eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
😁 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭐️ لوکوم موز اسم این دسر ترکی: مواد لازم شیر سه لیوان -آرد سمولینا ۷ قاشق غذاخوری-شکر ۵ ق غذاخوری-پودینگ موز یک بسته -پودر نارگیل مقداری-ارد وشکروشیر وشکرباهم مخلوط کرده با همزن دستی و روی اجاق گذاشته با حرارت ملایم تا مواد سفت شود وقتی مواد سفت شد خاموش میکنیم سرد که شد گلوله کرده تو نارگیل میزنیم میزاریم قالب میزاریم یخچال به مدت دوساعت با بریلو یا شکلات تزیین میکنیم به همین راحتی وخوشمزگی😋😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_نان_سبزي 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 سلام سلام من اومدم با یه ادویه خوش عطر و بو که خیلی هم کاربرد داره برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید اگه خوشتون اومد کانال منو به دوستاتون معرفی کنید مرسی عشقای من💕💕😘 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پاستا فرمی با گوشت🍓 😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام به شما مهربانان❤️ یه لقمه"نون" یه کاسه"ماست" یه عشق"پاک" یه حرف"راست" رفاقت"بى کم و کاست" هرچی"محبت و صفاست" تو ذات تک تک شماست روزگارتون پرازشادی صبح بخیر💐 ⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
آسایش گیتی در این دو حرف است: قرمه‌سبزی با سالاد شیرازی 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
عسل بهتر از دارو! محققان دانشگاه آکسفورد به این نتیجه رسیده‌اند که عسل در برابر سرماخوردگی بهتر از دارو عمل می‌کند. عسل همچنین تا ۴۴ درصد شدت سرفه را در بیمار کم می‌کند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🥧 😋 ▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه ▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱ ق غ ▫️تخم مرغ ۳عدد ▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️آب ۱/۴پیمانه ▫️وانیل ۱/۴ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و15 تا 20دقیقه در مایکروفر160درجه سانتی گراد میزاریم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
تا حالا از این غذا درست کردین ما ک عاشقشیم😍 اسمش هست ی نوع پلوی ترکیه ک از غذاهای با اصالت همین کشور هسش و با بلغور درست میشه ک با ترشی خوشمزه ترم میشه خصوصا ترشی مشهدی اکثرا با گوشت درسته درستش میکنم این دفعه با گوشت چرخ کرده قلقلی درست کردم اول از همه ۳ استکان بلغور پاک شده رو بشورید و ۵ استکان آب بریزید تا بلغورا بمدت یک ساعت خیس بشن داخل قابلمه ای ۱ عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد شده را سرخ کنید سپس۳ عد گوجه بزرگ خرد شده اضافه کنید تا خوب بپزه بعد ۱ ق غ یا کمتر بهش رب و نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و عصاره گوشت یا آب مرغ اضافه کنید وقتی کامل جا افتادن بلغور خیس شدمون رو داخل همون قابلمه میریزیم وقتی بجوش اومد بهش گوشت درسته مکعبی یا ریش ریش شده یا میتونید گوشت چرخ کرده قلقلی اضافه کنید تا مث کته دم بکشه 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
بدو بدو که حراج شد به علت انبارگردانی👏👏👏 🛑 و حرف ندارن. عااالی مانتو پالتو ست مجلسی شیک وبه روز همه حراج شد😍😍😍 با قیمتهای استثنایی👏👏 ⭕️⭕️بدو که حراجی داریم⭕️⭕️ ‌https://eitaa.com/joinchat/2527002685C2a9affd914
👆 اینم همون کانالیه که همه تو پی‌وی کرده بودین👆👆👆 خودم که از کاراش خیلی خوشم میاد 😋😋 شما هم عضو شو خودت ببین چیا داره شوکههه میشی😳😳 شیک‌ترین مانتوها و پالتو ها رو اینجا دیدم ✅✅ بیا ببین متوجه میشی چی میگم😍😍
🍛 فیله های مرغ رو مزه داركنيد. پیاز رو تفت میدیم و فیله های مرغ مزه دار شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه.برنج و آبکش میکنیم و داخل قابلمه یک لایه برنج و یک لایه مرغ و مقداری خلال پسته ریخته و همینطور تا آخر ادامه میدیم تا لایه آخر برنج سفید باشه و برنج و دم میزنیم. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅خرما ✍امیرالمؤمنین ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ: ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺨﻮﺭﻳﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺷﻔﺎﻯ ﺩﺭﺩﻫﺎ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ. 📚 دانشنامه احادیث پزشکی، ج ۲، ص ۲۴۶ خرما جزء غذاهای محبوب پیامبر بوده است. شیرینی هایی که امروزه با روغن مایع و شکر چغندر قند درست می شود، بسیار ضرر دارد. خرما بهترین جایگزین برای این شیرینی هاست. در میان انواع میوه، باید خرما را انتخاب کرد. خرما برای افطار بسیار خوب است. زمانی که خرما می خوریم، نیتمان باید این باشد که چون پیامبر خرما را دوست داشتند، خرما می خوریم. 💥فواید: بهترین خرما، خرمای برنی است. خرما هم درمان رطوبت بدن است؛ به این صورت که صبح ناشتا، هفت عدد خرما بخورید و بعد از آن آب ننوشید. درمان خشکی بدن هم هست؛ به این صورت که خرما بخورید و بعد از آن آب بخورید، عکس بالا. کسی که موقع خواب، هفت دانه خرما بخورد، انگل های شکمش کشته می شود. 📚 ارشادات الرسول المصطفی فی الصحه و طول العمر، آیت الله تبریزیان 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅گرمای ملایم غذا مطلوب است. ✍اگر غذا ملایم باشد و گرمای شدید نداشته باشد، مطلوب و مستحب است. در روایت آمده است: امام صادق علیه السلام برای ما غذای گرم آورد و فرمود: قبل از سرد شدن بخورید؛ زیرا خوشمزه تر است. 📚 المحاسن، ج ۲، ص ۴۰۶ در روایت دیگر آمده است: السُّخُونُ‌ بَرَكَة. غذای گرم برکت دارد. 📚 المحاسن، ج ۲، ص ۴۰۶ غذای داغ و شدیدا گرم برکت ندارد؛ ولی غذایی که گرم است، ولی داغ نیست، برکت دارد. این ترغیب در مصرف غذای گرم و تحذیر در مصرف غذای داغ، نشان می‌دهد مصرف غذای سرد هم تعریف زیادی ندارد و غذا باید گرم باشد. 💥در روایات از غذای شدیدا گرم به آتش تعبیر شده است؛ بنابراین غذایی نهی شده است که خیلی گرم باشد. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🌶🍆🥕🥒🍅🍆🌶🥕🍅🥒 با سلام و عرض ادب خدمت همگی اگر شما هم از اون دسته ایرانیایی هستین که بدون ترشی هرگز 😍حتما اینو امتحان کنید راحت‌ترین و سریعترین ترشی که بعضیا بهش میگن ترشی بندری ولی من نمیدونم بنظرم ترشی فوری بهتره یعنی هر نوع سبزیجاتی که دستتون میرسه رو خیلی ریز خورد کنید فلفل فراموش نشه که این ترشی باید تند باشه سبزیجات من همینایی هست که توی عکس میبینید که شامل بادمجون کبابی شده ، خیار ،کرفس ،هویج ،سیر ،گوجه ،فلفل دلمه ای ،فلفل تند، گل کلم و البته اون کدو سبز و زرد و پیاز رو فاکتور بگیرید چون محض قشنگی اونجا نشستن،،، و یک دسته کوچولو هم گشنیز خورد شده و دو قاشق سوپ خوری شکر و یک قاشق نمک و اگر تمایل دارین رنگش قرمز تر بشه یک قاشق هم رب گوجه اضافه کنید و در نهایت سرکه تا حدی که سطح مواد رو پوشش بده و روی حرارت قرار بدید چند جوش که زد خاموش کنید و اجازه بدید سرد بشه . خدایی به نظرم به محض خنک شدن قابل مصرفه حتما امتحانش کنید خوشمزه تراز این ترشی اصن نیست🤤🤤🤤🤤 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
سلام مهربونای من من اومدم با یه غذای ...😍😍😍 چه میشود گفت دربرابر عظمت این غذا چه میتوان گفت دربرابر این همه رنگ و طعم و عطر . 😍😍😍😍😍 بله عشاق کجا هستن ؟؟؟ برای خورشت کاملا ساده ، گوشت و پیاز رو با هم سرخ کردم ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، چوب دارچین و رب گوجه فرنگی زدم ، اب ریختم ، گذاشتم خوب بپزه . اواخر پخت زعفران ، نمک و آبغوره اضافه کردم ( جای غوره ، واقعا خالی بود ) گوجه های رو توی خورشت ریختم و یک دقیقه بعد خاموش کردم چون میخواستم له نشن . بادمجون ها رو هم این بار توی خورشت نریختم چون واقعا خوشمزه بودن . روز خوش 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
این نون شیرمال هست که آموزشش رو از کانال شما یاد گرفتم☺️ ممنونم از شما🙏😊
تو این اوضاع کرونا و شرایط سخت اقتصادی وقتی با این کانال آشنا شدم با خیال راحت خرید میکنم☺️ ✅گلچینی از باکیفیت ترین تولیدیهای ایرانی ✅ هم دارند 😊 کیفیت عالی و قیمت مناسب و ارسال سریع از مشخصه های این کانال در ایتاست😍😍 http://eitaa.com/joinchat/2640183298C00de59ddad
✅هرچی کار و بخوای اینجا هست ✅کارای با این قیمت؟❗️ ✅ عالی زده ✅ عجله کنید🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂
🍛 😋 🔸برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY