فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حسین راغفر اقتصاددان: تلاشهایی که آیتالله خامنهای برای قدرتمند شدن ایران انجام داده در ۳۰۰ سال تاریخ اخیر ایران بیسابقه است.
🔹یادتان نرود روسیه و انگلستان زمان رضاشاه شهرهای ایران را بمباران و شاه را از ایران بیرون کردند، حالا ببینید آیتالله خامنهای ایران را چه قدرتمند کرده است.
┄┅═✧☫✧#زاغ_سیاه✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛@zaghsiah🐦⬛═┅┄
♦️افشای هویت آدی ساباگ، فرمانده بازرسی ستادکل ارتش رژیم صهیونی
🔹گروه سایبری حنظله با انتشار تصاویر شخصی این فرمانده ارشد رژیم صهیونیستی در صفحه مجازی خود مدعی شد:
🔹این زن مسئول بسیاری از اتفاقات و تصمیمات جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونی است!
🔹حالا برای اولین بار تصاویر این فرمانده ارشد فاش میشود و این یک شکست تاریخی برای آمان (سازمان اطلاعات ارتش رژیم صهیونی) است!
┄┅═✧☫✧#زاغ_سیاه✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛@zaghsiah🐦⬛═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار بانک بنگاه داری نیست
فریادهای سردار سعید قاسمی از جنایتهای بانک
روایتی از تبعات سنگین بنگاه داری بانکها
┄┅═✧☫✧●زاغ سیاه●✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛@zaghsiah🐦⬛═┅┄
🛑گفته میشود روس ها در حال آماده سازی حجمی از نیرو به استعداد 50 هزار نفر با ترکیبی از نیرو های روس و کره شمالی به منظور آغاز ضد حمله ای برای باز پس گیری کورسک می باشند.
┄┅═✧☫✧●#زاغ__سیاه●✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛@zaghsiah🐦⬛═┅┄
🔴 هشدارها یکی یکی محقق میشود!
پس از ماجرای قطعی برق، یکی از پوسترهای دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در حال دست به دست شدن بین کاربران است و فعالان فضای مجازی با تعجب از سرعت تحقق این هشدارها میگویند!
@aghaye_13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ دقیقه وقت بذارید و این اتمام حجت را مرور کنید
خوب دقت کنید که جلیلی دست روی کدام مسائل گذاشته بود که مافیای قدرت و ثروت او را کنار زدند
شرکتهای دولتی، گعده های قدرت و ثروت و...
@aghaye_13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عملکرد اقتصادی و وضعیت شاخص های مهم اقتصاد در سه سال دولت شهید رئیسی چگونه بود؟
سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب بررسی میکند
@aghaye_13
✅ مصاحبه روحالله ایزدخواه عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دوازدهم شورای اسلامی راستای بررسی علل افزایش نرخ دلار و میزان تاثیر عوامل داخلی و خارجی بر آن، که در ادامه میخوانید:
📌 سیاست اقتصادی ما در برابر دلار منفعلانه است
📌 بانک مرکزی از ساماندهی بازار غیررسمی ارز طفره میرود
📌 حواله دادن بیثباتی نرخ ارز به مسائل سیاسی توجیه ندارد
📌سیاست رسمیت بخشی به نرخهای غیررسمی شکست خورده است
🖇 لینک متن کامل مصاحبه
#مصاحبه
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نطق ایزدخواه، نماینده تهران، در اعتراض به مصوبه مولد سازی
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد "سرمایه فروش" و "تورم زا" گام برمیدارد؟!
🔹جراحی یارانه ها که در واقع، اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی داراییهای دولت را در دستور قرار داده اید!
🔴 استفاده از اهرم "اذن رهبری" در پاسخ به منتقدان ِ این جهتگیری، ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد!
صحبت این است که چرا هیچگاه میدان به جهت گیریهای اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در:
✔️آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و
✔️آزادسازی مراتع به نفع عشایر و
✔️آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیانها و
✔️آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و اخذ نمی کنید
#مولدسازی
@dr_izadkhah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇺🇸💵🇺🇸ما شعار مرگ بر آمریکا میدیم اما دلارش رو میپرستیم❗️
💲چرا دلار تعیینکننده در قیمتگذاری ماست⁉️
👈 حتی ما میتوانیم برای کنترل فضای روانی جامعه اعلام قیمت دلار را 🚫 ممنوع کنیم.
🤨 بانک مرکزی به جای مدیریت و کنترل بازار، خود را تابع بازار قرار داده است.
🗣دکتر سید مهدی زریباف
#دلار #دلارزدایی #دکتر_زریباف #ویدیو
⚜️ رهام، رسانه اقتصاد مردمی
🎬@raham_media
آقای رئیس جمهور برای توسعه مکران به عنوان یکی از سیاست های اصلی دولت چهاردهم ۴دستور صادر کردند؛ موضوعی است که در سالهای اخیر آقای دکتر ایزدخواه در جلسات مختلف طرح کردند و اخیرا در یک ارائه مبسوط به مسأله مکران پرداختند.
🖇 لینک فیلم مصاحبه
#مکران
🌐 تلگرام| ایتا | اینستاگرام
✅ روح الله ایزدخواه از الزامات دولت در حوزه توسعه مکران میگوید:
بخش اول
🔹 آیا اقتصاد مبتنی بر دریا میتواند بعنوان یک پیشران اقتصادی عمل کند؟
در کشور ایران موضوع توسعه و پیشرفت منطقه ای امروز دچار آسیب جدی است. برنامه ریزی منطقه ای آنچنان اصالت و موضوعیتی در برنامه ریزی ندارد و اکثر برنامه ها بخشی و وزارتخانه محور است. ما کشوری هستیم که باید الگوهای متفاوتی در پیشرفت یا توسعه بکار گیریم. ما نمیتوانیم همانطور که خراسان را آباد میکنیم، خوزستان یا سیستان و بلوچستان را نیز آباد کنیم. یکی از ضعف های موجود در این رابطه عدم وجود یک نهاد متولی پیشرفت است. استاندار و مقامات محلی دخالتی در سیاست ها ندارند و فقط مجری برنامه های وزارتخانه هستند؛ بنابراین در نحوه پیشرفت منطقهای هیچ گونه دخل و تصرفی ندارند؛ مگر در حد توزیع تسهیلات بانکی. در دهه ۶۰ شمسی متولی پیشرفت به جهاد سازندگی واگذار شد و این خلا توسط جهادسازندگی پر شده، چون منطقه در نگاهش اصالت داشت؛ اما امروزه مناطق دارای متولی خاصی در امر توسعه و پیشرفت نیستند. نمایندگان مجلس در بسیاری از موارد نقش برنامه ریز منطقه ای را ایفا می کنند. بعنوان مثال برای حل مسائل پیش پا افتاده بر نماینده فشار آورده میشود، این معضل ناشی از نبود نهاد متولی پیشرفت منطقهای است.
منطقه مکران از نظر گستردگی و ظرفیت های موجود در حد و اندازه یک کشور است. ما هیچگونه منطقه محرومی در ایران نداریم، محروم به مکانی گفته میشود که منابعی نداشته باشد و باید از بیرون به آن منابع و ظرفیت تزریق شود؛ ما در کشورمون منطقه مظلوم داریم یعنی منطقه ای که مرکز حاکمیت آن را نمی بیند و به وزارتخانه ها متوسل هستند. علاوه بر ظرفیت دریا بلوچستان از جنبههای مختلفی همچون کشاورزی و گردشگری بی نظیر است. مکران می تواند لوکوموتیو توسعه کشور باشد. عموم مسئولین چون منطقه را بخوبی نمی شناسند چنین باوری ندارند.
🔹 جایگاه مکران در تقسیم کار ملی چگونه میتواند باشد؟
یکی از مسائل ما در بخش صادرات است. در بحث صادرات بسیار ضعیف عملکرده ایم، هم در بخش مواد خام و هم در محصولات ساخته شده بدین گونه عمل شده است. اینکه کشور های دیگر بیایند محصول مورد نیازشان را در ایران جمع آوری کنند و به خارج ببرند، اسم این صادرات نیست. صادرات یعنی شما گشایش بازار در کشور هدف داشته باشید. یکی از ضعف های موجود، در این عرصه کمبود رایزن اقتصادی انگشت شمار است. انجمن های صنعتی و صادراتی که در کشور فعال هستند به دلیل اینکه فضای باز و مناسبی برای آن ها در نظر گرفته نمی شود، دارای عملکرد ضعیفی هستند و دولت از آنها به عنوان پیشران صادرات استفاده نمیکند. امروز با توجه به شرایط حاکم بر کشور و وجود مشکل تحریم، راهکار اصلی برون رفت از بسیاری از مشکلات افزایش صادرات است. در این راستا ما نیاز به هاب های صادراتی داریم. قطعأ منطقه مکران میتواند بعنوان یک قطب صادراتی عمل کند. مسأله ما در این موضوع عدم وجود زیرساخت نیست. ما نیاز به آرایش نهادی در صادرات داریم. یک سازمان ضعیف مانند سازمان توسعه تجارت بیش از اینکه توسعه دهنده صادرات باشد، محدود کننده صادرات شده و اسیر مسائل شرکتداری شده است. صادر کننده نمی تواند یک برنامه کوتاه مدت داشته باشد. در بلند مدت بنشیند. ما باید نگاه دولتی را کنار بزاریم و از تشکل هایی که دارای تجربه ریل گذاری در زمینه صادرات هستند، استفاده کنیم. بنابراین نهاد دولت باید بعنوان یک شتاب دهنده توسعه و پرورشگر عمل کند. در منطقه مکران برای واردات بسیج شده ایم اما برای صادرات خیر. صادرات بدوی مانده، اما در بخش واردات پیشرفته عمل کرده ایم. در حال حاضر نمیتوان یک کشتی را در مکران پیدا کرد که تخصصأ روی صادرات خرما کار کرده باشد. درحالیکه ما دومین صادرکننده خرما هستیم. این نشان می دهد که ما در بخش صادرات به شکل سازمان یافته و منظم عمل نکرده ایم. در این رابطه با ایجاد آرایش نهادی می توان به افزایش صادرات کمک کرد. نقش مکران در تقسیم کار ملی می تواند قطب صادرات باشد.
🖇 لینک مصاحبه
#مکران
ادامه دارد...
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
✓بخش دوم
🔹 زنجیرههای اقتصادی منطقهای در پیشرفت مکران چه تأثیری دارد؟
عوامل ما باید در راستای تامین زنجیره صادرات حرکت کنند. بعنوان مثال این منطقه با مشکل کم آبی مواجه نیست. مسأله اصلی سو مدیریت آب در منطقه است. به عنوان مثال ما در یکی از بازدید ها با سیل مواجه شدیم و علت آرا جویا شدیم. به این نتیجه رسیدیم که آب سد را نتوانستند ذخیره کنند و آب سد سرریز شده و به بیابان وارد میشود. این وضعیت مدیریت آب در منطقه است.
یکی دیگر از مشکلات ما عدم شکل گیری زنجیره ارزش هاست. این امر مستلزم نگاه منطقه ای است. به جای پرتاب پروژه باید روی این موضوع سرمایه گذاری کنیم. بنده در رابطه با صادرات مطالعات دیگری روی محصولات پلیمری داشته ام. مطالعات نشان داد که صادراتی به پاکستان صورت نمی گیرد. حال مشکل چه بود! تاجر محلی نیاز پاکستان را نمی شناخت. این در حالی است که پاکستان از کشور عربستان محصولات پلیمری خود را تامین می کند.
🔹 رویکرد اقتصاد مقاومتی در پیشرفت مکران چه تأثیری دارد؟
اقتصاد مقاومتی متوجه مصرف نیست، بلکه متوجه تولید است. اقتصاد مقاومتی یعنی منابعی را بکار بگیرید و روش هایی را خلق کنید که تا حالا دیده نشده است. بعنوان مثال شبکه مویرگی صادراتی ما می تواند شبکه مبارزه ما با فقر در منطقه باشد. وقتی نگاه ما به صادرات دولتی باشد دچار مشکل خواهیم شد. علت اینکه در تأمین ارز و کار بانکی مشکل داریم؛ همین دولتی شدن نگاه ما به امور است. ما در مسیر توسعه باید ضریب یک را به عوامل انسانی دهیم، نه به شاخص های دیگر. زیرا در کشور ما ساختار بورکراتیک کارایی چندانی ندارد. بروکراسی اداری توانایی مدیریت داخلی منطقه را ندارد. بنابراین تاکید بر سازوکار محلی، فرهنگ محلی و روابط محلی می تواند مفید باشد. مدیریت منطقه مکران باید مردم محور باشد. لازمه این کار شکل گیری یک جنبش مردمی از پایین به بالا و اعتماد به آنهاست.
🖇 لینک مصاحبه
#مکران
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
🔺نخود سیاهِ مازوت!
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
🔴 تغییر عناوین ، تنها هنر بی هنران
خب کم کم داریم به دوران دبه کردن غربگراها و قلب مفاهیم و تغییر عناوین و ترساندن مردم از هیچ و پوچ برای توجیه افتضاحات می رسیم؛
فعلا اولینش را با این تیتر روزنامه معلوم الحال سازندگی دشت کنید: "خاموشی یا زندگی؟" یعنی برای حفظ سلامتی و ادامه زندگی مجبوریم خاموشی های ناشی از سوء مدیریت آقایان را تحمل کنیم
به زودی:
گرانی بنزین یا عدالت در پرداخت یارانه ها؟!
گرانی ارزاق یا واقعی کردن قیمت ها؟
گرانی اجناس یا حمایت از تولیدکننده؟
گرانی گاز یا سیاست کنترل مصرف؟
گرانی آب و برق یا جلوگیری از اسراف؟
مواضع منفعلانه یا دیپلماسی حکیمانه؟
مذاکره ذلیلانه یا تدبیر؟
انتقام پشیمان کننده یا ایجاد تنش؟
#انتقام_سخت یا رفتار هیجانی؟
مطالبه انتقام یا تندروی؟
#وعده_صادق ۳ یا جنگ طلبی؟
و ...
✍ "قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
آیا بودجه 1404 مناسب «شرایط جنگی »است؟ - محمد طاهر رحیمی.mp3
43.43M
🎙فایل صوتی پانصد و نود و سومین اپیزود رادیو جدال منتشر شد.
📣 #اپیزود ۵۹۳: آیا بودجه ۱۴۰۴ مناسب «شرایط جنگی »است؟
🔹گفتگو با محمد طاهر #رحیمی
📆 ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۳
⏱️ مدت زمان: ۶۰ دقیقه
📍 این فایل را در کستباکس رادیو جدال بشنوید.
📻 castbox.fm/vb/752248966
📌 مصاحبه این گفتگو را در کانال یوتیوب جدال ببینید.
📺 youtu.be/HThiArIB6Ks
🚩 دیگر برنامهها را در سایت جدال دنبال کنید.
🌐 jedaal.tv/radio
آیا بودجه 1404 مناسب «شرایط جنگی »است؟ - محمد طاهر رحیمی.mp3
43.43M
🎙فایل صوتی پانصد و نود و سومین اپیزود رادیو جدال منتشر شد.
📣 #اپیزود ۵۹۳: آیا بودجه ۱۴۰۴ مناسب «شرایط جنگی »است؟
🔹گفتگو با محمد طاهر #رحیمی
📆 ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۳
⏱️ مدت زمان: ۶۰ دقیقه
📍 این فایل را در کستباکس رادیو جدال بشنوید.
📻 castbox.fm/vb/752248966
📌 مصاحبه این گفتگو را در کانال یوتیوب جدال ببینید.
📺 youtu.be/HThiArIB6Ks
🚩 دیگر برنامهها را در سایت جدال دنبال کنید.
🌐 jedaal.tv/radio
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ باسم یوسف:
📍رسانههای غربی به بهانه تراشی برای اسرائیل ادامه میدهند/اسرائیل به دنبال گسترش مرزها در منطقه است و این یک تخیل نیست/با آزادی بیان ادعایی خود ما را سر کار گذاشتهاند/اسرائیل بدون کمک آمریکا هیچکدام از این کارها را نمیتوانست انجام دهد...
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا باید آمریکا را قاتل شهروندان فلسطینی دانست؟
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بخشهایی از قطعه ضد جنگ لوکی، رپر انگلیسی
📍دردی که به تنم نشسته مثل بمب فسفر در غزه تنم را می سوزاند...
☑️ @Kavoshplus
برای مداحان و مبلغان فاطمیه.mp3
34.07M
🎙 برای مداحان و مبلغان فاطمیه
حجت الاسلام قنبریان
در جمع ستایشگران آستان اهل بیت
بوشهر ۱۷آبان۱۴۰۳
▫️فاطمیه در نمای کلی و از دور:
1⃣ نمای یک کنشگر همه جانبه
• از شکوائیه حقوقی تا جهاد تبیین و تهییج عواطف و...
2⃣ نمای یک کنش به وقت در مقابل فعل قبیح خاسر
• جنگ وجودی مقاومت و جبهه شرارت نمونه امروز
3⃣ کنش خواهی از مردم با به رخ کشی شأن مردم
• حتی گلایه از مردم بعد از بیان شأن رفیع آنها
• مردم ایران بهتر از مردم مدینه و کوفه
*⃣ گریزی به زینب کبری(س)
• زینت پدر در تجسم آزادگی از کوفه تا شام!
☑️ @m_ghanbarian
💠 حجاب بمثابه مقاومت
❓ چرا زنان فلسطین با حجاب اند؟! با وجودی که بعد از بیروت لیبرال ترین جامعه عرب بوده است؟!
#دیوید_گریبر مردم شناس یهودی اهل نیویورک در یادداشتی برای ایتنرنشنال تایمز بنام مرگی بنام زندگی به توصیف مشاهدات خود از زندگی مشقت بار مردم کرانه باختری پرداخته و به وضعیت زنان هم توجه کرده است؛ که چرا هیچ آرایشگاه زنانه ای در شهر به چشم نمی خورد و زنان نابلس علیرغم زیبایی و بلوند بودن، همه پوشیده اند؟!!
قسمتی از آن یادداشت که به این سئوالات مربوط است:
ظاهراً هر خیابانی در نابلس یک آرایشگاه مردانه دارد. واقعاً هزاران آرایشگاه آنجاست. بیشتر آنها حداقل تا ساعت ۲ نیمهشب بازند؛ اگر مسجدها را در نظر نگیریم، غالباً تنها جاهایی هستند که چراغشان در ساعت ۲ نیمهشب روشن است و درشان باز است؛ و از قرار معلوم، هر وقت که از کنار یکی از آنها رد شوید، احتمالاً چهار یا پنج مرد جوان را میبینید که با سر و وضع آراسته جمع شدهاند و دارند کوتاهشدن موهای مرد دیگری را تماشا میکنند.
نکتۀ عجیب آن است که انگار هیچ آرایشگاه زنانهای وجود ندارد. هرازگاهی ممکن است پوسترهای تأثیرگذاری را ببینید که وسایل آرایشی یا محصولات مربوط به موی زنان را نشان میدهند؛ بیشتر زنان بلوندند (در واقع، تعداد شگفتانگیزی از فلسطینیهای نابلس بلوند هستند، حتی بچههایشان)، اما خبری از آرایشگاههای زنانه نیست.
از یکی از دوستانم دلیلش را پرسیدم. توضیح داد که جامعۀ فلسطین را از نظر تاریخی، بعد از بیروت، لیبرالترین جامعۀ عرب میدانستند، و زنان جوان هیچگاه عادت نداشتند که موهایشان را بپوشانند، اما با قدرتگرفتنِ سیاسیِ حماس در دهۀ ۹۰، اوضاع تغییر کرد. اما در ماجرای آرایشگاههای زنانه، مسئلۀ خیلی عاجلتری مطرح بود.
در سالهای دهۀ ۸۰، مأموران امنیتی اسرائیل، از حضورشان در منطقه سؤاستفاده کردند تا مخفیانه در چای شیرین زنها داروی بیهوشی بریزند و از آنها عکسهای برهنه بگیرند تا شوهرانشان را مجبور کنند که به همکار یا خبرچین سرویس اطلاعاتی اسرائیل تبدیل شوند. بههمیندلیل، حالا هم آرایشگاههای زنانه وجود دارد، اما در خیابان اثری از آنها نیست و زنها هم دیگر از دست غریبهها چای شیرین نمیگیرند.
اولین واکنش من به این داستان این بود: واقعاً چنین اتفاقی افتاده؟ آخر خیلی شبیه خیالپردازیهای پارانوئیدی است. اما فلسطینیهای نابلس در محیطی زندگی میکنند که اتفاقات دیوانهوار واقعاً رخ میدهد. واقعاً آدمهایی دور و برشان هستند که علیهشان توطئه میکنند: جاسوسها، خبرچینها، انواع و اقسام نیروهای امنیتی که بسیاری از آنها در روانشناسی و نظریۀ اجتماعی مدارک عالی دارند. اینها وجود دارند و فعالانه تلاش میکنند تا از هر راهی که ممکن باشد اعتماد اجتماعی را نابود کنند و بافت جامعه را از هم بگسلند. داستانهای بیشماری دهان به دهان میچرخد، فقط بعضی از آنها واقعیت دارند. اما چطور میشود فهمید کدامشان؟
و البته، در چنین وضعیتهایی، این تمام ماجرا نیست. اشتازی، پلیس مخفی آلمان شرقی، جایی به این تکنیک روی آورده بود که وارد خانۀ مخالفان میشد و جای اسباب و اثاثیه را تغییر میداد. چنین کاری قربانی را در وضعیتی ناممکن رها میکرد. اگر به بقیه میگفتید که جاسوسها به زور وارد خانهتان شدهاند و جای وسایلتان را عوض کردهاند، خیلیها فکر میکردند که دیوانه شدهاید، اگر آن حرفها را پیش خودتان نگه میداشتید، کم کم شک میکردید که نکند خودتان دیوانه شدهاید.
بعضی اوقات، در فلسطین، احساس میکنید در کشوری هستید که با همۀ مردمش چنین رفتاری کردهاند.
اما در این مورد خاص، معلوم شد که شایعهها حداقل تا حدودی واقعیت دارند. یک نفر وبسایتی ساخته است برای آن دسته از مأموران موساد که احساس گناه میکنند تا بتوانند آنجا به صورت ناشناس اعتراف کنند. و یکی از آنها، در واقع، اعتراف کرده بود که در آرایشگاهها در چای داروی بیهوشی میریخته است.
دوستم، امین، گفت: «من همیشه احساس میکردم که چرخش به سمت محافظهکاری مذهبی، حجاب و برقع، نمیتواند فقط به دلیل خیزش سیاسی حماس در دهههای ۸۰ و ۹۰ باشد. فکر میکنم تا حدی واکنشی است به این واقعیت که میدانید همیشه آدمهایی به شما چشم دوختهاند.
منظورم این است که خُب، نگاهی به اطراف بیانداز. عملاً روی تک تک تپهها، یک شهرک یهودینشین ساختهاند. نگاهتان را که بالا میآورید، فقط ساختمان میبینید، و سیمای بیروح اجتماعاتی ازپیشبرنامهریزی شده و بسته، مردم را نمیبینید. و همیشه در کنار آنها یک پایگاه نظامی مستقر شده است، با سیم خاردارهای دورادورش و برجهایی که معلوم نیست از بالای آنها کسی به شما خیره شده است یا نه؟...
#نگاه_دیگران
#حجاب_عفاف
#فلسطین
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
مقاومت مردم پایه، راه حل مردمسالار.mp3
25.96M
▫️مقاومت مردم پایه، راه حل مردمسالار
(روایتی ناتمام از منظومه بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره مقاومت)
ارائه حجت الاسلام #قنبریان در همایش ملی نصر
• کلیات بحث
• نگاه جهان بین برای حل مسائل داخلی
• سه طریق استدلال:
- الهیات دینی
- عبرت از تاریخ معاصر
- دو پرونده جاری در منطقه
• مقاومت مردم پایه
- جوهره مقاومت
• سه لایه مقاومت مردم پایه:
- ملی/ منطقه ای/ بین المللی
• توضیح راه مردمسالار برای حل مساله فلسطین
- جمهوری اسلامی، محو اسرائیلش هم شبیه داعش نیست!
• جمع برداری نیروهای متکثر جامعه
- گلایه از روشنفکران ایرانی، مجمع محققین، فرهنگستان علوم ایران و...
#غزه
#رهبری
☑️ @m_ghanbarian