#_اسنک_مرغ_چینی
روغن سرخ کردنی 1/2 فنجان
باترمیلک 1 فنجان
آرد 3/4 فنجان
آرد ذرت 1/2 فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
سس تند 1 قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
فیله مرغ خرد شده 500 گرم
خرده نان آسیاب شده 1 فنجان
مایونز 1/4 فنجان
سس فلفل شیرین 2 قاشق عسل 1 قاشق
سس فلفل تند 2 قاشق چایخوری
✍طرز تهیه سس:
برای تهیه سس، 4 مورد آخر لیست مواد لازم اعم از مایونز، عسل، فلفل تند شیرین و سس فلفل تند را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.
✍طرز تهیه اسنک:
روغن را در تابهای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام داغ شود.
یک کاسه بزرگ بردارید و باترمیلک، آرد، نشاسته ذرت، تخم مرغ، سس تند و نمک و فلفل را درون آن باهم ترکیب کنید. فیله های مرغ را دانه دانه داخل کاسه بیندازید و سپس آنها را درون ظرف خرده های نان بیندازید تا خوب به آنها آغشته شوند.تکه های مرغ را درون روغن بیندازید و سرخ کنید تا طلائی رنگ و ترد شوند. وقتی آنها را از روغن بیرون آوردید، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها چیده شود. سپس آنها را در ظرف سرو بچینید و با سس مخصوصی که از قبل تهیه کرده بودید، آن را سرو کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش بستنی خانگی🍓
#گیف_آموزش_بستنی_خانگی😋
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهارت😅👌
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
❇️ عوامل هضم کننده غذا در سخنان آیت الله تبریزیان :
✅ امام رضا علیه السلام:
مصرف آب سرد بعد غذا موجب هضم غذا می شود.
♻️ نکته:مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود.
✅ امام صادق علیه السلام:
خوردن انار به خصوص همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.
✅ پیامبر اکرم صل الله علیه و اله:
خوردن ترکیب آویشن و سیاه دانه و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.
♻️ نکته:آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود.
✅ امام صادق علیه السلام:
پنیر موجب هضم غذای قبل می گردد.
✅ امام صادق علیه السلام:
ریحان کوهی یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.
✅ پیامبر اکرم صل الله علیه واله:
خرمای برنی یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کنندگی غذاهاست.
✅ پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم:
شیر شتر برای ناراحتی معده مفید است.
✅ امام صادق علیه السلام:
ترب هضم کننده غذاهاست.
✅ پیامبراکرم صل الله علیه واله:
خوردن کاهو موجب هضم غذا می شود.
✅ امام رضا علیه السلام:
خوردن و جویدن کندر موجب هضم غذا می شود.
بسم الله الرحمن الرحیم
#سلامتی #روح #جسم
#غـــــذا
♻️نگاهی به آداب غذای شیخ رجب علی خیاط :
1⃣جناب شیخ بیشتر وقت ها از غذاهای ساده استفاده می کرد مثل سیب زمینی و فرنی
2⃣سر سفره روبه قبله و دو زانو مینشست
3⃣گاهی هم بشقاب را به دست میگرف
4⃣همیشه غذا را با اشتهای کامل میخورد
🔺و گاهی مقداری از غذای خود در بشقاب یکی از از دوستان که دستش میرسید می گذاشت
5⃣هنگام غذا خوردن حرف نمیزد
و
#ادب : دیگران نیز به احترام ایشان سکوت
می کردند
6⃣اگر کسی او را دعوت می کرد اکثر اوقات دعوت را* باتوجه *میپذیرفت و گاهی ام رد
می کرد
7⃣از غذای بازار پرهیز نداشت
🔶 ولی از تاثیر خوراک در روح انسان غافل نبود
و برخی دگرگونی های روحی را نشات از غذا میدانست
آیه :
🌺"یا ایها الذین آمنوا کلوا من طیبات ما رزقناکم»؛
ای مومنان! از روزی پاکیزه که به شما دادیم بخورید 🌺
🔻امام حسین علیه السلام با اشاره به یکی از علل رفتار پست و ناهنجار کوفیان در کربلا می فرماید: «قد مُلئت بطونکم من الحرام؛ شکمهای شما از حرام پر شده است».
🔻امام رضا علیه السلام فرمود: «بدان که نیرو و توان و روح و روان، تابع مزاج بدنها می باشد».
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده کن هرصبح
بر رخسارهٔ نیکوی عشق
خانه ی دل را گلستان کن
به عطر و بوی عشق
خوشه ای از نور برچین
صبحگاهان با طرب
چون پرستوهای عاشق
پرگشا تا کوی عشق
❤️
سلام صبح بخیر🌺
هفتهتون مملو از شادی و آرامش و مهر☺️
امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست
امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید و مادران بی بی فاطمه و اقا امیرالمومنین ع 😍
با ذکر #یارحمان✨✨
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_توت_فرنگی🍓🍓😍
اول توت فرنگی هارو خوب میشوریم و بعدش درشت هاشو تیکه میکنیم تا یه دست بشن
میریزیم تو یه طرف و با دولیوان شکر میذاریم یه شَب تا صبح بمونه(اگر میخواید سریع اماده شه و یا شیره ی بیشتری بده یکم مث من آب بریزین)
بعد از موندن خودش آب میندازه و بهتر میشه
حالا زیرشو کم میکنیم تا بپزه
اگر زیاد بپزه قهوه ای میشه و دیگه خواهرشهر کُش نیست
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
#شورسیر
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
میزبانی در سیره پیامبر
بر سفره های جمعی، رسول خدا (صلی الله علیه و آله) زودتر از همه دست به غذا می برد و دیرتر از همه دست از غذا می کشید تا دیگران بدون حجب و حیا و خجالت کشیدن، غذا بخورند. می فرمود تا هر کس از جلوی خودش غذا بخورد. آن حضرت غذا خوردن به تنهایی را دوست نداشت و تنها غذا نمی خورد.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
#کشک_و_بادمجان_دودی
من این غذا رو دوست دارم چه سرخ شده چه کباب شده . بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شورسیر 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که ه
#شورسیر
سلااااام دوستای خوبم وقتتون بخیر خوبید 😍 شور سیر آوردم واستون 😋 پارسال ک درستش کردم و توکانال گذاشتم مورد استقبال قرار گرفت و خیلی ها امتحانش کردن و راضی بودن گفتم امسالم تا سیر تازه هست درست کنم و دستورشو بزارم.این مدل شور کنار غذا ها و حتی مثل خیارشور مورد استفاده هستش .حتی از آبش هم استفاده میکنن تو غذاها.
مواد لازم
هفتصد و پنجاه گرم سیر حبه پوست کنده
سه پیمانه آب
یک پیمانه سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری نمک درشت دونه وغیر ید دار
دو قاشق غذاخوری دونه فلفل سیاه
چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه .بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنیدامیدوارم درست کنید تا فصل سیره و خوشتون بیاد اگه راضی بودید صلوات واسه سلامتی خانواده هامون یادتون نره
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
#ترفند_آشپزی🍴
🔸براى خوش عطر تر و خوشمزه تر شدن كتلت👇🏻
مقدارى زنجبيل تازه يا پودر زنجبيل را به مواد كتلت اضافه كنيد
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_شطرنجی
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم#راحت_الحلقوم
5لیوان آب آلبالو * به جاش از آب لبو استفاده کنید
1 لیوان شکر
5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
1 قاشق مرباخوري كره
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹#باسلوق#سنتی
پودر نارگیل
همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم
نکته : لیوان پلاستکی باشه بهتر یا یک بار مصرف آب رو داخل لیوان ریخته وخالی کنید
بعد مواد رو تو لیوان بریزید .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
خورشت الو اسفناج
طرز تهیه:
ابتدا ۲عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و سپس ۱ق م زردچوبه بریزیدو تکه های گوشت را داخل پیاز تفت دهید. کمی فلفل هم زده و آب رااضافه کنیدو بذارید رو شعله متوسط تا گوشت بپزد.سپس ۲کیلو اسفناج شسته و خرد شده وتفت داده شده رابه خورشت اضافه کنید.اگر دوست داشتید میتوانید آلوی خیس هم داخل خورشت بریزید و بذارید تا جا بیفتد.نمک هم زمانیکه گوشت پخت اضافه کنید.برای چاشنی میتونید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_دبل_چاكلت
١٠٠گرم شكلات شيري كاكائويي
١٣٠گرم كره ١٢٠گرم شكر
٣عدد تخم مرغ ١/٥ پيمانه ارد
نصف پيمانه شير
٢ق غ پودر كاكائو
٢ق چ ب پ وانيل كمي
شكلات رو ميزاريم روي بخاركتري تا اب بشه و بد مبزارم كنار تا خنك بشه، حالا كره ي به دماي محيط رسيده رو با شكر و وانيل هم ميزنيم حسابي تا كرمي رنگ و پف دار بشه ، بد تخم مرغ هارو دونه دونه به موادمون اضافه ميكنيم وهرسري هم ١دقيقه باهمزن ميزنيم حالا شكلات اب شده رو به موادمون اصافه ميكنيم و هم ميزنيم و بدشير رو اضافه ميكنيم و هم ميدنيم و دراخر ارد وپودركاكائو و ب پ الك شده رو كم كم به موادمون اضافه ميكنيم .و باليستك هم ميزنيم تا حسابي مواد باهم مخلوط بشن من موادم رو توي قالب ٢٠سانتي ريختم ك كف قالب كاغذ روغني انداختم و در فر از قبل گرم شده با درجه ي ١٨٠ميزاريم تا كيكمون بپزه من براي روي كيك از ١٥٠گرم شكلات شيري قهوه اي +١٠٠گرم خامه صبحانه استفاده كردم به اين صورت كه شكلات ك به روش بن ماري اب شد خامه رو هم ب روش بن ماري اب ميكنم و به هم اصافه ميكنم و ميشه گاناش خوشمزمون
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
طرز تهیه کره طبیعی
کره، یک ماده خوردنی پرخاصیت که شامل میزان زیادی از ویتامین آ می باشد بنابراین در جلوگیری از بیماری های قارچی، حفظ تعادل بدن و ایجاد قدرت در عضلات مفید بوده ضمن آنکه برای پوست هم بسیار مفید است.
طرز تهیه کره بسیار آسان می باشد فقط نیازمند زمان بیشتری است. کره طبیعی معمولا در مراکز تهیه لبنیات و با در روستاها و بین عشایر تهیه می شود. شما می توانید در منزل این ماده پر خاصیت را تهیه و مصرف نمایید. به روشی بسیار ساده.
فقط موارد بسیار مهمی که باید توجه داشته باشید:
کره زرد رنگ و کره سفید رنگ داریم . کره زرد رنگ از ماست گاو و کره سفید از ماست گاومیش، گوسفند و یا بز تهیه میشه.
در تهیه کره فقط یک نوع ماست باید باشه ترکیبی از انواع ماست ها رو نداریم چون مزه کره رو بد میکنه.
سرشیر ماست رو نباید بگیرید
فقط باید بدونید از چه میزان ماستی چقدر کره تهیه میشه ( بسته به ذائقه شما و یا نوع ماست در دسترس شما داره میتونه ماست گاو باشه، ماست گاومیش، گوسفند و یا بز ) مثلاً برای تهیه نیم کیلو کره:
۵ کیلو ماست گوسفندی
۵ کیلو ماست گاومیش
۵ کیلو ماست بز
۱۰ کیلو ماست گاو ( چون چربی کمتری دارد ) مفید ترین نوع کره به دلیل داشتن میزان زیاد ویتامینA
مواد مورد نیاز
ماست (میزان ماست بستگی به خود شما دارد. معمولا یک کیلو ماست در حدود ۵۰ الی ۱۰۰ گرم کره خواهد داشت)
آب ( به ازای هر مقدار ماست یک و نیم الی ۲ برابر آب)
کمی نمک ( تا کره دیرتر خراب شود)
مشک – دبه درب دار – همزن برقی و یا مخلوط کن (استفاده از مخلوط کن بهتر است)
یخ
مقداری آب جوش
روش کار:
ابتدا ماست و آب رو درون ظرف درب دار میریزیم (مخلوط کن). کمی نمک رو هم اضافه می کنیم
ظرف رو به طور مدام و یا یک سرعت یکسانی تکان می دهیم ( مخلوط کن ) به مدت ۱ الی ۲ ساعت تا کف رو بیایید و یک جا جمع شود
چنانچه بخواهید زمان کمتری صرف این کار باشد در ابتدای کار، درون ماست و آب مقداری آب گرم بریزید. آب گرم باید بلافاصله ریخته شود تا باعث از بین رفتن کف نشود.
کف که زیاد شد باهم ترکیب شده و کم کم شکل جامد گرفته و از مایع جدا میشه. الان تقریبا کره شما آماده و مایع باقی مانده همان دوغ است.
درون ظرف تمیز دیگری پارچه تمیزی، معمولا تنظیف را قرار دهید و مایه درون مخلوط کن را روی تنظیف بریزید.
کمی ظرف را تکان دهید تا آب از کره جدا شود، برای اینکه سریعتر کره شکل بگیره درون ظرف کمی یخ بریزید.الان کم کم کره داره شکل می گیره
تنظیف حاوی کره رو محکم فشار می دهیم تا کاملا مایع از آن گرفته شود. چنانچه این مایع درون کره بماند باعث فساد و خراب شدن و بدبو شدن کره میشه.
کره آماده شده رو درون ظرفی بریزید بهش با دست و یا قالب حالت بدید و درون یخچال قرار بدهید.
با یک کیلو ماست الان شما هم کره دارید و هم دوغ ولی سالم و طبیعی
شما می تونید کره ظعم داز درست کنید به اسن ترتیب که ابتدای کار، یعنی موقع ترکیب آب و ماست ماده دلخواه خودتون رو بریزیدمعمولا پونه را اضافه می کنند.
ممکنه اضافه کردن این ماده باعث دیرتر شکل گرفتن کره بشه.
باید حتما خواستون باشه کاملا آب کره یا همون دوغ گرفته بشه چرا که در کوتاه مدت باعث فساد کره شده و کره شما تغییر طعم داده و تلخ میشه
چنانچه دسترسی به مشک برقی داشته باشید کار شما راحت تر هم میشه.
اگر دیدین مصرف زیادی برای کره ندارین و یا حتی دلتون می خواد از کره، روغن زرد یا روغن کرمانشاهی درست کنید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
@ASH_GMO_NO
#ترامیسوی_شکلات_سفید 🍥😍
📝مواد لازم:
خامه ۳۰۰ گرم
شکر ۱ق.غ
قهوه دم کرده ۱لیوان
بادام پرک ۵۰ گرم
بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته
شکلات سفید ۳۵۰ گرم
طرز تهیه:👇👇
ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#نکته_آشپزی
⭕️👈یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش لواشک آلو🍓
#گیف_آموزش_لواشک_آلو😋
#حلوای_آرد_نخودچی
يك پيمانه ارد نخودچی
يك پيمانه ارد گندم (من ارد شيرينی پزي ريختم)
٣پيمانه شكر ( اگه شكر رو كم كنيد اونوقت راحت نميتونيد ماسوره بزنيد)
٣پيمانه اب
١/٢ پيمانه گلاب
زعفران و پودرهل هم مقداري
يك پيمانه ي سرخالي روغن مايع
خب اول شربتو درست ميكنيم
شكر و اب رو داخل قابلمه ميريزيم و ميزاريم روي حرارت تا شكر اب بشه توي اين فاصله زعفران و پودر هل رو هم بهش اضافه ميكنيم وقتي شكركامل اب شد زعفران و پودرهل رو بهش اضافه میكنيم و شعله رو خاموش ميكنيم و گلاي رو اضافه مبكنيم و ميزاريم یه گوشه حالا ميريم سراغ اردها داخل قابلمه يا ماهيتابه ميريزيم هردو ارد رو شروع ميكنيم يا شعله ي ملايم به تفت دادن و حدودا نيم ساعت تفت ميديم بد روغن مايع رو اضافه ميكنيم و باز يك ربع روي حرارت هم ميزنيم و در اخر كم كم شربت رو اضافه مبكنبم و تند تند هم ميزنيم ( حتما حرارتتون كم باشه زياد باشه حلواتون خشك ميشه) من حدودا ٢/٣ ليوان از شربتم باقي موند و نريختم انسجام حلوا بهتون نشون ميده چقدر شربت لازمه
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_آرد_نخودچی
يك پيمانه ارد نخودچی
يك پيمانه ارد گندم (من ارد شيرينی پزي ريختم)
٣پيمانه شكر ( اگه شكر رو كم كنيد اونوقت راحت نميتونيد ماسوره بزنيد)
٣پيمانه اب
١/٢ پيمانه گلاب
زعفران و پودرهل هم مقداري
يك پيمانه ي سرخالي روغن مايع
خب اول شربتو درست ميكنيم
شكر و اب رو داخل قابلمه ميريزيم و ميزاريم روي حرارت تا شكر اب بشه توي اين فاصله زعفران و پودر هل رو هم بهش اضافه ميكنيم وقتي شكركامل اب شد زعفران و پودرهل رو بهش اضافه میكنيم و شعله رو خاموش ميكنيم و گلاي رو اضافه مبكنيم و ميزاريم یه گوشه حالا ميريم سراغ اردها داخل قابلمه يا ماهيتابه ميريزيم هردو ارد رو شروع ميكنيم يا شعله ي ملايم به تفت دادن و حدودا نيم ساعت تفت ميديم بد روغن مايع رو اضافه ميكنيم و باز يك ربع روي حرارت هم ميزنيم و در اخر كم كم شربت رو اضافه مبكنبم و تند تند هم ميزنيم ( حتما حرارتتون كم باشه زياد باشه حلواتون خشك ميشه) من حدودا ٢/٣ ليوان از شربتم باقي موند و نريختم انسجام حلوا بهتون نشون ميده چقدر شربت لازمه
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅شیوه صحیح نوشیدن آب
✍قبل نوشیدن آب، بسم الله الرحمن الرحیم بگویید.
آب را در سه مرحله بنوشید.
وسط هر مرحله نفس بکشید.
وسط غذا آب ننوشید.
آب یخ نخورید.
بعد از غذا آب بخورید.
بعد از غذای گوشتی و چرب بلافاصله آب نخورید.
در روز ایستاده و در شب نشسته آب بنوشید.
بعد از نوشیدن آب، درود و سلام بر سیدالشهدا علیه السلام و لعن و نفرین بر قاتلین آن حضرت بفرستید.
آب را در ظروف شیشه ای بنوشید.
از نوشیدن آبی که زیر نور آفتاب گرم شده ( مثل بطری های آب معدنی ) پرهیز کنید.
از نوشیدن آب راکد پرهیز کنید.
سعی کنید از آب باران، چشمه، چاه استفاده کنید.
آب را خنک بنوشید.
زمان نوشیدن، آب را داخل حلق نریزید و آن را بمکید.
☜【طب شیعه】
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅