فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❁﷽❁
🎥 #کلیپ_تصویری
🔻السَّلامُ عَلَيْكَ یا حَسَنِ بْنَ عَلِيٍّ الْهادِي
شهادت امام حسن عسکری (ع) را تسلیت عرض میکنم
☑️ @amin_enqelab
هدایت شده از مشکات
🔆 کتاب #شهد_بندگی را رایگان مطالعه کنید.😍
✍ اثر استاد احمدرضا حسین زاده
💐 کتاب شهد بندگی شامل دل نوشته ها و توصیه های اخلاقی است که به مناسبت ماه رمضان نگارش یافته است.
محتوای این کتاب به ماه مبارک اختصاص ندارد و می تواند آغازی باشد برای ارتباط زیباتر با خدای متعال.
👌این کتاب در اپلیکیشن کتابخانه قائمیه منتشر شده است لذا میتوانید با نصب رایگان کتابخانه قائمیه کتاب شهد بندگی را مطالعه بفرمایید.
📘لینک مطالعه کتاب👇
https://www.ghbook.ir/Book/13705
@meshkat_noor1
🔰 در مصائب «لُکنت» (نگاهی دیگر به حوادث اخیر)
🔺 امروز شاید در میانه بزرگترین جنگ تاریخی علیه جبهه حق باشیم. در هیچ دوره ای با این شدت و گستردگی تمام اراده و سرمایه اهل باطل به میدان نیامده است. دلیل گستردگی این جنگ، استفاده گسترده از نیروی نظامی نیست بلکه هجوم بی سابقه به ذهن و روان مردم است.
🔺البته هجوم به انقلاب اسلامی همواره با آزار ذهنی مردم و نا امید کردن ایشان همراه بوده اما آنچه امروز با آن مواجهیم نسخه ای پیچیده تر، پیشرفته تر و حشیانه تر از همیشه است. در این باب نکات متعددی می توان نوشت ولی آنچه دغدغه این نوشته است مجموعه بی شمار «تریبون» های فعال در کشور است.
🔺 یادم هست در سال 88 در سطوح مختلف، مراجع فکری و تریبون های متعددی به نسبت کار خود را انجام می دادند و بخشی از شبهات را حل می کردند و در نهایت کار به رهبری می رسید اما امروز و پس از گذشت روزها از شروع حوادث، همه منتظر ورود رهبری و تبیین ایشان بودند.
🔺واقعا هزاران تریبون ریز و درشت در این کشور چه می کنند؟ چرا کارکرد تبیینی خود را از دست می دهند؟ چرا بسیاری از این تریبون ها حتی مخاطب شدیدا انقلابی خود را نیز نمی توانند قانع کنند؟ چرا ادبیات برخی از آنها در هیچ رتبه ای «ارزش افزوده» برای انقلاب تولید نمی کند؟
🔺 کدام یک از صاحبان این تریبون در میان کارهای رنگارنگ فرهنگی و ترویجی خود جوان و نوجوانی معمولی را فرض گرفته اند و تلاش کرده اند او را قانع کنند؟ دشمن و طراری و غداری او را در نظر گرفته اند و تلاش کرده اند در برابرش استدلالی ارائه کنند و گرهی از ذهنی باز کنند؟ آیا می دانیم سکوت و رخوت ما در تبیین، باعث شده که امروز باید در برابر کشوری (آمریکا) که پلیس آن سالانه هزار نفر از مردم عادی خود را می کشد برای مرگ ( و نه کشته شدن) یک دختر جوان پاسخگو باشیم؟ یا از سوی کشورهایی که در تاریخ نزدیک خود میلیون ها نفر بی گناه را قربانی کرده و میلیون ها زن را با سیاست های خود در معرض تعرض و نابودی قرار داده اند، نقد شویم و گروهی از مخاطبان ایرانی خودمان نیز این صحنه سازی را باور کنند؟
🔺 اساسا آیا این تریبون ها با «امر ذهنی» امروزِ گروه های مختلف ایران آشنا هستند؟ آیا می دانند به چه شکل دشمنیِ دشمن ترور ذهنی مخاطب را هدف گرفته است؟ یا دچار «لکنت»ی عمیق و خطرناک هستند؟
🔺 واقعا باید در وضعیت برخی نهادها و سازمان های فرهنگی این کشور تجدید نظر جدی کرد و البته دوستان انقلابی و خصوصا طلاب باید بدانند که راهی جز عبور از بروکراسی فرهنگی در این برهه و ابداع و تلاش و تامل نیست. حرفهای شعاری و کپی کاری های تریبون های کم اثر را باید رها کرد و به دوران تبیین گری خامنه ای و مطهری بازگشت ...
🔺 در اینجا مشکلات متعدد است و مهمترین آنها به نظر بنده، عدم «معاصرت» و گمگشتگی تاریخی برخی از صاحبان فکر و تریبون ماست، که درباره آن بیشتر بحث خواهیم کرد ان شاء الله
🖊 سید محمد هاشمی
@ofoqemobin
🔰 @amin_enqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 مصاحبه کاری متفاوت!
بی تفاوتی درد جامعه است و دوای آن در شریعت اسلام، پایبندی به اصل امر به معروف و نهی از منکر است.
🔰 @amin_enqelab
-388292864_-1356556998.pdf
282.6K
📲 نسخه PDF | رفتار نبوی
👈 مروری بر سیره فردی و اجتماعی پیامبر اعظم(ص) براساس بیانات رهبرانقلاب
💐 سالروز ولادت پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم و امام صادق علیهالسلام را تبریک و تهنیت عرض میکنم.
💢استمرار انقلاب در گرو ادامه خط جهاد تبیین
🔅 انقلاب اسلامی بر اساس الگوی گفتگوی مستقیمِ امام با جامعه و امت شکل گرفت. حضرت امام راحل حزب تشکیل نداد او حلقه ای از نخبگان را میان خود و مردم قرار نداد. او بر فهم و اراده خود مردم حساب کرده بود و تمام تلاش خود و اطرافیانش بر ارتباط با بدنه مردم، ایجاد راه گفتگو مستقیم و ارتقاء سطح بینش امت بود.
🔅میتوان به جرئت گفت اگر نهضت جهادتبیین توسط مقام معظم رهبری، شهیدمطهری، شهیدبهشتی، شهید هاشمی نژاد و دیگر بزرگان شکل نمیگرفت، مردم هیچگاه به مرحله خلق بزرگ ترین انقلاب قرن نمیرسیدند. جلوه هایی از فداکاری و گذشت و ایثار هم که از شهدا بروز میکرد نتیجه تبیین روشنی بود که از اسلام توسط بزرگان جهاد تبیین انجام گرفته بود.
امروز هم وظیفه ما ادامه دادن جهاد تبیین است.
🔅اما آیا بحث تبیین بدون فهم مخاطب، نیاز ها و شرایط او امکان پذیر است؟ از مطالعه کتاب های مقام معظم رهبری و شهید مطهری روشن میشود آنان چقدر دقیق به نیاز مخاطب و حساسیت های او توجه داشته و از نقطه مشترک با مخاطب بحث خود را آغاز میکردند.
🔅اغتشاشات اخیر نشان داد دشمن در تلاش است تا اختلافات سطحی مردم را تبدیل به شکاف و گسست طبقاتی نماید.
برای جلوگیری از این خطر، تبیین بهترین راه وحدت بخش جامعه است. جهاد تبیین تنها راه برون رفت از این چالش است.
اما آنچه باید مورد دقت قرار بگیرد توجه به عناصر تبیین است.
🔅بعد از فهم و معرفت عمیق به مساله، آگاهی نسبت به مخاطب وضعیت فکری و احساسی، توجه به خواسته ها و آرمان های او مهم ترین عنصر تبیین است.
لذا مطلوب نیست حرف های صحیح را خام ارائه کرد.
اگر ما برای تبیین ارزش های انقلاب بر اساس فهم و شرایط مخاطب تلاش نکنیم و با او به گفتگو ننشینیم و به ارتقاء بینشی او اهمیت ندهيم، عاقبت نسلی را از دست خواهیم داد.
✍🏻 محمدمهدی حسین زاده اصفهانی
#جهاد_تبیین
🔰 @amin_enqelab
🔹به مناسبت روز شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی🔹
✍🏻 متأسفانه وزانت و جایگاه علمی ایشان به خوبی معرفی نشده است درحالی که از بزرگان زمانه خود چیزی کم نداشته اند.
🎥 به همین مناسبت دو کلیپ در خصوص جایگاه علمی ایشان تقدیم می گردد:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله شهید سیدمصطفی خمینی همتای علمی آیتالله شهید سیدمحمدباقر صدر بود. | شماره ۱
▫️آیتالله سیفی مازندرانی:
🔸ایشان با اینکه سن چندانی نداشت اما یک فقیه مسلّم بود و کتابهایی که از ایشان باقی مانده، بسیار عالمانه نوشته شده است.
🔹به جرأت بگویم ایشان چیزی کمتر از شهید محمد باقر صدر نداشته و در عرض ایشان و همتای علمی – انقلابی ایشان بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برتری علمی آیتالله شهیدسیدمصطفی خمینی نسبت به آیتالله شهید صدر به روایت آیتالله شبزندهدار| شماره ۲
🔹آیتالله شبزندهدار: از کتابهای ایشان (شهیدسیدمصطفی خمینی) نشان داده میشود که در تتبع، اوسع از شهید صدر است. تفکرات مرحوم شهید صدر در یک محدودهای در اصول وجود دارد: مرحوم #شیخ_اعظم، مرحوم آقای #آخوند، مرحوم آقای #نائینی، مرحوم #آقا_ضیاء، و به ندرت آقای #اصفهانی و #محقق_خوئی که استادشان بودند.
🔸ایشان معمولاً در همین حدود سیر میکنند ولی مرحوم آقای #حاج_آقا_مصطفی، اینها که هست مازاد بر اینها هم دارد مثلاً فرض کنید که مرحوم #حاج_شیخ_عبدالکریم_حائری، حتی #مرحوم_علامه_طباطبایی، مرحوم آقای #بروجردی و دیگران. انسان میبیند که حرفهای اینها را هم متعرض میشود، مطالعه کرده است و یک دامنه وسیعتری را ایشان مورد مطالعه قرار میدهد.
چون بعضیها هستند که تتبع دارند ولی دقت ندارند، بعضیها هم دقت دارند ولی تتبع ندارند. ایشان جامع بین منقبتین است که هر دو را در وجود خودش جمع کرده است.
💢 "نخبه" کیست و شاخص آن چیست؟
🖊تحلیلی بر اساس سخنرانی مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان ۱۴۰۱/۷/۲۷
🔺نخبگان، بهعنوان پیشبرانِ علم و پیشرفت، همواره مورد توجه مقام معظم رهبری هستند. بنابر نظر ایشان شُکر هر استعدادی، فعّال نمودن آن در جهت رشد و تعالی است. بنابراین کسی که استعداد و ظرفیت فکری والا دارد؛ اما آن را اساسا فعال ننموده و یا در مسیر غیرصحیح فعال کرده باشد در حقیقت شکر نعمت استعداد را بجا نیاورده است و میبایست جوابگوی خدای متعال باشد.
🔺در امتداد این مبنا، مقام معظم رهبری نخبه را کسی می دانند که استعداد وافر خود را در مسیر صحیح فعال نموده باشد؛ لذا افرادِ با استعدادی که هوش خود را در مسیر استعمار و ظلم فعال نمودند، اساساً نخبه نیستند.
🔺ایشان در تعیین شاخص نخبگی به نکتهی راهبردی اشاره کردند که اختصاص به دانشگاه ندارد و '' حوزه'' نیز باید آن را مورد توجه قرار دهد. معظم له دراینباره فرمودند: " یک نکتهی دیگر که انتظار میرود، این است که شاخص ارزیابی نخبه را اصلاح کنیم. امروز شاخص ارزیابی استاد و نخبه و غیره غالباً مقالات است؛ این درست نیست. البتّه من قبلاً هم این را گفتهام، من بارها تکرار کردهام این را، شاخصها را "حلّ مسئله" قرار بدهید. مسئله را ارائه بدهید، بخواهید حل کنند. این جمع، این گروه نخبه، این شخص نخبه، این استاد نخبه، یک مسئلهای را حل کند برای دستگاههای ذیربط؛ این شاخصِ ارتقا باشد، این شاخصِ پذیرش به عنوان رتبهی برتر باشد."
🔺حوزه علميه بهعنوان نهاد علمی و معرفتی پشتیبان انقلاب اسلامی چه ملاکات و شاخصههایی برای نخبگان و رتبههای برتر خود قرار داده است؟ معیار ارزشگذاری طلاب و اساتید برتر چیست؟
آیا میتوانیم به حوزه انقلابی دست پیدا کنیم درحالی که حلکردن مسألههای نظام اسلامی معیار درجه اول حوزه علميه نیست؟
🔺تاریخ پر افتخار و پربار حوزهعلميه نشان میدهد عالمانی در تاریخ منشأ اثر شدند که سوالهای زمانهی خویش را معیار پژوهش و تحقیق خود قرار داده و جامعه را از چالش های معاصر خود رهایی بخشیدند.
🔺شیخ مفید سرسلسلهی مکتب شیعه، جهاد عملی خود را بنابر مهمترین مسأله عصر خویش جهتدهی کرد. او مشکل اصلی علم کلام را، تعریفشدن آن ذیل کلام معتزله تشخیص داد. مسأله او هویت بخشی و استقلال کلام شیعه بود. تشخیص صحیح مشکل و تلاش در حل مسأله باعث شد کلام شیعه، هویتی مستقل از نحله های کلامی دیگر پیدا کند.
شیخ مفید در علم فقه نیز مسأله را به خوبی تشخیص داد. او خلط منهج فقهی شیعه با بعضی از مبانی اهل سنت را مسأله اصلی خود قرار داده و بدين ترتیب منهج فقهی شیعه را به خوبی سامان بخشید. برکت علمی شیخ مفید پایان ندارد؛ چرا که او مسأله زمانه خویش را یعنی "کم رنگ شدن مرزبندیهای اصولی مکتب" به درستی تشخیص داد و آن را محور پژوهش با برکت خویش قرار داد.
🔺مقام معظم رهبری درباره مجاهدت علمی شیخ مفید میفرمایند: " اینجا است که یکی از مهمترین وظایف رهبران امت در آن برهه از زمان رخ مینماید، وظيفه ای که درست به انجام رسیدن آن میتوانسته است به معنای حفظ مذهب و معادل جهادی سرنوشتساز باشد. و آن وظیفه عبارت است از اینکه تشیع به مثابهی یک نظام فکری و عملی، مرزبندی شود و برای آن از لحاظ عقیدتی و عملی با استفاده از میراث ارزشمند سخنان ائمه (علیهمالسّلام) چهار چوبی ترسیم گردد. بدین گونه هویت مستقل و مرز بندی شدهی مذهب اهل بیت (ع) مشخص گشته در معرض فهم و استفادهی پیروانش قرار گیرد" (پیام به کنگره شیخ مفید)
🔺حوزه علميه نیز در صورتی میتواند خط نورانی علماء سلف را ادامه دهد که حل مسائل زمانه خود را معیار اصلی و شاخص اول قرار دهد و بر این اساس استعداد ها را جهت دهی کرده، فکرها را سمتوسو بخشيده و بر این معیار، نخبهها و استعدادهای برتر را برگزیند.
✍🏻 محمدمهدی حسین زاده اصفهانی
۱۴۰۱/۸/۱
🌐 خبرگزاری حوزه
https://hawzahnews.com/xbW8H
#نخبه
#حوزه_علمیه
@menhaj_hoseinzade
⭕️ بشر محتاج به عالم است
🔸 عارف واصل حضرت آیتالله سعادتپرور (ره):
✨ ای عزیزان من!
بشر محتاج به تمام عالم است، با این احتیاج اگر خدا را نشناخته باشید و بخواهید رفع احتیاج خود کنید به شرک و هزار گونه ناملایمات و صفات ناپسندیده مبتلا خواهید شد.
📚 #پندنامه_سعادت ۵
#تربیت
🔰 @amin_enqelab
درس نهم کتاب.PDF
24.7M
🚨اين قسمت از کتاب مطالعه شود!
فایلPDF📄| با توجه به شبهاتی که این ایام در خصوص جایگاه زن و آزادی مطرح می شود مناسب است مبانی انسان شناسی اسلامی و نگاه به زن در اسلام مورد مطالعه قرار گیرد تا بتوانیم در #جهاد_تبیین نقش موثری داشته باشیم.
🔺انسان محوری در اسلام
🔺اشتراک زن و مرد در تعالی
🔺زن در نگاه اسلام
📘 کتاب اصول زندگی ساز اسلام| درس نهم
#زن_عفت_افتخار
☑️ @amin_enqelab
⚫️مسئولیت این خون های پاک بر گردن کسانی است که به بهانه حجاب، امید را در دل تروریست ها زنده کردند. هر دو در یک جبهه بر علیه مردم...
آیا این مدعیان مدنیت، دادخواه این خون ها هم خواهند بود يا خون امثال مهسا امینی ها رنگین تر از این زائرین معصوم است؟
🔰 @amin_enqelab
⭕️ همه موظفیم در مقابل عوامل دشمن به پاخیزیم
⚠️این پیام یک فرمان عمومی است!
🏴 پیام حضرت آیتالله خامنهای در پی حادثهی تروریستی در حرم حضرت احمد بن موسی (شاهچراغ) شیراز
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
🔺جنایت شقاوتآمیز در حرم مطهّر حضرت احمد بن موسی علیهماالسلام که به شهادت و مجروح شدن دهها مرد و زن و کودک بیگناه انجامید، دلها را اندوهگین و داغدار کرد. عامل یا عاملان این جنایت اندوهبار یقیناً مجازات خواهند شد ولی داغ عزیزان و نیز هتک حرمت حرم اهل بیت علیهمالسلام جز با جستجو از سررشتهی این فاجعهآفرینیها و اقدام قاطع و خردمندانه دربارهی آن، جبران نخواهد شد.
🔺 همه در مقابله با دست دشمن آتشافروز و عوامل خائن یا جاهل و غافل او وظائفی برعهده داریم؛ از دستگاههای حافظ امنیت و قوهی قضائیه تا فعالان عرصهی فکر و تبلیغ و تا آحاد مردم عزیز باید ید واحدهئی باشند در مقابل جریانی که به جان مردم و امنیت آنان و مقدسات آنان بیاعتنائی و بیاحترامی روا میدارد. ملت عزیز و دستگاههای مسئول یقیناً بر توطئهی خباثتآمیز دشمنان فائق خواهند آمد، انشاءالله.
🔺 اینجانب به خانوادههای عزادار این حادثه و به مردم شیراز و به همهی ملت ایران تسلیت میگویم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
۵ آبان ۱۴۰۱
🔰 @amin_enqelab
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
📚 #معرفی_کتاب
سرالاسراء (شرح حدیث معراج)
✍ تالیف عارف واصل حضرت آیتالله سعادتپرور (ره)
سِرّالاسراء مجموعه بايدها و نبايدهاى زنده ماندن و زندگى كردن به حيات حقيقى و حركت در مسير سرمنزل معشوق و معبود است كه هيچ سالك مسير معبود از آن بى نياز نبوده و هيچ بى نياز از آن، سالك مسير معبود نيست.
سِرّالاسراء مجموعه بايدها و نبايدهايى است كه صدور آن از ناحيه حضرت حق و معشوق حقيقى و دريافت آن توسط رسول حق و ابلاغ آن هم از ناحیۀ اوست؛ به همین جهت وصف بی شائبهترین، خالصترین و دقیقترین دستورالعمل حرکت سالک در باره آن صادق است و شاید از همین رو و از آنجا که جمیع زاد و راحلۀ سالک و موانع سیر و مراحل آن را به نحو جامع بیانگر است مورد عنایت اهل معرفت قرار گرفته است.
سِرّالاسراء (سیری به سوی انسانیت)كتاب حركت به جانب معبود بر مرام اهل بيت- عليهم السلام- است كه حجة الحق آية اللَّه حاج شيخ على سعادت پرور (پهلوانى تهرانى) عمرى را درعمل بر مبانی آن سپری کرده و به شرح آن همت گماشته است.
🔺 در پست بعدی، فهرست جلد اول این کتاب شریف و لینک خرید آن در دسترس علاقهمندان قرار میگیرد.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
ج1.extracted.pdf
472.6K
🔹فهرست جلد اول کتاب شریف سرالاسراء
🔺 علاقهمندان میتوانند جهت تهیه مستقیم کتاب به وبسایت:
www.ketabrah24.ir
مراجعه کرده و یا روی لینک زیر کلیک کنند:👇
«لینک خرید مستقیم کتاب»
👆 کلیک کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 پیامبر عصر جدید
🎥 اهمیت طلبگی در دنیای ظلمانی امروز
❇️ کاری متفاوت از رسانه حوزوی مناهج
#هویت_طلبگی
#ارزش_طلبگی
#وارثان_انبیا
@Manahejj
🔰 @amin_enqelab
💠 مجتهدی مخترع در تهران
✍ حاج شیخ علی مجتهد استرآبادی فرزند فقیه مجاهد حاج ملا محمد جعفر استرآبادی متولد ۱۲۴۲ق و متوفای ۱۳۱۵ق، از شاگردان #صاحب_جواهر و #شیخ_انصاری که در سال ۱۲۷۲ق و در زمان #ناصرالدین_شاه_قاجار به تهران بازگشت.
از تشکیلات مرجعیت دوری کرد و در خانه و باغ خود در #دزاشیب که آن روز، روستایی در شمیران به شمار میآمد خلوت گزید و به نگارش آثاری ارزشمند (۸۰ اثر) دست زد و به خاطر استعداد فوق العادهاش اختراعاتی کرد.
👇
📖 ناظم الاسلام کرمانی در اینباره مینویسد: «از مخترعات آن مرحوم تفنگ تهپر و ساعت دزدبگير و كالسكه خودرو جنگى و قبلهنماى معروف كه هم قطب و قبله را نشان ميداد و هم ظهر و درجات را معين مينمود و هم خواص ديگر داشت. ديگر تختى بود كه وصيت كرد روى همان تخت او را غسل دهند. اين تخت هم تختخواب و هم درشگۀ خانگى و هم ذخيره و صندوق و هم محل مأكول و مشروب و هم در گرما و سرما آدمى را حفظ مينمود. ديگر آنكه مدعى شد اگر از او همراهى كنند اسبابى اختراع كند كه آب طهران را به كوه توچال برساند و يخ آن را بشهر طهران بياورد.»
📚 (تاریخ بیداری ایرانیان ج1 ص114)
🔸البته شاه بیکفایت ایران (ناصرالدین شاه) به دانش و اختراعات این فقیه دانشمند وقعی نگذاشت. چنانکه به کتاب #قانون_ناصری که شیخ علی به توصیه شخص شاه به عنوان قوانین حکومت قاجار نوشته بود هم (از ترس تضعیف سلطنتش) اعتنایی نکرد.
🔹 مسجد حاج شیخ علی واقع در خیابان دزاشیب، در واقع نمازخانه باغ حاج شیخ علی شریعتمدار بود که به صورت کنونی درآمده است.
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
🔰 @amin_enqelab
Barayartin.mp3
18.68M
🎼 قطعه "برای آرتین" منتشر شد...
✍🏻 هنرانقلاب، پنجره ای است به سوی ارزش ها و باور های انقلابی. بدون هنر، زبان الکن و ناتوان در ارائه محتوا خواهد بود.
اگر از ابتدای اغتشاشات، تلاش جدی تری برای تولید محصولات هنری انجام میگرفت و در مقابل یاوه گویی های دشمن و فضاسازی های سلبریتی ها با هنر انقلابی به مقابله بر میخواستیم، وضعیت فرهنگی و ذهنی جامعه به مراتب بهتر میبود و قطعا در همراه کردن جوانان موفق تر بودیم.
اگر دشمن جنگ شناختی به راه انداخته است دفاع ماهم باید شناختی باشد.
🌹احسنت بر ایلیای عزیز بخاطر انتخاب شعر پرمغز و ریتم و صدای خوبش.
#برای_آرتین
#ایران_قوی
#به_عشق_قاسم_سلیمانی
🔰 @amin_enqelab
📸 مواجهه زیبای طلاب مدرسه معصومیه با پرتاب کوکتل مولوتف توسط اغتشاشگران👌
@amin_enqelab