eitaa logo
🌹مفتاح الحوائج🌹
404 دنبال‌کننده
55 عکس
2 ویدیو
0 فایل
‌ ‌🎇 ﷽🎇 🔸مفتاح الحوائج در تلگرام🔽 @meftahol_havaej
مشاهده در ایتا
دانلود
💠زمستان بهار مومن💠 آیت الله حق شناس بیداری در نیمه شبها : «الشتاءُ ربیعُ المومن» یعنی زمستان بهار مومن است. قدری این صبحها بلند می شوی و ورزش می کنی، آن ورزش معنویت را هم انجام بده داداش جان! عمده آن ورزش است.اگر آن را انجام ندهی، از ورزش بدن نتیجه ای به غیر از جهل و غوایت(=گمراهی) و ضلالت نصبیت نخواهد شد. پس :« السهر باللیل فان مات صاحبه مات شهیدا و ان عاشَ و استقامَ اداهُ عاقبته الی رضوان الله اکبر» اگر در این راه فوت بشوی و از بین بروی، جزو شهدا شما را می نویسند، و اگر زنده ماندی و ادامه دادی، عاقببش به رضایت برزگ الهی و رضوان الله الاکبر است. 📙مواعظ ج 1 ص256
🔸آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی ره به شاگردان خود توصیه می کردند : هر صبح که از خانه بیرون می آیید ، یک سلام به حضرت صاحب الامر علیه السلام عرض کرده و یک حاجت بخواهید.
‌‌💢 . 💢 یک روز در ایام تحصیل در نجف اشرف ، پس از اقامه نماز پشت سر ، دیدم که  ایشان شدیدا دارند گریه میکنند و شانه هایشان از شدت گریه تکان میخورد . رفتم پیش آیت الله مدنی و گفتم : ببخشید اتفاقی افتاده که این طور شما به گریه افتادید؟ ایشان فرمودند : یه لحظه (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) را دیدم که پشت سر من اشاره نموده و فرمودند : آقای مدنی ! نگاه کن ! شیعیان من بعد از نماز، سریع می روند دنبال کار خودشان و هیچ کدام برای من دعا نمیکنند .. انگار نه انگار که امام زمانشان غایب است! و من از گلایه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) به گریه افتادم .
🌺‍ حضرت آیت الله حق شناس رحمت الله علیه: 📿در این ماه ( ) از خدا به غیر از هدایت چیزی نخواهید. @meftahol_havaej
: 🔸باید به گفته‌ی عارف کامل و سالک إلی‌اللّه حضرت آیت‌اللّه حاج میرزاعلی‌آقای شیرازی«رضوان‌اللّه‌تعالی‌علیه» از خود بپرسیم وقتی که در آن صحنه می‌گویند: «اَیْنَ الرَّجبیون» چه کنیم که شرمسار نباشیم و در ماه رجب چیزی برای خود ذخیره کرده باشیم که در آن صحنه و در مقابل آن خطاب شرمنده نباشیم؟!
🔻مرحوم آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی توصیه می کردند ، از تا ماه رمضان ، کار و درس را کمی تقلیل کنید و بیشتر از قبل به عبادت بپردازید.
🔸✨‌ هر کس سه روز از ماه شعبان را روزه بگیرد ، خداوند را در عرش زیارت می کند. من لا یحضر الفقیه جلد2 ص95 فرصت شمار صحبت ، کز این دو راهه منزل چون بگذریم دیگر ، نتوان به هم رسیدن
آیت الله کوهستانی ره : 🔸آن قدر حضرت علی اکبر علیه السلام شفاعت می کند که نوبت به امام حسین علیه السلام نمی رسد.
♦️بیداری سحر | ▫️آیت الله حق شناس رحمت الله علیه  : همت کن و سحر ها بیدار شو و اگر هم حال نداری نماز هم نخوان ، چایی بخور و به بیداری شب عادت کن.
‍ •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 💢ثواب کسی که آب نوشیده و یاد امام حسین (ع) نموده است💢 💠✨امام صادق علیه السلام فرمودند : بنده ای نیست که آب نوشیده و حسین علیه السلام را یاد نموده و کشنده اش را لعنت کند مگر آنکه خداوند منان صد هزار حسنه برای او منظور می‌کند و صدهزار گناه از او محو کرده و صد هزار درجه مقامش را بالا برده و گویا صد هزار بنده آزاد کرده و روز قیامت حق تعالی او را با قلبی آرام و مطمئن محشورش می‌کند. 📚ترجمه کامل الزیارات ،ص 347 •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• @meftahol_havaej
شیخ جعفر کاشف الغطاء در یکی از پیاده‌روی‌هایش به کربلا، به حضور حضرت ولی عصر(عج) شرفیاب شد و حضرت ایشان را به سینه خویش چسبانده و فرموده است: «خوش آمدی! ای زنده‌کننده شریعت ما». کتاب «بیعت عاشقان»
💠‌آیت اللّه جاودان : ایشان( ) یک روز کلماتی فرمودند که خیلی مبهم و مجمل بود، و ما جز چیز اندکی که از یک جمله مبهم می‌توان دریافت، از آن نفهمیدیم. فرمودند: «در همان دوران جوانی، روزی در مسجد جمعه تهران، در برابر سقاخانۀ رو به قبله ایستاده و به (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) عرضه داشتم که اگر این‎طور شد که شد، و گر‎نه من در قیامت به حضور جد شما شکایت خواهم برد.» جواب داده شد. اما در خواست چه بود، و جواب آن چه؟ ما چیزی نفهمیدم. در واقع چیزی گفته نشده بود که ما بفهمیم.سال‌ها بعد وقتی با مرحوم حاج سیدابوالقاسم نجار از اخیار تهران سخن بود، او جریانی را نقل کرد؛ می‎گفت: «روزی به محضر آیت‎الله حاج میرزا عبدالعلی تهرانی(رضوان الله علیه) رفته بودم. ورود من مصادف شد با خروج جوانی. من که خدمت جناب میرزا رسیدم، ایشان آن جوان را نشان داد، و فرمود: این جوان را می‌بینی. او همه آن چه را فردا برای او اتفاق می‌افتد، و باید انجام شود، در خواب می‌بیند.» آن جوان آن روز آیت‎الله حق‎شناس بعد بود.آیا این مسئله همان چیزی بود که ایشان درخواست کرده بودند؟ من این جور فکر می کنم! یک شب در درس توضیحی درباره این مسئله می‌دهند که کمی روشنتر می‌شود. می‌فرمایند: «داستان این است که من، در حکمت عملی، در مکتب امام صادق علیه السلام این‌قدر کار کنم، که برنامه فردایم را هم به من امشب ابلاغ بکنند؛ من حالا مکلف نیستم آنها را معرفی بکنم؛ ولی این‌قدر در وسط شما اشخاص آگاه هستند که برنامه صبح[فردا] را که آیا به جماعت صبح موفق می‌شود یا نمی‌شود؟ آیا فردا ظهر به جماعت موفق می‌شود یا نمی‌شود؟ به آنها ابلاغ بشود، که چه چیزی مانع شده که تو فردا ظهر به جماعت موفق نمی‌شوی داداش جان! امشب اگر به نماز شب موفق نشود به او ابلاغ می‌کنند! آن وقت باید ببیند و چیست؟ چه عواملی باعث شده که به موفق نشده است؟!»  من فکر می‌کنم: این همان چیزی بود که ایشان از امام زمان-صلوات الله علیه- خواسته بود. ✅آدم اگربه طور دقیق بداند که هر روز چه باید بکند، راه را گم نمی‌کند، و همیشه وظیفه برایش روشن است، و همیشه به وظیفه‌اش عمل می‌کند، و اگر آدم همیشه وظیفه‌اش را عمل کند امکان دارد به مقصد نهائی برسد، والبته باز هم:«ذَلِکَ فَضلُ اللهِ یُؤتِیهِ مَن یَشَاء».  امام صادق علیه السلام منظور اصلی و مقصد نهائی را چنین توضیح فرموده است: « ونَظَرُوا إلَی اللهِ و إلَی مَحَبَّتِهِ بِقُلُوبِهِم وعَلِمُوا أنَّ ذَلِکَ هُوَ المَنظُورُإلَیهِ.» البته این موهبت عظیم، این راه را شناختن، یک شرط هم دارد، وآن این که در به هیچ وجه نباید  کوتاهی کنی؛ زیرا با کوتاهی، این نعمت و موهبت، به سرعت باز گرفته می‌شود، اگراین چنین نعمت‌هائی گرفته شد، دیگر بر نمی‌گردد. @meftahol_havaej