جمهوری اسلامی بایستند و نظام نوپای اسلامی را با چالشی بزرگ روبه رو سازند، آن ها تلاش می کردند تا با مبارزه در نقاط شمالی کشور به نوعی تلاش رزمندگان اسلام در جبهه ها را تحت الشعاع قرار دهند، منافقین در کردستان نیز آشوب ایجاد کرده بودند و در واقع این توطئه دشمن در آمل برای غافل شدن جمهوری اسلامی از کردستان نیز بود.
🔴خیال خام
♦️منافقینی که در آمل دست به سلاح بردند، تصور می کردند در ظرف چند روز می توانند شمال کشور را از ایران جدا کنند و مردم را با خود همراه سازند، این ایده ناشیانه در سال 67 نیز به اجرا درآمد، در روزهایی که منافقین با کمک صدام می خواستند با یک حمله برق آسا تهران را تسخیر کنند، اما در عملیات مرصاد شکست تاریخی متحمل شدند.
منافقین در سخنان خود اعلام می کردند که ما برای رهایی مردم ایران قیام کرده ایم و باید مردم به قیام ما بپیوندند.
🔴 قیام مردم
♦️اما در روز 6 بهمن نبرد مسلحانه ای در شهر شکل گرفت که مردم آمل پیشتاز این مبارزه بر علیه منافقین بودند، در روزهایی که به دلیل جنگ تحمیلی جمع زیادی از مردم آمل در جبهه ها حضور داشتند، فرزندان آن ها و زنان آملی مقابل منافقین ایستادند و در یک نبرد نابرابر با اهدای 40 شهید اجازه ندادند، این فتنه منافقین به نتیجه برسد.
♦️این مقاومت مردمی در شهر آمل موجب شد تا منافقین در معادلات خود تجدید نظر کنند، منافقین همیشه تصور می کردند در هر شهری که عملیات مسلحانه انجام دهند مردم به آن ها می
پیوندند، اما مردم شهر آمل نشان دادند که نه تنها مردم این شهر بلکه سایر ملت ایران هیچگاه پذیرای منافقینی که دستشان به خون فرزندان این ملت آغشته است، نخواهند بود و با قدرت در برابر هرگونه فتنه گری دشمنان ایستادگی می کنند.