👥 #اجتماعی
🔹چرا دولت سیاست «فرزند بیشتر، یارانه کمتر» را پیاده کرد؟
http://kayhan.ir/fa/news/177400
🔴 دولت پولکی ، صدا و سیما را یک شرکت زیان ده می بیند!
🔹معاون رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در اظهار نظری جالب توجه, صدا و سیما را یک شرکت زیانده ارزیابی کرده که باید بر اساس قانون شرکت های زیان ده ظرف دو سال تعیین تکلیف شود!
🔸تعیین تکلیف هم طبیعتا به این صورت خواهد بود که صدا و سیما به هر شکل ممکن پول ساز شود آنهم با هر بهایی که شده از جمله پخش آگهی و فروش برنامه های آموزشی ، بهداشتی، فرهنگی و سیاسی که فعلا هم تا حدودی همینطور شده و با این ادبیات و تفکر طی این دو سال باید شدت بیشتری هم پیدا کند!
🔸آنهم در زمانه ای که #من_و_تو و ده ها شبکه دیگر بدون پخش یک آگهی با بودجه های نجومی از سرویس های جاسوسی غرب در حال کار علیه امنیت ملی و فرهنگی ما هستند!
🔸این اظهارات آقای معاون حکایت از این دارد که مسئولین غرب زده هیچ درکی از جنگ نرم و ابعاد آن ندارند و همه چیز را در پول و دلار خلاصه کرده اند!
@hsnrb14_sarbazevelayat
هدایت شده از کریم فدایی
🔺جهانگیری: هیچ وقت فکر نمیکردم که کشور مستقلی مثل #هند نیز حاضر به تبعیت از آمریکا شود و از ایران #نفت خریداری نکند!
✍️ جسارتاً اولا اگر هند #مستقل میبود برای ارتباط با ایران تحت فشار قرار نمیگرفت، درثانی اشکال از هند نیست، بلکه مشکل از مدیرانی همچون شماست که بجای برنامه ریزی و اداره کشور براساس #تدبیر، استقلال و عزت ملی، به اما و "اگر"های این و آن دل سپردهاید!!
➕ البته بماند که همین جناب #جهانگیری بودند که در زمان #انتخابات، دیگران را متهم میکردند به بلد نبودنِ #زبان_دنیا و مدیریت کردنِ کشور !!
✍️ مهدی قاسم زاده
@hizbollahsyberi
.
♻️ شما به مالک اشتر رای میدهید یا کمیل
💢 اگر دو نفر از اصحاب خاص امیرالمومنین برای #انتخابات نامزد شوند، شما به کدام یک رای نمیدهید؟
مالک اشترنخعی یا کمیل ؟
چرا؟
✅ چرا به مالک اشتر رای میدهیم؟
در واقع سئوال مهمتر این است که چرا به کمیل رای نمیدهیم؟
✅ دعای کمیل معروف رو امام علی(ع) به همین حضرت کمیل بن زیاد تعلیم داد
هر دوی این شخصیتها، انسانهای خوبی هستند
اما مگر انسان خوب، ضرورتا سیاستمدار و مسئول خوبی هم هست؟
هر دوی اینها، در بسیار از مراتب و مقامات شاید هم سطح باشن
✅ اما چرا به کمیل #رای نمیدهیم؟
مسأله اینجاست.
✅تاریخ را بخوانید:👇👇👇
در سال ۳۹هـ. ق. کمیل بن زیاد از طرف امیرالمؤمین (علیه السلام) به فرمانداری شهر هیت منصوب شد. پس از مدتی خبر به وی رسید که یاران معاویه به فرماندهی «سفیان بن عوف» قصد یورش به هیت را دارند، به خیال اینکه آنها در «قرقیسا» هستند، بدون اجازه امام علی (علیه السلام) ۵۰ نیروی مسلح را برای دفاع در شهر گذاشت و خود و یارانش به طرف آنجا حرکت کرد، تا در جنگ پیشدستی کرده باشد.
سپاهیان معاویه از فرصت استفاده کرده به هیت حمله کردند و به غارت پرداختند. امام علی (ع) نامهای به کمیل بن زیاد نوشت و او را سرزنش کرد.
✅ ناراحتی و گلایه امام علی(ع) از کمیل:
سستی انسان در انجام کارهایی که بر عهده اوست و پافشاری در کاری که از مسئولیّت او خارج است، نشانه ناتوانی آشکار و اندیشه ویرانگر است. اقدام تو به تاراج مردم «قرقیسا» در مقابل رها کردنِ مرزهایی که تو را بر آن گمارده بودیم و کسی در آنجا نیست تا آنجا را حفظ کند، و سپاه دشمن را از آن مرزها دور سازد، اندیشهای باطل است.
تو در آنجا پلی شدهای که دشمنان تو از آن بگذرند و بر دوستانت هجوم آورند، نه قدرتی داری که در کنار تو نبرد کنند، و نه هیبتی داری که از تو بترسند و بگریزند، نه مرزی را میتوانی حفظ کنی، و نه شوکت دشمن را میتوانی درهم بشکنی، نه نیازهای مردم دیارت را کفایت میکنی، و نه امام خود را راضی نگه میداری
✅ اما نظر امام علی(ع) در مورد #مالک_اشتر:
«مالک! مالک چه بود! به خدا اگر کوه بود، کوهی بود جدا از دیگر کوهها و اگر سنگ بود، سنگی بود خارا که سم هیچ ستور به ستیغ آن نرسد و هیچ پرنده بر فراز آن نپرد. خدا رحمت کند #مالک را، او برایم چنان بود که من برای رسول خدا صلی الله علیه و آله بودم.
آدم خوب بودن دلیل بر نماینده، رییس جمهور یا سیاستمدار خوب بودن نیست.
حکومت اسلامی، مالک اشتر میخواهد.
#مالک_اشتر سپر بلای علی(ع) بود بخاطر همین #رهبر_انقلاب فرمودند:
آدمهایی را انتخاب بکنند که وقتی رفت در آن مسند نشست - حالا آن مسند هر چه باشد؛ چه مسند عضویّت در مجلس خبرگان باشد یا در مجلس شورای اسلامی باشد یا ریاست جمهوری باشد - خودش را #سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد، فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشد، کشور را به دشمن نفروشد، مصالح کشور را برای رودربایستی با این و آن زیر پا نگذارد؛ باید این را انتخاب کنند. این میشود یک انتخابات خوب.
این نظر و معیار را با نامزدهای انتخاباتی پیش رو مقایسه کنید.
نهج البلاغه، ص ۴۰.شهیدی، نهج البلاغه، ص ۴۴۰، کلمات قصار،ش ۴۴۳.ابن أبی الحدید، شرح نهج البلاغة، ج ۱۵، ص ۹۸.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
میغان جوان(122)
🔴 وقتی تلگرام فیلتر شد ✍هجوم مردم به پیامرسانهای داخلی و هچنین عضویت بی چون و چرای آنها در پوسته ها
👥 #اجتماعی
🔹 پوزش از آقای وزیر برای قطع اینترنت!
🔸 رضا صفری
اخیراً محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات گفته است که «این 10 روز [قطعی و محدودیت اینترنت] اندازه 10 سال برایم گذشت». واقعاًً نمیدانیم که از این سخن و دیگر پیامهای وزیر ارتباطات بعد از وصل شدن اینترنت، بگرییم یا بخندیم؟
آقای وزیر بهگونهای سخن میگوید که ظاهراً او و وزارت متبوعش در ماجرای اینترنت کشور تقصیری ندارند. بله، دستور قطع و محدودیت دسترسی به اینترنت از سوی شورای امنیت کشور بوده است، اما اگر اقدامات خلاف امنیت ملی و کمکاری وزارت ارتباطات نبود، آیا آنها مجبور میشدند که اینگونه تصمیم بگیرند و برای جلوگیری از ارتباط داعشهای وطنی در بستر سرویسهای صهیونیستی- آمریکایی و همچنین جلوگیری از بازار داغ شایعات و دروغپراکنی، اینترنت را قطع کنند؟
متهم اصلی قطعی اینترنت و ضررهای اقتصادی و اجتماعی حاصل از این قطعی و سرگردانی مردم، وزارت ارتباطات است. اگر لایههای اینترنت و خدمات مبتنی بر آن درست شناخته میشد و شبکه ملی اطلاعات راهاندازی شده بود، اکنون شاهد این قضایا نبودیم. در ایام اغتشاشات شاهد بودیم که بهرغم مسدود بودن شبکههای اجتماعی خارجی، شبکههای اجتماعی داخلی در اختیار کاربران بود و آنها میتوانستند پیامهای خود را رد و بدل کنند. هرچند بهدلیل اهمالکاری و کوتاهیهای صورت گرفته در حق آنها، امکانات برای خدماتدهی به خیل عظیم کاربرانی که یک شبه هجوم آورده بودند کافی نبود، به همین دلیل اختلالاتی نیز در کار آنها ایجاد شد که منشأ آن در حوزه رگولاتوری و اقدامات پوپولیستی وزارت ارتباطات است که چوب آن را باید دهها میلیون نفر از مردم عادی بخورند.
اگر10 روز محدودیت اینترنت به اندازه 10سال برای وزیر گذشته، مردم و کشور در برابر خسارتهای وارد شده به فضای مجازی کشور در طول مسئولیت وی در دولت یازدهم و دوازدهم، باید چه بگویند؟ مخصوصاًًً که اگر دقت کنیم، خواهیم دید که اکنون به یک وارداتچی پهنای باند و سرویسهای مخرب خارجی تبدیل شدهایم و نام آن را پیشرفت و تکنولوژی گذاشتهایم! اگر این پیشرفت است، کشورهای آفریقایی هم صدها سال از ما جلوتر هستند، زیرا آنها زودتر از ما به اروپاییها و آمریکاییها اجازه دادند در کشورشان نفوذ کرده و در امور آنها دخالت کنند. فرق ما با آنها این است که آنها فضای حقیقی خود را تقدیم دشمن کردند و ما فضای مجازی خود را، که امروز به مراتب حقیقیتر از گذشته است!...
✅ادامه مطلب:👇
http://kayhan.ir/fa/news/177401
میغان جوان(122)
#گفت_و_شنود 🔹کلک مرغابی! @kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دولت، انسجام درونی ندارد و روحانی بیتدبیر و ناسپاس است!
🔸روزنامه -اصلاح طلب- سازندگی در یادداشتی به قلم شهربانو امانی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران نوشت: ✍«الآن با توجه به اینکه به هر دلیل، هم دولت کارکرد خودش را ندارد و هم وعدهها و تدابیری که باید اندیشیده میشد روی زمین مانده و... با شرایط دشواری مواجه شدهایم، در این شرایط عملکرد درونی دولت نیز با چالشهایی مواجه شده و دولت از انسجام درونی که باید، برخوردار نیست.
اگرچه کموبیش این امر در دولتهای دوم رخ میدهد اما در دولت دوازدهم این موضوع از همان روزهای اول مشهود بود یعنی در انتخاب هیئتوزیران اشتباهات استراتژیکی اتفاق افتاد و انسجام درونی دولت از بین رفت و به یک معنا از همان ابتدا ناسپاسی نسبت به رأی مردم آغاز شد.
در دولت اول آقای روحانی معاون اول رئیسجمهور در بخش داخلی قدرت اجرایی و قدرت اثرگذاری داشت. آقای جهانگیری در انتصاب استانداران نقش داشت
اما متأسفانه در دولت دوازدهم این ناسپاسی ابتدا از همینجا شروع شد و نقش آقای جهانگیری در دولت کمرنگ شد آنهم در شرایطی که ایشان تمامقد در کنار آقای روحانی قرار گرفت و بعد از همراهی با ایشان در مبارزات انتخاباتی، صادقانه کنار رفت تا رأی آقای روحانی در دور دوم از رشد بیشتری برخوردار شود. 📌بهعلاوه، یک هنر بیتدبیری آقای روحانی و هیئتوزیران این بود که مجلسی که اکثریت آن با زحمات اصلاحطلبان اکثریت موافق دولت بود را به اقلیت موافق تبدیل کردند آنهم بدون آنکه انتخاباتی برگزار شده باشد.»
http://kayhan.ir/fa/news/177444
💰👥 #اقتصادی
🔹 راهنمای گام به گام برای فعالسازی رمز پویا
🔸 بانک مرکزی اعلام کرده که از اول دی، همه مشتریان نظام بانکی باید رمز یکبار مصرف را برای آن دسته از کارتهای بانکی خود که با آن پرداخت اینترنتی یا «بدون کارت» انجام میدهند، فعال کنند.
به گزارش مهر، بانک مرکزی اعلام کرده که از اول دیماه امسال، هیچ یک از مشتریان بانکی برای پرداختهای اینترنتی یا بدون کارت خود، اجازه استفاده از رمزهای ایستا یا ثابت را نخواهند داشت. بر این اساس، تمامی مشترکان نظام بانکی باید ظرف مدت زمان باقیمانده تا ۳۰ آذرماه ۹۸، به دستگاههای خودپرداز هر یک از بانکهای عامل خود مراجعه کرده و دریافت رمز پویا برای کارتهای خود را به بانک اعلام نمایند.
در این میان، اگرچه بسیاری از مشترکان نظام بانکی به جهت نوع تعاملات و تراکنشهای بانکی خود، ممکن است چندین کارت از بانکهای متعدد داشته باشند، اما تجربه نشان داده که پرداختهای اینترنتی خود را تنها با یک یا حداکثر دو کارت خود انجام میدهند؛ بنابراین لازم است برای این کارتها، رمز دوم پویا را فعال کنند.
در این گزارش تلاش شده تا گامبهگام، روشهای فعالسازی رمزهای پویا برای کارتهای بانکی تشریح شود:
گامبهگام مراحل فعالسازی رمز پویا
در کارتهای بانکی
۱- به نزدیکترین دستگاه خودپرداز یا پایانه غیرنقد بانکی مراجعه کنید.
۲- کارت بانکی خود را وارد کرده، رمز اول کارت خود را بزنید و بر روی گزینه تغییر رمز کلیک کنید.
۳- در بخش تغییر رمز، سپس گزینه خدمات رمز پویا را انتخاب نمایید. در این حالت دو زیربخش پیش روی شما نمایش داده میشود که اعم از «گزینه فعالسازی رمز پویا» و «گزینه فعالسازی سامانه رمزنگار نسخه پیامکی» است.
۴- شماره تلفن همراه خود را وارد نموده و منتظر دریافت پیامک فعالسازی رمز پویا باشید.
۵- اگر شماره تلفن همراه شما با آنچه که در روز افتتاح حساب در شعبه مربوطه، به عنوان شماره همراه مشترک به ثبت رسیده، همخوانی نداشته باشد، باید به نزدیکترین شعبه بانکی خود مراجعه کنید..
✅ادامه مطلب:👇
http://kayhan.ir/fa/news/177403
⭕️ سرلشکر ایزدی:
🆗رئیس جمهور ترکیه و سیستم اطلاعاتی این کشور غیرمستقیم به ایران اعلام کردند که دشمنان در ایران برنامه دارند!
🔸«سردار سرلشکر پاسدار مصطفی ایزدی»، فرمانده قرارگاه جنگهای نوین ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹استعمار نو با بهوجود آوردن داعش، جنگ نیابتی خارجی را برای ما ایجاد کرد؛ اما به لطف خدا، انقلاب اسلامی در جنگ نیابتی خارجی پیروز شد؛ بنابراین دشمن نسبت به ایجاد «جنگ نیابتی داخلی» اقدام کرده است؛
🔹رئیس جمهور ترکیه و سیستم اطلاعاتی این کشور بهصورت غیرمستقیم به جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند که دشمنان در ایران برنامه دارند؛
➖اما دیدند که توجهی نمیشود؛ لذا رئیس جمهور ترکیه این موضوع را در سخنرانیهای خود اعلام کرد و روسیه، حزبالله لبنان و حشدالشعبی عراق هم این موضوع را تذکر دادند!؟
✅eitaa.com/safir_channel
🔹امنیت مردم و حمایت رهبری
دکتر #محمدحسین_محترم
🔸۱- با وجود ناکارامدی دولت در حل مشکلات اقتصادی بویژه بعداز تصمیم نادرست دولت در اجرای افزایش قیمت بنزین برای برخی این شبهه پیش آمد که چرا رهبری از دولت و تصمیم سران سه قوه حمایت کردند. اولا طبق سنت حضرت امام(ره)، رهبرمعظم انقلاب نیز که از دولتهای برآمده از رای مردم براساس قانون اساسی در هر دورهای حمایت کردند،در این دوره نیز به احترام رای مردم از دولت فعلی حمایت میکنند. حضرت امام در۲۷ مرداد۵۷ خطاب به خبرگان ملت و مسئولین میفرمایند «اکثریت هرچه گفتند، ملت که رای داده معتبر است، بر طبق مسیر خود ملت حرکت کنید، ولو عقیدهتان این است که مسیری که ملت رفته خلاف صلاحاش است». ثانیا با توجه به تصمیمِ اجرای افزایش قیمت بنزین، به فرمایش رهبری دشمنان «توطئه بسیار پیچیده و خطرناکی» تدارک دیده بودند تا به دست نفوذیهای داخلی و حامیان فتنه ۸۸ تکمیلکننده مثلث فتنه در منطقه باشند. قطعا در آینده ابعاد این توطئه روشنتر خواهد شد و در شرایط فعلی مصلحت کشور ایجاب میکند که فقط با مروری گذرا روشن شود چرا رهبری ورود و حمایت کردند.
۲- فتنه در منطقه مقاومت با استعفای سعدحریری در لبنان آغاز شد و با استعفای عادل عبدالمهدی در عراق ادامه پیدا کرد و قرار بود با ایجاد ناامنی و تنش و فضای احساسی و تغییر محاسباتی، مسئولان کشور از جمله رئیسجمهور را نیز به سوی استعفا سوق دهند-همانگونه که ظریف هنگام حضور بشاراسد در تهران چنین تصمیم اشتباهی را اتخاذ کرد- و نهایتا دولت به دست شخصیتها و جریانهای مدعی حامیاش ساقط شود و...
✅ادامه...
http://kayhan.ir/fa/news/177559
🔹سخنگوی قوه قضائیه:
📢بیانیه ۷۷ نفره، سیاسی نبود؛
🆗همراهی با دشمن و حمایت از اغتشاشگران بود!؟
http://kayhan.ir/fa/news/177549
21.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تحلیل_تصویری
🔴 #فتنه آبان ۹۸
🔺تحلیل مسائل کشور با محوریت #نهج_البلاغه
💬 #مهدوی_ارفع
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440