معاون پدر؛ انتصابات فامیلی به مرحله جدیدی رسید!
علی رحیم پور، مدیرعامل گردشگری تامین وابسته به سازمان تامین اجتماعی، دخترش رو به عنوان معاون خودش منصوب کرد!
پ.ن: کاش بقیه هم از وزیر کار یاد بگیرن😅
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
💢به دست مردم
🔹امام خمینی(ره):
♦️ مهم این است که انقلاب اسلامی ما انقلابی است که به دست #مردم صورت گرفته، مردم انقلاب کرده اند و مردم باید آن را به آخر برسانند.مردم قیام کرده اند، شاه را بیرون کرده و رژیم او را سرنگون نموده و نظام اسلامی را که به نفع #مستضعفین است جایگزین آن کرده اند.
روایتِ داد در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/FYduf6f06CLDhxjbmYTbK7
روایتِ داد در تلگرام
https://t.me/revayatedaad_ir
روایتِ داد در ایتا
http://Eitaa.com/revayatedaad_ir
✅روایتِ داد: روایتِ آرمانِ عدالت
@Revayatedaad_ir
ارائه_دکتر_سیدیاسر_جبرائیلی_دولتسازی_اسلامی.mp3
11.77M
🎤صوت| سخنرانی در اولین دورهی گفتمانی - تبیینیِ «روایت امین»
🔸موضوع: دولت جوان انقلابی و مسئلهی دولتسازی اسلامی
@syjebraily
✨ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد دولت نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همین آغاز کار زیر ضرب رفته، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا می کند و این یکی از جدی ترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود.
دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آیتالله رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد. باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آیتالله رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است.
@syjebraily
🌹امام رضا علیه السلام🌹
🥀تاسه خصلت در مومن نباشد،مومن نیست
خصلتی از پروردگارش، خصلتی از پیامبرش،
خصلتی از ولی خدا 🥀
🌸اما خصلتی از پروردگار نهفتن راز است ، خصلتی از پیامبر خدا ملایمت با مردم است وخصلتی از ولی خدا ،شکیبایی در تنگنا و سختی است 🌸
📚تحف العقول صفحه ۴۴۲
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ابرقدرتها از طریق تحقیر ملت ها بر کشورها تسلط پیدا میکند
✅ آنچه نیاز داریم #جهاد_تبیین است تا خدمات انقلاب را بیان کنیم...
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
ملت قوی✊🇮🇷
بسیار عالی حتما ببینید و منتشر کنید @nehzat313
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کجا دیدی یک مظلوم تا این حد قوی باشد؟
اگرچه قدرت ما میشود تحریم؛کتمان نه
دفاع از حرم یعنی،قرار جنگ اگر باشد
زمین کارزار ما تل آویو است؛تهران نه
@nehzat313
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
#علی_مروی طوری از #بازار_آزاد توهمی دفاع میکند که روح فریدمن و هایک شاد میشود
https://www.tccim.ir/story/?nid=72065
اما چند سوال:
۱. اندیشکده حکمرانی شریف با این نگاه افراطی به بازار چطور میگوید ما #لیبرال نیستیم؟
۲. چطور هنوز مثل غنینژاد به نهاد بازار میگویند "نظام بازار" و خندهشان نمیگیرد؟
۳. منظورشان از بازار کدام بازار است. یکبار درکشان را از این نهاد برای ما مشخص کنند. آیا نهاد بازارنفت با نهاد بازارگوجه با نهاد بازارسرمایه با نهاد بازار کار یکی هستند و قیمت عادلانه در آنها تعیین میشود؟
۴. یک و فقط یک بازار غیرانحصاری در دنیا نام ببرید؟
۵. سرکوب دستمزد چه؟ آن هم بد است یا فقط حمایت از سرمایهداران وظیفه شماست؟
۶. در اسلام جایی که احتمال احتکار وجود دارد میگوید باید حاکمیت وارد قیمتگذاری شود. جایی که مصلحت مردم است باید جلوی بالارفتن قیمت را بگیرد. چه میگویید؟
۷. تعیین قیمت توسط بازار انحصاری و رانتی و بعد از سرکوب محرومین و کارگران و انباشت و کنزِ مال و ثروت کارایی دارد؟
۸. چرا تنها و تنها راهکار شما بالارفتن قیمت و گرانیست؟ چرا بازار مدنظر شما باعث نمیشود قیمتها پایین بیاید؟
۹. چرا صدسال است قیمت نفت در یک کانال مشخص باقی مانده و این بازار کاملا کنترل شده است
۱۰. اینکه میگویید "برنامهریزی متمرکز" توهم است احیانا اشاره به سخنرانی اخیر رهبری ندارد که فرمودند باید دولت "مدیریت متمرکز" داشته باشد؟
۱۱. چرا کسری بودجه در کشورهای دیگر تورم نمیآورد ولی در ایران همواره علت تورم است؟
۱۲. چرا یکبار به خلق پول بانکهای خصوصی بعنوان عامل تورم نقد نمیکنید؟ چرا به سفتهبازان و فاسدان نقد نمیکنید که از تورم ارتزاق میکنند؟
۱۳. چند دهه با همین حرفها دائما دولتها را مجبور کردید که جهش قیمتی داشته باشند و اقتصاد ایران را به دلار گره زدید. نمیتوانید چند صباحی دست از سر مردم بردارید؟
💠 @h_abasifar حسینعباسیفر
🚨اورژانس #جهاد_تبیین
🔻اعلام #فوریت جهاد تبیین توسط رهبر انقلاب نشانه وقوع یک حمله چند وجهی، سنگین و خطرناک توسط رسانههای دشمن و غربگرایان داخلی است.
🔻در این جهاد فوری، فقط انقلابیهای واقعی را در میانه میدان خواهید دید نه قرارگاههای مختل و نه حتی مدعیان جناح راستی!
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
الله الله.mp3
785.8K
سرود انقلابی خاطره انگیز(۱)
الله الله لا اله الا الله
#دهه_فجر🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#ایران_قوی💪💪