این انتظار از دولت محترم وجود دارد که مفاد لایحه برنامه هفتم را ذیل تکالیف سیاستی ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، تقدیم مجلس نماید. باید دقیقا مشخص باشد که کدام ماده لایحه، برای عمل به کدام تکلیف در سیاستهای کلی برنامه هفتم تدوین شده است.
متن سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب برای برنامه هفتم را در اینجا مطالعه فرمائید.
✨یادداشت مهم برادر عزیزم دکتر سعدالله زارعی در کیهان:
درست است که اقتصاد فرمول خود را دارد و این هم درست است که اقتصاد دارای مناظر و مکاتب مختلفی میباشد، اما واقعیت این است که جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام دینی و مردمسالار نمیتواند مثل نظامهای سیاسی اجبارگرای غربی یا شرقی بر اعمال روشهایی صحه بگذارد که سبب افزایش نارضایتی تودههای مردمی که مهمترین پشتوانه قوام بخش نظام و انقلاب اسلامی میباشند، میشود. گرفتاریهای اقتصادی دهکهای پایین جامعه یک موضوع فانتزی نیست، یک واقعیت است. انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی، اندیشههای حضرت امام خمینی - قدسسره - افکار و اندیشههای حضرت امام خامنهای - دامت برکاته - و نیروهای انقلابی کشور، برگرداندن روند اقتصادی به نفع اقشار کمدرآمد را مطالبه میکنند و این البته به معنای بازگشت بعضی از سیاستهای غیربومی به ظاهر مردمی که در عمل منجر به حذف نقشآفرینی مردم در عرصه اقتصادی کشور میشود، نیست. الان اقتصاد کشور یا در چنبره بنگاههای دولتی است و یا در تیول باندها و «سلاطین» اقتصادی است. یکی از سرمایه کشور و دولت میخورد و بودجه زیرساختها و امور عمرانی را میبلعد و دیگری با اقدامات زنجیرهای با قیمتها بازی میکند و اجازه اصلاح یا تثبیت قیمتها را نمیدهد. اصلاح امور اقتصادی کشور به نفع طبقات محروم، تعهد انقلاب اسلامی است و انجام این تعهد تأخیربردار نیست.
متن کامل را اینجا بخوانید
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯#مهم
⚠️ در یکسالگی جراحی اقتصادی و حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی؛
ضرورت بازخوانی، عبرتآموزی و مسئولیتپذیری
برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه
نرخ ارز
میزان تورم
قدرت خرید مردم
مردمیسازی اقتصاد؟!
در طول یکسال گذشته دچار چه نوساناتی شد؟
عدهای هم تلاش کردند به جای مسئولیتپذیری و #پاسخگویی، این جراحی را به یک تکلیف قانونی حواله دهند که در ویدئوی فوق، مورد بررسی قرار گرفت.
مگر تصمیمسازان، میزان تورم حاصل از این جراحی را 7.6درصد پیشبینی نکرده بودند؟ مگر همان زمان نسبت به این خطای محاسباتی بارها هشدار ندادیدم؟
حالا و پس از تحمیل خسارات جدی به مردم، به اذعان بانک مرکزی حذف ارز ترجیحی و افرایش نرخ دلار علت اصلی تورم کم سابقه در یکسال گذشته بوده است.
نگرانی مهم ماجرا این است که این چرخه معیوب همچنان ادامه یابد،
با این دست فرمان اشتباه که محصول تفکرات نئولیبرالیِ رسوخ کرده در دستگاه کارشناسی دولت است، تورم نه تنها مهار نمیشود بلکه به مسیر معیشتسوز خود ادامه میدهد مگر اینکه دولت با تغییر ریل، دست به اقدامات اصلاحی درخصوص ریشههای واقعی تورم بزند، ریشههایی همچون #دلارزدایی و مهار #بانکهای_خصوصی و شکستن #احتکار_زمین ، که البته منافع طبقه اشراف و سرمایهداران یک درصدی، با آن گره خورده است.
تا وقتی تصمیماتی که پیامدهای سهمگین برای مردم دارد، برای متولیان آن تصمیم، بی هزینه باشد، این چرخه معیوب ادامه خواهد داشت.
برای شکستن این چرخه (که نیاز به یک جریان فکری-مردمی دارد) همچنان تلاش خواهیم کرد، انشاءالله.
#مهدی_عسگری 🇮🇷
#نماینده_مردم کرج، اشتهارد و فردیس
🔗 @MahdiAsgari133
احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
🔹رئیسجمهور طی حکمی ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای ۱۰ ساله علی شمخانی، سردار علیاکبر احمدیان را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب کرد.
🔹دریادار علیاکبر احمدیان از سال ۱۳۸۶ تاکنون،ریاست مرکز راهبردی سپاه پاسداران را برعهده دارد.
🆔 @News_Fath
متاسفانه تاييد شد
🚨ناپدید شدن فرشهای حافظیه سعدآباد در دولت روحانی!
گزارشهای دریافتی حاکی از ناپدید شدن تعدادی تخته فرش نفیس و ارزشمند ملی از ساختمان حافظیه نهاد ریاست جمهوری در سعدآباد است که بنابر شواهد در دولت گذشته از این مکان خارج شده است!
🆔 @News_Fath
آقای حسین طاهری
لج نکن برادر
نقد های دلسوزانه
و تذکر های خیرخواهانه
را بپذیر
هنوزدر ابتدای راهی
🆔@News_Fath
👤استاد #رائفی_پور :
✍️از بوسه خلیل وثوقی (بهروز) بر گونه آلن دلون و بوسه #زر_امیرابراهیمی بر دستان کیت بلانشت تا عکس سلفی حقیرانه نمایندگان مجلس با موگرینی همه و همه گویای یک پیام است
آن هم درد بی درمان غربزدگی است!
همه ما غربزده ایم منتها میزان و غلظت آن تفاوت دارد
🆔 @News_Fath
#عالم
#جملات_ناب
استاد صفایی حائری ره :
حجاب تنها مخصوص زن نیست که مردها هم باید حساب شده حرکت کنند و گرد و خاک بالا نیاورند و دلها را به خود گره نزنند که هر کس در سر راه دلها بنشیند، او راهزن است و طاغوت!
🆔 @News_Fath
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی: حسن نصرالله در آستانه ارتکاب اشتباهی است که کل منطقه را به یک جنگ بزرگ می کشاند.
🆔 @News_Fath
اگه ما بمیریم، خاکمون کنن، ۵۰ سال بعد درمون بیارن و به استخونهامون نگاه کنن میتونن بگن که زن بودیم یا مرد.
۲۰۰ سال دیگه هم همینطور
۱۰۰۰ سال دیگه هم همینطور
۱۰۰۰۰۰ سال دیگه هم همینطور.
فقط دو جنسیت وجود داره.
#زن
#مرد
🆔 @News_Fath
#عالم
#جملات_ناب
علامه حسن زاده :
هرگاه در شهوداتی علت توفیق نیافتن برای رسیدن به محضر امام ملک و ملکوت علی بن موسی الرضا پیش میآمد نشانم میدادند علتش تاخیر در زیارت حرم بی بی جان فاطمه معصومه است...
🆔 @News_Fath
🔴سفیر ایران در عربستان سعودی معرفی شد
🔹علیرضا عنایتی به عنوان سفیر ایران در عربستان سعودی معرفی شد.
🔹عنایتی دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل خلیج فارس وزارت خارجه بوده است.
🆔 @News_Fath
یک فعل اشتباه مرتکب شده اند
حالا تلاش دارند پشت ولی پنهان شوند و از رهبری هزینه کنند!
لااقل وقتی ادعای ولایتمداری دارید، رهبری را سپر نکنید!!
در غیر این صورت ما هم مجبور میشویم پاسخ دهیم که:
«رهبری که داعیه دار و پیشگام برگزاری جلسات روضه و مدح اهل بیت علیهم السلام هستند، هیچ گاه نه جلسات کف زنی برگزار کرده اند و نه هیچ گاه در همچین مجالسی حضور داشته اند!»
آن وقت خیلی از این قبیل جلساتتان هوا می شود
🆔 @News_Fath
✍️ تأملاتی تاریخی و فلسفی در ضلالت تفکر مدرن با نظر به مواضع غنینژاد در مناظره با علیزاده (۱)
#فلسفه_اقتصاد #روششناسی #معرفتشناسی
مناظرهٔ بین غنینژاد و علیزاده که از حیث موضوع و سطح و طرفین بیسابقه بود بحمدالله برگزار شد. خوشحالم که در سطح خودِ بحث، که #اقتصاد_سیاسی بود، علیزاده مجدداً خوش درخشید، تا نقایص جدی مناظرهٔ قبلی آقای درخشان با غنینژاد جبران شود. نقطهٔ قوت علیزاده غیر از تسلط به مباحث اقتصاد سیاسی و آمارهای مربوطه، دانش خوب او از تاریخ #فلسفه_غرب بود و شاید همین دانش فلسفی نیز در علاقهٔ سالهای اخیر او به جایگاه ایران و جمهوری اسلامی بیتأثیر نبوده است چون قویاً معتقدم یک انسان آشنا به تاریخ اندیشه به شرط صداقت نمیتواند نسبت به امتیازات اندیشه و فرهنگ اسلامی-انقلابی ما تجاهل ورزد.
اما در این نوشتار به چند نکتهٔ محتوایی و روشی اشاره میکنم که البته نکات روشی برای خودم اهمیت بیشتری دارد.
اول نکات محتوایی:
غنینژاد اولاً به سابقهٔ سیاه #لیبرالیسم_کلاسیک که ایدئولوژی استعمار فرانسه و انگلیس و امریکا و در دهههای اخیر، دولتهای بیرحم و جنایتکاری چون ریگان و بوش بود التفات نداشت یا تجاهل میکرد. ثانیاً فهم تاریخی او از تطورات #لیبرالیسم گرفتار نوعی عقبماندگی بود: گویی خبر نداشت که لیبرالیسم کلاسیک که در بازخوانی قرن بیستمی آن به دست امثال هایک تحت عنوان نئوکلاسیک نیز شناخته میشود، امروز حتی در نگاه لیبرالهای جدید (که غیر از نیولیبرالها هستند. توضیحش بماند.) یک ایدئولوژی ضدانسانی، ظالمانه و ارتجاعی تلقی میشود. ذهنیت لیبرال ایرانیِ معاصر ظاهراً صرفاً به جنبهٔ ضدسلطنتی و ضداستبدادی لیبرالیسم کلاسیک معطوف است، گرچه حتی چنان که علیزاده هم مختصری اشاره کرد، این جنبه نیز خالی از مناقشه نیست چرا که جان لاک پدر لیبرالیسم کلاسیک نه مخالف مطلق #سلطنت بلکه مخالف سلطنت مطلقه و خصوصاً شاه چارلز اول بود. جان لاک برغم این که افسوس میخورد که تئوریسینهای حکومت مطلقه، ملتِ انگلستان را در حد بردگان شاه میدانند، خود با بردهگیری از ملل «کافر» غیراروپایی و غیرمسیحی مشکلی نداشت و صاحب سهام یک شرکت تجارت برده بود! به علاوه، تقریر صحیحتر منازعهٔ انقلابیون انگلیسی با سلطنت چارلز عبارت از منازعهای طبقاتی بین صاحبان #سرمایهٔ جدید و قدیم است تا منازعهٔ بین روشنفکران مصلح و حکام مستبد! اینها حقایقی است که امروز برای اهالی تاریخ اندیشه روشن است فلذا این میزان شیفتگی غنینژاد به لیبرالیسم کلاسیک و تصور رومانتیک و تخیلی او از لیبرالیسم به عنوان یک نوع آزادیخواهی سعادتمندانه و حتی الهی!! بسیار مایهٔ شگفتی و تأسف است!
اما نکتهٔ روشی: میخواهم سراغ نقدی بسیار اساسیتر از روش فکری غنینژاد بروم که امروز دامنگیر بسیاری از علمای انسانی و حتی اساتید دانشگاهی این رشتهها است. ترجیعبند سخنان غنینژاد در هر دو مناظرهٔ او این بود که اقتصاد دولتی و دستوری یک شر مطلق است، گزارهای که با لجاجتی شبهکودکانه بر آن تأکید میورزید. این لجاجت را البته بنده هم به حساب نقیصهٔ بنیادین در روش منطقی او و هم جهلش به ادبیات انتقادی ضدلیبرال میگذارم. به نقیصهٔ دوم اشاره کردم و به این افزودهٔ مختصر اکتفاء میکنم که ظاهراً چارچوب کلی اندیشهٔ اقتصادی غنینژاد از دوران جوانی با ترجمه و مطالعهٔ آثار لاک و اسمیث و هایک بسته شده و او ظاهراً فرصتی برای مطالعهٔ درخور نوشتهجات منتقد لیبرالیسم کلاسیک و نیوکلاسیک پیدا نکرده است و اگر امروز علیزاده اقتصادنخوانده میتواند او را به راحتی رسوا کند به دلیل آشنایی او با گفتمانهای منتقد لیبرال سرمایهداری است.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
✍️ تأملاتی تاریخی و فلسفی در ضلالت تفکر مدرن با نظر به مواضع غنینژاد در مناظره با علیزاده (۲)
#فلسفه_اسلامی
اما به نقد روشی بر میگردم. طبق مبانی منطقی و معرفتشناختی فیلسوفان ارجمند سنت فلسفی و الهیاتی ما چون علامه طباطبایی این گزاره که «اقتصاد دولتی و دستوری یک شر مطلق است» به نحو پیشینی باطل است و القاء مکرر و مؤکد آن از طرف یک عالم علوم انسانی نشان از یک بیماری فکری خطرناک دارد!
توضیح این مختصر این که #فیلسوفان اسلامی با تقسیم ادراکات به حقیقی و اعتباری، منکر تعریف و حکم ذاتی برای جمیع امور اعتباری هستند. تعریف و حکم مخصوص مفاهیم حقیقی مثل انسان، گربه، کاج، تیتانیوم، کوروموزوم، ستاره و امثال اینها است که با توجه به مصادیق حقیقی خود تعریف و تعلیل میشوند، اما برای مفاهیم اعتباری همچون «دولت» و «آزادی» و «دستور» که مفاهیم انتزاعی هستند که بنا به نیازهای عینی و زمینههای اعتقادی، متغیر میشوند، چه طور میتوان ذات و ذاتیات در نظر گرفت؟! بر این اساس، این تصور که برای یک کلیِ اعتباری مثل «دولت» یا «دستور» میتوان ذات در نظر گرفت و بدتر، آن ذات را سراسر پلید و فاسد دانست، در نگاه منطقدانان و اهالی حکمت، حُکمی در غایت بلاهت و ضلالت است! سادهترین راه برای نقض احکام ذاتی و مطلق برای اعتباریات، یافتن مثالهای نقض از مصادیق مخالف آن حکم است. به راستی، علیزاده با ذکر مثالهای زیاد سعی میکرد همین ملازمهٔ تصوری غنینژاد بین اقتصاد «دستوری» و «فساد» را نقض کند، گرچه چنان که عرض شد برای دانشمندی که با اصول روشی، منطقی و معرفتشناختی آشنا باشد، بطلان این دست ادعاها به نحو پیشینی بدیهی است و حتی نیاز به مثال نقض ندارد!
اما آنچه مایهٔ مشخصاً وحشت یک حکیم است این است که در همین تمدن ظلمانی ذاتیات را برای حقایق نوعی (مثل انسان، زنانگی و مردانگی) انکار میکنند، اما این چنین بر ذات داشتن امور اعتباری تأکید میکنند! به راستی این میزان واژگونگی در فهم حقایق امور مایهٔ وحشت است! بدا به حال تمدنی که میگویند زن و مرد و نقشهای جنسی خصوصیت ذاتی انسان نیستند و لذا انواع ساختارشکنیهای اخلاقی و جنسی را مجاز میدانند، اما امور اعتباری و متغیر مثل دولت، #مالکیت، #آزادی و امثالهم را واجد ذات ثابت میداند و با استقراءهای بسیار ناقص یا نامعتبر ادعا میکنند که «دولت» سراسر شر است و «مالکیت» سراسر خیر یا برعکس!
بزرگان علم و اندیشه در سنت فکری ما همچون #ابنسینا و #ملاصدرا غور در مسائل علمی را بدون استحکام دانش منطق خطایی نابخشودنی میدانستند و علامه طباطبایی خلط بین حقیقت و اعتبار را سمی مهلک میدانستند که دامنگیر بسیاری از متفکران مدرن شده است. دیشب یک نمونه از این خطای نابخشودنی و سم مهلک را در گزافهگوییهای اقتصاددانی ۷۲ ساله که سالها سرمنشأ اشتباهات و تدلیسات شبهعلم اقتصاد متعارف بوده به عینه شاهد بودید!
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
✍️ از میراث هایک تا سرمایهداری رفاقتی!
هفته نامه تجارت فردا در شماره 499 خود با عنوان میراث هایک ادعای بسیار عجیبی را مطرح کرده است. اینکه جهان توسعه یافته آزادی انتخاب را مدیون آموزه های فردریش فون هایک است!
برخلاف ادعای هفته نامه تجارت فردا نظرات هایک در باره "آزادی انتخاب" علت شکل¬گیری جهان توسعه یافته نیست و در کشورهای توسعه یافته اساسا چیزی با عنوان آزادی انتخاب وجود ندارد زیرا:
مطالعه یادداشت کامل
عباس آخوندی: مسکن مهر مزخرف است!!!
موسی غنی نژاد: عدالت اجتماعی سراب است!!!
مسعود نیلی: علم اقتصاد مثل فیزیک است!!!
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
1_4808368199.pdf
2.4M
پیشنویس لایحه برنامه هفتم توسعه
نکات محوری
1⃣ هدفگذاری نرخ رشد ۸درصدی، تورم تکرقمی، امنیت غذایی ۹۰ درصدی
2⃣تثبیت درآمد نفتی دولت در حد ۲۵ میلیارد دلار و واریز مابقی به صندوق توسعه
3⃣ الزام به اصلاح روابط مالی دولت و شرکت نفت در بودجه در بازه ۶ ماهه
4⃣ اصلاحات پارامتری و غیرپارامتری در صندوق های بازنشستگی (از جمله افزایش سن بازنشستگی)
5⃣ دومرحله ای شدن بودجه
6⃣ افزایش اختیارات بانک مرکزی در ادغام و انحلال بانکها
7⃣ حذف تدریجی معافیت های مالیاتی
8⃣
9⃣
🔟
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
نکات بسیار امیدوارکننده ای در این لایحه برنامه وجود دارد.
🔹️روحِ هیجانطلب جوان، اگر بنا باشد در راه سازنده، در راه ایمانی، در راه سالم، در راهی که میتواند برای کشور مفید واقع شود، به کار بیفتد، چه سازمانی مهمتر و مطمئنتر از سازمان #بسیج است؟!
امام خامنهای(روحی فداه)
🗓١٣٧٩/٢/٨
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
کسانی که به بهانهٔ مشکلات اقتصادی و نارضایتیهای معیشتی
نسبت به حجاب بیاعتنا شدهاند
برای مسائل اقتصادی و معیشتی هم هیچ غلطی نکردهاند!
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀این زن برهنه در خیابان لایحهٔ حجاب قوه قضائیه و دولت را به خوبی ترجمه و تفسیر کرده است.
🔻این زن برهنه به زور میگه من رو دستگیر کنید و پلیس از دستگیری او سرباز میزند!
⏪ قانون و مأمور اجرای قانون، چرا و از چه زمانی اینقدر ذلیل شدند....
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این ۸دقیقه فیلم را ببینید
🔻به نظر شما حق با کیست ؟
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
⏪ این کسانی که این روزها
ژست روشنفکری و همدردی با مردم میگیرند و به دغدغهمندانِ حجاب و عفاف نیشخند میزنند،
اکثر قریب به اتفاقشان افراد بزدلی هستند که همین #دغدغهمندان_حجاب را نزدیک به دودهه، بهدلیل مبارزه با فساد سیاسی و اقتصادی، افراطی و تندرو میدانستند..
🔹️دغدغهمندانِ حجاب، به این جوجهروشنفکرها التماس میکردند که شما را به خدا یک تکانی به خود بدهید و وارد مقولهٔ مبارزه با فساد مسؤولین شوید
اما آنها هیچگاه زیر بار نرفتند!
🔹️این بیناموسهای ظاهرا مذهبی،
مَرد هیچ میدانی نیستند جز میدان خالهزنک و غرزدن به مجاهدان!
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐