📣 با توجه به نیاز بیماران در مراکز درمانی قم به نیروهای جهادی در یاری رسانی به بیماران کرونایی، عزیزانی که این امکان را دارند بسم الله.
عرصه های جهاد:
1⃣ همکاری با کادر خدوم پرستاران در مراقبت
2⃣ همراهی با بیماران و انجام امور بیماران فاقد همراه
3⃣ کمک در بسته بندی و توزیع اقلام بهداشتی و سایر امور محوله
لطفا نام و نام خانوادگی، شماره تماس و زمینه همکاری را هرچه سریعتر به شماره زیر پیامک فرمایید.
+989034892123
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@meisamlatifi
معرفی یک کتاب خوب
ایام انتخابات خانم شکوریان ( نویسنده کتاب) این کتاب را به بنده هدیه دادند. دیشب کل کتاب را خواندم.
روایتی پاکیزه از موضوعی ناپاک و متاسفانه دردناک.
به جوانان و بزرگترهای دردمند توصیه می کنم حتما کتاب را بخوانند.
آنهایی که فیلم لاتاری را دیده باشند کاملا با موضوع کتاب ارتباط برقرار می کنند.
باندهای فحشا و شیطانی بین الملل
شبیخون فرهنگی و شبکه های اجتماعی
@meisamlatifi
انا لله و انا الیه راجعون
مطلع شدیم ابوی محترم دکتر میثم لطیفی که از جانبازان دوران انقلاب نیز بودند امروز به رحمت الهی شتافتند. شادی روح ایشان فاتحه ای با صلوات عنایت بفرمایید.
هدایت شده از . .
قل لن یصیبنا إلا ما کتب الله لنا
هو مولانا و علی الله فلیتوکل المؤمنون
با اندوهی فراوان وفات جانباز سرافراز انقلاب اسلامی، برادر شهیدان علی و محمد لطیفی و معلم دلسوز
مرحوم آقای محمدرضی لطیفی
را به اطلاع اقوام و آشنایان می رساند.
مراسم تشییع روز سه شنبه ۱۳ اسفند ساعت ۱۴ گلزار شهدا علی بن جعفر.
از طرف بازماندگان
با عرض سلام و تشکر از ابراز همدردی و لطف اقوام و دوستان،به علت رعایت مسائل بهداشتی و هشدار وزارت بهداشت مبنی بر عدم تجمع،مراسم ختم امشب لغو و مراسمات بعدی متعاقبا اعلام می گردد.
نماز لیله الدفن
دو رکعت
در رکعت اول حمد و آیت الکرسی
در رکعت دوم حمد و ده مرتبه سوره انا انزلناه
بعد از سلام نماز بگوید اللهم ابعث ثوابها الی قبر محمدرضی بن کمال الدین
فاتحه و صلوات
میثم لطیفی:
سلام قولا من رب الرحیم
این ایام خیلی ها تماس گرفتند و اشک ریختند و همدردی کردند که ای کاش می توانستیم در مراسم خاکسپاری و ترحیم شرکت کنیم.
به صلاح نبود و بابا هم راضی به زحمت نبودند و الا می دانم که محبت بابا و آشنایانشون آنقدر بود که هرکسی که ایشون را می شناخت خودش رو می رسوند.
ولی باب لطف بازه و بهترین محبت عزیزان قرائت قران و اهدای اون به روح باباست. قرانی که واقعا قرین ایشون بود همه جا
روی تخت بیماریش
توی مسافرتها
توی عتبات و...
لذا این گروه راه اندازی شده که هرکس به اندازه لطف و فرصتش بخشی از قرآن را قرائت کنه.
از همه تون ممنونیم
ثواب اینکار هم هدیه بشه به امام زمان و مادرشون نرجس خاتون، ان شالله که ایشون دعا کنند برای بابا و همه درگذشتگان مومنین و مومنات.
ملتمس دعا
اینم آدرس
https://eitaa.com/joinchat/4070178854Ceb222bd6aa
آقا بابای بابا هم بود.
آقا بابای همه فرزندان شهداست.
آقا بابای همه ایتام آل محمد است.
آقا بابای ما هم هست.
او بهترین یادگار امیرالمومنین و فاطمه زهرا سلام الله علیهما در این ایام است.
آقاجان،
ای مردترین مرد زمانه ام
عمرتان بلند
عزتتان مستدام تا ظهور دولت حضرت یار
روزتان مبارک
@meisamlatifi
حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا با صدور فرمانی به سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تقدیر از خدمات نیروهای مسلّح به مردم در زمینه مقابله با ویروس کرونا، بر لزوم سازماندهی این خدمات در قالب یک «قرارگاه بهداشتی و درمانی» برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری تأکید و خاطرنشان کردند: این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
متن فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمهتعالی
سردار سرلشکر باقری
با تقدیر از خدماتی که نیروهای مسلّح تاکنون در زمینهی کرونا به مردم عزیز تقدیم کردهاند و با تاکید بر ادامه و گسترش هرچه بیشتر آن، لازم است سازماندهی این خدمات به شکل یک قرارگاه بهداشتی و درمانی بوده و علاوه بر درمان و ایجاد مراکز درمانی مانند بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه و غیره، به پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری با شیوههای لازم نیز بپردازد. تقسیم وظائف و مأموریتهای سازمانها و بخشهای نیروهای مسلّح از وظائف این قرارگاه است. این قرارگاه باید در هماهنگی کامل با دولت و وزارت بهداشت و درمان عمل کند.
این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
امید است با هدایت الهی و پشتیبانی ویژهی حضرت بقیه الله ارواحنا فداه ملت ایران همواره پیروز و برخوردار از امنیت و سلامت باشند.
سیّدعلی خامنهای
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
قال الامام الصادق علیه السلام :
مَنْ دَعا لِعَشْرَةٍ مِنْ إخْوانِهِ الْمَوْتى لَیْلَةَ الْجُمُعَةِ اوْجَبَ اللّهُ لَهُ الْجَنَّةَ؛
امام صادق علیه السلام فرمودند :
هر کس که در شب جمعه براى ده نفر از دوستان مؤمن خود که از دنیا رفته اند دعا و طلب مغفرت نماید، از اهل بهشت قرار خواهد گرفت.
جامع احادیث الشیعه : ج 6 ص 178 ح 78.
روح بی قرار مجاهد خاکی و باصفا، مهندس حسینعلی عظیمی آسمانی شد.
سالهاست که هر بار درباره #مدیریت_جهادی حرفی به میان می آمد اسم مهندس عظیمی را می شنفتیم.
کتاب رسم جهاد کتابی است که به گوشه ای از تجربیات او پرداخته است و خواندنی برای امثال من.
او از اولین کسانی است که در سال 1359 دو روز پیاده رفت تا به بشاگرد برسد.
در مهندسی جهاد سازندگی بود و در ساخت پل بعثت روی اروند نقش موثری داشت.
در بازسازی منطقه زلزله زده منجیل و رودبار حضوری فعال و موثر داشت.
جانبازی که سالها به سختی نفس می کشید و همچنان دغدغه اش اشاعه فرهنگ و مدیریت جهادی بود و با آرزوی استقرار تفکر جهادی جان را به جان آفرین تقدیم کرد.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
@meisamlatifi
پزشکان زدگی خط مشی گذاری عمومی
اگرچه موضوع ویروس کرونا، موضوعی در حوزه پزشکی است اما مدیریت و خط مشی گذاری در این باره، کار پزشکان نیست.
ما هم قدردان رزمندگان فداکار پزشک و پرستار و نیروهای داوطلب مبارزه با ویروس کرونا هستیم اما از تصمیم دولتمردان هم سخت در عجبیم.
اینکه موضوع را فقط از منظر پزشکی ببینند یعنی الفبای خط مشی گذاری عمومی را هم نمی دانند.
تقریبا هیچ موضوع کلان و عمومی وجود ندارد که تک بعدی و تک رشته ای حل شود.
موضوع اخیر نیز از همین دست است که علاوه بر جنبه های پزشکی، جنبه های اقتصادی، مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی، روان شناختی، جامعه شناختی، رسانه ای، انتظامی و حتی امنیتی دارد.
سوال این است که ستاد مبارزه با کرونا مستقر در وزارت بهداشت، آیا توانایی و حتی صلاحیت ورود به این عرصه های متنوع را دارد؟
ثمره یک طرفه به میدان رفتن، همین دستورات عجیب و غریبی است که کم کم موجب کلافگی، اعتراضات مردمی و زد و خورد و فرسودگی سرمایه اجتماعی خواهد شد.
مسئله تعطیلی برخی مساجد، اماکن متبرکه و حرم اهل بیت و هتک حرمت عده ای، نشانه هایی است بر این خشت اولی که معماران دولتی کج نهاده اند.
@meisamlatifi
باسمهتعالی
✅ درهمین ابتدا باید شهادت بدهم که من تابع دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم.
این را ازاینجهت گفتم که نظراتم حمل بر مخالفت عملی نشود و سو برداشتی از آن صورت نگیرد. من هم معتقدم باید بهداشت را بهصورت حداکثری رعایت کرد و نگذاشت این ویروس منحوس عزم و اراده و عزتمان را ذرهای به مخاطره بیندازد.
اما این به معنای نقد عملکرد مسئولان و خطمشی گذاران نیست. تلاش میکنم نقدم سازنده و دلسوزانه باشد. چون شرعاً و اخلاقاً موظفم دراینباره تا میتوانم به مسئولان کشورم کمک کنم.
☑️مقام تحلیل و نقد بنده عمدتاً ناظر به اتاق فرماندهی است یعنی جایی که طبق الگوهای تصمیمگیری در آنجا، دستورکارگذاری میشود، الترناتیوها و سناریوها ساخته میشود و تصمیمات اتخاذ میشوند.
1⃣اشکال اول: دستورکارگذاری ناقص.
متأسفانه در دستور کارگذاری، موضوع بهخوبی انتخاب نشد. تقلیل امر عمومی کرونا به بیماری کرونا یکی از این نقیصهها بود. همچنین تسلط نگاه پزشکی به موضوع و نگاه درمان جسمی بر سایر نگاههای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و رسانهای و همچنین غفلت از سلامت روحی شهروندان از اشکالاتی بود که حتی در تشکیل مقر اصلی فرماندهی – در وزارت بهداشت- خود را نشان داد. درحالیکه این موضوع آنقدر مهم و کلان بود که بایستی در سطح هیئتوزیران و با فرماندهی شخص رئیسجمهور پیگیری میشد.
2⃣اشکال دوم: گزینههای ساده و البته پرهزینه.
من احساس میکنم که علیرغم اینکه موضوع کرونا مدتها قبل از چین شروعشده بود اما اهتمام جدی در داخل کشور به آن نشده بود. درحالیکه بررسیها و روندهای گذشته نشان میدهد که این احتمال برای ایران و سایر کشورها نیز دیر یا زود میرفت. پس ما نیازمند مدیریت راهبردی بودیم. اتفاقی که نیفتاد. خوب اگر شما موضوعات را بهصورت راهبردی بررسی نکردید آنها به بحران تبدیل میشوند و قهراً بهجای مدیریت راهبردی آیندهنگر باید مدیریت بحران حال نگر را در دستور کار قرار دهید.
مهمترین خطمشی که روزهای اولیه میشنیدیم قرنطینه شهرها بود. درحالیکه به اذعان وزیر محترم بهداشت، این روش سالهای سال است که منسوخ شده و البته عملاً هم قابل اجرا نیست. در این دوره، روی تعطیلی مدارس و دانشگاهها و حوزههای علمیه تمرکز شد. مسیری که ضربههای شدیدی در آینده ایجاد خواهد کرد و معلوم نیست با شعارهایی مثل عدم مداخله والدین در امر آموزش و رشد علمی و پژوهشی چقدر سازگار است؟ در روزهای اولیه روی شهر مقدس قم کار شد. گویی قم این ویروس را ساخته است. درحالیکه قم اولین شهری بود که صادقانه کشف کرونا را اعلام کرد. اعلام شد که این ویروس خطرش کمتر از H1N1 است درحالیکه ظاهراً مرگومیرش بیشتر شده است. نسبت به طب سنتی موضع سخت گرفته شد درحالیکه طب مدرن هنوز هم درمانی برای آن کشف نکرده است. در خصوص تدفین اموات مشکوک بیبرنامگی وجود داشت و ... همه اینها نشان میداد دولتمردان طرح دقیقی برای مدیریت نداشتند و بهمرور طرحها ساخته و با سعی و خطا اعلام و اعمال شد.
3⃣اشکال سوم: تصمیماتی با طعم چماق و بدون توجه به شعور عمومی
در آبان ماه دولت نشان داد که نمیتواند عاقلانه تصمیم بگیرد و بدتر از آن اینکه نمیتواند عاقلانه پیادهسازی کند. فراموش نکنیم که برای تغییر قیمت در دهه 1380 رئیسجمهور وقت سفرهای متعدد استانی رفت، مصاحبه کرد و یارانه را قبل از افزایش قیمت بهحساب مردم واریز کرد تا قدری تندی و تیزی تصمیم را به کام مردم قابلتحمل کند؛ اما در این دولت رئیسجمهور مملکت بجای پذیرش مسئولیتها با پوزخند، از تبعات تصمیمات زیردستانش شانه خالی میکند.
خوب واقعاً چقدر با مردم درباره فرایند تصمیمات سخن گفته میشود و آنها را توجیه میکنند؟ آیا بهتر نیست به مردم بهمثابه انسان بالغ نگاه کنند؟ چه اشکالی داشت که مثلاً از امروز اعلام کنند که ساعت 24 دو روز بعد فلان اقدام صورت میگیرد. گیرم عدهای سو استفاده کنند، چه اشکالی دارد؟ اتفاقاً در اینجا بخش عمدهای از مردم این عده قلیل را سرزنش میکنند. نه اینکه بسیاری از مردم، دولت و حکومت را شماتت کنند.
🌟🌟🌟
البته اشکالات ریزودرشت دیگری نیز میتوان ذکر کرد اما آخرین تصمیم نیز از همان الگوی تصمیمات قبلی تبعیت کرد و مجدداً دردی به دردهای مردم افزود و آن بستن درب اماکن متبرکه و مساجد 🕌بود. موضوعی که تبدیل به یک اتفاق تلخ شد، هجوم برخی از مردم به حرمهای مطهر، درگیری با نیروهای انتظامی و احتمالاً شکسته شدن درب حرم.
من در واقعهی شکستن درب حرمهای متبرکه، قطعاً آنانی که خطمشیهای پزشکان را بر خطمشیهای عمومی غلبه دادند، آنهایی که مسئله را تکبعدی دیدهاند و آنهایی که به شعور مردم احترام نگذاشتند را مقصر میدانم.
📊
واقعیت این است که جو سیاستهای پزشک زده و تحت شعار رسانههای معاند، مردم را از زیارت فردی و حضور فردی در حرمهای خلوت شده منع
کردند.
مگر پمپبنزینها و هایپر مارکت ها آلودهترین مکانهای انتقال و شیوع ویروس نیستند؟
یعنی حضور بیآزار و کنترلشده تعدادی محدود زائر در این شرایط اضطراب عمومی و اجتماعی اینقدر غیرقابلتحمل بود⁉️
در این ایام، طبق اذعان مسئولان امر، اماکن متبرکه بسیار هماهنگ بودند. خلوت بودند. در فواصل معین نظافت میشدند. ضدعفونی میشدند. کیسههای کفش یکبار مصرف در اختیار مردم قرار میدادند و دهها اقدام بهداشتی دیگر. حتی در مساجد دستکش یکبار مصرف توزیع میشد و مهرها ضدعفونی می شد. پس چرا به یکباره تصمیم به تعطیلی این اماکن مقدس گرفته شد⁉️
کسانی که این تصمیم را گرفتند ضد دین نیستند. من نمیخواهم چنین تهمت بزرگی بزنم؛ اما قطعاً نگاهشان رگه های جدی مادی و کالبدی دارد. مساجد و حرمهای مطهر🕌، فضاهای معنوی هستند. کارکردشان فقط برگزاری نماز و زیارت زبانی نیست.
🔸مساجد و اماکن زیارتی کارکردهای دیگری هم دارند. امروز این اماکن باید فعالتر دیده شوند و در منظومه مبارزه با کرونا، نقش مهمیتر داشته باشند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی قدرت بسیج نیروهای داوطلب را دارند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی، قدرت آموزشی و اشاعه رهنمودهای بهداشتی و اجتماعی فرهنگی متناسب با این ایام را دارند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی، میتوانند در کاهش آلام اقتصادی بخش جدی جامعه در این ایام نقشآفرینی کنند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی کارکرد نیایشی در فضای آرام را دارند. نیازی که در این روزها برای بسیاری از مردم از نان شب واجبتر است. دعا و ذکر در این ایام بیش از سایر ایام ضروری است که مساجد و اماکن زیارتی در این زمینه بیبدیلاند.
😭همه خانوادههای مصیبتدیده در این ایام، نتوانستهاند برای عزیزان خود سوگواری کنند و مراسمی عمومی بگیرند. آیا حضور ایشان در مساجد و اماکن مقدس نیز باید منع شود؟ ضربههای روحی و روانی ناشی از این تصمیم را چه کسی جبران میکند؟
کسانی که تصمیم به تعطیلی مساجد و اماکن زیارتی🕌 گرفتهاند فکر میکنند زنجیره گسترش ویروس کرونا را قطع کردهاند درحالیکه زنجیره حفظ و گسترش سرمایه اجتماعی مردم متدین کشور را قطع کردهاند. اهل ایمان، اهل رعایت بهداشت و نظافتاند و عموماً توصیههای پزشکی را بهدقت رعایت میکنند.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در نظام درمانی ضعیف، پرخرج و کمبهره ور کشور و رها ماندن بخش بهداشت و سلامت کشور دید.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در تبلیغات مصرفگرای رسانهها برای خریدهای عجیبوغریب شب عید جستجو کرد.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در ناتوانی مسئولان فرهنگی کشور دید که مردم را در خصوص سفرهای غیرضروری نمیتواند قانع کند. زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در جادههای منتهی به شمال دید.
🤲 ایکاش مسئولان خطمشی گذار کشور متوجه شوند که زنجیره گسترش ویروس کرونا در مساجد و اماکن متبرکه پاکیزه، اثرگذار و چند کارکرده نیست و تعطیلی آنها در میانمدت آثار جبرانناپذیر روانی بر روی بخش جدی جامعه خواهد گذاشت.
میثم لطیفی
@meisamlatifi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🔹چین: ۸۰ هزار و ۸۹۴ مبتلا، ۳۲۳۷ قربانی
🔹ایران: ۱۷ هزار و ۳۶۱ مبتلا، ۱۱۳۵ قربانی
کره جنوبی: ۸ هزار و ۴۱۳ مبتلا و ۸۴ قربانی.
این سه آمار را مقایسه کنید. مسئله من در این مقایسه، بر خلاف مسئله اصلی رسانهها، اپیدمی نیست (که البته آن هم مهم است). مقایسه درصد مرگ و میر از ابتلا، نتایجی را نشان میدهد که جای بررسی دارد.
درصد مرگ و میر در چین: ۴ درصد
درصد مرگ و میر در ایران: ۶ درصد
درصد مرگ و میر در کره جنوبی: ۱ درصد
در تحلیل این آمار مقایسهای میتوان فرضیاتی را مطرح کرد. من ما بین این فرضیات قضاوت نمیکنم. ممکن است فرضیات دیگری هم وجود داشته باشد که لازم باشد به این موارد افزوده شود. در هر صورت لازم است تیمی متخصص از تخصصهای مختلف در مورد این فرضیات مطالعه کنند و سریعا پاسخها را ارائه کنند تا بتوان ادامه فرایند را دقیقتر مدیریت کرد:
۱- آمار چین و کره جنوبی دروغ است و آمار ما صحت دارد. لذا درصد واقعی مرگ و میر کرونا، ۶ درصد است.
۲- آنچه در ایران وجود دارد، ویروسی متفاوت یا جهش یافته از ویروس چینی و کرهای است. لذا کشته بیشتری میگیرد.
۳- تعداد مبتلایان به کرونا در ایران بسیار بیشتر از موارد تشخیصداده شده است و چین و کره جنوبی در این زمینه توانستهاند روشهای تشخیصی کارامدتری را انتخاب کنند.
۴- کره جنوبی و چین به روشهای درمانی مناسبی دستیافتهاند که ما آن روشها را در اختیار نداریم.
۵- نظام درمانی ما علیرغم بودجههای فراوانی که در سالهای اخیر تخصیص داده شده است، از نظام درمانی چین و کره جنوبی ضعیفتر است لذا قدرت درمان بیماران در ایران ضعیفتر از کره جنوبی و چین است.
۶- کیتهای تشخیصی ما یا آن کشورها اشکال دارد و درصد ابتلا را متفاوت نشان میدهد.
۷- آمار مرگ و میر اعلام شده در ایران، فقط مربوط به کرونا نیست و مرگ و میرهای دیگری نیز به اشتباه یا ... جزو آمار مرگ و میر کرونا محاسبه میشود.
۸- وحشت ایجاد شده در ایران، قدرت مقابله با ویروس را در ایرانیها کاهش میدهد.
۹- دستگاه ایمنی ایرانیها ضعیفتر از چینیها و مردم کره جنوبی است.
۱۰- ویروس به نحوی ساخته شده است که ژن ایرانیها را بیش از ژنهای دیگر درگیر میکند.
۱۱- ...
فقط برای بررسی همین فرضیات لازم است تخصصهایی از این قبیل بهکار گرفته شوند:
الف: رسانه
ب: پزشکی (تخصصهای مختلف)
ج: مهندسی ژنتیک
د: بهداشت محیط
ه: تغذیه
و: اقتصاد سلامت
د: سیاستگذاری سلامت
ز: امنیت و اطلاعات
ح: بیولوژی
ت: علوم سیاسی
ی: روانشناسی
ک ...
تحلیل فوق نشان میدهد که فرایند مدیریت کرونا، حتی مدیریت بخش درمان آن، مسئلهای چندرشتهای است و نیازمند همکاری تخصصهای مختلف.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
آخرین شب جمعه سال است.
لابه لای مکتوبات مرحوم پدر، دعایی یافتم با دستخط خودشان که در خواندن آن در قنوت نماز برای والدین استمرار داشتند.
گذاشتم که بخوانیم در شب شهادت پدر ثامن الحجج، باب الحوائج موسی بن جعفر علیهم السلام
اللهم اجعلنا من المرحومین و لاتجعلنا من المحرومین
اغفر لمن لایموت
اللهم ارزقنی التجافی عن دار الغرور و الانابه الی دار الخلود و الاستعداد للموت قبل حلول الفوت
یا من اذاق احباءه حلاوه الموانسه اذقنی حلاوه ذکرک و ودّک و مغفرتک
اللهم احینی حیات محمد و آل محمد و امتنی مماتهم و توفنی علی ملتهم و احشرنی فی زمرتهم و لاتفرق بینی و بینهم طرفه عین ابدا فی الدنیا و الاخره
ربنا اغفرلنا و لابائنا و لامهاتنا و لاخواننا و لاخواتنا الذین سبقونا بالایمان و لاتجعل فی قلوبنا غلاً للذین آمنوا ربنا انک رئوف رحیم.
التماس دعا م. ر.ا. ل
@meisamlatifi
کنون دریای طوفانی است ایران ناخدایی کن
نمک گیر تبار توست این کشور دعایی کن
دلم روشن نگاهم گرم حالم احسن الاحوال
به لطف روضه های تو چه سالی میشود امسال
که ایران در تو می بیند بهار سرزمینش را
کنار سفره باب الحوائج هفت سینش را
@meisamlatifi
جهش تولید رونق تولید نیست❗️
سال ۱۳۹۸ سال رونق تولید بود و امسال سال جهش تولید🇮🇷.
ولی جهش غیر از رونق است.
رونق یعنی حرکت روی همین ریل 🚞با سرعتی بیشتر؛ ولی جهش یعنی پرواز 🚀از روی ریلهای فرسوده امروز.
شاید در خیلی از عرصه ها دیگر نباید روی ریل🚂 حرکت کرد!
باید الگوی حرکت را عوض کرد. مثل کسی که بخواهد ماشینش را تبدیل به احسن بکند یا اینکه اصلا به جای ماشین از این به بعد تصمیم بگیرد با هواپیما 🛩مسافرت کند. من جنس جهش را از این دست می دانم.
باید زمین بازی را عوض کرد. از زمین به سمت آسمان🛫.
پس قبل از هرچیز نیازمند جهش در نگاه خط مشی گذاران کشور هستیم.
اگر قرار باشد همچنان درباره ریل و لوکوموتیو و تونل و واگن صحبت کنیم یعنی همچنان در حال و هوای قطاری هستیم.
و این خط مشی گذران هستند که مشخص می کنند برای حرکت جهشی باید از چه الگویی استفاده کرد.
جهش تولید با تغییر رویکرد خط مشی گذران به تولید شروع می شود. و با حضور هوشمندانه، تمام قد و جهادی مردم به اوج می رسد.
#جهش_تولید
#مدیریت_جهادی
@meisamlatifi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
چارهای جز #جهش_تولید نداریم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
... امروز صبح رفتم قبرستان ابوطالب.
عجب جایی است.
عبدمناف جد پیامبر هست،
عبدالمطلب پدربزرگ پیامبر هست،
ابوطالب عموی پیامبر هست،
و خدیجه هم هست.
هستند دیگرانی از کس و کار رسول الله که گذر تاریخ بی رحم از سوراخ نفاق، یادگاری حتی به اندازه سنگ نشانی بر قبر ایشان هم باقی نگذاشته است.
دورتادور مزار را دیوار کشیده اند.
فقط صدای بال کبوتر بود و زمزمه دعا.
ساعت خوشی بود...
آقا جان ابوطالب
دل ما خوش است به علی جانت
که بیاورد از آن خرمایی که مریم هم نخورد
که ما در بندیم و مشکل گشا شیرخداست؛
سفارش ما را بفرما
که پسر حرف پدر را زمین نمی گذارد...
ایوان نجف را هوا کرده ام از این قبرستان غریب تر از بقیع.
#سفرنامه
#بسیارسفرباید
http://ble.im/drlatifi
#در_خانه_می_مانیم
#جهش_تولید
#مدیریت_جهادی
❇️اولین نشست علمی مجازی با حضور آقای دکتر میثم لطیفی
📝با موضوع:بررسی و تبیین راهکارهای جهش تولید در کشور
⏰زمان:امشب 2 فروردین ماه 99 ساعت 21
🚫 #کرونا_را_شکست_می_دهیم
گروه مدافعان حرم کریمه (تلگرام)
https://t.me/joinchat/BCj1NUDFqzNiuM6FXCRiWw
گروه مدافعان حرم کریمه (ایتا)
https://eitaa.com/joinchat/2093744139C6b8f84c1f4
@sedayengelab
جهش یا پرش⁉️
یکی از بازی های دوره کودکی، بازی با فنر بود؛ خصوصاً فنر خودکار. فنر را که فشار می دادی باید منتظر پریدنش بودی، و گاهی گم کردن فنربعد از پرش!
بعدها در درس فیزیک خواندیم این پرش بخاطر انرژی ذخیره شده در فنر است.
🌸🌸🌸
وقتی انرژی متراکمی وجود داشته باشد باید هر لحظه منتظر یک پرش باشید.
این یعنی اگر انرژی متراکم وجود نداشته باشد پرشی هم نخواهد بود.
و البته باید مراقب بود که این انرژی متراکم پشت مانع ، بیش از اندازه نشود که منجر به انفجار می شود.
اما اگر برای بعد از برطرف شدن مانع هم فکر نداشته باشی، راهکاری تعیین نکرده باشی، مسیر سازنده را پیش بینی نکرده باشی باید بدانی که این انرژی و ظرفیت هدر می رود، آن وقت جهش نداری، پرش داری، الله بختکی می شود؛ به هر جهتی می رود، همدیگر را خنثی می کنند و بهره تو شاید لحظه ای شادی و خنده باشد و دیگر هیچ!
پس نه تراکم انرژی خوب است که منجر به انفجار می شود و نه رهاشدن بی برنامه که منجر به پرش می شود!
جهش نیازمند اصلاح ساختارهاست. ساختارهایی که کشش این حجم از انرژی آزاد شده را داشته باشند.
و الا سیل می شود این آب پشت سد و به جای آبادانی پایین دست ها، آنها را از بین می برد!
1⃣جوانان انقلابی، پرانگیزه، دانا و متدین کشورم که کم هم نیستند همان انرژی متراکم اند.
2⃣و رهبری حکیم که این انرژی متراکم را به خوبی دیده است و به آن باور دارد و مسئولانی که به این حکمت ایمان دارند.
3⃣و مکتب مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی نیز همان الگو و فرهنگ و روحیه و سازمان و ساختار بومی، منعطف، به روز و راهبرنده ای است که می تواند جهش تولید را میسر و مسیرمند کند.
🔸این سه ضلع را باید با هم دید و سامانه جهش را به فضل الهی راه انداخت.
#جهش_تولید
#مدیریت_جهادی
#اقتصاد_مقاومتی
@meisamlatifi
https://ble.im/drlatifi
بسم الله
🗝به عقب برنمیگردیم!
یادداشت وارده از
دکتر #علی_سعیدی
⛔️بگذارید ابتدا کمی دربارۀ وضع موجود و ادامۀ روند فعلی «سیاهنمایی» کنم، بعد به مسئلۀ اصلی بحث که جهش تولید است میپردازم.
🔹 رشد اقتصادی نه ماهه اول امسال منفی ۷/۵ درصد بوده، رشد بدون نفت هم صفر درصد! امید میرفت که بازار شب عید بتواند مقداری وضعیت را بهتر کند که مسئلۀ کرونا پیش آمد و بازار شب عید تعطیل شد. درنتیجه، اولین گروه ضررکننده، کارگران روزمزد و خردهفروشانی بودند که خرج سال خودشان را از شب عید در میآوردند.
🔹 در مرحلۀ بعد، وقتی خردهفروشها ورشکست شوند، توزیعکنندهها و تولیدیها ورشکست میشوند ودرنتیجه یا مجبور به اخراج کارگران خود میشوند یا اینکه توان پرداخت حقوق آنها را نخواهند داشت و این عده به جمع زیاندیدگان اضافه می شوند.
🔹 بعد از این، وقتی شرکتها و اصناف در اول تیر حسابهای مالی خود را به دولت ارائه دهند و معلوم شود که بسیاری از آنها زیاندهاند و اساسا مالیاتی نمیتوانند بپردازند مشکل ابعاد گسترده تری پیدا خواهد کرد.
🔹 می دانید که حدود یک سوم بودجه دولت از نفت و یک سوم هم مالیات است. یک سوم دیگر هم از فروش داراییهای دولت و استقراض تامین می شود.
🔹 نفت که هم به خاطر تحریمها و هم به خاطر قیمت پایین آن منتفی است! پس فعلا یک سوم بودجه با کسری مواجه است! آن یک سوم دیگر هم معمولا در شرایط عادی همهاش محقق نمیشده چه برسد به الان. مالیات هم با این بحران کرونا از دست رفته است.
🔹پس دولت با بحران مالی مواجه میشود و با همین دستفرمان جلو برویم، در ششماهۀ دوم سال بعد، دولت توان پرداخت حقوق کارکنان خود را هم ندارد! پس کارکنان دولت که این روزها از بحران اقتصادی مصون ماندهاند، حداکثر تا شش ماه دیگر به جمع زیاندیدگان می پیوندند!
🔹مسائل سیاسی داخلی را هم در نظر بگیرید مثلاً اینکه سال آخر دولت است و احتمالا دعواهای میان مجلس و دولت هم داغ خواهد شد. بحث تحریمها و جنگ اقتصادی و جنگ رسانهای و جنگ روانی هم که از قبل بود! آن زمانی که بحرانی نداشتیم برای ما بحران درست می کردند حالا که بحران هم داریم باید منتظر ضربات هولناک آنها باشیم!
🔹 بحران جهانی هم برخلاف سال ۲۰۰۸ که صرفاً محدود به بازارهای جهانی میشد و زیان چندانی به ما نرساند، این بار در بخش واقعی اقتصاد رخ داده است و فعلا نمونۀ اولش، کاهش قیمت نفت و شاخصهای اقتصادی در اروپا و آمریکاست.
🔻 با این اوضاع واحوال، چه بخواهیم و چه نخواهیم، سال آینده به لحاظ اقتصادی سال بسیار سختی خواهد بود.
🔹خیلیها الان دارند روی دولت فشار می آورند که مثلا خسارت واحدهای صنفی را جبران کند؛ یا به اقشار ضعیف و آسیبپذیر کمک کند؛ یا مواد بهداشتی و بیمارستانی و... به اندازۀ کافی و به صورت رایگان یا با هزینه بسیار پایین به دست مردم برساند؛ اینها هم بارهای اضافی است که ورشکستگی دولت را تسریع میکند.
🔹دولتی که در حالت عادی خسته و دست بسته عمل می کرد حالا چه توقعی از آن هست که بتواند اوضاع را مدیریت کند؟!
🔹به نظر میرسد روند فعلی مواجهه با کرونا، صرفا به تاخیرانداختن و تشدید یک بحران اقتصادی است که حداکثر شش ماه آینده فراگیر میشود و بسیار بیشتر از کرونا شیوع پیدا خواهد کرد! آن وقت با قرنطینه و محدودیتهای رفت و آمد هم نمیتوان جلوی این بهمن را گرفت.
🔹 بخش زیادی از جمعیت فعال و توانمند کشور الان در خانهها بیکار نشستهاند بدون اینکه تولید و ارزش افزودهای داشته باشند. ادارۀ اقتصاد کشور نیازمند تولید ثروت است، وقتی تولیدی انجام نشود، ثروتی وجود ندارد که در جامعه گردش پیدا کند و مشکلات فقر و بیکاری و تورم را حل کند. همین تولید موجود که کفایت هم ندارد باید با قیمتهای بسیار بسیار بالا بین مردم توزیع شود و معلوم است که برنده بازی، کسانی جز احتکارکنندگان نخواهند بود.
⚪️ تکیه به راهحلهای شناختهشده و رایج که این روزها در رسانهها شنیده میشود در بهترین حالت میخواهد ما را به دو ماه پیش برگرداند! یعنی زمانی که کرونا نبود! اما یک سوال: آیا دو ماه پیش اوضاع اقتصادی خوب بود؟
⚪️ اگر برگردیم دو ماه پیش، دوباره میگوییم وضعیت اقتصادی مساعد نیست و باید قدرت خرید مردم را بهاندازۀ سال گذشته برگرداند! اما اگر برگردیم سال پیش هم باز همین حرف را خواهیم زد!
⚪️ یعنی ته ایدهها و راهکارها این است که در ماشین زمان، به عقب برگردیم! و این واقعیت اگر درست باشد یعنی در همۀ این سالها عقبگرد کرده ایم و فرصتسوزی!
❗️یادمان هم باشد که دشمن دارد گام به گام جلو میآید. اگر آرمان امروز ما برگشت به دو ماه پیش باشد، پس سه ماه آینده آرزو خواهیم کرد که به امروز برگردیم! و امروز برای سال آینده، چقدر آرمانی و ایدئال خواهد بود!
❓حالا چه کار باید؟!
#جهش_تولید
#مدیریت_جهادی
#اقتصاد_مقاومتی
@meisamlatifi
🌟بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌟
إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلَّا اللَّهَ فَعَسَى أُولَئِكَ أَنْ يَكُونُوا مِنَ الْمُهْتَدِينَ (توبه 18)
پیرو تصمیم ضربتی برخی مسولان محترم برای تعطیلی اماکن مذهبی🕋🕌، بنده طی مطلبی گفتم که نباید راه حل ساده تعطیلی را پیش گرفت و میتوان با استفاده از همین پروتکلهای موجود نیز مساجد را دایر نگه داشت.
✅مساجد همواره در میدانهای خطر، سنگر اسلام و مردم بودهاند و این سنگر نباید خالی بماند چون همانطور که بیمارستانها خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند مساجد نیز خط مقدم روحیه بخشی، کمک رسانی، آموزش، حفظ سرمایه اجتماعی و تقویت ارتباط معنوی اهالی محل هستند.
✅در این طرح مساجد، قرارگاه هماهنگی مسئولان و ساختارهای شهر با محل و اهالی محل هستند.
✅مسئول قرارگاه، امام جماعت یا فردی منصوب از طرف ایشان است.
✅اعضای قرارگاه شامل هیئت امنای مسجد، مسئولین و صاحبنظران فرهنگی، اقتصادی، پزشکی، روانشناسی، جامعه شناسی، رسانه ای، مدیریتی و خیرین محل هستند که به تشخیص هیئت امنای مسجد و تایید امام جماعت در این قرارگاه عضو می شوند.
✅راهبرد اصلی بر فعال بودن و عدم تعطیلی مساجد باید استوار باشد. به این معنا که همانگونه که اقامه نماز هیچ وقت تعطیل بردار نیست و تنها تکلیف مکلف سهل تر می شود (از ایستاده به تکیه داده و نشسته و درازکشیده و حتی به اشاره)، مساجد نیز نباید اقامه جماعت را تعطیل کنند بلکه تکلیف سهلتر و در برخی موارد متفاوت می شود. لذا می توان مساجد را فعال و باز نگه داشت ولی نماز جماعت را کوتاه تر کرد و فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی، تبلیغی، اقتصادی، توجیهی و تربیتی را پر رنگتر کرد.
✳️ در عین حال به منظور دایر بودن مساجد موارد زیر اکیداً توصیه می شوند:
1⃣ کسانی که بیماری کرونا دارند، مشکوک به این بیماری هستند و یا طی 14 روز گذشته در معرض این بیماری بودهاند (به سبب بیماری اطرافیان یا حضور در مراکز پرخطر) شرعاً خود را موظف بدانند که به مسجد تشریف نیاورند.
2⃣ مؤمنین نمازگزار، هنگام خروج از منزل به سمت مسجد حتماً وضو داشته باشند و از ضدعفونی کنندهها استفاده کنند.
3⃣ مؤمنین نمازگزار، هنگام خروج از منزل به سمت مسجد، مهر و جانماز، قران و یا مفاتیح شخصی را در کیسه پاکیزه و یا ضدعفونی شده قرارداده و به همراه داشته باشند.
4⃣ خادمین محترم مساجد به سبب امکان انتقال ویروس از طریق کفشها، تمهیداتی همچون جای کفشی مناسب خارج از محوطه شبستان مسجد، کیسههای یکبار مصرف، قفسه کفشهای ضدعفونی شده را تهیه فرمایند.
5⃣ خادمین محترم مساجد با همکاری بسیج مسجد، در کنار درب ورودی مسجد امکانات ضدعفونی کننده و دستکش یکبار مصرف و ماسک را برای افراد نیازمند در دسترس قرار دهند. همچنین در وضوخانههای مسجد، مایع دستشویی و امکانات ضدعفونی کننده را همچون گذشته و با دقت بیشتری تأمین کنند.
6⃣ خادمین محترم مساجد با همکاری اهالی محل نسبت به ضدعفونی کردن محوطه داخل مسجد قبل و بعد از برگزاری هر وعده نماز، اقدام فرمایند. دودکردن اسفند در محوطه مسجد و موارد مشابه نیز توصیه میشود.
7⃣ مؤمنین نمازگزار، در داخل مسجد از مهر و جانماز شخصی استفاده کنند و از دست دادن و روبوسی با سایر مؤمنین تا رفع این بلیه منحوس، خودداری فرمایند. همچنین مهرهای مسجد را میتوان با مواد ضدعفونی کننده یا گرما دادن با سشوار داغ و امثالهم ضدعفونی کرد.
8⃣ هنگام برگزاری نماز، نمازگزاران در صفوف حداکثر فاصله را با یکدیگر حفظ کنند؛ البته تا جایی که اتصال نماز از بین نرود.
9⃣ ضمن حفظ کیفیت، مراسم های مساجد از حیث تعداد و مدت زمان محدود شوند.
🔟 در پذیرایی مسجد ضمن پرهیز از استفاده از ظروف مشترک، از جوشاندههای طبیعی و ضد بیماری مثل آویشن و بابونه و امثالهم استفاده شود که به صورت شیرین شده (باشیرینی اندک) ارائه شود و قند توزیع نشود (به سبب احتمال برخورد با دست آلوده). جوشاندهها در لیوان کاغذی یکبار مصرف عرضه شود.
1⃣1⃣ برای جمعآوری نذورات از سامانههای الکترونیکی استفاده شود و یا صندوقهایی خارج از محوطه داخلی مسجد به این منظور تعبیه شود.
2⃣1⃣ ائمه محترم جماعت مساجد با همکاری ظرفیتهای محله و شهر و روستا نسبت به برگزاری برنامههای کوتاه پس از نماز اقدام کنند. این برنامهها علاوه بر برنامههای نیایشی و قرائت قران و ختم شامل برنامههای آموزشی، تبیینی، تقویت سرمایه اجتماعی و تشویق مردم به امداد و کمک رسانی باشد.
@meisamlatifi