✡️ ساموئل هانتینگتون؛ قبلهٔ اصلاحطلبان (١)
1️⃣ سوم سپتامبر ١٩٨٧، در آستانهٔ وقوع سلسله کودتاهای مخملی اروپای شرقی، وقتی #ساموئل_هانتینگتون در مقام رئیس ٨٣مین نشست سالانهٔ آکادمی علوم سیاسی آمریکا به شیکاگو رفت تا به صورتبندی مأموریتهای «سیاستمداران اصلاحطلب» بپردازد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران «یک شرّ بدتر از نظامهای استالین و هیتلر» است که «هر وسیله و هر میزان خشونتی در راه #سرنگونی آن مشروع است.»!!
2️⃣ پیشنهاد استراتژیست پنتاگون برای #براندازی جمهوری اسلامی، گسترش «علم سیاست دموکراتیک» بود؛ تئوریای که خیلی سریع مبنای کنشهای سیاسی #اصلاحطلبان ایرانی را ساخت و بهعنوان تز مرجعِ «گذار به دموکراسی» در دانشگاه تهران تدریس شد.
3️⃣ ساموئل هانتینگتون، جوزف نای، جین شارپ و فرانسیس فوکویاما چهرههای نامدار حلقهای هستند که آنان را «فلاسفه پنتاگونی» مینامیم. هر ۴ نفر، فارغالتحصیل دانشگاه هارواد و از پژوهشگران ارشد بنیادهای راکفلر، فورد و کارنگی بهشمار میرفتند. هر ۴ نفر، از استراتژیستهای وزارت دفاع آمریکا بودند و برخلاف روشنفکران لیبرال نهتنها به افشای هویت جاسوسی خود حساسیت نشان نمیدادند، بلکه با اشتیاق برای دستیابی به مناصب امنیتی میکوشیدند و هستهٔ راهبری و نظریهپردازی #کودتای_مخملی را میساختند.
4️⃣ برای نمونه، ساموئل هانتینگتون در پنتاگون کرسی دائم مطالعات استراتژیک دفاعی را داشت. جین شارپ در تربیت تیمهای عملیاتی سیا ایفای نقش کرد. جوزف نای در دولت بیل کلینتون به معاونت امنیتی وزارت دفاع آمریکا رسید و فرانسیس فوکویاما تا بالاترین ردههای پژوهشگاه تحقیقاتی دفاعی پنتاگون ترقی کرد. هر ۴ نفر تئوریهای سیاسیای را صورتبندی کردند که به مبانی استراتژیک آمریکا در قرن ٢١ بدل گشت. هانتینگتون نظریهٔ علم سیاست و اصلاحات سیاسی و کتاب #موج_سوم دموکراسی ارائه داد. جوزف نای برای نخستینبار از تئوری #قدرت_نرم در مقام دینامیزم درونی جنگهای نرم آمریکا سخن گفت. شارپ، استراتژی #مبارزه_مدنی را برای گذار از دیکتاتوری به دموکراسی منتشر ساخت و فوکویاما رسالهٔ #پایان_تاریخ را در ژورنال نشنال اینترست چاپ کرد.
✍️ نویسنده: پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ ساموئل هانتینگتون؛ قبلهٔ اصلاحطلبان (٢)
1️⃣ #ساموئل_هانتینگتون، رهبر ایدئولوژیکِ فلاسفه پنتاگونی، سالها صاحب مسئولیتهای رسمی امنیتی بود. زندگی آکادمیک او در دههٔ ١٩۵٠ تنها پیرامون نظریهپردازی نظامی متمرکز گشت، اما از سال ١٩۶۵ برای تدوین الگوی «توسعه لیبرالیستی» و «گذارهای دموکراتیک» در پروژهٔ مشترک مرکز امور بینالمللی دانشگاه هاروارد با بنیادهای فورد، کارنگی و راکفلر مشارکت کرد. سال ١٩٧٧، همراه دوست قدیمیاش #زبیگنیو_برژینسکی به شورای امنیت ملی پیوست و در دورهٔ بحران امنیتی آمریکا بههنگام پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جیمی کارتر او را بهعنوان «هماهنگکنندهٔ امنیتی کاخ سفید» برگزید.
2️⃣ وقتی ویلیام کیسی، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، فرمان سِرّی راهکارهای امنیت ملی را به امضاء رونالد ریگان رساند، هانتینگتون پژوهشهای خود را پیرامون گذارهای دموکراتیک در کشورهای جهان متمرکز ساخت و یک سال بعد، رسالهٔ «آیا کشورهای بیشتری دموکراتیک میشوند؟» را در ژورنال علوم سیاسی منتشر کرد. این رساله، هستهٔ اصلی تئوری #موج_سوم_دموکراسی بهشمار میرود که در ایران به «کتاب مقدس براندازان» مشهور است.
3️⃣ هانتینگتون در ۵٠سالگیاش بهعنوان پایهگذار و سردبیر مجلهٔ فارین پالیسی، یکی از ده متفکر کلیدی بلوک غرب لقب گرفت. وی با قبول پُست «استراتژیست امور دفاعی» و در آستانهٔ ۶٠سالگی به حلقهٔ مرکزی پروژهای راه یافت که آن را «دستور کار امنیتی دائم آمریکا» میدانند: #کودتای_مخملی.
4️⃣ هانتینگتون در مقام رئیس ٨٣مین نشست سالانهٔ انجمن علوم سیاسی آمریکا با ارائهٔ نظریهٔ «علم سیاست و اصلاحات سیاسی» گفت که نمیتوان کسی را «عالِم سیاست» نامید، مگر ابتدا «علم دموکراتیک سیاست» و #آرمانشهر_آمریکایی را پذیرفته باشد!! سپس به ضرورت «تربیت #سیاستمداران_اصلاحطلب توسط دانشگاههای آمریکایی» پرداخت؛ سیاستمدارانی «عملگرا» که با ایجاد نهادهای دموکراتیکِ باثبات، «آهسته و پیوسته» در فکر #سرنگونی رژیمهای ضدآمریکایی در کشورشان هستند.
✍️ نویسنده: پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل یادداشت مهم «ساموئل هانتینگتون؛ قبلهٔ اصلاحطلبان» و منابع آن را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/15596
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🔴 نام ۱۱۲ شرکت حاضر در «لیست سیاه» سازمان ملل اعلام شد
🔺شورای حقوق بشر سازمان ملل اسامی ۱۱۲ شرکت که به دلیل همکاری با شهرک های غیر قانونی رژیم صهیونیستی، در لیست سیاه قرار گرفته اند را اعلام کرد.
📡@news_fath
🔺استیضاح دوم وزیر صمت در نوبت مجلس
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی:
🔹وزیر صمت یک مرتبه در مجلس استیضاح شده و اکنون مجددا استیضاح دوم ایشان در نوبت است.
🔹بحث واردات خودرو یکی از اصلیترین مسائلی است که در استیضاح ایشان مطرح خواهد شد.
🔹تاکنون اقدام خاصی که منجر به واردات خودرو شود انجام نشده است./ایسنا
📡@news_fath
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عملیات دستگیری قاتلین کیان پیرفلک و حمله تروریستی ایذه
🔸در اطلاعیه اخیر روابط عمومی سپاه هم اعلام شد: در حادثه تروریستی ۲۴ و ۲۵ آبان ایذه ۷ نفر به شهادت رسیدند و ۱۲ تن نیز مجروح شدند؛ ۲ نفر از اوباش کشته و ۲ نفر نیز دستگیر شدند. دادستان خوزستان هم گفته افراد دیگری تحت تعقیب هستند.
📡@news_fath
🏅کم کم مردم به صورت خودجوش به سمت #پولطلا حرکت میکنند.
یاسر محمودی #انجمن_پولطلای_ایران
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
🔺آخرین گزارش دزدیِ بانکها از ارزش پول مردم
تا آخر 1401/07 لینک :
https://www.cbi.ir/simplelist/24952.aspx
تبیین جدول فوق :
بخش پولی نقدینگی به سرعت در حال افزایش است و ارزش ریال را کاهش میدهد.
⚠️توضیح :
در سیستم ریالی، بانک مرکزی باید یکی از دو بن بست زیر را انتخاب کند :
1. کاهش نرخ بهره، نابود کردن بانکها و پذیرش اَبَرتورّم وحشتناک
2. افزایش نرخ بهره، نابود کردن بورس و انتقال بحران تورمی به آینده
🏅با #پولطلا از این سیستم ظالمانه فاصله بگیریم.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹یادآوری نطق کوبندۀ نمایندۀ اصفهان، علیه ربا
یک سال گذشت و پیش بینی آقای میرزایی در کاهش ارزش ریال را شاهد هستیم.
⭕️روی ریل ریال؛ سرنوشت آقای رئیسی با روسای جمهور قبلی و قبلی و قبلی و قبلی تفاوتی ندارد.
اسمع افهم محمدباقر قالیباف
اسمع افهم سیدابراهیم رئیسی
اسمع افهم غلامحسین اژه ای
🏛حکم محاربه با نظام را دیدیم؛ حکم محاربه با خدا چیست ؟
🆔 @huseinmirzaie_ir
🏅 @MataNevesht
✅ خودكفايى ٨٥ درصدى ايران براى توليد واگنهاى مترو 🚋
در حال حاضر کشورمان به خودکفایی حدود ۸۵ درصدی در تولید واگنهای مترو و قطعات آن اعم از شاسی، اتاق، تزیینات، بخشهایی از قوای محرکه و تجهیزات داخل واگنها دست پیدا کرده است.
توضیح بیشتر
📆 ۱۴۰۱/۱۰/۴
#تکمیل
#خودرو
خبرهایخوش 👈 🇮🇷 @gooodnews_ir ♥️