rhnmy_mblgn_bry_flyt_.pdf
616.4K
#دانلود
🔰راهنمای مبلغان برای تبلیغ در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۹
#نشر_پیام_صدقه_جاریه_است
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
#تبلیغ_ماه_مبارک_رمضان
🌺 دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم 🌺
🔰 در آستانه فرا رسيدن ماه مبارک رمضان، ماه عبوديت و بندگي خدا با توجه به وضعیت کنونی در کشور ، تا اطلاع ثانوی هرگونه اعزام از قم به سایر نقاط کشور لغو و سیاست های جایگزین در قالب فعالیت هایی زیر انجام خواهد شد. 🔻🔻
1⃣ . پاسخگویی به سوالات شرعی مردم از طریق همکاری با مرکز ملی پاسخگویی توسط مبلغان توانمند و آموزش دیده
2⃣ . حمایت از ایده ها و طرح های خلاقانه مبلغان و گروه های تبلیغی
3⃣ . حمایت از گروه های تبلیغی فعال در فضای مجازی با ارائه طرح و برنامه ویژه
4⃣ .حمایت از فعالیت مبلغان توانمند در عرصه فضای مجازی اعم از شبکه های اجتماعی، شبکه های پیام رسان و سایت و ...
5⃣ . برگزاری مسابقات تولید محتوای مکتوب و چندرسانه ای
6⃣ . برگزاری مسابقات کتابخوانی
🔴 ضوابط و شرایط در سایت بلاغ و از طریق پیامک برای مبلغین مرتبط اطلاع رسانی خواهد گردید.
#نشر_پیام_صدقه_جاریه_است
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
#دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
🌺 نقش دعا و امور معنوی در برابر بلاها 🌺
⁉️برخی گویند: امور معنوی مثل دعا و صدقه و توسل و امام، و... چرا میگذارند بلا و بیماری برای آنها و مومنین پیش آید⁉️
🔰 در جواب باید گفت:
➖ زمانی توسل کردن به اهل بیت و دعا و تضرع برای رفع مشکل تاثیر گذار است که انسان سعی و تلاش خود را برای رفع مشکل بکند.
(مثلا اموربهداشتی را رعایت کند)
و از خداوند و اهل بیت بخواهد سعی و تلاشش موثر واقع شود و در آنجا که رفع مشکل از قدرت او خارج است ، آنان یاریش کنند.
✔️ علی علیه السلام فرمود ؛
«دعا کننده بدون عمل و تلاش مانند تیر انداز بدون « کمان» است» ۱
از آنجایی که کمان عامل حرکت و وسیله پیش راندن تیر به سوی هدف است روشن می شود که تلاش و کوشش نیز جزو شرایط اساسی برای استجابت دعا است.
➖ یعنی همانطوری که دارو بدون شرایط اثر نمیکند(چقدر مریضها که دارو اثر نمیکند و خوب نمیشوند) دعا نیز بدون شرایط اثر نمیکند؛ مثلا بشرطی آتش چوب را میسوزاند که (چوب کنار آتش باشد-اکسیژن باشد-مانعی نباشد-)،پس دعا نیز بشرطی موثر است که به وظیفه عقلی و دینی خود( مثل رعایت امورعقلانی حفاظتی مثل رعایت سرعت مطمئنه در رانندگی؛ رعایت اموربهداشتی در بیماری) عمل کرده باشد.
▪️در موضوع بیماری(کرونا) هم ما موظفیم ، نهایت تلاش خود را جهت مقابله با آن انجام دهیم و حتی اگر نیاز باشد ، زیارت اماکن مقدسه را محدود کنیم تا بیماری شیوع پیدا نکند و آنجا که قدرت کنترل نداریم ، به درگاه خداوند و با توسل به اهل بیت علیهم السلام ، دعا و تضرع کنیم تا یاری خداوند نصیب ما شود.
➖ یعنی ممکن است تمام اسباب مادی را انجام دهیم ولی اثر نگذارد،ولی با دعا خود اسباب مادی اثراتش عملی شود؛
✅ با این توضیح که : دعا و توسل و... علل نزدیک و قریب را معمولا عوض نمیکند،
⬅️ یعنی موقع نماز باران امام رضا(ع) بدون ابر باران نمی بارد بلکه علل بعیده (دور) را عوض میکند،مثلا اگر قرار نبوده ابری از دریا برخیزد، خدا کاری کرده که آفتاب در ساعت خاص بتابد و بادی که قرار نبوده،ابر را به این سمت بیاورد،آورده است تا به کسی حس معجزه و خارق عادت بودن دست ندهد.
⬅️ اراده خداوند در دنیا بر این تعلق گرفته است که در این عالم همه چیز به طور طبیعی خود پیش برود و وقتی علت های مادی یک پدیده حاصل شد معلول آن نیز محقق شود تا اسباب رشد و امتحان و ابتلاء در دنیا مختل نشود.
✔️ امام صادق علیه السلام فرمود :« خدا خواسته است که همه کارها از طریق اسباب آن جاری باشد» ۲
➖ این که مثلا ازدحام جمعیت در حرم ، موجب شیوع بیشتر بیماری کرونا شود ، منافاتی با تقدس و توسل به ایشان ندارد چرا که این نوع شیوع بیماری مثلا ، طبق قوانین حاکم بر جهان است که یکی از این قوانین تاثیر گذاری علت ها و محقق شدن معلول هاست، و گفتیم اراده خداوند بر این تعلق گرفته است که در دنیا امور از طریق اسباب طبیعی خود جریان یابد.
➖ وقتی اراده خداوندی چنین بوده است ، امامان نمی توانند اراده ای بر خلاف اراده خداوندی داشته باشند.
چنان که امام کاظم علیه السلام فرمود:«خداوند قلوب امامان را محل اراده خودش قرار داده است ، زمانی که خداوند چیزی را بخواهد و اراده کند ، امامان هم آن را انجام می دهند و آنها بدون اذن الهی کاری نمی کنند » ۳
➖ مسئولین حرم قصد محدودیت ندارند بلکه اراده خود خدا واهل بیت همین است که از طریق اسباب و علل کارها را انجام دهند واز طرفی حفظ جان مومنین واجب است که اگر بخاطر رعایت نکردن به خطر بیفتد گناه بزرگی است.
➖ باید افرادی که بیماری واگیر دارند به محلهای عمومی نروند و بقیه نیز باید نزدیکشان نشوند، چنانکه امام صادق علیه السلام فرمود:
«از جذامی فرار کن چنان که از شیر فرا می کنی»۴
وپیامبر فرمود:« آنکه دارای آفت ( و بیماری مسری ) است بر فرد سالم وارد نشود » ۵
▪️ بنابراین باید تمام مراقبت های لازم اجرایی شود و آنگاه که خارج از توان انسان است ، امور به خداوند واگذار شود.
والسلام علی من التبع الهدی
✍ ابوالفضل خردمند
📚منابع :
1⃣. (نهج البلاغه حکمت337)
2⃣. (الکافی، ج1،ص357)
3⃣. (بحار؛ ج5 ؛ص114)
4⃣. (الفقیه ج 3 ص 557)
5⃣. (وسائل الشیعه ج 11 ص 507)
#نشر_پیام_صدقه_جاریه_است
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۱ اردیبهشت ۱۳۹۹
#ماه_مبارک_رمضان
#دعا
🔰 قبل از افطار این دعا را حتما بخوانید!
از مهمترین امور در #افطار و #سحر ى ، قبل از شروع و بعد از #گفتن_بسم الله ...، خواندن #سوره_قدر است ؛
🔸و بهترین چیزى كه #قبل_از_افطار خوانده مى شود دعایى است كه در اقبال آمده و مفضل بن عمر، آن را روایت كرده است .
🌺سفارش پیامبر برای هنگام افطار🌺
🔸 امام صادق فرمودند: رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) به امیرالمۆمنین (علیه السلام ) فرمود: اباالحسن ! ماه رمضان نزدیك شده است ؛ قبل از افطار دعا كن ؛ جبرئیل پیش من آمد و گفت : یا محمد! كسى كه در ماه رمضان ، با این دعا، قبل از افطار، دعا كند، خداوند دعاى او را مستجاب ، نماز و روزه او را قبول و ده دعاى او را مستجاب مى كند؛ گناه او را بخشیده ، غم و غصه او را از بین برده ، گرفتاریهایش را بر طرف كرده ، حاجات او را برآورده نموده ، او را به مقصودش رسانیده ، عمل او را با عمل پیامبران و صدیقین بالا برده و در روز قیامت چهره او درخشان تر از ماه شب چهارده خواهد بود.
🔻🔻🔻
▪️ اللَّهمَّ ربَّ النُّورِ العَظیم، ورَبَّ الکُرسیِّ الرَّفیع، ورَبَّ البَحرِ المَسجور، ورَبَّ الشَّفعِ الکَبیر، والنُّور العَزیز، ورَبَّ التَّوراهِ والإنجیلِ والزَّبورِ، والفُرقانِ العَظیمِ. أنت إلهٌ مَن فی السَّمواتِ وإلهُ مَن فی الأرضِ لا إلهَ فِیهِما غَیرُکَ، وأنتَ جَبّارُ مِن فی السِّموات وجَبّار مَن فی الإرضِ لا جَبّار فیهِما غَیرُکَ، أنت مَلِکُ مَن فی السَّموات، ومَلِکُ مَن فی الأرضِ، لا مَلِکَ فیهما غَیرُکَ، أسألُکَ بِاسمِکَ الکَبیرِ، و نُور وَجهِکَ المُنیرِ، وبمُلکِکَ القَدیمِ. یا حَیُّ یا قَیِّومُ، یا حَیُّ یا قَیُّوم یا حَیُّ یا قَیّوم، أسألُکَ بِاسمِکَ الّذی أشرَقَ بِهِ کُلِّ شَیءٍ، وبِاسمِکَ الّذی أشرَقَت بِهِ السّمواتُ والأرضُ، وبِاسمِکَ الّذی صَلُحَ بِهِ الأوَّلونَ، وبِهِ یَصلُحُ الاخِرونَ.
یا حَیّاً قَبلَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیّاً بَعدَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیُّ لا إلهَ إلا أنت صَلِّ علی مُحَمّدٍ وآلِ مُحَمَّد، واغفِر لی ذُنُوبی، واجعَل لی مِن أمرِی یُسراً وفَرَجاً قَریباً، وثَبِّتنی علی دینِ مُحَمَّدً وآل محمد و وعلی هُدی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، وعلی سُنَّهِ مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، علیه وعلیهِم السَّلام.
واجعَل عَملِی فی المَرفوعِ المُتَقَبِّلِ، وهَب لی کما وَهَبتَ لأولیائِکِ وأهلِ طاعَتِکَ، فانّی مُۆمِنٌ بِکَ، ومُتَوَکِّلٌ عَلیک، مُنیبٌ الیکَ، مَعَ مَصیری إلیکَ، وَتَجمَع لی ولأهلِی وَلوِلَدَی الخَیرَ کُلَّهُ، وتَصرِف عَنّی وَعَن وَلَدی وأهلِی الشَّرَّ کُلَّهُ. أنتَ الحَنّانُ المَنّانُ بَدیعُ السّمواتِ والأرضِ، تُعطِی الخَیرَ مَن تَشاءُ، وتَصرِفُهُ عَمَّن تَشاءُ، فَامنُن علی بِرَحمَتِکَ یا أرحَمَ الرّاحِمِینَ.
📚 منبع :
المراقبات - مرحوم آیت الله حاج میرزا جواد ملكى تبریزى (ر ه)
#نشر_پیام_صدقه_جاریه_است
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹
بیانیه مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی در مورد بازگشایی مساجد و مشاهد مشرفه.pdf
760.4K
بیانیه موسسه موضوع شناسی احکام فقهی درخصوص بازگشایی مساجد و مشاهد مشرفه
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹
#ماه_مبارک_رمضان
#اهمیت_ماه_رمضان
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🔰 ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، ماه برکات واسعه الهی، و ماهی است که شب قدر در آن قرار گرفته است. این ماه مهمترین زمان برای تبلیغ معارف دینی است.
1⃣. اهمیت ماه رمضان :
🔸یکی از مباحث مهمّی که مناسب است مبلغین معارف دینی در ماه مبارک رمضان بدان بپردازند، بیان اهمیّت این ماه است.
پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله در روز آخر ماه شعبان سخنرانی فرموده و با بیان اهمیّت ماه مبارک رمضان، مردم را برای ورود به این ماه آماده میسازند.
🔸ایشان میفرمایند:
«اَیُّهَا النّاسُ اِنَّهُ قَدْ اَقْبَلَ اِلَیْکُمْ شَهْرُ اللهِ بِالْبَرَکَةِ وَالرَّحْمَةِ وَالْمَغْفِرَةِ شَهْرٌ هُوَ عِنْدَ اللهِ اَفْضَلُ الشُّهُورِ وَ اَیَّامُهُ اَفْضَلُ الْاَیَّامِ وَ لَیالیهِ اَفْضَلُ اللَّیالی وَ ساعاتُهُ اَفْضَلُ السّاعاتِ. هُوَ شَهْرٌ دُعیتُمْ فیهِ اِلَی ضِیَافَةِ اللهِ وَ جُعِلْتُمْ فیهِ مِنْ اَهْلِ کَرامَةِ اللهِ، اَنْفاسُکُمْ فیهِ تَسْبیحٌ وَ نَوْمُکُمْ فیهِ عِبادَةٌ وَ عَمَلُکُمْ فیهِ مَقْبُولٌ؛ (۱)
🔸ای مردم! همانا ماهِ خدا به سویتان آمد، با برکت و رحمت و بخشش. ماهی که نزد خدا با فضیلتترین ماهها است، روزهایش برترین روزها و شبهایش بهترین شبها و ساعاتش با فضیلتترین ساعات است. این ماهی است که در آن به میهمانی خداوند خوانده شدهاید و اهل کرامت الهی قرار داده شدید. نفسهایتان در آن تسبیح [خداوند] به حساب میآید و خواب شما در آن عبادت است و اعمال شما در آن پذیرفته میشود.»
🔸 پیامبر صلی الله علیه و آله در فرازی دیگر فرمودند:
«... اَیُّهَا النّاسُ اِنَّ اَبْوابَ الْجَنانِ فی هذَا الشَّهْرِ مُفَتَّحَةٌ فَاسْئَلُوا رَبَّکُمْ اَنْ لایُغَلِّقَها عَنْکُمْ وَ اَبْوابَ النّیرانِ مُغَلَّقَةٌ فَاسْئَلُوا رَبَّکُمْ اَنْ لایُفَتِّحَها عَلیْکُمْ وَالشَّیاطینَ مَغْلُولَةٌ فَاسْئَلُوا رَبَّکُمْ اَنْ لایُسَلِّطَها عَلیْکُمْ؛ (۲)
🔸 ای مردم! همانا درهای بهشت در این ماه باز شده است؛ پس از خدایتان بخواهید که بر شما نبندد و درهای جهنّم بسته شده است؛ پس از خدایتان بخواهید بر شما باز نکند و شیطانها در بندند؛ پس از خدایتان بخواهید که آنها را بر شما مسلط نسازد.»
2⃣. جایگاه روزه:
در ماه مبارک رمضان، یکی از واجبات روزه گرفتن است. بیان اجر و پاداش روزه در این ماه، زمینه اهتمام به این واجب الهی را فراهم میسازد.
🔸عَنْ رَسُولِ اللهِ صلی الله علیه و آله اَنَّهُ قالَ: یَقُولُ اللهُ عَزَّ وَجَلَّ: اَلصَّوْمُ لی وَ اَنَا اُجْزِی (اُجْزَی) بِهِ؛ (۳)
🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: خداوند عزیز و جلیل میفرماید: روزه از آن من است و من بدان جزا میدهم (یا من جزای او هستم).»
همچنین
🔸رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: «منْ مَنَعَهُ الصَّوْمُ مِنْ طَعامٍ یَشْتَهیهِ کانَ حَقّاً عَلَی اللهِ أَنْ یُطْعِمَهُ مِنْ طَعامِ الْجَنَّةِ وَ یُسْقِیَهُ مِنْ شَرابِها؛(۴)
🔸کسی که روزه او را از غذای مورد علاقهاش باز دارد، بر خداوند حق است که از غذای بهشت به او بخوراند و از نوشیدنیهای بهشت سیرابش کند.»
همچنین لازم است که عواقب روزه خواری و عذابهای اخروی آن بیان شود. ما از باب نمونه یک روایت را بیان میکنیم.
🔸امام صادق علیه السلام فرمودند: «مَنْ اَفْطَرَ یَوْماً مِنْ شَهْرِ رَمَضانَ خَرَجَ رُوحُ الْایمانِ مِنْهُ؛ (۵)
🔸کسی که یک روز از ماه رمضان را بخورد، روح ایمان از او خارج میشود.»
📚منابع:
۱. بحارالانوار، ج93، ص356.
۲. همان.
۳. همان، ج93.، ص258.
۴ . همان، ج40، ص331.
۵ . وسائل الشیعه، ج10، ص245.
#ادامه_دارد
#نشر_پیام_صدقه_جاریه_است
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
#ماه_مبارک_رمضان
#اهمیت_ماه_رمضان
3⃣. پرورش تقوی :
🔸 حالت روزه داری یکی از بهترین موقعیتها برای تقویت روحیه پرهیز از گناه میباشد.
🔸 قرآن مجید میفرماید:
یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَی الَّذینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ؛(۱)
🔸 «ای مؤمنان! روزه بر شما واجب شد، همان گونه که بر پیشینیان شما واجب شده بود؛ شاید پرهیزگار شوید.»
در این آیه فلسفه تشریع روزه، تقوی قلمداد شده است.
در پایان خطبه شعبانیه،
🔸 امیرالمؤمنین علی علیه السلام از پیامبر صلی الله علیه و آله سؤال میکند:
بهترین اعمال در این ماه چیست؟ آن
🔸حضرت میفرماید:
🔸«یا اَبَا الْحَسَن اَفْضَلُ الْاَعْمالِ فی هذَا الشَّهْرِ الْوَرَعُ عَنْ مَحارِمِ اللهِ؛(۲)
🔸بهترین کارها در این ماه، پرهیز از گناهان است.»
همچنین
🔸 پیامبر صلی الله علیه و آله در توصیه های خویش برای ماه رمضان میفرمایند:
«وَاحْفَظُوا اَلْسِنَتَکُمْ وَ غَضُّوا عَمّا لایَحِلُّ النَّظَرُ اِلَیْهِ اَبْصارَکُمْ وَ عَمّا لایَحِلُّ الْاِسْتِماعُ اِلیْهِ اَسْماعَکُمْ؛(۳)
🔸 زبانتان را حفظ کنید و چشمانتان را از آنچه نگاه بدان حرام است فرو بندید و گوشهایتان را از آنچه شنیدن آن حلال نیست، ببندید.»
4⃣. توبه :
🔸در ماه مبارک رمضان زمینه توبه فراهم است . مخصوصا در شبهای مبارک قدر.
🔸پیامبر صلی الله علیه و آله میفرمایند:
🔸«... فَاِنَّ الشَّقِیَّ مَنْ حُرِمَ غُفْران اللهِ فی هذَا الشَّهْرِ الْعَظیمِ؛(۴)
🔸همانا شقی کسی است که از بخشش خداوند در این ماه با عظمت محروم شود.»
🔸و در بخش دیگری از سخنان خود میفرمایند:
🔸«اِنَّ اَنْفُسَکُمْ مَرْهُونَةٌ بِاَعْمالِکُمْ فَفکُّوها بِاسْتِغْفارِکُمْ وَ ظُهُورَکُمْ ثَقیلَةٌ مِنْ اَوْزارِکُمْ فَخَفِّفُوا عَنْها بِطُولِ سُجُودِکُمْ وَاعْلَمُوا اَنَّ اللهَ اَقْسَمَ بِعِزَّتِهِ اَنْ لایُعَذِّبَ الْمُصَلّینَ وَ السّاجِدینَ وَاَنْ لایُرَوِّعَهُمْ بِالنّارِ یَوْمَ یَقُومُ النّاسُ لِرَبِّ الْعالَمینَ؛ (۵)
🔸جانهای شما در گرو اعمالتان است، پس آنها را با استغفارتان آزاد کنید، و پشتهای شما از گناهانتان سنگین است، پس با سجدههای طولانی از سنگینی آن بکاهید، و بدانید که خداوند به عزت خود قسم یاد کرده است که نمازگزاران و سجده کنندگان را عذاب نکند و در روزی که انسانها در برابر خداوند برانگیخته میشوند، آنها را با آتش نترساند.»
5⃣ . روزه قلب :
🔸 از آنجا که ماه رمضان بهترین زمان رشد و سیر معنوی انسان است، روزه داران میتوانند علاوه بر خودداری از خوردن و آشامیدن و کنترل اعضاء و جوارح، به کنترل قلب پرداخته و ضمن پاک سازی درون از کینه، حسد و بدخواهی دیگران، قلب خود را از افکار پلید و گناه آلود پاک کرده و متوجه خداوند گردانند.
🔸امیرالمؤمنین علی علیه السلام میفرماید:
🔸 «صَوْمُ الْقَلْبِ خَیْرٌ مِنْ صِیامِ اللِّسانِ وَصَوْمُ اللِّسانِ خَیْرٌ مِنْ صِیامِ الْبَطْنِ؛ (۶)
روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است.»
6⃣. اهتمام به قرآن :
🔸ماه رمضان بهار قرآن است.
🔸امام صادق علیه السلام فرمودند: «لِکُلِّ شَیْءٍ رَبیعٌ وَ رَبیعُ الْقُرْآنِ شَهْرُ رَمَضان؛(۷)
🔸 هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.»
همچنین
🔸 امام رضا علیه السلام فرمودند:
🔸 «... مَنْ قَرَأَ فی شَهْرِ رَمَضانَ آیَةً مِنْ کِتابِ اللهِ کانَ کَمَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ فی غَیْرِهِ مِنَ الشُّهُورِ؛(۸)
🔸 هر کس آیه ای از قرآن را در ماه رمضان بخواند، مانند کسی است که یک ختم قرآن در غیر از ماه رمضان خوانده است.»
📚 منابع
۱ . بقره/183.
۲ . بحار الانوار، ج93، ص356.
۳ . همان.
۴ . همان.
۵ . همان.
۶ . غرر الحکم، ص176.
۷ . اصول کافی، ج2، کتاب فضل القرآن، ص63.
۸ . بحار الانوار، ج93، ص341
#ادامه_دارد
#نشر_پیام_صدقه_جاریه_است
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
#امتحانات_غیرحضوری
#نیمسال_اول
با توجه به اینکه بسیاری از مبلغین گرامی از روش غیرحضوری برای تحصیل استفاده می نمایند، برنامه نیمسال اول امتحانات غیرحضوری خدمتتان ارائه میگردد
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
#تبلیغ_مجازی
#دفتر_تبلیغات_اسلامی
معاونت فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به حلول ماه مبارک رمضان و در ایّام تبلیغی رمضانیه، و همچنین محدودیت های به وجود آمده به خاطر بیماری کرونا، طرح تولید محتوای متناسب با ماه مبارک رمضان و سبک زندگی اسلامی «حیات طیبه» را در سال جاری با رویکرد ایجاد فضای معنوی مناسب برای مخاطبین در این ایام برگزار می کند.
امید است مبلغین در این طرح مناسبتی تمام تلاش خود را جهت ایجاد فضایی معنوی و تربیتی با اثر بخشی بالا انجام و نقش تبلیغ دینی خود را به نحو احسن ایفا کنند.
مزایای این طرح :
🟢 اعطای #حکم_تبلیغی و #ثبت_سابقه_تبلیغی برای مبلغین(برای اولین بار)
🟢 #حمایت تولیدات با اشل جدید پرداختی
🔻 موضوعات:
➖ تفسیر وتدبر قرآن کریم
➖ تمثیلات قرآنی و روایی
➖ نقش تربیت در زندگی اجتماعی (شرح نامه 31 نهج البلاغه)
➖ ادعیه روز ( یادسحر)
➖ تبیین ادعییه افتتاح ، ابو حمزه ثمالی، جوشن کبیر ، سحر و مناجات خمسه عشر
➖ بیان احکام مبتلا به متناسب با ماه مبارک رمضان(نماز، روزه، احکام دختران و...)
➖ اخلاق
➖ تبیین مبانی سبک زندگی دینی
➖ تکنیک های کسب آرامش در بحران کرونا
➖ مناسبت های رمضان
➖ آموزش معارف دینی به صورت خلاقانه برای کودکان
➖ عفاف و حجاب و پرسش های دخترانه
🔰 جزئیات بیشتر و شرکت در طرح از طریق آدرس زیر:
🌐 http://ticketing.eshragh.ir/node/25734
کپی شرعا به صورت #فوروارد و ذکر لینک کانال مجاز است
@menbare_tollab
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹
♦️مساجد کشور از سهشنبه با رعایت پروتکلهای بهداشتی باز میشوند
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:
🔹مساجد کشور از سهشنبه با رعایت پروتکلهای بهداشتی باز میشوند/ایسنا
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹
✍️ حرکت شایسته تولیت آستان مقدس رضوی
حجتالاسلاموالمسلمین احمد مروی، تولیت آستان مقدس رضوی، در نامهای به مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی از به کاربردن عنوان « #آیتالله » برای او انتقاد کرد.
جناب آقای نصرپور
مدیر کل محترم صدا و سیمای استان خراسان رضوی
سلام علیکم ورحمت الله
چند روز قبل در برنامه چهلمین روز وفات مرحوم آیت الله سید جعفر کریمی. ویژه برنامه ای پخش شد که مصاحبه ای با این جانب درآن بود و در زیرنویس برنامه عنوان آیتالله برای این جانب بکار رفته بود که جدا تعجب کردم. لذا از جناب عالی مؤکداً می خواهم از این واژه بزرگ که بنده لایق آن نیستم استفاده نشود. این تعارف نیست حقیقت است و حتما رعایت شود.
سپاسگزارم
🇮🇷🇮🇷مهمترین و بروز ترین اخبار حوزه را در کانال اطلاع رسانی طلاب پیگیری کنید 🇮🇷🇮🇷
🔊🔊 به ما بپیوندید .
🆔 @ettelaresani_tollab
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
#ماه_مبارک_رمضان
#شب_قدر
#منبر_کوتاه
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🔰 آيات و روايات تأكيد دارند بر اين كه مردم قسمتى از شب را از دست ندهند ؛ به خصوص شب قدر را.
✅ چون شب قدر از هزار ماه بهتر است.
✔️ اميرالمؤمنين عليه السلام در چنين شبى ضربت خورد، اين شب، شبى بود كه پروردگار مسيح را به سوى خود برد و او را رفعت داد. اين شب، ما نيز بايد به دنبال مسيح و اميرالمؤمنين، به سوى رفعت حركت كنيم. حركت به سوى رفعت، براى كسى ممكن است كه سبك بار باشد. راه سبك بارى، اين است كه با پروردگار قرارداد جدى بسته شود كه من امشب و همه شب هاى عمرم را با تو به سر خواهم برد. ديگر از من غيبت، دروغ، رابطه با نامحرم و چشم چرانى نخواهى ديد.
ابو بصير به حضرت صادق عليه السلام مى گويد: من شب قدر نمى توانم احيا بگيرم و بيدار باشم و برايم سخت است ؛ بخصوص نماز خواندن كه بايد ايستاده بخوانم. امام فرمود : «نشسته عبادت كن و نخواب». گفتم: اگر نشسته هم نتوانستم؟ فرمود : «در بستر بخواب ، ولى بيدار باش و با پروردگارت سخن بگو». آن گاه امام فرمود: «اگر امشب يك ركعت نماز بخوانى، از هزار ماه نماز خواندن بهتر است. اگر قرآن بخوانى، اگر توبه كنى و اگر يك قطره اشك بريزى، اشك امشب با گريه هزار ماه مساوى است».
#نشر_پیام_صدقه_جاریه_است
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹