『 بِسـ❥ــمِـ اللهِ الرحمٰنِ الرحیمْـ 』
🌸 پیامبراکرم (ص) : روزغدیرخم برترین عیدامت من است.
⏳شنبه
۱۸ مرداد ۱۳۹۹
۱۸ ذی الحجه ۱٤٤۱
۰۸ آگوست ۲۰۲۰
🌸 ذکر روز : یارب العالمین
🎴@menhajesalehinekaleybar
💌 امیرالمؤمنین علی(ع) فرمودند:
با اظهار دوستی، محبت استوار میگردد.
@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(۵)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 5 - تجربه کاری : از موثرترین خصوصیات یک مدیر موفق داشتن تجربه کاری کافی می باشد . مدیر مجرب نابسامانی های موجود در سازمان خود را سامان می بخشد ولی مدیر بی تجربه تا بخواهد از طریق آزمون و خطا مشکلات را حل کند کلی بر مشکلات و نابسامانی های موجود اضافه می شود . امام علی(ع) در نامه به مالک اشتر می فرماید: «افراد با تجربه را به عنوان کارگزار انتخاب نما» . ( قوچانی، 1374، ص 82 )
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت
امیر المومنین علیه السلام بر شیعیان و پیروان ولایت خجسته باد.
🎴@menhajesalehinekaleybar
🔴فرضا غدیر نبود
فرض کنید #غدیر اصلا نبوده که پیامبر جلوی هزاران نفر امیرالمؤمنین رو به جانشینی منصوب کنه
یکی از احادیثی که در فضیلت #امیرالمؤمنین هست و #شیعه وسنی اونو نقل کردن، #حدیث_منزلت است. معاویهای که دستور به لعن امیرالمؤمنین داده بود، این حدیث رو نقل کرده، نمیتونست انکار کنه. چون اکثر مردم بارها از زبان پیامبر در جاهای مختلف شنیده بودن. متن حدیث اینه
(یاعلی) أنتَ مِنّی بِمَنزلةِ هارونَ مِنْ مُوسی، اِلّاأنـّه لانَبیّ بَعدی.
(ای علی) تو نسبت به من بهمنزله هارون نسبت به موسى هستی جز اینکه بعد از من پیامبری نخواهد بود
چندتا آیهای که درباره حضرت موسی(ع) و هارون(ع) درقرآن هست رو بیاریم، و بهجای هارون، نام امیرالمؤمنین رو جایگزین کنیم، ببینیم معنی چطور میشه
#آیه_اول
(موسی از خدا خواست) از اهل بیت من وزیر ومعاونی برایم قرار بده، هارون برادرم را، پشتم را به او گرم کن و اورا شریک امر من کن(طه، 29)
تو همین آیه بهجای موسی وهارون، پیامبر(ص) وعلی(ع) رو قرار بدیم:
پیامبر از خدا خداست، از اهل بیت من وزیر و معاونی برایم قرار بده، علی برادرم را، پشتم را به اون گرم کن و اوراشریک امر من کن
#آیه_دوم
ای موسی به زودى بازویت را به [وسیله] برادرت هارون نیرومند خواهیم کرد(قصص35)
ای محمد بزودی بازویت را به(وسیله) برادرت علی نیرومند خواهیم کرد
#آیه_سوم
و از لطف و مرحمتی که داشتیم برادرش هارون را نیز به او(موسی) عطا کردیم (مریم53)
و از لطف و مرحمتی که داشتیم برادرش علی را نیز به او(محمد) عطا کردیم
#آیه_چهارم رو دقت کنید
و موسی به برادرش هارون گفت: تو اکنون جانشین من در قوم من باش(اعراف142)
و محمد(ص) به برادرش علی گفت: تو اکنون جانشین من در قوم باش
خیلی جالبه، وقتی حضرت موسی به ملاقات خدا در کوه طور رفت و هارون رو جانشین قرار داد، مردم از هارون فاصله گرفتن و جانشینیش رو نادیده گرفتن و رفتن سراغ سامری و بعد از کلی معجزه، گوسالهپرست شدن. وقتی موسی برگشت، از هارون پرسید چرا جلوشونو نگرفتی؟ هارون گفت من تلاشمو کردم ولی اینا نزدیک بود منو بکشن(اعراف150) و ترسیدم که تفرقه بین امت بنی اسراییل بوجود بیاد(طه 94)
چقدر این اتفاق آشناس، وقتی پیامبر به ملاقات خدا میرفت، قبلش علی(ع) رو بعنوان جانشین معرفی کرد، مردم از علی فاصله گرفتن و به سمت شخص دیگری رفتن و علی(ع) برای اینکه تفرقه در امت بوجود نیاد و اسلام از بین نره صبر کرد
درقرآن 20آیه درباره هارون داریم که اکثرا جانشینی موسی مدنظره
هارونِ موسی کجا، علیِ محمد کجا
انتشارحداکثری بعشق امیرالمؤمنین
@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(۶)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 6 - حسن تدبیر : به بیان امیرالمومنین(ع) در غررالحکم چهار چیز دلیل برگشت روزگار و اوضاع و احوال دولت ها و حکومت ها عبارتند از : بدی تدبیر - زشتی تبذیر - کمی عبرت گرفتن - بسیار مغرور شدن . همچنین آن حضرت فرموده اند: «صلاح و سازمان زندگی تدبیر است » ( دلشاد تهرانی، 1377، ص 255-256 )
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(۷)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 7 - سعه صدر : هر مدیری باید بداند که در مسیر انجام وظیفه سازمانی با نارسایی ها و مقاومتها و موانع بسیاری مواجه خواهد شد و فشارهای منتقدین و متخلفین و منحرفین بر روند مدیریت وی سایه خواهد افکند لذا اگر حوصله و بردباری و همت بلند داشته باشد می تواند از پس مشکلات برآید اما اگر فاقد این خصوصیات باشد بر تنشها و اصطکاک ها خواهد افزود و فرصت طلایی خدمت را صرف پاسخگویی کاذب و برخوردهای عصبی با مخاطبین خواهد کرد و یا مجبور به تغییر رویه و کوتاه آمدن از مواضعش خواهد گردید . امام علیه السّلام در حکمت 176 نهج البلاغه می فرمایند :
آلَةُ الرِّئاسَةِ سِعَةُ الصَّدرِ ؛ سعه صدر، ابزار ریاست است .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
#طنز_جبهه
🌸عید غدیر😊
🌿...عید غدیر که میشد خیلیها عزا میگرفتند. لابد میپرسید چرا؟
😳
به همین سادگی که چند نفر از بچهها با فرماندهی فریبرز با هم قرار میگذاشتند، به یکی بگویند؛ سید ...
😁
البته کار که به همین جا ختم نمیشد.
😉
⛺️ایستاده بودیم بیرون چادر، یک دفعه دیدیم چند نفر دارند دنبال یکی از برادرها میدوند.
🏃♂🏃♂🏃♂
میگفتند: وایسا سید علی کاریت نداریم!
😄
و او مرتب قسم میخورد که من سید نیستم، ولم کنید.
😲
تا بالاخره میگرفتندش و میپریدند به سر و کلهاش و به بهانه بوسیدنش آش و لاشش میکردند.
😂😂😂
🌿...بعد هم هر چی داشت، از انگشتر، تسبیح📿، پول،💰 مهر نماز تا چفیه و گاهی هم لباس😜، همه را میگرفتند و از تنش به بهانه متبرک بودن در میآوردند ...
جالب اینجاست که به قدری فریبرز و نیروهایش جدی میگفتند؛ سید که خود طرف هم بعد که ولش میکردند، شک میکرد و میگفت: راستی راستی نکند ما هم سید هستیم و خودمان خبر نداریم،
😂😂
گاهی اوقات کسی هم پا پیش میگذاشت و ضمانتش را میکرد و قول میداد که طرف وقتی آمد تو چادر،⛺️ عیدی بچهها یادش را فراموش نکند؛ 💵حتی اگر یک کمپوت گیلاس 🍒باشد و سرانجام برای اینکه از دست اینها راحت شود، طرف کمپوت را میداد و غر میزد که عجب گیری افتادیم، بابا ما به کی بگیم ما سید نیستیم❗️❗️❗️😁😂😆
#طنزجبهه
#فقط_به_عشق_علی
#دهه_ولایت
#یاعلی_بگیم_خداهوامونوداره
#چه_خبر
🔸سخنگوی وزارت بهداشت میگه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۲۴ هزار و ۶۹۲ نفر رسیده و متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۲ بیمار #کرونایی جون خودشون رو از دست دادند که با این تعداد مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۸ هزار و ۲۶۴ نفر رسید.
@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(۸)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 8 - شایستگی و کفایت : امیرالمؤمنین در نامه به مالک اشتر، یکی از شرایط واگذاری مسئولیت ها را «کفایت» می دانند و می فرمایند: «ای مالک در به کارگیری کارمندان و کارگزارانی که باید زیر نظر تو کار کنند هیچ گونه واسطه و شفاعتی را نپذیر مگر شفاعت «کفایت» و امانت را» (خسروی، 1378، ص 41-42).
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(۹)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 9 - نظم و انضباط در امور : امام علی(ع) در بخشی از عهدنامه خود به مالک اشتر می فرماید: «کار هر روز را همان روز انجام بده، زیرا هر روز کاری مخصوص به خود دارد» (خدمتی، 1381، ص 33).
همچنین آن حضرت در وصیت خود قبل از شهادتشان می فرمایند: «سفارش می کنم شما را به تقوی و نظم در امور».
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(۱۰)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 10 - حسن سابقه : امام علی(ع) سوابق کاری افراد را در گزینش مدیران دقیقاً مورد توجه قرار می دادند . آن حضرت، کسانی را که قبلاً در حکومت ظلم و طاغوت دارای منصبی بوده اند و در گناهکاری شریک بوده اند، جهت تصدی جایگاه های مدیریتی شایسته نمی دانند و در نامه 53 به مالک اشتر فرموده اند:
«بدترین وزیران تو کسانی اند که وزیران والیان بدکار پیش از تو بوده اند و با آنان در گناهان همکاری کرده اند مبادا اینان صاحبان اسرار تو باشند زیرا که یاران گنهکاران و برادران ستمکارانند، تو می توانی به جای آنان بهتر از آنها را بیابی، کسانی که نظریات و نفوذ آنها را دارند ولی وزر و وبال آنها را ندارند و با ستمکاران و گنهکاران همکاری نکرده اند. این مردان پاکدامن هزینه کمتری بر تو تحمیل می کنند و نسبت به تو مهربان ترند و با بیگانه کم الفت ترند، آنها را مخصوصان جلسه های سری و انجمن های علنی خود قرار ده».
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
✳️ ایام عید #ولایت عید #غدیر_خم مبارک باد ✳️
☘ در #خطبه_غدیر است که حاضرین به غائبین بگویند و هر پدری به فرزندش بگوید. پدری، مادری #فرزند خود را بنشاند و بگوید میخواهم ده دقیقه با تو صحبت کنم. میخواهم بگویم که در سال ده هجری، در چنین شبی و فردا روزی چه اتفاقی افتاد که کفار را مأیوس کرد و #دین اکمال پیدا کرد؟
☘ حواله ندهید که تلویزیون و صدا و سیما میگویند، چرا ما بگوییم؟ خود اینکه ما بگوییم خودش مهم است. قضیه را جدی میکند. قضیه خیلی جدی است. #غدیر جدی ترین عید است.
#عید_ولایت #عید_غدیر_خم
#گزیده جلسه۳۶ #تفسیر #سوره_نساء
#حجت_الاسلام_قاسمیان
💐💐💐💐💐
@menhajesalehinekaleybar
🌠☫﷽☫🌠
⁉️از کتاب شریف #الغدیر #علامه_امینی چه می دانید‼️
⁉ آیا می دانستید مجموعه ی عظیم الغدیر دفاع از مظلومیت امیرالمومنین علی علیه السلام و خلافت بلافصل ایشان است!
⁉ آیا می دانستید مصادر و منابعی که در کتاب الغدیر مورد استناد قرار گرفته، همگی از منابع کُتب علمای اهل تسنن است!
⁉ آیا می دانستید علامه امینی برای نوشتن و جمع آوری الغدیر در شبانه روز حدود ۱۷ ساعت مطالعه و تحقیق می کرد!
⁉ آیا می دانستید علامه امینی برای نوشتن کتاب الغدیر ۱۰ هزار جلد کتاب از (باء بسم الله تا تای تمت) آن را خوانده و به ۱۰۰ هزار جلد کتاب مراجعات مکرر داشته است!
⁉ آیا می دانستید وقتی فقط یک جلد از کتاب الغدیر به لبنان رفت، در عرض مدت خیلی کوتاهی ۳۰ هزار سنی به واسطه مطالعه این کتاب شیعه شدند!
⁉ آیا می دانستید مجموعه بی نظیر الغدیر ۲۰ جلد است، که تا کنون ۱۱ جلد آن چاپ شده است و ۹ جلد از کتاب هنوز منتشر نشده است. مرحوم علامه امینی فرمودند: حرفهای اصلی خودم را در آن ۹ جلد زدهام و این ۱۱ جلد، مقدماتی برای آن سخنان بوده است. و اگر انتشار این کتاب کامل شود دنیا را تکان میدهد!
⁉ آیا می دانستید مطالب الغدیر به مذاق بسیاری خوشایند نیست اما از آنجایی که با اتکاء به منابع و مآخذ مُتقَن نوشته شده، تا کنون ظرف این مدت (حدود شصت سال) از چاپ این کتاب گذشته، کسی یا گروهی نتوانسته نقدی یا ردّی بر کتاب الغدیر و یا نقدی بر صفحه ای از الغدیر بنگارد!
⁉ آیا میدانستید امرا و وزرا و شخصیت های سیاسی هم برای کتاب الغدیر تقریظ نوشتهاند. ملوک و بزرگان فقهاء و محدثین و بزرگان مولفین و شعرا اهل تسنن هم توجه میکنند و تقریظ مینویسند. تا چه رسد به بزرگان شیعه!
⁉ آیا می دانستید علامه امینی با کتاب شریف الغدیر خود، راه هر گونه انکار یا توجیه کسانی که در فکر مخالفت با خطبه غدیر و اثبات ولایت امیر المومنین علیه السلام هستند با مستندات و کتب اهل تسنن بسته است و این کتاب حجت را بر همه تمام کرده که به هیچ وجه نمی توان به خطبه ی نورانی غدیر شک نمود!
✅ مرحوم علامه امینی در کتاب بینظیر الغدیر؛ روایت غدیر را از (۱۱۰) صحابه پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، و (۸۴) نفر از تابعین، و (۳۶۰) راوی حدیث، از کتب اهل سنت، از قرن دوم تا قرن چهاردهم هجری قمری معرفی کرده است!
✅ علامه امینی فرمودند: «روز قیامت با دشمنان امیرالمومنین علیه السلام مخاصمه خواهم کرد! همانطور که آن ها وقت آقا را گرفتند، وقت مرا هم گرفتند وگرنه می خواستم معارف امیرالمومنین علیه السلام را گسترش بدهم، این ها آمدند مرا وادار کردند که من در اثبات امامتش کتاب بنویسم.»
✅ علامه امینی رحمت الله علیه شخصیتی است که یک تنه در برابر تحریف کنندگان تاریخ قیام نموده و با قلم توانا و آتشین و در عین حال منطقی و علمی پرده ها را کنار زد و حقایق را از لابه لای زوایای تاریک تاریخ بیرون کشید و خلافت بلافصل امیرالمومنین علیه السلام را برای جهانیان اثبات نمود.
مَنْ كُنْتُ مَوْلاه فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاه
نیت صدقه جاریه کنیدواین پیام راانتشاردهید..
اجرتون باامیرالمومنین علی علیه السلام
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
#غدیر_ولایت(11)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 11 - داشتن پشتکار و دوری از تنبلی :
سستی در انجام دادن امور موجب زیر پا گذاشتن حق و عدم اجرای به موقع کارها و تضییع حقوق مردمان است. کندی در کارها فرصت های خیر و غیر قابل بازگشت را از بین می برد و به هیچ وجه نباید در گردش امور سستی و کندی و کاهلی راه یابد و این امر باید با دقت های لازم عجین و همراه شود. امیرالمومنین علی(ع) چنین سفارش کرده اند: «در کارهای خود بر افراد سست و تنبل تکیه مکن» (دلشاد تهرانی، 1377، ص 372-375).
🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(12)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 12 - تند ذهنی و داشتن حافظه قوی :
مدیر و مسئول باید دارای حافظه قوی و ذهنی توانمند باشد تا پرداختن به یک مسئله او را از سایر مسائل غافل نکند و پیچیدگی و حجم کارها، او را به فراموشی و اشتباه نیاندازد. حضرت علی ( ع) در نامه به مالک اشتر چنین فرموده است: «کسی را برگزین که در رساندن نامه کارگزارانت به تو یا رساندن پاسخ های تو به آنان کوتاهی نکند و در آنچه برای تو می ستاند یا از طرف تو به آنان تحویل می دهد، فراموشکار نباشد».
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(13)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 13 - پاکی و صلاحیت خانوادگی :
پاکی و اصالت و صلاحیت خانوادگی از جمله امور کلی است که حضرت علی(ع) در گزینش و انتخاب بر آن تأکید فرموده و آن را به عنوان میزانی در کنار سایر موازین مطرح نموده است. آن حضرت به مالک اشتر توصیه می نماید: «و از آنان که گوهری نیک دارند و از خاندانی پارسا و صالحند و از سابقه ای نیکو برخوردارند، فرماندهان را برگزین» (دلشاد تهرانی، 1377، ص 294-295).
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@menhajesalehinekaleybar
إِضَاعَةُ الْفُرْصَةِ غُصَّةٌ
از دست دادن فرصت ، باعث اندوه می شود
#امام_علی_علیه_السلام
#نهج_البلاغه_حکمت118
🆔 @menhajesalehinekaleybar
🌹
🔸️حکم بوسیدن عتبه امیرالمومنین علی علیه السلام
#شیخ_انصاری
#غدیری_ام
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@menhajesalehinekaleybar
⭕️ #حدیث_روز
🔸امام علی (ع ):
🔹اندکی حقّ، بسیاری باطل را نابود می کند، همچنان که اندکی آتش، هیزم های فراوانی را می سوزاند. (غررالحکم، ح ۶۷۳۵)https://eitaa.com/menhajesalehinekaleybar
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
میلادی: Sunday - 09 August 2020
قمری: الأحد، 19 ذو الحجة 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️11 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
▪️20 روز تا عاشورای حسینی
▪️35 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️45 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️60 روز تا اربعین حسینی
🌷 @taShadat 🌷
﷽
#نهج_البلاغه
#حکمت114
══🍃🌹.
🔅وَاعْلَمْ يَا بُنَيَّ أَنَّکَ إِنَّمَا خُلِقْتَ لِلآْخِرَةِ لاَ لِلدُّنْيَا وَلِلْفَنَاءِ لاَ لِلْبَقَاءِ وَلِلْمَوْتِ لاَ لِلْحَيَاةِوَأَنَّکَ فِي قُلْعَةوَدَارِ بُلْغَة، وَطَرِيق إِلَى الاْخِرَةِ
💠پسرم) بدان تو براى آخرت آفريده شده اى نه براى دنيا، براى فنا نه براى بقا (در اين جهان)، براى مرگ نه براى زندگى (در اين دنيا)
تو در منزلگاهى قرار دارى که هر لحظه ممکن است از آن کوچ کنى، در سرايى که بايد زاد و توشه از آن برگيرى و راه آخرتِ توست
🌷
♦️فریاد بلند #آقای_مقاومت و میکروفونهای خاموش و زنگ زده ما
#علی_علیزاده
🔻سید حسن نصرالله دیروز سخنرانیای کرد که معتقدم سالها بعد آن را به عنوان نمونهای درخشان از سخنرانی نظامی-سیاسی راهبردی تدریس خواهند کرد.
سیدحسن سخنرانیاش را دیروز با یادآوری #جنگ۳۳روزه شروع کرد. جنگی که نه فقط سرنوشت لبنان که معادلات منطقه ما را به صورت جدی عوض کرد.
جنگی که ۸۰ میلیون ایرانی به خاطر #ناتوانی_رسانههایشان آنطور که باید آن را نشناختهاند. هرچند یکی از دلایل امنیت و صلح و ثبات زندگی شان در سیزده سال گذشته نتیجه این جنگ بوده.
جنگی که اسراییل آمده بود تا طومار حزب الله را برای همیشه درهم بپیچد. هم طومار نظامی و هم طومار سیاسیاش را. با معرفی حزب الله به عنوان دلیل حمله و نابودی لبنان، و ایجاد تقابل مردم با حزب الله. و پیروزی حزبالله چنان قاطع بود که سیزده سال است حتی یک تیر هم به لبنان شلیک نشده.
و آن سالها آمریکا در عراق بود و اوج بحران هستهای و قرار بود نابودی حزبالله مقدمه #حمله_مشترک آمریکا و اسراییل به ایران باشد. و فقط پس از شکست اسراییل بود که خواب حمله نظامی به ایران را از سر بیرون کردند.
سیدحسن دیروز با یادآوری جنگ ۳۳ روزه شروع کرد تا یادآور شود اهل بلوف و جنگ روانی نیست.
و بعد نقشه اسراییل را رو به دوربین گرفت و با جزیبات کامل توضیح داد که در صورت کوچکترین تعدی و تجاوزی به لبنان یا ایران، چه زمانی، کجای اسراییل چگونه و با چه شدتی نابود خواهد شد. نه با شعار و یا گزافهگویی که با توضیح پیشرفتهای نظامی و با عدد و رقم و فاکتهای عینی. و با توضیحاتش، جمله به جمله و کلمه به کلمه، نابودی را برای دشمن #تصویر کرد.
سید حسن پس از اسراییل سراغ شیخنشینهایی رفت که از پشت به ایران خنجر زدهاند. به #امارات_متحده یادآوری کرد که در صورت کوچکترین ضربهای از سوی آمریکا به ایران، دانه به دانه امیرنشینهایش با خاک یکسان میشود. به #سعودیها با تحلیل نشان داد چگونه نابود خواهند شد. و به بقیه ساکنان منطقه یادآوری کرد کوچکترین تعدی به ایران چه هزینهای دارد.
و همه این کلمات آتشین، تا اثبات کند آمریکا جسارت جنگ با ایران را نخواهد داشت.
#نورمن_فینکلشتاین، استاد یهودی دانشگاه دیپاول آمریکا و از روشنفکران مهم آمریکا میگوید سیدحسن از #زیرکترین_استراتژیستهای امروز جهان است. و سخنرانی دیروز یکی از زیرکانهترین سخنرانیهای این استراتژیست زیرک بود.
🔺 وضعیت شفاف است.
یک سو لیبرالهایی هستند که به اسم صلح طلبی فریاد «نه به جنگ» بلند میکنند. لیبرالهایی که عدهای شان هفته پیش مقابل کاخ سفید، برای صلح «قر» میدادند و عدهای شان در داخل دوگانه کاذب جنگ یا صلح را روی جلدهایشان چاپ میکنند. لیبرالهایی که با بزرگنمایی خطر جنگ موهوم و غیرواقعی، ترس را به افکار عمومی ایرانیان تزریق و ایران را زیر فشار میگذارند و عملا خود را سرباز جنگ روانی آمریکا میکنند.
و سوی دیگر تفکر سید و آقای مقاومت است که هر جملهاش را مثل موشکی نقطهزن به سوی یک سیاستمدار و یک جناح و یک حکومت سلطهگر شلیک میکند و وحشت را در دلهای افکار عمومی اسراییل و حاکمان غربی و سعودی و اماراتی میکارد. تفکری که رویکردی آفندی و تهاجمی پیش میگیرد تا به صورت «پیشگیرانه» حتی خواب و تخیل حمله به ایران یا لبنان را از سر دشمنان بیرون کند. چرا که میداند که صلح راستین تنها وقتی برقرار خواهد شد که قدرت واقعی از آن ما باشد و دشمن هم به این قدرت واقف و هرشب آشفته از کابوس این قدرت باشد.
🔻و سخن اخر.
سخنرانی سیدحسن از دیروز رسانههای دشمن را سردرگم کرده. بسیاری از آنها برای کاهش خسارات این سخنرانی ساعتها و ساعتها تحلیل و خبر و برنامه روی آنتن رفتند. با تحلیلگرانی که حنجرههایشان با دلارهای سعودی و صهیونیستی پرشده. و دو روز بعد از این سخنرانی تاریخی، ما ایرانیان هنوز آن را نه انعکاس درست دادهایم و نه با تمهیدات رسانهای به آن ضریب در خور دادهایم. در حالیکه تکه تکه این سخنرانی میبایست موضوع کلیپهایی به عربی و انگلیسی و فارسی و حتی عبری میشد، تا به استناد تحلیلها و اطلاعات آتشینش قلبهای طرفداران مقاومت محکم تر شود و دلهای دشمنان وحشت زدهتر. اما ما با دهانی باز، گیج و منفعل گوشهای به تماشا ایستادهایم. تنها ویدیوی موجود همین ویدیوی زیر است که فرزندان مقاومت لبنان با بضاعت رسانهای و مالی محدودشان ساختهاند. مرحبا به آنها و وای بر ما.
صریح بگویم. در حالیکه سید حسن با سخنرانی شجاعانهاش یک تنه به میدان جنگ رسانهای و روانی و سیاسی دشمن زده تا بخشی از بار فشار روانی غرب و سعودی و اسراییل علیه مردم ایران را خنثی کند، وای بر ما که با صداوسیمای چند ده کانالی و دهها دستگاه عریض و طویل رسانهای و صدها ردیف بودجه، حتی نمیتوانیم صدای این سید مقاومت را انعکاس دهیم.
⭕️ #انجمن_بیانیه_گام_دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱) فتاح: آقای احمدینژاد در ساختمان ۱۸۰۰ متری ولنجک که متعلق به بنیاد است ساکن شده که باید آن را به بیتالمال برگرداند، البته ایشان اماده تحویل ملک هستند
🔹رییس بنیاد مستضعفان در برنامه نگاه یک: ملکی بوده دست آقای خاتمی، رئیس جمهور اسبق برای موسسه باران که در ایام کرونا این ساختمان برای قرنطینه بیماران آماده شده بود که بعد از این ایام آن ساختمان را میفروشیم.
🔹آقای احمدی نژاد هم در حال حاضر در ملک بنیاد مستضعفان در منطقه ولنجک هستند که زمین آن ۱۸۰۰ متر مربع است. البته آماده هستند منتقل شوند به محلی در جنوب شهر بروند. اگر آقایان مدعی مردمداری هستند باید ملک بیتالمال را پس بدهند.
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030
https://eitaa.com/menhajesalehinekaleybar
🔻آن سوی سخنان نصرالله
🔹سخنرانی سید حسن نصرالله را شاید بتوان یکی از حساب شده ترین موضع گیری ها در این ماجرای مرموز دانست که البته ...
🔸در لینک زیر بخوانید👇
📎 akhr.ir/DY6U
https://eitaa.com/menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(14)
ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 14 - داشتن قدرت تشخیص و تجزیه و تحلیل :
امام علی(ع) در انتخاب مدیران کشور، به مهارت ادراکی و تشخیص و تجزیه و تحلیل مسائل آنان توجه کامل داشت و مدیرانی را بر می گزید که در بحران های پیش آمده خود راه حل مناسب را بیابند. لذا در معرفی مالک اشتر به دیگر فرماندهان نظامی به مهارت ادراکی و تشخیص و تجربه و تحلیل مسائل توسط مالک اشتر، اشاره می فرماید: «من مالک اشتر پسر حارث را بر شما و سپاهیانی که تحت امر شما هستند فرماندهی دادم، گفته او را بشنوید و از فرمان او اطاعت کنید او را مانند زره و سپر نگهبان خود برگزینید زیرا که مالک نه سستی به خرج داده و نه دچار لغزش می شود، نه در آنجایی که شتاب لازم است کندی دارد و نه آنجا که کندی پسندیده است، شتاب می گیرد» (نهج البلاغه: نامه 53) (خسروی، 1378، ص 108).
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹@menhajesalehinekaleybar
غدیر_ولایت(15) ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 15 - آینده نگری :
«آینده نگری» و «دور اندیشی» یکی از شرایط مدیریت خردمندانه و منطقی است و مدیریت بدون توجه به این نکته مهم نمی تواند سازمان را به سر منزل مقصود برساند. قبل از اقدام به هر کار باید جوانب و زوایای مختلف آن مورد بررسی قرار گرفته و پیامدهای احتمالی آن پیش بینی شود. مدیرانی که قبل از اقدام های عملی، با آینده نگری زوایای مختلف مسئله را بررسی کرده و امکانات و مقدمات لازم را پیش بینی می کنند، تصمیم های استوارتری می گیرند و میزان موفقیت و اثر بخشی خود را افزایش می دهند (خدمتی، 1381، ص 30).
آن حضرت در خطبه 154 فرمودند: «بینا دل خردمند، پایان خویش می بیند و پست و بلند و نشیب و فراز خود را می شناسد». 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹@menhajesalehinekaleybar
#غدیر_ولایت(16) ویژگیهای تخصصی مدیران از دیدگاه امیرالمؤمنین علی «علیه السلام » 16 - بلندی همت :
هر چه انسان از همت والاتری برخوردار باشد، فعالیت و کارهای بیشتر و چشمگیرتری انجام می دهد و کار گزار بلند همت در کارها و مسئولیت هایی که بر عهده گرفته است، بسیار موفقتر از دون همتّان می باشد و اصولاً ارزش انسان بسته به همت اوست. حضرت علی(ع) در نامه 53 خطاب به مالک اشتر می فرمایند: «با بلند همتان بپیوند» (قوچانی، 1374، ص 137). 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹@menhajesalehinekaleybar