eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام خوبید امروز اومدم بای کلیپ آموزشی خیلی خوشمزه بچه ها راستی از این به بعدکلی پست درموردغذاهاودسرهای مخصوص میزارم خوشحال میشم کانالم رابه دوستانتون معرفی کنیدسپاس🙏❤️ موادلازم ۲/۵پیمانه آرد ۲پیمانه آب یک قاشق غذا خوری کره یک قاشق غذاخوری پودر شکر یک قاشق غذاخوری ایرمیک یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته نوک قاشق چای خوری نمک ۳عدد تخم مرغ مواد لازم برای شربت ۳/۵پیمانه شکر ۳پیمانه آب یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه برای درست کردن شربت همه مواد باهم مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم تا کمی قوام بیاد نزدیک به ده دقیقه بعداز روی حرارت برمیداریم ومیزاریم خنک بشه طرز تهیه مواد ابتدا آب داخل ی ظرف میریزیم وروی حرارت کم میزاریم بعد کره وپودر شکر و بهش اضافه میکنیم وقتی کره آب شد وآب شروع به جوشیدن کرد آرد کم کم اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بعد نشاسته و ایرمیک ونمک اضافه میکنیم وبعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تایک دست بشه بعد مواد داخل قیف میریزیم وروغن روی حرارت میزاریم تا کمی گرم بشه بعد از مواد داخل روغن میریزیم اجازه میدیم تا سرخ بشه بعد سرخ شدن داخل شربت خنک میزاریم اجازه میدیم تا پنج دقیقه داخل شربت باشه بعد بیرون میاریم وباپودر پسته تزیین میکنیم نوش جان نکات مهم -روغن زیاد داغ نکنید برای اینکه روش زود سرخ میشه وداخلش نمیپزه -ایرمیک نوعی آردهستش که از لوازم قنادی هامیشه تهیه کرد اگه پیدا نکردید یک قاشق آرد اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ميوه هاى مورد نظرتون مثل:البالو،تمشك،گيلاس و...رو يكم با شكر و بدون اب بپزيد غليظ كه شد از صافى رد كرده و در قالب بستنى بريزيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅اشتباهی به‌هنگام افطار که می‌تواند شما را به دیابت مبتلا کند ✍از آنجایی که در ایام روزه‌داری، دمای بدن به‌واسطه تحمل ساعات طولانی گرسنگی، به‌شدت افزایش می‌یابد و این افزایش حرارت بدن در “معده” به‌ هنگام افطار به اوج خود می‌رسد، نوشیدن آب سرد یا یخ در این زمان به‌شدت سلامتی ما را تهدید خواهد کرد و می‌تواند مشکلات و بیماریهای مختلف گوارشی و حتی برخی بیماریهای سخت مانند “دیابت” را ایجاد کند. در توضیح چرایی افزایش چشمگیر دیابت در صورت تکرار نوشیدن آب یخ در وعده افطار باید گفت به‌دلیل قرار گرفتن لوزالمعده پشت معده که یکی از وظایف آن، ترشح انسولین و تنظیم قند خون است، نوشیدن آب سرد به‌هنگامی که حرارت معده بالاست، به‌سرعت باعث سرد شدن محسوس دمای معده و سرایت مستقیم این سردی به لوزالمعده و آسیب جدی به این عضو حساس بدن می‌شود. 💥پس بهتر است به‌هنگام افطار، روزه خود را با مقداری آب گرم (آب جوشیده ولرم‌شده) به‌همراه مقداری عسل که داخل آن حل کرده‌ایم، باز کنیم؛ نوشیدن آب گرم موقع افطار فواید متعددی برای سلامتی دارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍اهمیت غذا در شکل گیری جسم و شخصیت انسان.نکته بسیار جالب بوعلی سینا(ره) درمورد تاثیر غذا بر انسان 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 📚حکیم خیراندیش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅تغدیه مناسب هنگام افطار: ✍شخص روزه دار برای بهره مندشدن از آثار مثبت روزه نکاتی را باید رعایت کند: شروع افطار با نوشیدنی گرم و ترجیحا شیرین، سبک و ساده هضم باشد (آب جوش، چای کمرنگ، شیر گرم، و شربت عسل گرم) نوشیدن گلاب (مقوی معده، مقوی قوا)، سوپ گرم با حداقل حبوبات، حلوای سنتی، شله زرد، فرنی، حریره بادام، مربای به و بالنگ، خرما (حداکثر 5-2 عدد) پرهیز از غذاهای غلیظ مانند آش رشته، حلیم و ماکارونی، پرهیز از مصرف زولبیا، بامیه و پشمک (مسدّد) و ادامه ی افطار با نان سبوس دار غنی شده با ادویه ی نان (سیاهدانه، کنجد، زیره، رازیانه، زنیان، تخم خشخاش) 👌مصرف سبزیجات معطر (ریحان و نعناع) و پلو با خورشت هویج، خورشت آلو، خورشت خلال بادام و پسته و سایر خورشت های غیرچرب. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
خیلی آسون وخوشمزه😋😍😋 پودر مغزی جات رو با پودر هل و دارچین مخلوط کنید خمیر یوفکا آماده رو نواری ببرید. یذره از مواد پودری وسطش بریزید و لوله اش کرده و سرخش کنید بعد سرخ شدن هم داخل شهد بغلتونید😋 💢طرز تهیهشهد مخلوط شکر و آب و گلاب و زعفرون روی حرارت ی ذره قوام بیاد. میتونید توش هل هم بندازید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌼 ایده تزیین تخم مرغ صبحانه مواقعی که مهمون داریم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ترشی کلم قرمز مواد لازم:🔻 کلم قرمز خرد شده:500 گرم سرکه سفید:1/2+1 پیمانه آب:1/2+1 پیمانه نمک:2 قاشق چایخوری شکر:1 قاشق چایخوری طرز تهیه:🔻 سرکه و آب و نمک و شکر رو مخلوط کنید و چند دقیقه بجوشونید. بعد کلم رو بریزید و حدود 10 دقیقه بزارید بجوشه و خاموش کنید بعد از سرد شدن, تو شیشه بریزید و یخچال بزارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥒🍅🥒 دیزاین ساده با خیار و هویج به شکل درخت کاج مناسب کنار سالاد یا تزیین بشقاب پیش غذا 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍀فنجانت را بياور 🌸صبح بخيرهايم 🍀دم کرده اند 🌸مي‌خواهم سرگل آنها را 🍀برايت بريزم ، 🌸نوش جان کنی😊☕️ 🌷سلام صبحتون به زیبایی گل🌷 امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید با ذکر ✨✨ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
مواد لازم✍ 🏵تخم مرغ یک عدد 🏵شیر ولرم یک پیمانه 🏵شکر یک قاشق غذاخوری 🏵خمیر مایه یک قاشق غذاخوری 🏵نمک یک قاشق چایخوری 🏵روغن مایع شش قاشق غذاخوری 🏵آرد تقریبا پانصد گرم یا چهار لیوان(یا تا جایی که به دست نچسپد) 🎀همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کرده و در آخر آرد رو اضاف کنید ورز دهید تا جایی که به دست نچسپد و خمیر لطیفی بدست آید روی خمیر رو بپوشونید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. چونه های کوچیک از خمیرتون بگیرید و لاش نوتلا یا هر شکلات صبحونه ای و گردو خورد شده بزارید خمیر رو به هر شکلی دوست دارید بپیچید روش کنجدبپاشید و زرده تخممرغ بمالید ودر فر بمدت(دمای فرها باهم فرق داره) بیست دقیقه دمای 175 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای 10 نفر ▫️ دوغ2 لیتر ▫️ نخود پخته 1/5لیوان ▫️ سبزی (آش تره و گشنیز وبرگ سیرتازه) ۳۰۰ گرم ▫️ سیر تازه به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه ▫️ نمک و نعنا داغ به مقدار لازم طرز تهیه:🍲 ابتدا برنج را با کمی دوغ مخلوط کنید تا کاملا حل شود.دوغ را داخل قابلمه بریزید و مخلوط برنج را به آن اضافه کنید. به طور مستمر ودر یک سمت هم می بزنید(با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید.سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه بسته بگذارید تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم).وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد، آش آماده سرو است. برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد.نوش جونتون. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇 (تقویم همسران) ⬅️اولین و پرطرفدارترین مجموعه کانال های تقویم نجومی ، اسلامی. ✴️ یکشنبه 👈14 اردیبهشت 1399 👈 9 رمضان 1441👈3 می 2020 🏛 مناسبت های اسلامی و دینی. 🌙🌟 احکام اسلامی و دینی. ❇️روز سبکی است و برای: ✅قرض دادن و گرفتن. ✅اغاز کارها و طرح ها. ✅و امور کشاورزی کاشتن و بذر افشانی خوب است. 👼مناسب زایمان است و نوزاد مقبول و محبوب مردم گردد. ان شاءالله. ✈️ مسافرت خیلی خوب است. @taghvimehmsaran @taghvimehmsaran 🔭احکام نجوم. امروز برای امور زیر خوب است. ✳️اشتغال به تجارت و داد و ستد. ✳️اغاز تعلیم و تعلم. ✳️و بنایی نیک است. 🔲این مطالب تنها یک سوم اختیارات سررسید همسران است بقیه امور را در تقویم مطالعه بفرمایید. 💑مباشرت و مجامعت. امشب (شب دوشنبه) مباشرت خوب و فرزند حاصل از ان به قسمت و روزی خود راضی خواهد بود. ⚫️ طبق روایات، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری،خوب نیست و باعث درد و بیماری است. 💉🌡حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن یا #فصد انداختن در این روز، از ماه قمری خوب نیست باعث درد در اعضا است. 😴😴تعبیر خواب خوابی که شب دوشنبه دیده شود طبق ایه 10سوره مبارکه یونس علیه السلام است. دعواهم فیها سبحانک اللهم و تحیتهم فیها سلام.... و چنین استفاده می شود که از خواب بیننده عمل خیر و صالحی به وجود اید که در دنیا و اخرت به او نفع رساند .ان شاءالله. و به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید...... تقویم همسران صفحه 116 @taghvimehmsaran 💅 ناخن گرفتن یکشنبه برای ، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد. 👕👚 دوخت و دوز یکشنبه برای بریدن و دوختن روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود‌. ✴️️ وقت در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب. ❇️️ ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد . @taghvimehmsaran 💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به و . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 🌸ب بامیدپرورش نسلی مهدوی انشاءالله🌸 📚 منابع مطالب کتاب تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان انتشارات حسنین علیهما السلام قم پاساژ قدس زیر زمین پلاک 24 تلفن 09032516300 025 37 747 297 09123532816 📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛 📩 این مطلب را برای دوستانتان حتما با لینک ارسال کنید مطلب بدون لینک شرعا حرام و ممنوع میباشد
تخم شربتی، گنج مخفی انرژی در ماه رمضان👌 اگر شربت تخم شربتی را با عرق بادرنجبویه مخلوط و با عسل شیرین کنید و بنوشید خلق تان گشاده و خستگی مفرط ذهنی و تنش های عصبی از بین می رود، وقت سحر شربت خاکشیر و تخم شربتی بخورید این دانه ها چندین برابر وزن خود آب جذب میکنند درنتیجه در طول روز از ذخیره آن ها استفاده میکنید و تشنه نمی شوید همچنین از سردرد و بیحالی شما در طول روز نیز می کاهد. بفرستین برای روزه دارا🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔻روزه دارها بخونند👇 🔹شربت های ضد عطش سحر کدامند؟ شربت ابلیمو شربت خاکشیر شربت بیدمشک 🔸بدترین کاری که با بدن خود می توانید بکنید این است که از افطار تا سحر بیدار بمانید و مداوم غذا بخورید. این کار آسیب های بسیار جدی به بدن وارد می کند 🔹نوشیدنی تخم شربتی به دلیل نگه‌داشتن آب در دانه‌های این گیاه در ساعات پایانی سحر توصیه می‌شود 🔸نوشیدن سه قاشق گلاب در هنگام افطار، گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» که دارد، خاصیت دارویی داشته و برای تقویت معده مفید است 🔹دوغ موقع افطار ممنوع! دوغ موجب بیحالی و بی حسی بیشتر بدن می شود 🔸نوشیدن آب گرم بعد از افطار به جای آب سرد و یخ از ترک خوردگی دندان ها جلوگیری می‌کند و موجب سلامت کبد و معده می‌شود 🔹در ماه رمضان از مصرف میوه غافل نشوید! قبل از خواب با مصرف یک عدد سیب می توانید هم به کاهش وزن خود کمک کنید و هم دهان خود را ضد عفونی کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😋 یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
میزبانی اسلامی گرامی داشتن مهمان مهمان، عزیز و گرامی است. بنابراین، از هر گروه که باشد، پیر یا جوان، کوچک یا بزرگ، غریبه یا آشنا، ثروتمند یا فقیر، باید با او رفتار محترمانه شود؛ زیرا تا او مهمان است، محترم است. امام علی (علیه السلام) در این باره می فرماید: «اکرِمْ ضَیفَک وَ انْ کانَ حَقیراً»[4]؛ «مهمان خود را گرامی دار، اگر چه حقیر و کوچک باشد». سلمان فارسی می گوید: خدمت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) رسیدم درحالی که حضرت بر بالشی تکیه داده بود. پیامبر آن را به عنوان احترام به من داد و فرمود: «ای سلمان، هر مسلمانی که برادر مسلمانش بر او وارد شود و جهت احترام برای او بالشی بگذارد، خدا او را می آمرزد» 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالم‌ترین ؛ بدونِ شکر و گیاهی• 🍨 اگه دوستی داری که مثلِ من عاشقِ بستنیه؛ این پست رو براش بفرست😍 🍦 1. ۳ تا موزِ رسیده رو به مدّتِ ۳ ساعت بزار داخلِ فریزر تا یخ بزنه (از هر میوه ای می تونی استفاده کنی ولی موز بافتِ بهتری رو برای بستنی ایجاد می کنه) 2. بعد از ۳ ساعت موز ها رو از فریزر در بیار و بریز داخل مخلوط کن تا پوره بشن و بافتِ مُنسجم ولی نرمی پیدا کنن. 3. برای‌ اینکه طعمش رو خوشمز‌ّه تر کنی می تونی از پودر شکلات یا پودر پسته، پودر فندق، بادوم، قهوه، دارچین و... استفاده کنی. 4. حالا وقتشه که محتویات رو بریزی داخلِ ظرف و با تیکه‌های شکلات، مغزها، کیک، میوه تازه و خشک یا هر چیزی که دوست داری ترکیب کنی و به مدتِ ۱ تا ۲ ساعت بزاری داخلِ فریز بمونه تا آماده بشه. (زمانِ موندن تو فریز بستگی به یخچال فریزر و دماش داره اما بطور کلّی ۲ ساعته معمولاً یخ میزنه، اگه نزد بیشتر بذار بمونه تا سِفت بشه.) 5. بعدش از فریزر در بیار؛ بستنی حاضره و می تونی هر جور که دوست داری سرو کنی. 6. اگه موز رسیده باشه شیرینیش اندازست؛ اما بازم خواستی طعم شیرینش بیشتر بشه میتونی عسل، شیره خرما، شیره انگور یا ... بهش اضافه کنی. 7. نوشِ جونت...❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami