eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون 🌺🍃 یک دل آرام❤ و زندگی خوب و خانواده صمیمی و یک دنیا سلامتی وشادی آرزو میکنم ☺️ امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید و مادران بی بی فاطمه و اقا امیرالمومنین ع 😍 با ذکر صلوات بر محمد و ال محمد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
لبو . ميدونم خيليهاتون در پختن لبوي خوشمزه استاديد ولي اينجا روششو مينويسم شايد براي بعضي از دوستان كاربردي باشه و از اين خوراكي خوشمزه و مغزي در برنامه غذايي و تنقلات خانواده استفاده كنن. برای یلدا هم عالیه. طرز تهيه:سه تا لبوي متوسط رو خوب بشوريد و با پوست بپزيد(با سه يا چهار ليوان آب و شعله ملايم حدودا دو تا سه ساعت) بعد لبو ها رو از قابلمه بيرون بياريد (آب لبو رو داخل قابلمه نگه داريد)،پوستشو بگيريد،خرد يا حلقه حلقه كنيد و به همراه سه ق شكر دوباره داخل همون قابلمه بريزيد.حالا بذاريد لبوها با شكر بپزن و شربتش غليظ بشه.بعد هم از طعم بينظيرش لذت ببريد😋 بعضيا لبو رو بدون شكر ميپزن و دوست ندارن شيرينش كنن.بعضيا هم با شيره انگور ميپزن كه رنگش عوض و كدر ميشه ولي اينم يك روش پخته. لبو رو از اول پوست نميگيريم تا تمام رنگش حفظ بشه ولي اگر از اول هم پوست بگيريد و خرد كنيد مشكلي پيش نمياد 💠🍇💠🍇💠🍇💠🍇 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
آش انار ویژه شب یلدا سبزي آش ( تره ، جعفری، گشنيز و اسفناج ونعناع) يک كيلو، لپه یک ( پيمانه)، عدس 2 پیمانه، جو پرک 1 پیمانه پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری، گوشت چرخ كرده گوسفندی 250 گرم، انار 2 كيلو (يا رب انار يک ليوان)،من همیشه رب انار ملس میریزم نمك و فلفل به مقدار كافی طرز تهیه: لپه و عدس را از قبل خیس کنید،من گوشت چرخکرده راباپیازخام رنده شده مخلوط میکنم و بعد باعدس و لپه و جو و البته آب ونمک میزارم تا خوب بپزن،اما شما میتونین گوشت چرخکرده رابصورت کوفته قلقلی های ریز درست کنید و بعداز پختن حبوبات كوفته‌ها را داخل آش بریزین. سبزی را هم خرد می كنيم به مايه آش اضافه مي كنيم و می گذاريم تاخوب جابیوفته.میتونیم به جای جوپرک از برنج استفاده کنیم،ولی من همیشه جومیریزم وخیلی راضی هستم آب انارهارامیگیریم و یا رب انارراداخل آش میریزیم و آش را در ظرف مي ريزيم و كمي نعناع داغ روی آن مي ریزیم. امیدوارم این آش لذیذ و مقوی زینت بخش سفره های یلدای شماعزیزانم باشه. 💠🍇💠🍇💠🍇💠🍇 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
آش انار ویژه شب یلدا سبزي آش ( تره ، جعفری، گشنيز و اسفناج ونعناع) يک كيلو، لپه یک ( پيمانه)، عدس 2 پیمانه، جو پرک 1 پیمانه پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری، گوشت چرخ كرده گوسفندی 250 گرم، انار 2 كيلو (يا رب انار يک ليوان)،من همیشه رب انار ملس میریزم نمك و فلفل به مقدار كافی طرز تهیه: لپه و عدس را از قبل خیس کنید،من گوشت چرخکرده راباپیازخام رنده شده مخلوط میکنم و بعد باعدس و لپه و جو و البته آب ونمک میزارم تا خوب بپزن،اما شما میتونین گوشت چرخکرده رابصورت کوفته قلقلی های ریز درست کنید و بعداز پختن حبوبات كوفته‌ها را داخل آش بریزین. سبزی را هم خرد می كنيم به مايه آش اضافه مي كنيم و می گذاريم تاخوب جابیوفته.میتونیم به جای جوپرک از برنج استفاده کنیم،ولی من همیشه جومیریزم وخیلی راضی هستم آب انارهارامیگیریم و یا رب انارراداخل آش میریزیم و آش را در ظرف مي ريزيم و كمي نعناع داغ روی آن مي ریزیم. امیدوارم این آش لذیذ و مقوی زینت بخش سفره های یلدای شماعزیزانم باشه. 💠🍇💠🍇💠🍇💠🍇 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
پشمک قالبی شب یلدا مواد لازم : پشمک صورتی : 1 بسته پشمک وانیلی :1 بسته پشمک زعفرانی : 1 بسته طرز تهیه برای درست کردن این پشمک من از سه رنگ پشمک استفاده کردم که ابتدا وسط قالب ام رو پشمک صورتی گذاشتم و حتما از دستکش یکبار مصرف استفاه کنید چون اگر از دستکش استفاده نکنید به دستتون میچسبه و کارتون رو خراب میکنه و برای هر لایه که میریزید حداقل 4 تا 5 دقیقه ای باید فشار بدید که کاملا منسجم بشه و لبه های کار رو که انجام میدید به طرف پایین و داخل فشار بدید که وقتی از قالب خارج میکنید رنگها از هم جدا شده باشه وقتی پشمک صورتی رو گذاشتم با دست کاملا فشار داده تا شکل قالب در بیاد و بعد به دور تا دور قالب میرسیم که اونم به همین ترتیب و بعد یک لایه بعدی روی پشمک های پایین در چند مرحله به همین صورت انجام بدید تا چند لایه و در چند رنگ در کنار هم شکل بگیره فقط باید با دقت و حوصله اینکار رو انجام بدید که دقیقا شکل قالب تون دربیاد . برای درست کردن این پشمک حتما از پشمک رشته ای استفاده کنید یه کم سخت هست ولی عالیییی در میاد امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😊 😊 💠🍇💠🍇💠🍇💠🍇 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅ آیا می دانید که خوردن هندوانه در شب یلدا و زمستان مضر می باشد . ✍یکی از بدترین مواردی که فقط چند ده سال است به عنوان رسمی غلط در آمده است، خوردن هنداونه در شب یلدا می باشد در حالیکه در قدیم طبق سفارش حکما در شبهای طولانی زمستان، خوردن انار، کدو حلوایی، آجیل و خشکبار گرم و محصولات فصل زمستان مرسوم بوده است. هندوانه دارای مزاج سرد و تر است و میوه فصل تابستان محسوب می شود. مزاج فصل زمستان سرد و تر است لذا خوردن این میوه در فصل سرما و بدتر از آن در چله زمستان و آنهم در شب (که خود شب هم دارای مزاج سرد و تر است) کاری کاملاً اشتباه می باشد. این کار قطعاً باعث غلبه بلغم در افراد می گردد و برای بدن بیماری و عوارضی را به همراه خواهد داشت. مخصوصاً برای افراد با مزاج بلغمی یا سالمندان که بیشتر بلغم آنها را اذیت می کند. حکمای ما چه زیبا گفتند … هندوانه ریشه اش در زمین است هر چه هوای پیرامونش گرم تر باشد آبهای زیرزمینی خنک تر و در نتیجه خوردنش باعث خنک شدن افراد میشود، ولی همین هندوانه در زمستان خوردنش چیزی جز بیماری برای یکسال آینده به ارمغان نمی آورد. آیا این عاقلانه است که هندوانه ای که برای دمای 50 درجه آفریده شده است در زمستان سرد خورده شود؟! چه شد که هندوانه جای کدو حلوایی را گرفت هماطور که نعلبکی ها را از زیر استکان های ما بیرون کشیدند؟!!! در قدیم حکما برای نگهداری میوه ها نیز تدابیر و اصول مفید برای سلامتی را مد نظر داشتند. ✔️ مثلاً انگور را تبدیل به کشمش و مویز می کردند و در فصل پاییز که دارای طبع سرد و خشک است مصرف کشمش که دارای مزاج گرم و تر است را توصیه می کردند و در فصل زمستان که دارای طبع سرد و تر است مصرف مویز که دارای تری و رطوبت بخشی کمتری نسبت به کشمش است را توصیه می کردند. معمولاً افراد در مهمانی های شب چله پرخوری می کنند، توصیه می شود شامتان را در اول شب و با حجم کمتر میل کنید تا با مصرف سایر پذیرایی های شب چله دچار عوارض پرخوری نشوید. 📚منبع :سایت دکتر روازاده 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslam @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
💠🍇💠🍇💠🍇💠🍇 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردوور انار حتما که نباید با انار دسر درست کرد و یه گونی شکر توش خالی کرد !!🙄🤓 اردوور هم میشه درست کرد و ازش لذت برد .میشه برای شب یلدا هم درست کرد😍 طرزتهیه پنیر خامه ای و پنیر گرویر یا چدار یا گودا رنده شده ، اگر نبود همون پنیرخامه رو بریزید . جعفری و پرک بادام و آویشن و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید . بجای پرک بادام از جوانه ها هم میشه استفاده کرد . بعد سلوفان پیچ کنید و تو یخچال بذارید و بعد تو انار دون شده بغلتونید . با بیسکویت نمکی و یا نان عربی برش زده و تست کرده و برشته سرو کنید . 💠🍇💠🍇💠🍇💠🍇 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
👌 کره نرم 170 گرم شکر ریز 180 گرم تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 200 گرم نشاسه ذرت(سفیده) 20 گرم کشمش 130 گرم گردو ریز خرد شده 60 گرم (دلبخواهی) فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و بزارید کنار. شکر و کره رو‌با همزن خوب بزنید تا کنی حجم بگیره و کرمی بشه یکی از تخم مرغها رو به همراه وانیل اضافه کنید و هر تخم مرغ 30 ثانیه بزنید بعد ارد و نشاسه ذرت الک شده رو اضافه کنید یکم با لیسک مخلوط شد کشمش و اگه دوست داشتید گردو هم اضافه و با قاشق یا با قیف با فاصله توی سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. 💠🍇💠🍇💠🍇💠🍇 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خشک کردن میوه در خانه ویژه شب 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🍉 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️شیر سرد دو لیوان ▫️پودر کاکائو دو ق غ ▫️نشاسته ذرت دو ق غ ▫️پنیر خامه ای 100 گرم ▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان ▫️وانیل نصف ق چ ▫️خامه صبحانه صد گرم ▫️کره ده گرم ▫️دانه ی انار 🔴طرزتهیه🔻🍮 ⭕️شیر سرد و پودر کاکائو و نشاسته و شکر رو مخلوط کنید . بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه . ⭕️بعد زیرشو خاموش کنید و خامه صبحانه و پنیر خامه ای نرم و کره و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا کرم یکدست بشه. ⭕️وقتی کرم خنک شد اونو لایه لایه با انار داخل لیوان یا ظرف دلخواه بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره... خب این یه مدلش بود. 🔴برای یه مدل دیگه دو ق غ پودر کاکایو رو با پنج ق آب داغ مخلوط کنید. و بذارید کاملا خنک بشه ⭕️در یک کاسه یک لیوان خامه قنادی رو فرم بدین بعد دویست گرم پنیر خامه ای نرم بهش اضافه کنید و باز فرم بدین. در نهایت پنجاه گرم شکلات ذوب شده و خنک ( یا نوتلا) رو با چند ق پودر شکر و اون کاکائوب خنک شده به خامه اضافه و مخلوط کنید . و با انار لایه لایه داخل لیوان بریزید . 🔴در مدل سوم میتونید با پودینگ شکلاتی آماده این دسر رو درست کنید. 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
پلو 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عددانار بزرگ (ترش یا شیرین فرقی نمی کند) 1 و نیم فنجان شکر 3/4 قطره آب لیمو نصع فنجان آب یا حتی آب انار انارها رادون کرده و در طرف مناسبی میریزیم. شکرها را اضافه کرده. و روی اجاق گاز میزاریم. نصف فنجان بزرگ آب را اضافه کرده . هنگامی که شروع به جوش زدن روی حرارت متوسط کرد ، آب لیمو را ب ان اضافه کنید . 8/10 دقیقه دیگر بجوشانید. با خنک شدن ، قوام پیدا می کند. مربای انار ما آمادست. 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
رو بهتون آموزش میدم که و رژیمی است . حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.😉 مواد لازم نصف پیمانه جودوسر پرک نصف پیمانه شیر ۱ قاشق چایخوری عسل دارچین و چند برش میوه طرز تهیه ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم. جو دو سر پرک رو اضافه کرده و هم میزنیم .به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزنیم.بعد دو سه دقیقه که شیر ولرم میشه میبینیم که در حال غلیظ شدنم هست، حالا عسل رو اضافه می کنیم.دو سه دقیقه بعد دیگه اوتمیل کاملا غلیظ شده و آماده اس و میتونید نوش جان کنید. ازچند برش میوه و مغزها هم به دلخواه استفاده کنید. ✔برای تهیه اوتمیل از جو دو سر پرک استفاده کنین نه جوی معمولی یا پرک چون لطیف تره و زودتر آماده میشه . 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
✅موثرترین روش‌ های میكروب‌ كشی سبزی‌ ها ✍هرگز از مایع ظرفشویی جهت میكروب‌زدایی یا میكروب‌كشی سبزی‌ها استفاده نکنید؛ به دلیل در دسترس بودن مایع ظرفشویی در منازل متاسفانه استفاده از این شوینده شیمیایی و غیرخوراكی باب شده كه هرگز مورد توصیه متخصصان نیست. اما جوش‌ شیرین و سركه به دلیل ایجاد تغییراتی در PH می‌توانند در نابودی میكروب‌ها بسیار موثر باشند. نمک نیز می‌تواند روی میكروب‌ها اثر كشندگی و بازدارندگی رشد داشته باشد كه اگر به همراه سركه استفاده شود، اثرات این دو با هم تشدید خواهد شد. 📚سایت حکیم خیراندیش 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
قابل تهیه هستند و میتونید ساده بعنوان دورچین یا میانپر بعنوان غذا و پیش غذا هم تهیه کنید . مواد میانی قارچ و پیاز و گوشت و پنیر و فلفل هم میتونه باشه . دستور : کراکت سيب زمينى ، مخلوط سيب زمينى ابپز + جعفرى + تخم مرغ + نمک و فلفل ورز ميديم داخلش با پنير پيتزا پر ميکنيم و به شکل سوسيس کپل حالت ميديم در نهايت کاورى از ارد تخم مرغ پودر سوخارى پوشش ميديم داخل روغن سرخ ميکنيم 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🥗 😋 🍉 🔸سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. 🔸براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅آداب شستن دست ها در اسلام ✍شستن دست به تنهایی مهم ترین گام در پیشگیری از انواع بیماری هاست؛ چرا که دستان شما تقریبا با تمام بدن و حتی مایعات بدن در تماس هست، فارغ از سایر منابع میکروبی و این مساله لزوم شستن مداوم دست ها را نشان می دهد. یکی از آداب غذا خوردن در اسلام سفارش به شستن دست‌ها قبل و بعد از غذاست که برای تشویق به انجام این عمل که فواید بسیاری در صحت روحی و جسمی افراد دارد، ثواب و اهمیت فراوانی ذکر کرده است. ⭕️ زمان شستن دست ها: 🔹 پس از هر کاری که با چیزهای کثیف سر و کار داریم. 🔸 قبل از خوردن غذا 🔹 بعد از خوردن غذا 🔸 هنگام وضو گرفتن ⭕️ موارد ممنوع یا مکروه: ❌ ضرر داشتن آب ❌ اسراف و زیاده روی در مصرف آب ❌ موارد وسواس که عدم امکان شستن دست ها، موجب نگرانی و اضطراب می شود. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
زیتون سبز بدون هسته.....500 گرم چوچاق..........4 قاشق سوپ خوری آب انار ترش ........1 پیمانه مغزگردو ساییده شده........200 گرم سیر ...........5 تا 6 حبه نمک و گلپر.........به مقدار دلخواه دانه انار ترش..........برای تزئین زیتون و مغز گردو ساییده شده و سبزی چوچاق که خورد کردید رو توی یه ظرفی میریزید و آب انار رو بهش اضافه میکنید و هم میزنید حالا سیر رنده شده و نمک و گلپر رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنید تا مواد با هم ترکیب بشن حالا 2 تا 3 ساعت توی یخچال میزاریم تا جا بیفته و مزه ها باهم ترکیب بشن. سپس توی ظرف مناسب میریزیم و با دونه انار ترش تزئین میکنیم. 🍉⛔️🍉📛 هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم. یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار. ☝️😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
💗روزتون 💫 عـالی و بینظیـر 🌼 روزتون سرشار از جلیز و پلیزهای خوشمزه👆😋😋😋😋😋 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با قرائت سوره عصر جهت صبوری و سعه صدر ان شالله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍜 😋 🔸اول اينكه جو خيس شده رو داخل قابلمه ميريزيم وبهش آب اضافه ميكنيم تابپزه بعد از اينكه جوكمي پخت لوبيا قرمز پخته شده و نخود پخته شده رو بهش اضافه ميكنيم وبعد سبزي آش اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا بپزه بعد داخل ي تابه تعدادي پياز نگيني خرد ميكنيم وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم بعد زرچوبه بهش اضافه ميكنيم ووقتي كه پياز طلايي شد بهش رب گوجه اضافه ميكنيم وخوب تفت ميديم تا رب هم كمي سرخ بشه بعد پيازو به آش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ودر آخر نمك وفلفل سياه واگر دوست داشتيد مقداري هم آبليمو اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا آش جا بيفته ♦️هرچقدر پياز داغ بيشتر باشه آشتون خوشمزه تر ميشه ♦️ميتونيد براي تزيين وسرواز نعنا داغ وكشك استفاده كنيد 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
لطفاکلیپ هاراببینید👇 موادلازم: تخم مرغ 2عدد وانیل 1 ق چ شکر 1/2پیمانه شکر قهوه ای 1/2 پیمانه شکلات تخته ای مرغوب 1 پیمانه کره هم دمای محیط 100 گرم آرد 2 پیمانه سرخالی نمک 1/4ق چ بیکینگ پودر 1 ق م پودر کاکائو 3 ق غ تخم مرغ+وانیل+شکر قهوه ای+شکر سفید رو داخل ظرفی ریخته وبا همزن دستی خوب هم بزنید. شکلات خرد شده را داخل ظرفی ریخته وکره رو بهش اضافه کنید وبه روش بن ماری یا داخل مایکروویو ذوب کنید وبه مایه تخم مرغی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد وبیکینگ پودر و نمک وپودر کاکائو را الک کرده ودرچند مرحله به مواد بیافزایید وبالیسک خوب مخلوط کنید .مایه رو داخل قیف بدون ماسوره ریخته وروی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بافاصله بزارید و با انگشت برجستگیهای نوک شیرینی رو بگیرید وداخل فر از قبل گرم شده بادمای 180درجه سانتی گراد بمدت12 الی 15 دقیقه بپزید. دمای فرها باهم متفاوته زودتر از تایم گفته شده در رسپی چک کنید ومواظب باشید نسوزه. من از شکلات تخته ای مارک کارات استفاده کردم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami