eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش حلوا شیره انگور🍓 😋 آرد سفید یک لیوان پر روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو بخاری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور یک لیوان گلاب نصف استکان آب نصف استکان زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: ۵۰۰ گرم : ۱ پیمانه : ۱ پیمانه : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته) : ۱/۲ پیمانه : ۱/۳ پیمانه : ۱/۳ پیمانه : ۲ عدد متوسط : ۲ عدد متوسط : ۲ گوله : ۱ کیلوگرم : ۱ قاشق مرباخوری : ۲ قاشق مرباخوری : ۱ قاشق مرباخوری : ۳ قاشق مرباخوری : به مقدار لازم سبزی آش: مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با۲لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم.پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه میکنیم و به آش اضافه می کنیم 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
 رب میوه ها:  طرز تهیه:برای تهیه رب میوه، یک تا دو کیلو از آن میوه را شسته و آب گیری کرده، آب میوه را در ظرف فلزی روی کتری آب جوش قرار داده تا با حرارت غیر مستقیم تغلیظ شود. می توانید کمی نبات یا عسل نیز به آن اضافه نمایید. حجم مایع که به یک سوم رسید (تا حدودی قوام پیدا کرد) آن را از روی حرارت بردارید. این کار ممکن است چند ساعت طول بکشد. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش آش جو🍓 😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش نان باگت🍓 😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
بزرگداشت نعمت خدا از آداب میزبانی آن است که نباید هر آنچه را از نعمت های خداوند برای پذیرایی از مهمان فراهم آورده است، کم ارزش پندارد و با تعارف های دروغین مانند: «لایق شما نیست» یا «چیز قابل داری نیست»، نعمت های خداوند متعال را تحقیر کند. رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در این مورد می فرماید: «در گناهکاری انسان، همین بس که آنچه را برای برادرش در میزبانی آنان حاضر می کند، کم ارزش و ناچیز پندارد»
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅عوامل سلامت در کلام معصومین علیهم السلام 1⃣کنترل غذا خوردن و رعایت بهداشت امیرمؤمنان علی علیه السلام به امام حسن علیه السلام می فرماید: می خواهی چهار خصلت به تو بیاموزم تا از ( زحمت ) درمان بی نیاز گردی؟ عرض کرد: آری. فرمود: بر سر سفره منشین؛ مگر آن گاه که گرسنه ای و از کنار سفره بر نخیز؛ مگر وقتی که هنوز اشتها داری و جویدن غذا را به نیکی انجام ده و پیش از خوابیدن به دستشویی برو. هرگاه این ها را رعایت کردی از درمان بی نیاز می شوی. امام رضا علیه السلام می فرماید: اگر مردم کم غذابخورند، بدن هایشان اعتدال و استواری می یابد. و از معصوم سلام الله علیه نقل شده است: هرکس کم غذا بخورد، بدنش سالم ماند و قلبش صفا یابد. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: معده، حوض بدن است و رگ ها به آن پیوسته اند، پس هرگاه معده سالم باشد، رگ ها سلامتی صادر می کنند و هرگاه معده بیمار باشد، رگ ها بیماری صادر می کنند. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: معده خانه هر دردی و پرهیز پایه هر درمانی است؛ پس چیزی بخور که با تو سازگار باشد. 2⃣ سفر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: مسافرت کنید تا تندرست باشید. 3⃣شب زنده داری امیرمؤمنان علی می فرماید: شب زنده داری مایه سلامتی بدن است. منظور از شب زنده داری، شب زنده داری متعادل جهت تهجد می باشد که موجب تقویت روح و جان می گردد. 4⃣سکوت امیرمؤمنان علی علیه السلام می فرماید: سکوت مایه راحتی و آسایش است. 💥سکوت در مواردی که سخن گفتن ضرورتی ندارد، مایه آسایش روحی است؛ هم چنین پرهیز از سخن در برخی جاها از پیامدهای ناگواری چون دشمنی و به خطرافتادن سلامت تن، جلوگیری می کند. 📚 برگرفته از کتاب مفاتیح الحیات 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش اسنک سیب زمینی🍓 😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
⁉️ که اگه نیّت ما از غذا خوردن، انرژی گرفتن برای خدمت به امام زمان و شیعیانشون باشه، غذا خوردنمون هم عبادت به حساب میاد؟! 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
😍😍 خرما یه جعبه کره ۲۰۰ گرم پودر قند یک ق غ سرپر آرد یک لیوان وانیل نوک ق نمک از نوک ق کمتر اول میتونین هسته های خرما رو با نی خیلی راحت دربیارین و توش مغز گردو بزارین. بریم سراغ خمیر ، کره هارو مکعبی کنین و نزارین خیلی نرم بشه،یکم سفت باشه،بعد با پودر قند میکس کنین،وانیل و نمک هم اضافه کنیم و بعد قاشق قاشق آرد رو اضافه کنین و میکس کنین مواد که جمع شد بیارین بیرون و یه کوچولو ورز بدین،زیاد ندین ،بعد ۱۵ دقیقه یخچال بذارین و روی یه سطح آردپاشی کنین و خمیرو پهن کنین و برش بدین به اندازه هایی که میخواین دور خرما بپیچین و بعد دور خرما بپیچین و بچینین داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،بعد فر رو ۱۰ دقیقه گرم کنین و ۱۵ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه بذارین بپزه. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
موادلازم: ارد ٣٠٠گرم يا ٢/٥پيمانه تخم مرغ ٥ عدد شكر ١ پيمانه كره اب شده ١ پيمانه شير١ ليوان بكين پودر ٢ ق چ گلاب ١/٤ پيمانه پودرهل ١ ق چ نمك ١/٨ ق چ زعفران ابكرده ١ ق غ پودربادام ١ پيمانه موادشربت ١/٥ پ شكررابا١ پ اب روي حرارت ميذاريم تا قوام بياد بعديك ق غ گلاب وكمي زعفران دمكرده و١ ق چ ابليموتازه اضافه كرده ميذاريم سردبشه براي روي كيك اول تخم مرغا روميزنيم تا كف كنه بعدشكرووانيل رواضافه كرده ٥ دقيقه ميزنيم تا كشداربشه. بعدزعفران وكره اب شده رااضافه ميكنيم بعدمقداري شيراضافه ميكنيم هم ميزنيم بعداردوب پ ونمك روكه الك كرديم به مايع كم كم اضافه ميكنيم با ليسك ميزنيم ومابين اضافه كردن ارد بقيه شيررااضافه ميكنيم اخركارپودربادام وگلاب رواضافه كرده داخل قالب مستطيل ٢٥در٣٥ كه كاغذانداختيم ميريزيم روي كيك را يك عددتخم مرغ كامل روبا زعفران ويك ق ماست يا شيرزده رومال ميكنيم درقر١٧٥ درجه ٣٥ تا ٤٥ دقيقه ميذاريم بعدازپخت درجه بالاي فرروهم چنددقيقه روشن ميكنيم تا روي كيك طلايي بشه بعدروي كيك را شربت سرد ميريزيم وبرش ميديم. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 راز زیبایی و جوان سازی و رفع چین و چروک پوست. آیا روغن دنبه چربی خون را افزایش می دهد؟ 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 📚حکیم خیراندیش 🍏 @tebshia20🌿🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام مدیرجون اینم کمپوت آماده شده خیلی طعم ومزه اش خوب شده فکرنمی کردم اولین بارم اینجوری شه
به غذا فوت نکند  این حکم شرع - که به غذای داغ، برای خنک کردن آن، فوت نکند - در عرف جامعه ما نیز کاملا جاافتاده است . فوت کردن به غذا، می تواند ضررهای فردی و اجتماعی داشته باشد، از جمله: - با فوت کردن، چیزی از غذا بر سفره یا غذای دیگران بریزد ; - بوی دهان در هوا پخش و به مشام دیگران برسد ; - گاه موجب انتقال بیماری می شود; در کتاب «اعجاز اسلام از نظر اخبار» آمده است: «... اگر دو لوله آزمایش، در هر کدام مقداری محلول باز و محلول فنولفتالئین ریخته شود، تولید رنگ ارغوانی خواهد کرد، در این صورت، اگر به یکی از آن دو لوله آزمایش، مقداری اسید کلریدریک اضافه کنیم، رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگی می شود و اگر به جای اسید کلریدریک، در دیگری به وسیله دهان بدمیم، نیز رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگ خواهد شد و نیز تحقیق و آزمایش ثابت کرده که هیچ ماده ای غیر از اسید کلریدریک نمی تواند رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ کند . با این مقدمه، نتیجه چنین می شود که هوای دهان که مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است، اگر به دو محلول باز و فنولفتالئین دمیده شود، تولید اسید کرده، رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ می کند و تحقیقات طبی هم ثابت کرده که اسید کلریدریک برای معده ضرر و زیان فوق العاده ای دارد . لذا می توان گفت که وصی ششم پیامبر اسلامی (صلی الله علیه و آله) از این جهت و جهات دیگری که هنوز برای بشر مخفی است، از دمیدن به چیزهای گرم، اعم از خوردنی و آشامیدنی به عنوان مکروه، جلوگیری و نهی نموده است 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami
در هنگام غذا خوردن کمتر به صورت دیگران نگاه کند امام حسن ( علیه السلام) فرمود: «... (از جمله آداب سفره) و اما آن چهار [چیز است] که از باب رعایت ادب می باشد: خوردن از آن چه در جلوی توست، کوچک گرفتن لقمه، خوب جویدن غذا و کمتر نگاه کردن به صورت مردم است .» 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
روغن زیتون یک ق غ پیاز خرد شده یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ 8- 6 پیمانه سینه مرغ بدون استخوان یک عدد هویج خرد شده سه پیمانه ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍 مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر : گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم بادمجان ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد سیر ۵ حبه جعفری یا شوید ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
✅افرادی که مزاج گرم دارند در تابستان از خوردن و نوشیدن خوراکی‌هایی با مزاج گرم پرهیز نمایند ✍ افرادی که مزاج گرم دارند در تابستان از خوردن و نوشیدن خوراکی‌هایی با مزاج گرم پرهیز نمایند . غذای مناسب آنها در این فصل، آب دوغ خیار است‌ مخصوصا در روزهایی که در بیرون فعالیت دارند. از مصرف هلیم و کباب در این فصل به شدت پرهیز کنند. مصرف گوشت قرمز نیز باید کمتر شود. مواد محرک و ادویه نیز بهتر است کمتر مصرف شود. 📚سایت دکتر روازاده 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
تخم مرغ 3 عدد آرد 2/5 لیوان شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان برگ اسفناج 300 گرم( معادل سه چهارم لیوان) پوره اسفناج پکینگ پودر 1ق.غ روغن نصف لیوان هل سائیده شده 1ق.غ اول همه ی مواد را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسه. آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید . طرز تهیه: در قابلمه ای کمی آب را بجوشانید. برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود. در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را به دستگاه غذاساز بزنید و تا یکدست شود. سپس اسفناج را با هل و روغن مخلوط کرده و با همزن هم میزنیم. شکر، تخم مرغ و را با یکدیگر مخلوط کرده هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند. سپس مخلوط اسفناج و روغن را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود. و سپس شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. آرد و پکینگ پودرالک کرده و در سه مرحله به مایع بالا اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک هم بزنید و سپس مایع کیک را توی قالبتون بریزید. در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را در فر قرار دهید در نیم ساعت اول اصلا در فرتونو باز نکنید تا پف کیک نخوابد. برای اطمینان از زمان دقیق پخت کیک با این روش امتحان کنید که هر گاه سیخ چوبی را در کیک فرو بردید و مایع به سیخ نچسبید کیک آماده است. بعد از پخت، لایه رویی کیک اسفناج همانند کوکو سبزی، قهوه ای رنگ است. کیک اسفناج آماده است. و به دلخواه تزیین کنید من از رویه ی گاناش استفاده کردم. گاناش صد گرم خامه صبحانه را روی حرارت گذاشتم وقتی شروع به حباب زدن کرد شکلات تخته ای سبز رنگ رنده شده را با نصف قاشق مرباخوری کره برای براق شدن گاناش اضافه کردم و هم زدم تا خوب حل و یکدست بشه. اگه شکلات تخته ای سبز رنگ نداشتید میتونید از شکلات تخته ای سفید استفاده کرده و کمی رنگ خوراکی سبز بزنید. اصلا مزه اسفناج نمیده و خیلی خوشمزست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami