030309 - پیوست دخترانه تاریخ.mp3
6.59M
🔸 پیوست دخترانه تاریخ
فشرده ای از سخنرانی شب ولادت حضرت معصومه(س)
حجت الاسلام والمسلمین #قنبریان
* فایل کامل را اینجا بشنوید
* چکیده را اینجا بخوانید
#زن
#ازدواج_امیرالمومنین_فاطمه_زهرا
☑️ @m_ghanbarian
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
@Sabeti ✅
اگــر ڪسی
صداۍرهبــر خود را نشنود
به طور یقین
صداۍامام زمـان(عج)
خود را هم نمےشنود...
و امروز خط قرمــز باید
توجه تمام
و اطاعت از ولےخود،
رهبرۍنظام باشد...
{شهید حاج قاسم سلیمانۍ}
قدس خونبهایت نحن ابناء الخمیني
#حدیث_عشق🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
چرا باید چنین ،افسرده بودن
به صبح زندگانی، مرده بودن
ببینی، گر برون آئی یکی روز
تجلّی های مِهر عالم افروز
فروغ آفتاب صبحگاهی
فرو شوید ز رخسارت، سیاهی...
#پروین_اعتصامی
#حدیث_دل 🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا زنها ناقص العقل هستند؟!
⭕️ پاسخ بسیار جالب استاد قرائتی به شبهه معروف درباره ناقص بودن عقل زنان
#حدیث_نفس🍁
وَ أَحْيِ بِهِ عِبَادَكَ
یعنی بی "تــو"
مُرده ای بیش نیستیم ..
#عزیز_دل_زهرا
#حدیث_نفس🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا به موسی فرمود:
برگزیدمت چون متواضعتر از تو نیافتم؛
نماز که میخوانی، گونههایت را بر زمین میگذاری.
ای موسی!
دستت را بر محل سجدهات بگذار و بر چهره و اعضای بدنت بکش.
امام صادق ﷺ
#لبيک_يا_خامنه_ای
✍️ محمدمهدیمصلحی
#حدیث_نفس🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قصدم نشستن بود
اما درکنارت
نه درانتظارت
#حدیث_دل 🍁
دلِ تنگم حریف درد و اندوهِ فراوان نیست
امان ای سنگدل از درد و اندوه فراوانت•••
#استاد_شهریار
#حدیث_دل 🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگار عطار هم یه جایی تو عمرش
به یکی زیادی محبت کرده،
وقتی به بی مورد بودنش پی برده
این بیت رو نوشته :
اگر گرد کسی بسیار گردی
اگر چه بس عزیزی خوار گردی...
#حدیث_دل 🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪَفتم خَموش و
همچون نسیم صُبح
لرزان و بیقرار وزیدم بہ سوے تو
امّا تو هیچ
بودے و دیدم هَنوز هم
در سینہ هیچ نیست بجُز آرزوے تو
#فروغفرخزاد
#حدیث_دل 🍁
چه آدم هایی که بسیار مومن بودند ،
و اندک اندک دچار روزمرّگی شدند
و قلبشان از حضور خدا تهی شد ...
کجای کارید؟!
#حدیث_دل 🍁
[ ۴ ]
⚪️ علیرضا زاکانی :
قاليباف به عنوان نامزد نهايی جبهه اصولگرايانِ تحولخواه است
✳️منبع:خبرگزاری رجانیوز
#حافظه_تاریخی
#بازخوانی_دیدگاهها
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
[ ۵ ]
⚪️ مهدی کروبی :
اصلاحطلبِ عملگرا و اصولگرا هستم!
⚪️ احمد توکلی :
ستادهای قالیباف با عنوان اصولگرایانِ اصلاحطلب فعالیت خواهند کرد!
✍ به ارتباطات، حمایتها، مخالفتها و واژهسازیهای سیاسیون دقت کنید..
#حافظه_تاریخی
#بازخوانی_دیدگاهها
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
[ ۶ ]
🔻درخواست ستاد لاریجانی از احمدی نژاد :
اگر کنارهگیری کنید، پیروزی اصولگرایان قطعی است!
آژینی، قائم مقام ستاد انتخاباتی علی لاريجانی در نامه سرگشادهای به محمود احمدی نژاد نوشت:
" اين اقدام جنابعالی (انصراف از ادامه انتخابات) نه تنها كمترين خدشهای به نيت خالصانه و تلاشهای مجاهدانه شما درجهت حضور حداكثری و مشاركت بالای مردم وارد نمینماید بلكه دلهای ميليونها مردم مؤمن و متدين و بزرگان دين و معنويت را با شما همراه خواهد كرد، در اين صورت شما امروز پيروز واقعی اين انتخابات تلقی خواهيد شد و فردا نيز در پيشرفت و آبادانی كشور بر محور #اصولگرایی بيشترين نقش را به طور طبيعی ايفا خواهيد نمود."
#شگردهای_انتخاباتی
#حافظه_تاریخی
#اصولگرایی
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
سکوت عجیب در برابر یک آمار جالب توجه!
رئیسی مظلوم برای توسعه داخلیها هزینهها داد. نتیجه آن شد عبور #ایتا از تلگرام و واتساپ با ۳۰.۵ میلیون کاربر ماهانه و ۱۹ میلیون کاربر روزانه و رشد ۲۰ برابری ترافیکش.
کاندیدای محترم؛ فعالیت اصلی شما در بستر داخلی تعیینکننده خواهد بود و محکی است بر حمایت از تولید داخل
✍ امیر لاجوردی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717766973338458138
🗒 هر آنکه همیشه کارگزار بوده، «کارنامه» نیز دارد، اما مسأله، نمرههای کارنامهی اوست. «کارنامهی کامیاب»، نقطهی قوت است و «کارنامهی ناکام»، نقطهی ضعف. ارجاعدادن به «کارنامهی ناکام»، در حکم بهانهدادن به دست مخالفان است. ما با مطالعهی همین کارنامهی ناکام، «زاویهها» و «التقاطها» را دریافتیم.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717823564104798793
🗒 توصیهی رهبر انقلاب به مجلس که پس از سالها، همچنان در تعلیق است:
مدیریّت فضای مجازی، جزو مسائل مهمّ ما است؛ این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و نزدیک ما است.
در دیدار با نمایندگان مجلس، ۱۳۹۹/۴/۲۲
https://khl.ink/f/46045
تکنوکراتها، به «فرهنگ» نمیاندیشند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻تکنوکراتهای شبهانقلابی (۲):
گشایش نظری
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. جوهر لیبرالیسم، فردگرایی است و لیبرالیسم نیز ایدئولوژیِ نظام سرمایهداری است و آن را توجیه و تئوریزه میکند. بنابراین، سرمایهداری نیز بر فردگرایی مبتنی است؛ چنانکه در عمل نیز مشاهده میکنیم که سرمایهدارن لیبرال، خود را بر همه مقدّم میدارند و همچون گرگهایی درنده و بیرحم، دیگران را چپاول و غارت میکنند و ثروت جامعه را در دست خود انباشته و متمرکز میسازند. در منطق آنها، اصل حاکم بر جامعۀ انسانی، رقابت و ستیز است، نه ترّحم و تعاون. امکانات و فرصتها محدود هستند و تقاضاها، فراوان. پس باید دیگران را پشت سر نهاد و سهم بیشتری از این امکانات و فرصتها را در اختیار گرفت. و اگر ما چنین نکنیم، دیگران خواهند کرد. در این میان، حال و وضع ضعفاء و مستمندان مهم نیست؛ آنها از صحنۀ بازی رقابت و ستیز حذف شده و وجودشان بر شانههای جامعه، سنگینی میکنند. باید آنها را به حال خود رها کرد تا یا بمانند و یا بروند. ایثار - که به معنی مقدّم داشتن دیگران بر خود است - نامعقول و بلکه بیمعناست؛ من و خواستههای من اصالت دارد و دیگران، اشیاء و وسایلی بیش نیستند که برای دستیابی به هدفهای مادّی، باید از آنها بهره برد. خودمرکزبینی تکنوکراتها اقتضاء میکند که چون قدرت دارند و زمام امور به دستشان است، بیتالمال مسلمانان را به تاراج برند و ثروتهای عمومی را تصاحب کنند و به واسطۀ ایجاد درّههایی از فقر، قلّههایی از رفاه برای خود به وجود آورند.
[دوّم]. در نظام سرمایهداری، از یکسو، اصالت از آنِ سود است نه ارزش، و انسان آنگاه منطقی عمل کرده که هدفهای متضمّن سود را انتخاب کند و از وسایلی برای رسیدن به این هدفها بهره بگیرد که با آنها متناسب باشد؛ و از سوی دیگر، وقتی فردگرایی نهفته در لیبرالیسم به ایدئولوژی سرمایهداری پیوند میخورد، پایمال شدن حقوق اکثریّت فقیر در برابر اقلیّت غنی، معنادار و فهمپذیر میشود. انسان سرمایهدار، انسان برتر است، بهطوریکه حتّی مصالح جمعی نیز نمیتواند منافع او را محدود کند. در نظام سرمایهداری، ملاک تقدّم و تأخّر، مطلوبیّت و مذمومیّت، فرادست و فرودست، سرمایه است و هیچ ارزشی وجود ندارد که بر آن ترجیح داشته باشد. همۀ طبقهبندیها و مناسبات و اولویّتها و جهتگیری در نظام سرمایهداری، متأثّر از سرمایه است و این انسان سرمایهدار است که به سرنوشت جامعه، حاکم و مسلّط است و زمام امور را در دست دارد.
[سوّم]. تکنوکراتیسم، از فروعات و انشعابات نظام سرمایهداری است؛ یعنی نظام سرمایهداری، چنین اقتضائی دارد و آن را میطلبد. هم سرمایهداری و هم تکنوکراتیسم، مبتنی بر عقلانیّت ابزاری هستند و عالَم و آدم را از این منظر مینگرند. بنابراین، ثروتاندوزی و تکاثر و دنیاطلبی، سرشت هر دو را شکل میدهد، با این تفاوت که سرمایهداری، در حکم ریشه است و تکنوکراتیسم در حکم شاخه. نیروهای تکنوکرات، خادم و عامل نظام سرمایهداری هستند و تداوم بقاء و سلطۀ آن را تضمین میکنند. به بیان دیگر، نیروهای تکنوکرات، کارگزاران میدانی اما یقهسفید نظام سرمایهداری هستند که عملگرایانه و محافظهکارانه، به این نظام وفادار و پایبندند، و همانند سرمایهداران لیبرال، جز به پول نمیاندیشند. آیین و معنای زندگی تکنوکراتها، پولپرستی است و در نظر آنها، خدا و ملکوت و معنا و معنویّت، اموری تفنّنی و مایۀ سرگرمی و شاید اندکی هم مایۀ آرامش و اطمینان خاطر باشند.
[چهارم]. در نیروهای تکنوکرات، تخصص وجود دارد و نه تعهد؛ آنها بر تکنولوژی مسلّط هستند و قواعد و مناسبات اقتصادی و صنعتی و فنی در دنیای متجدّد را میدانند، اما انگیزهها و نیّات ایمانی و اعتقادی و معنوی در آنها راه ندارد. برای نیروهای تکنوکرات تفاوت ندارد در خدمت کدام نظام سیاسی قرار دارند و حاصل کارشان بهنفع کدام جریان و جبهه است. صفبندیهای ایدئولوژیک و دینی، هیچ منزلتی در اندیشۀ آنها ندارد و هیچگاه مبنای معادلات و محاسباتشان قرار نمیگیرد. حال آنکه انقلاب اسلامی - که در خارج از جهان معنایی تجدّد بهوقوع پیوست و آن را به چالش طلبید - مفاهیم بدیعی چون انسان متعهّد و انسان مکتبی را عرضه کرد که حکایت از معیارانگاری شرایط اعتقادی و ایدئولوژیک داشت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
♨️ یکی اسلام رو از دست طرفدران قالیباف نجات بده!!
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐