🌹گرامیباد سالروز شهادت یار صدیق امام وانقلاب شیخ فضل الله محلاتی
🌹شهید بزرگوار حجتالاسلام و المسلمین شیخ فضلالله محلاتی، در سال ۱۳۰۹، در خانوادهای مذهبی، از مادری باایمان و پدری پرهیزکار به نام "حاج غلامحسین مهدیزاده" به دنیا آمد. ایشان پس از طی دوران ابتدایی و تعلیم بخشهایی از مقدمات، در پانزده سالگی برای ادامه تحصیل به قم هجرت کرد و در حوزه علمیه به دروس حوزوی مشغول شد. شهید محلاتی پس از اتمام دروس حوزه، درسهای تخصصی فقه و اصول را در محضر اساتید بزرگواری چون مرحوم "آیتالله بروجردی" رحمهالله و "امام خمینی" رحمهالله گذراند. ایشان در دوران تحصیل در قم، همواره با کلیه شخصیتهای علمی و مبارزان بر ضد رژیم پهلوی ارتباط نزدیک داشت و همین ارتباط و روحیه مبارزه با طاغوت، از او عالمی ساخت که تا آخر عمر گرانبهایش هم تجسم تلاش و تحرک بود و هم مظهر عشق به امام و امت.
🌹سوابق مبارزاتی شهید محلاتی:شهید محلاتی در سال ۱۳۲۶ به دنبال آشنایی با فدائیان اسلام و مرحوم "آیتالله کاشانی"، مبارزه خود را علیه رژیم آغاز کرد. او که در آن زمان جوان نوخاستهای بود، با دعوت فدائیان اسلام برای اعزام به "بیتالمقدس" و مبارزه با اشغالگران فلسطین، اعلام آمادگی و ثبتنام نمود.
وی که از شور و نشاط زیادی برخوردار بود به هنگام انتخاب دوره هفدهم مجلس از طرف فدائیان اسلام و آیتالله کاشانی برای تبلیغ به آذربایجان رفت تا بهعنوان یک روحانی متعهد و آشنا به مسائل سیاسی، مردم را برای شرکت در انتخابات و حمایت از کاندیداهای فدائیان اسلام دعوت نماید، که در این مسیر از سوء قصدی که سلطنتطلبان به جان او کردند، جان سالم به در برد.
🌹شهید محلاتی در مأموریت دیگری که از سوی مرحوم "آیتالله العظمی بروجردی" به وی واگذار شد، با وجود اینکه بیش از ۲۲ سال نداشت، نقش مؤثر و فعالی را ایفا کرد و این نشان میداد که وی دارای ویژگیهای شخصیتی و علمی خاصی است که مورد عنایت آیتالله العظمی بروجردی قرار گرفته است.
🌹شیخ فضلالله محلاتی در رمضان سال ۱۳۳۲ به واسطه اینکه در بجنورد علیه کنسرسیوم نفت و کودتای ۲۸ مرداد
سخنرانی آتشینی کرده بود، دستگیر و به مشهد تبعید شد و در سال ۱۳۴۱ به دنبال اعلام تصویب نامه انجمنهای ایالتی و ولایتی، همراه با نهضت حضرت امام خمینی(ره) سعی در آگاه نمودن مردم و تشریح نظرات مراجع و علمای قم کرد.
🌹وی در آن زمان بهعنوان رابط بین علمای تهران و قم نسبت به تبادل پیامها اقدام مینمود و با تنظیم اعلامیه و طومار، توانست امضای ۱۲۰ تن از علمای تهران را بگیرد؛ که در آن زمان چنین اقدامی بیسابقه بود. پس از قیام عمومی مردم ایران در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، با همکاری هیات مؤتلفه، نسبت به چاپ و توزیع اعلامیههای حضرت امام خمینی(ره) از هیچ کوششی دریغ نکرد.
🌹پس از رحلت حضرت "آیتالله حکیم(ره)" و توطئه رژیم شاه جهت منحرف کردن اذهان عمومی از توجه به حضرت امام خمینی(ره)، به همراه تعدادی از روحانیون مبارز تهران تلگرام تسلیتی به حضرت امام خمینی(ره) مخابره و رحلت آن مرجع عالیقدر را تسلیت گفتند و جامعه را به تقلید از امام بزرگوار فراخواندند
🌹مبارزات شهید تا پیروزی انقلاب ادامه یافت و بارها به زندان افتاد. در آستانه ی پیروزی از اعضای فعال كمیته استقبال امام بود و بعد از پیروزی، در كمیته ی مركزی به عنوان نماینده ی امام فعالیت داشتند و در اولین انتخابات مجلس به عنوان نماینده ی مردم محلات و دلیجان انتخاب شدند. در اوایل حضور در مجلس، طی حكمی از سوی امام (قدس سره) به عنوان نماینده ی ایشان در سپاه پاسداران منصوب گردید.
🌹نحوه شهادت:دشمنان ایران اسلامی که توان رویارویی با رزمندگان دلیر اسلام را در جبهه نبرد نداشتند، در اول اسفند سال ۱۳۶۴، پس از شکست در عملیات "والفجر ۸"، برای جبران این شکست، در نزدیکی اهواز با دو فروند جنگنده به هواپیمای مسافربری "آسمان" که چهل تن از دلباختگان مکتب عشق را به مقصد میرساند، حمله کردند و دست پلید خود را به خون این عزیزان آغشتند.
🌹پیکر پاک شهید محلاتی پس از تشییع باشکوه، در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام به خاک سپرده شد.
🌹شادی روحشان الفاتحه مع الصلوات
🔴 محسن هاشمی: ۷۰۰ دلار حقوق میگیرم
♦️رئیس شورای شهر تهران:من در سال ۸۹ در مترو مدیرعامل بودم و ماهی ۶ میلیون تومان حقوق میگرفتم که با دلار ۹۰۰ تومان آن موقع ۷۰۰۰ دلار حقوق میگرفتم و الان که رئیس شورای شهر هستم و نزدیک به ۲۰ میلیون تومان حقوق میگیرم با دلار ۲۶ هزار تومان کمتر از ۷۰۰-۸۰۰ دلار حقوق میگیرم.
#توجیه_نجومی
🔴ده نمکی خود مشکل است نه «دادِستان»!
♦️«احمد میر احسان» منتقد سرشناس سینما و تلویزیون:چرا حتی قبل از شروع پخش سریال، نهادهای رسانهای مختلف از جمله کافه سینما علیه «دادِستان» شمشیر از رو بست؟ ولو به بهانه پخش تیزر و یا عنوانبندی !!
♦️آیا درون مایه «دادِستان» و چالش محتوایی و نگرش خود سریال و ابلاغهای این « منبر سیاسی-فرهنگی» دهنمکی حساس برانگیز است ، یا خود دهنمکی مشکل اینان است یا هر دو؟
♦️شتاب زدگی در ایجاد اتمسفر ضد «دادِستان»، از جنس تصمیمات زیبایی شناختی و تخصصی، سینمایی و تلویزیونی در نقد است یا پس زمینهای دارد؟
♦️آیا تنها یک جریان اپوزیسیون داخلی و خارجی با دهنمکی و آثارش گوشهدار و لهجهدارش مخالفند یا حالا جریان ظاهراً مدافع انقلاب اسلامی، بروکراسی و تکنوکراسی در قدرت، هم به صف تخریبکنندگان پیوستهاند؟
♦️اینها پرسشهایی است که میتوان بنا به زاویهای از زوایای مختلف و نقد و در تماشای «دادِستان»، به سریال دهنمکی نگریست.
🔴امام خمینی(ره)
♦️در نظام جمهوری اسلامی، هر مسئولی که نگاه آخرالزمانی نداشته باشد؛ خائن و خطرساز است.
📚صحیفه ی نور ، ج۱۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گزارش تلویزیون «العربی» از اهمیت مانور مشترک دریایی ایران و روسیه: مهمترین پیام این رزمایش این است که «ممکن نیست ایران را از معادلات امنیت دریانوردی حذف کرد»
🌹امیرالمومنین علیه السلام از چه موقع "امیرالمومنین" نامیده شد؟
♦️ سید بن طاووس رضوان الله علیه روایت کرده است: فيما نذكره من المجلد الأول من كتاب (الدلائل) تأليف الشيخ الثقة أبي جعفر محمد بن جرير الطبري، بتقديم تسمية مولانا علي عليه السلام بأميرالمؤمنين، فقال ما هذا لفظه: و أخبرني أبو عبدالله الحسين بن عبدالله البزاز قال: حدثنا أبو الحسن علي بن محمد بن أحمد بن لؤلؤ البزاز قال: حدثنا أبو سهيل أحمد بن عبد الله بن زياد قال: حدثني أبو العباس عيسى بن إسحاق قال: سئلت إبراهيم بن هراسة عن عمرو بن شمر عن جابر الجعفي قال: قال أبوجعفر محمد بن علي عليهما السلام: لو علم الناس متى سمي علي (أميرالمؤمنين) ما انكروا ولايته. قلت: رحمك الله، متى سمي علي (أميرالمؤمنين)، قال: كان ربك عز وجل حيث أخذ من بني آدم * (من ظهورهم ذريتهم وأشهدهم على أنفسهم ألست بربكم) * و محمد رسولي و علي أميرالمؤمنين.
♦️از جابر جعفی نقل شده است که حضرت امام باقر علیه السلام فرمودند:اگر مردم میدانستند از چه زمانی علی علیه السلام امیرالمومنین خوانده شد، هرگز ولایتش را انکار نمیکردند.
♦️ جابر پرسید: خدا به شما رحمت عنایت کند، علی علیه السلام از چه زمانی امیرالمومنین خوانده شد؟
♦️حضرت پاسخ دادند: پروردگار عزیز و جلیل علی علیه السلام را امیرالمومنین خواند از زمانی که در عالم ذر از صلب فرزندان حضرت آدم، ذریه آنها را بر گرفت و آنها را گواه بر خویشتن ساخت و فرمود: آیا من پرودگار شما نیستم؟
و محمد صلی الله علیه و آله رسول من و علی علیه السلام امیرالمومنین؟
📚 اليقين ويتلوه التحصين، صفحه ۲۲۲
🌹فرمانده قرارگاه جستجوی مفقودین جبهه میانی در مرز مهران به شهادت رسید
♦️سرهنگ محمدحسین فولادی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ایلام : ظهر امروز علیرضا گل محمدی، فرمانده تفحص شهدا و یکی از نیروهای تحت امر در منطقه مرزی رضاآباد با مین برخورد و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
♦️گروه تفحص در منطقه مرزی در حال انجام فعالیتهای مقدماتی برای شروع تفحص شهدا در منطقه مرزی رضاآباد بودند که این حادثه رخ داد.
🔴بزرگترین "معروف"
♦️امام خامنه ای:بزرگترین "معروف"، "دفاع" از این نظام است. این بزرگترین کاری است که باید انجام گیرد. عده ای برای مقابله با این نظام کمر بسته اند - چه از راه نظریه پردازی و چه از راه تبلیغات سیاسی و موذی گری های گوناگون - و در نظام خدشه وارد می کنند. مسأله آنها، انتقاد به نظام یا به مسئولان نظام نیست؛ از نظر آنها انتقاد، وسیله ای برای نابود کردن خود نظام است.
1380/6/15
#فرهنگی
پایگاه مقاومت ام کلثوم سلام الله علیها
◾️ عهدنامه ننگین ترکمنچای پیمانی است که دراول اسفند 1206 شمسی پنجم شعبان 1243 قمری (21 فوریه 1828میلادی) میان ایران و روس در قریه ترکمانچای به امضا رسید که به همین دلیل به «عهدنامه ترکمانچای» مشهور شد.
◾️برای امضای این پیمان از سوی فتحعلی شاه، پادشاه ایران، میرزا ابوالحسنخان شیرازی و اللهیارخان آصفالدوله و از سوی امپراتوری روسیه، ایوان پاسکویچ حضور داشتند.
◾️این پیمان در پی شکست قوای نظامی ایران در جنگ دوم با قوای روس امضا شد و به موجب آن ـ که از عهدنامه گلستان هم شومتر بود ـ ولایات ایروان و نخجوان به روسیه واگذار و مرزها معین شد.
◾️همچنین علاوه بر غرامتی که ایران پرداخت کرد، حق کشتیرانی در دریای خزر مجدداً برای روسها به تأیید رسید. به علاوه، اتباع روسیه در ایران از حقوق کاپیتولاسیون و مصونیت قضایی برخوردار شدند!
◾️دولت روسیه در برابر آن همه منافع، تنها ولیعهدی عباس میرزا و رساندن او را به تخت سلطنت تأیید کرد
⚫️مفاد عهدنامه ترکمنچای چه بود؟
1- واگذاری خانات ایروان و نخجوان به دولت روسیه و تخلیه تالش و مغان از سپاه ایران.
2- پرداخت 10 کرور تومان (پنج میلیون تومان) به طور اقساط از طرف ایران به روسیه به عنوان غرامت جنگی.
3- اجازه عبور و مرور آزاد به کشتیهای تجاری روسی در دریای خزر.
4- رضایت به انعقاد یک عهدنامه تجاری بین ایران و روسیه و حق اعزام کنسول و نمایندگان تجاری به هر منطقه از مناطق ایران که روسها لازم بدانند.
5- حمایت روسیه از ولیعهدی عباس میرزا و کوشش در به سلطنت رساندن وی پس از مرگ شاه.
6- استرداد اسرای طرفین.
7- اعطای حق قضاوت کنسولی ( کاپیتولاسیون )به اتباع روسیه.
8- علاوه بر امضای معاهده ترکمنچای زیر فشار روسها، یک عهدنامه تجاری نیز با آنان به امضا رسید که تمام بازار ایران را بدون هیچ مانعی در اختیار روسها قرار میداد.