🔖 زندگی نامه مقام معظم رهبری ( ۱ )
🔸پدرم، آقا سیّدجواد خامنه ای از یک خانوادهی علمایی معروف تبریزی بود. ایشان سال ۱۳۱۳ ه_ق در نجف به دنیا آمد. پدر ایشان آقا سیّد حسین خامنه ای امام مسجد جامع تبریز بوده است.
🔸 مایلم اندکی درباره این پدربزرگ _آقا سیدحسین _مطالبی بگویم: ایشان ۲۰ سال در نجف درس خوانده و از شاگردان فاضل شربیانی و شیخ حسن مامقانی _پدر شیخ عبدالله مامقانی_ محسوب می شد. ایشان پدر همسر شیخ محمدخیابانیِ معروف است بنابراین همسر خیابانی، عمّهی ما است.
🔸پدرم نقل می کرد که پدربزرگمان آقا سیّد حسین در آغاز شب پس از خوردن شام _در حالی که فرزندان سرگرم بازی بودند_ می خوابید، سپس دو ساعت پیش از سر زدن سپیدهی صبح، برای عبادت و مطالعه بر می خواست.
🔸 او از علمای نامدار بود و بسیاری از علمای تبریز نزد ایشان در نجف درس خوانده بودند. ایشان وقتی به تبریز آمد، امام مسجد جامع این شهر، که از خانواده معروف "مجتهد" بود، امامت مسجد را به استاد خود آقا سید حسین واگذار کرد.
📔خون دلی که لعل شد ص ۵
#زندگینامه_رهبر_انقلاب
🔰مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
💠 بازنشر دیدار مرحوم حجت الاسلام ترابی با مقام معظم رهبری
🔸 پس از معرفی این پروژه توسط حضرت آقا، کتاب منتشر شده را به حضرت آقا دادم و گفتم که اثر تکمیل و به انتشار رسیده است. حضرت آقا از زیر عینک نگاهی به من کردند و فرمودند "تو نوشتی؟" خندیدم و گفتم ...
☑️ @amin_enqelab
👇👇👇
🔖 مقام معظم رهبری:خیلی دنبال شما گشتم!
🔹بازنشرخاطره مرحوم حجت الاسلام ترابی در دیدار با رهبر انقلاب
🔸حجت الاسلام والمسلمین ترابی: در سال های آغازین دهه هشتاد که در پی تحریر کتاب "الموسوعه الرجالیه المیّسره او معجم الرجال الوسائل" بودم، یادداشت های کتاب را برای دفتر حضرت آقا فرستادم تا به دست ایشان برسانند و تا با استفاده از تبحری که در رجال دارند، مرا در مراحل تدوین کتاب راهنمایی سازند.
🔸مدیر مدرسه عالی فقه تخصصی ادامه داد: دو سال پس از این رویداد با من تماس گرفتند که مقام معظم رهبری شما را خوانده است. وقتی که به ملاقات به یاد ماندنی خدمت ایشان رسیدم، فرمودند که "خیلی دنبال شما گشتم، چرا زودتر نیامدید". پاسخ دادم که ما نوشته را فرستادیم، اما پاسخی از دفتر شما نیامد که فهمیدم در انتقال این اثر به حضرت آقا کوتاهی شده بود.
🔸وی ادامه داد: ایشان شروع به معرفی پروژه کتابم به رییس مجلس وقت و جمعی از فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی که در جلسه حضور داشتند، نمودند و فرمودند "عجب کار عظیمی قرار است انجام گیرد و قرار است خصوصیت روات راویان وسایل الشیعه به صورت دستهبندی و به ترتیب شده با ذکر مبانی متفاوت رجالی قید گردد تا مجتهد با هر مبنایی که دارد، با رجوع به این کتاب تصمیم خود را بگیرد و نیازی به رجوع به کتاب های رجالی مرجع که زمان بسیاری را از او می گیرد، نباشد".
🔸این استاد جامعة المصطفی افزود: پس از معرفی این پروژه توسط حضرت آقا، کتاب منتشر شده را به حضرت آقا دادم و گفتم که اثر تکمیل و به انتشار رسیده است. حضرت آقا از زیر عینک نگاهی به من کردند و فرمودند "تو نوشتی؟" خندیدم و گفتم "حاج آقا! مشکلی دارد؟ " فرمودند "بیا جلو"، مقداری جلوتر رفتم که با اصرار ایشان روبه رو شدم که نزدیکتر گردم تا جایی که در کنار حضرت آقا نشستم.
نخستین کتاب رجالی که حضرت آقا به آن مراجعه می کنند.
🔸وی ادامه داد: معظم له فرمودند هنگام بررسی سند روایات، این کتاب، نخستین کتابی است که به آن مراجعه می کنم. دریافتم که از آن جا کتاب با اشراف حضرت آیت الله العظمی سبحانی نگاشته شده بود، ایشان نیز از قبل نسخه ای از آن را برای مقام معظم رهبری فرستاده بودند.
🌐 خبرگزاری حوزه
#مرحوم_حجت_الاسلام_ترابی
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
🔖 زندگینامه مقام معظم رهبری ( ۲ )
🔸 عموی ما سید محمد خامنه ای در نجف به " سید محمد پیغمبر " معروف بود و از جهت رفع نیاز های مردم شهرت داشت. ایشان از اطرافیان ویژه ی آخوند خراسانی و سید ابوالحسن اصفهانی بود. به یاد دارم وقتی در سال ۱۳۳۶ به نجف رفتم، با شیخ حسین آقا، فرزند کوچک تر آخوند خراسانی، دیدار کردم. ایشان مرا شناخت و خیلی از عمویم تعریف کرد و گفت: من یکی از چهار رکن اداره ی کارهای عموی شما بودم.
🔸 به موضوع پدر باز می گردم. ایشان به فضل و علم و اجتهاد معروف، و نزد علمای بزرگی مانند میرزای نائینی و سید ابوالحسن اصفهانی درس خوانده بود. عفیف و با حیا بود و نسبت به مال و منال، از مناعت برخوردار بود. در میانه ی بازار مشهد که محله و کسبه و تجّار و سرمایه داران است، امامت مسجدی را داشت؛ اما چشمی به مال مردم نداشت و چنین چیزهایی را نمی پسندید؛ یعنی در اوج بلندطبعی می زیست.
🔸 گوشه گیری را دوست داشت. ولی من این خصلت ایشان را خوش نمی داشتم؛ لذا عکس آن را فرا گرفتم. ایشان وقتی وارد مسجد می شد، سر را به زیر می انداخت، نگاه خود را به زمین می دوخت، و بی آن که با احدی از نمازگزاران حرفی بزند، مستقیما به سوی محراب می رفت. در آن جا عینک خود را بر می داشت؛ بنابر سنت، دنباله ی عمامه را به زیر چانه می انداخت و نماز جماعت را امامت می کرد؛ آنگاه به همان گونه که وارد شده بود، بیرون می رفت.
📔خون دلی که لعل شد، ص ۵
#زندگینامه_رهبر_انقلاب
#امین_انقلاب
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
🔍 تحلیل و بررسی ابعاد مواضع مقام معظم رهبری در مساله کرونا
🔹 همواره مواضع رهبرمعظم انقلاب در مسائل کشور حکیمانه و چند بعدی بوده و نیاز به تحلیل و بررسی دقیق دارد.
🔰 در کانال " امین انقلاب " منتظر تحلیل ها باشید:
☑️ @amin_enqelab
🔍 #تحلیل شماره یک | رزمایش
🖋 چرا مقام معظم رهبری تعبیر "رزمایش" را به کار بردند؟
✍ حجت الاسلام ثقفی
☑️ @amin_enqelab
👇👇👇
🔖 سِرّ به کار بردن تعبیر رزمایش
🖋 چرا مقام معظم رهبری تعبیر "رزمایش" را به کار بردند؟
🔹 چرا رهبری این بلا را مثلا به جنگ تشبیه نکردند. با اینکه هجوم و آسیب واقعی و همه گیر و مخاطره انگیز است بلکه آن را به رزمایش تشبیه کردند.
🔸معظم له برای آرام سازی در انتخاب تعابیر خود بسیار تحفظ داشتند. یادمان است در اولین روز هجوم صدام امام در پیامی به مردم گفت یک دیوانه ای آمده و سنگی انداخته است.
🔸 این وجه از توجیه درست و عقلانی است اما این تمام مطلب نیست. در جملات رهبری در این زمینه در سومین بیانات که کامل ترین آن هم می باشد تأمل نمایید:
🔸"تجربیّاتی که ما در این زمینه به دست میآوریم و فعّالیتی که مردم میکنند، دستگاهها میکنند و در واقع یک رزمایش عمومی در این زمینه انجام میگیرد، این میتواند یک دستاورد باشد. اگر این دستاوردها را داشته باشیم، بلا برای ما تبدیل میشود به نعمت، تهدید تبدیل میشود به فرصت" (بیانات روز درختکاری 13/12/98)
🔸با رجوع به منظومه مکتب انقلاب اسلامی نتایجی که از این مسئله دریافت می کنیم بدین قرار است:
۱.ما با مسئله ای هر چند جدی و سخت اما گذرا مواجه هستیم
۲.حضور صحیح در این میدان نه تنها ما را در این ابتلا موفق می دارد بلکه این کار یک تمرین است.
۳.این تمرین ما را قوی خواهد کرد. ما برای کارهای مهم تر نیازمندیم که قوی شویم.
🔸 ورود کشور به فضای بلاخیز این بیماری آنهم بلافاصله بعد از یک موفقیت بزرگ و روی گردانی مردم از تفکر غیر انقلابی و نا کارآمد در مجلس برای اداره کشور نیروهای فعال در کشور را از غفلت و ذوق زدگی حفظ کرد. این ویروس هر چند بواسطه رنج و آسیب به مردم عزیز ما اندوه آور است اما می تواند از الطاف الهی باشد.
🔸 یادمان باشد هنوز انتقام_سخت باقی است . در عین الاسد ( یک سیلی ای به اینها زده شد بیانات 18/10/98).
اما سلیمانی تجلی مکتب بود و ضایعه ی فقدان سلیمانی ضایعه به مکتب بود لذا ( آنچه در مقام مقابله مهم است این است که بایستی حضور فسادبرانگیز آمریکا در این منطقه تمام بشود. بیانات 18/10/98)
🔸 انتقام سخت یعنی قلع و قمع آمریکا در منطقه. " اسلام بلاشک قلعو قمع کنندهی ظلم و استکبار است؛اما کدام اسلام قادر به این کار است؟ آن اسلامی که دارای نظام باشد، دارای دولت باشد، دارای نیروی نظامی باشد، دارای رسانه باشد، دارای سیاست باشد، دارای اقتصاد باشد، ابزارهای فراوان در اختیار او باشد" 6/3/95 دیدار خبرگان)
🔸پس انتقام سخت با تحقق دولت قوی یعنی دولت اسلامی امکان پذیر است. اکنون زمینه های تحقق مجلس قوی، قضاء قوی و اجرای قوی فراهم شده
🔸 امروز هدف همه ی کشور کسب یک موفقیت چشمگیر در غلبه بر این ابتلای ویروسی است که سلامت و بهداشت مردم را تهدید می کند. نظام بهداشت و درمانی که فاتح از میدان جنگ با این ویروس بیرون خواهد آمد می تواند الگویی برای بخشهای دیگر اداره کشور باشد
🔸 یقینا غلبه بر این ویروسمنحوس آسان تر از تحقق دولت اسلامی است. دلیل آن روشن است. در میدان فعلی مردم نفع و ضررشان را می شناسند و حس می کنند. به همین دلیل شاید رهبری این مبارزه را که مبارزه ای جدی با یک دشمن ملموس است یک رزمایش می داند می کند چرا که مبارزات جدی تر در راه است.
🔸 امروز غفلت از مبارزه با دشمن سلامت مردم و طرح مباحث دیگر جایز نیست اما در عین حال باید به فکر آینده هم بود. مسیر آینده از امروز می گذرد و امروز ما رزمایشی برای آینده است.
✍ حجت الاسلام ثقفی
🌐 متقین
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
👌 هنر مدیریّت، عبور از موانع است
🔸موانع نباید کسی را بترساند. هنر مدیّریت همین است که از موانع عبور کند. موانع نباید انسان را متوقف کند. فضلا از اینکه به قهقرا بکشاند و به عقب برگرداند. نباید انسان را مایوس نماید و بگوید چون در مقابل ما این مانع به وجود آمد، پس نمیشود جلو رفت. نه؛ باید موانع را از بین برد یا از مانع عبور کرد یا یک راه غیر مواجهه با مانع جستجو نمود. نباید مانع را بزرگ کرد و گفت نمیشود کار کنیم. نه؛ باید کار و تلاش کرد.
دیدار اعضای هیئت دولت، ۱۳۸۴/۷/۱۷
#مدیریت
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab