هدایت شده از پایگاه شهید مسعود علی محمدی
📷گزارش تصویــــرۍ📷
💠جشن میلاد حضرت فاطمةالزهــرا (س)
#هیئت_الشهدا
🗓 ٺاریـخ:
«پنجشنبه ۹۹/۱۱/۱۶»
☑️ مڪان:
«شبستان بالای مسجد»
🔰پایگاه شهید مسعود علیمحمدی🔰
@p_alimohammadi
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
روز خود را با تفکر و تعمق در آیات قرآن شروع کنیم دوست عزیز برای بهره مندی هرچه بهتر لطفاً هرروز مطالعه آیات و تفسیر آن را دنبال کنید
ترجمه و تفسیر آیه به آيه سوره قصص
آیه 32 و 33
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
اسْلُكْ يَدَكَ فِي جَيْبِكَ تَخْرُجْ بَيْضَاء مِنْ غَيْرِ سُوءٍ وَاضْمُمْ إِلَيْكَ جَنَاحَكَ مِنَ الرَّهْبِ فَذَانِكَ بُرْهَانَانِ مِن رَّبِّكَ إِلَي فِرْعَوْنَ وَمَلَئِهِ إِنَّهُمْ كَانُوا قَوْماً فَاسِقِينَ (32)
قَالَ رَبِّ إِنِّي قَتَلْتُ مِنْهُمْ نَفْساً فَأَخَافُ أَن يَقْتُلُونِ (33)
ترجمه :
(اى موسى! اكنون) دستت را در گريبانت فرو ببر (خواهى ديد كه) بدون هيچ بيمارى، و نقص و عيبى، سفيد و درخشان بيرون خواهد آمد، و براى رهايى از (تعجب و) ترس، بازوى خود را جمع كن، پس اين (دو معجزه، دو دليل روشن و) دو برهان از طرف پروردگارت به سوى فرعون و اشراف اطراف اوست، به درستى كه آنان گروهى فاسق بوده اند.
(موسى) گفت: پروردگارا! همانا من يكى از آنها (فرعونيان) را كشته ام، پس مى ترسم كه مرا (به قصاص او) به قتل رسانند.
نکته ها:
جمله ى «واضمُم اليك جَناحَك من الرَّهَب» يا به معناى آن است كه به هنگام ترس و وحشت، دست هايت را بر روى سينه و يا زير بغل بگذار (بر خلاف بعضى كه وقتى مى ترسند، دست ها را بالا مى برند) و يا به معناى كمر همّت بستن و مصمّم شدن و پيش رفتن است.(58)
در تورات آمده است: وقتى موسى دست در گريبان برد، دستش مرض پيسى گرفت و مانند برف سفيد شد،(59) ولى قرآن سفيدى دست موسى را از بيمارى نمى داند، بلكه آن را نشانه قدرت الهى مى داند كه در مقام ارائه برهان، راه را بر هر گونه شبهه و انحراف ببندد. «بيضاء من غير سوء»
58) تفسير الميزان.
59) تورات، سِفر خروج، باب 4، جمله 6.
پیامها :
- همراه با نمود قهر، نمودى از لطف نيز ضرورى است. «تَهتَزّ كانّها جانّ - تخرج بيضاء من غير سوء» (در كنار مار ترسان، دست درخشان لازم است)
- معجزات الهى، نقصان و عوارض سوئى ندارد. «من غير سوء»
- ارشاد و دعوت بايد پشتوانه منطقى والهى داشته باشد. «برهانان من ربّك»
- مار شدن عصا و سفيد شدن دست، نشانه اى از تشويق و تنبيه، انذار و بشارت است كه دو عنصر اساسى در زمينه تربيت است. «برهانان من ربّك»
- براى اصلاح جامعه، بايد ابتدا به سراغ ريشه ها و سرچشمه هاى فسق و فساد رفت. «الى فرعون و ملائه»
- قانون قصاص، سابقه اى طولانى دارد. «قَتَلتُ منهم نَفساً فَأخاف أن يَقتلون»
- در پذيرش مسئوليّت، موانع را مطرح و ارزيابى كنيم. «فَأخاف أن يَقتلون»
ذکر روز جمعه:
اللهم صل علی محمد و ال محمد
(خدایا رحمت فرست بر محمد و خاندان محمد)
ذکر روز جمعه به اسم امام زمان (عج) است. روایت شده که در این روز زیارت امام زمان (عج) خوانده شود. ذکر روز جمعه باعث عزیز شدن می شود.
سلام صبح جمعه دوستان منتظر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشريف به خیر و شادی و سلامتی و عاقبت بخیری موفق و مؤید باشید
ان شاءالله به امید تعجیل در ظهور آقا و مولایمان حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نماز جمعه را با شکوه برگزار کنیم
التماس دعا
🌷چند واحد👈 #خمینی_شناسی
بمناسبت فرا رسیدن دهه فجر سال 99
و سرآغاز چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس جمهوری اسلامی ایران👌
🚩اولویت خدمت بایدبرای #مستضعفان و #محرومان باشد👌
📣 تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. "#فقرا و #متدینین بی بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلابها هستند." ما باید تمام تلاش مان را بنماییم تا به هر صورتی که ممکن است خط اصولی دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم.... ما برای #احقاق_حقوق_فقرا در جوامع بشری تا آخرین قطره خون دفاع خواهیم کرد...
صحیفه امام، ج 21 ،ص 86
📣همهی مدیران و کارگزاران و رهبران و روحانیون نظام و حکومت عدل موظفند که با #فقرا و #مستمندان و #پابرهنه_ها بیشتر حشر و نشر و جلسه و مراوده و معارفه و رفاقت داشته باشند تا متمکنین و مرفهین، و در کنار مستمندان و پابرهنهها بودن و خود را در عرض آنان دانستن و قرار دادن، افتخار بزرگی است که نصیب اولیا شده و عملًا به شبهات و القائات خاتمه می دهد...
صحیفه نور،ج 20، ص129
📣خدا نیاورد آن روزی را که سیاست ما و سیاست مسئولین ما پشت کردن به دفاع از محرومین و روآوردن به حمایت از سرمایه دارها گردد و اغنیا و ثروتمندان از اعتبار و عنایت بیش تری برخوردار بشوند... صحیفه نور، ج20، ص 129
📣کاری بکنید که اسلام از ما گله مند نباشد، قرآن کریم از ما گله مند نباشد، که آقایان که شما خودتان را می گفتید که ما مروج قرآن هستیم، مبین احکام قرآن هستیم. چرا خودتان یک کاری دارید می کنید یا کردید که اسلام یک جور دیگر جلوه کند پیش مردم. خیلی مواظب باشید، این مسند خطرناک است، این عمامه خطرناک است، این محاسن خطرناک است. خودتان را از این خطرها نجات بدهید، حفظ کنید خودتان را، این مال ما، همه همین طور، فرق ندارد... صحیفه نور؛ ج ۱۱؛ ص ۱۵۷
📣کشور باید از مغزهای پوسیدهی عاشق آمریکا تصفیه بشود...
(صحیفه امام, جلد۱۰, ص۳۹۲)
📣ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم.... لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت! اینان برپادارندگان سلطۀ ابرقدرتها هستند... (صحیفۀ امام، ج۱۵، ص٤٤٦)
#کتاب_چند_واحد_خمینی_شناسی
#ناصر_کاوه
@mehoseinp
🔴من آمدم خودکار ۵ ریال بود، الان هم ۵ ریال است
🔹به احتمال زیاد، شما هم این حرف #هویدا که توی دادگاه گفته بود رو شنیدین و دیدید که چقدر برای تطهیر #پهلوی ازش استفاده میکنند
🔹داستان اونجایی جالبتر میشه که بقیشو هم بشنوید:
🔹وقتی توی دادگاه ازش میپرسن که چطور با وجود ۲۵ برابر شدن قیمت غذا و مسکن همچین چیزی امکان داره، میگه:
🔹من غذا و ملک را نگفتم، من خودکار را گفتم، چون کسی درس نمیخواند، کسی هم خودکار نمیخرید!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
‼️جایزه مسابقات اینترنتی
🔷س 5242: شرکت در مسابقات اینترنتی که با جواب دادن به سؤالات، جایزه دریافت می شود، جایز است؟
✅ج: اگر شرکت در مسابقه رایگان باشد یا بین افراد متعدد نباشد که مبالغ بازنده به برنده پرداخت می شود، اشکال ندارد.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
کتاب نهج الفصاحه مجموعه ای از کلمات قصار پيامبر گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم است بمنظور استفاده از این کلمات در زندگانی هرشب یک یا دو مورد از آن را با تأمل و دقت مطالعه کنیم.
2712 - رسول اعظم صلوات الله علیه و آله می فرمایند:
مثل المؤمنين في توادّهم و تراحمهم كمثل الجسد إذا اشتكى بعضهم تداعى سائرهم بالسّهر و الحمى.
حكايت مؤمنان در دوستى و مهربانيشان چون اعضاى تن است
وقتى يكيشان رنجور شود
ديگران بمراقبت و رعايت او هم داستان شوند.
نهج الفصاحه
🇮🇷نصب تصاویر در مسجد
🔷س 5243: #نصب_تصوير امام خمينى(ره) و شهداى انقلاب اسلامى در #مسجد ، با توجه به اينکه راجع به کراهت آن مطالبى وجود دارد، چه حکمى دارد؟
✅ج: اشکال ندارد، اما اگر در #محل_اقامۀ_نماز باشد، بهتر است هنگام نماز روی آن پوشانده شود.
#احکام_مسجد
#دهه_فجر
#عکس_امام_و_شهداء
🆔 @resale_ahkam
ذکر روز شنبه:
یا رب العالمین
(ای پروردگار جهانیان)ذکر روز شنبه به نام پیامبر اکرم (ص) است. روایت شده که در این روز زیارت حضرت رسول الله (ص) خوانده شود که خواندنش موجب بینیازی میشود.
صبح همه دوستان بخیر و شادی و سلامتی
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
روز خود را با تفکر و تعمق در آیات قرآن شروع کنیم دوست عزیز برای بهره مندی هرچه بهتر لطفاً هرروز مطالعه آیات و تفسیر آن را دنبال کنید
ترجمه و تفسیر آیه به آيه سوره قصص
آیه 34 و 35
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
وَأَخِي هَارُونُ هُوَ أَفْصَحُ مِنِّي لِسَاناً فَأَرْسِلْهُ مَعِيَ رِدْءاً يُصَدِّقُنِي إِنِّي أَخَافُ أَن يُكَذِّبُونِ (34)
قَالَ سَنَشُدُّ عَضُدَكَ بِأَخِيكَ وَنَجْعَلُ لَكُمَا سُلْطَاناً فَلَا يَصِلُونَ إِلَيْكُمَا بِآيَاتِنَا أَنتُمَا وَمَنِ اتَّبَعَكُمَا الْغَالِبُونَ (35)
ترجمه :
و برادرم هارون را كه در بيان از من شيواتر است براى يارى ام با من بفرست تامرا تصديق كند، همانا مى ترسم كه (فرعونيان) مرا تكذيب كنند.
(خداوند) فرمود: (نگران مباش) ما بازوى تو را به واسطه (همراهى) برادرت محكم خواهيم كرد و براى شما، برترى و سلطه قرار خواهيم داد، پس به بركت آيات (و نشانه هاى) ما بر شما دست نخواهند يافت (و) شما و هركس پيروى تان كند، پيروز خواهيد بود.
نکته ها:
هارون (كه در لغت، به معناى كوه نشين يا قاصد است) برادر بزرگ حضرت موسى، از انبياى بنى اسرائيل بوده و در قرآن از او ستايش شده است.
حضرت موسى در انجام مأموريّتش از دو چيز مى ترسيد، يكى قصاص قتل، «اِنّى أخاف أن يقتلون» و ديگرى تكذيب حقّ، «اِنّى اَخاف أن يكذّبون»
در واگذارى مسئوليّت هاى سنگين، بايد به همه ابعاد شخص، توجّه كرد. گرچه حضرت هارون از نظر سنّ و سخن، از حضرت موسى بزرگ تر و خوش بيان تر بود، ولى حضرت موسى به خاطر صفات و لياقت هاى ديگرى كه داشت، در اين مأموريّت مسئول و مأمور شد. هر چند هارون نيز پيامبر الهى بود.
در شيوه تبليغ، ارشاد، امر به معروف و نهى از منكر، گاهى بايد افراد دو نفرى يا بيشتر اقدام كنند. «ارسله معى»
در امر به معروف و نهى از منكر، محور اصلى اثر كردن است؛ اگر با اشاره اثر مى كند بايد اشاره كرد، اگر فرياد اثر مى كند بايد فرياد زد. اگر با طومار و راهپيمايى و تحصّن و اعتصاب و تجمّع، يا تهديد و تشويق، بايد همان راه را طى كرد و به هر نحو ممكن، قلباً و لساناً و عملاً جلو مفاسد را گرفت، حتّى اگر با تكرار اثر مى كند بايد امر ونهى را تكرار كرد.
پیامها :
- اقرار به كمالات ديگران، خود يك كمال وارزش است. «هو أفصح منّى» حضرت موسى با اين كه پيامبر اولوالعزم بود، به كمال برادرش اقرار كرد.
- بيان روان، از عوامل مؤثّر در جذب افراد وتبليغ موفّق است. «هو أفصح»
- براى ارشاد و دعوت به حقّ، از بهترين ها استفاده كنيم. «هو أفصح»
- هر نيرويى را در جاى خود بكار بگيريم. «هو أفصح» (هارون داراى بيانى شيوا بود و در اين مأموريّت تبليغى، سخن رسا نقش اساسى داشت، لذا حضرت موسى از خداوند همراهى او را درخواست كرد.)
- لازم نيست كه مسئولان، در همه كمالات، برترين باشند، بلكه بايد من حيث المجموع لايق باشند. «هوأفصح منّى» (با اين كه مسئول اصلى موسى بود، ولى در بعضى جهات هارون قوى تر بود.)
- گاهى براى رفع مشكلات، بايستى خود اقدام به پيشنهاد و ارائه راهكار به مسئول مربوطه نمود. «اخى هارون... فارسله»
- دغدغه برنامه ريزى و آينده نگرى، با ترس و وحشت متفاوت است. «انّى اخاف أن يكذّبون»
- در يك رسالت الهى، نفر دوم را نيز بايد خداوند تعيين فرمايد. «سنشدّ عضدك بأخيك» همان گونه كه ما معتقديم جانشين پيامبر را نيز بايد خدا تعيين كند.
- ايمان و حمايت بستگان، در پشت گرمى مبلّغ و تأثيرگذارى او در ديگران، بسيار مؤثّر است. «أخى - يُصدّقنى»
- دعا ودرخواست انبيا مستجاب است. «ارسله معى - سنشدّ عضدك» حضرت موسى از خداوند درخواست كرد تا برادرش هارون را همراه و ياور او قرار دهد و خداوند آن را اجابت كرد.
- بهترين نوع برادرى، برادرى در تأييد حقّ و بازوى يكديگر بودن در مسير خداوند است. «سنشدّ عضدك باخيك»
- پيروزى انبيا، در سايه آيات الهى محقّق مى شود. «فلايَصِلون اليكما باياتنا»
- حتّى انبيا به اميد واطمينانِ خاطر نياز دارند. خداوند به موسى و هارون و پيروانشان وعده پيروزى داد و آنان را اميدوار كرد. «انتما ومَن اتّبعكما الغالبون»