eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هندوانه🤗🤗 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
💥بیا ببین تو این کانال چه خبره😳 💥باورت نمیشه هرچیزی از بدلیجات وزیورالات که میخوای اینجا هست😉 💥باطلامونمیزنه،کسی شک نمیکنه😍 از انگشترای 25 تومانی طلا روس تا ست های ابکاری طلا استیل رنگ ثابت ساعت نقره گیره روسری فقط ۱۰۰۰تومان ست تسبیح و دستبند و گیره 💥دیگه هی تو کانالا دنبال جنست نگرد این جا همه چیز هست. 🏃‍♂🏃‍♂بیا یه سر بزن http://eitaa.com/joinchat/2768699424C8661b8bb73 هم داریم🚚
🥗 شیرینی دراژه فندقی مواد لازم: ۲۵۰ گرم کره ۱ عدد تخم مرغ ۵ قاشق روغن مایع ۱ لیوان پودر قند ۱ فنجان نشاسته ذرت نیم قاشق وانیل ۴ لیوان آرد نیم قاشق بیکینگ پودر فندق شکلاتی ۸۰ گرم شکلات تلخ فندق خرد شده طرز تهیه: برای درست کردن شیرینی دراژه فندقی همه مواد خمیر به غیر از بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط نمایید و سپس بیکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه نموده و مخلوط کنید و ورز بدهید. بعد از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو جدا نمایید و درونش فندق شکلاتی قرار دهید و خمیر را گرد نمایید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن نمودید با فاصله بچینید ‌و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید. توجه کنید که رنگ شیرینی ها تغییر نکند و سفید بماند، بنابراین کنترل شده بپزید. سپس از فر خارج نموده و اجازه دهید خنک شود سپس با شکلات آب شده و فندق به دلخواه تزیین نمایید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
کیک کدو حلوایی ابتدا کدو حلوایی رو خرد کردم بعد با پوسکن پوست گرفتم گذاشتم تو تابه کمی شکر پاچیدو یک سوم استکان آب ریختم درشو گذاشتم باحرارت کم پخت بعد پوره کردم و پوره رو کنار گذاشتم تا سرد بشه بعد 3 تا تخم مرغ با یه لیوان شکر هفت دقیقه همزدم بعد 4 ق ماست پرچرب بدونه آب شیرین اضافه وهمزدم بعد یه لیوان روغن مایع وبعد یه لیوان پوره کدو حلوایی وکمی پودر هل اضافه کردم وهمزدم بعد دولیوان آرد با دو ق م بکینگ پودر سه بار الک کردم به موادم در سه مرحله اضافه کردم وبه اندازه ای که گلوله آرد نباشه با همزدن دستی یا لیسک هم زدم . یه ق آرد با دو ق روغن مایع مخلوط کردم با فرچه قالب چرب کردم مایه کیک داخل قالب ریختم پاخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود ۴۰دقیقه گذاشتم. برای سس کاراملی دارچینی سه ق شکر روی حرارت گذاشتم تا آب بشه اصلا با قاشق همنزنین بعد یه قاشق کره اضافه کردم وتند همزدم وبعد یه قاشق پوره کدو حلوایی یه قاشق‌ چای خوری پودر دارچین و دوقاشق خامه باهم مخلوط کردم وبه کارامل اضافه وهمزدم سس کارامل دارچینی آمادس. اگه دارچین دوست نداشتین میتونین حذف کنین. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
لواشک کیوی موادلازم: کیوی ۲ کیلو گرم شکر به مقدار مورد نیاز ✍طرز تهیه: کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید . 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨ شنبه : به نیت حضرت رسول (ص) یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) دوشنبه : امام حسن  و امام حسین (ع) سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی پنج شنبه : امام حسن عسگری جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
_سالاد_الویه 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
🍟 😋 ▫️۳ عدد سیبزمینی متوسط ▫️نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم ▫️۲ ق غ خ روغن مایع ▫️نمک ۱ ق غ خ ▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ 🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن. حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
کیک شکلاتی با مغز کرمفیل: تخم مرغ 4 عدد شکر 3/4 لیوان شیر 3/4 لیوان روغن مایع 3/4 لیوان آرد 2 لیوان ب پ 2 م غ وانیل 1/4ق چ پودرکاکائو 3 ق س کرمفیل وانیلی مقدار لازم کرمفیل شکلاتی مقدار لازم خامه 100 گرم شکلات تخته ای 150 گرم تخم مرغ و وانیل رو حدود هفت تا هشت دقیقه خوب هم میزنیم، شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و روغن مایع و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و دو تا سه بار الک می کنیم و در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و به آرامی و از یک جهت هم میزنیم ... حال مایه کیک رو در قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده ایم و آرد پاشی کردیم،میریزیم،و کرمفیل رو با قیف به صورت گل روی مایه کیک می ریزیم. (البته میشه با قاشق هم روی کیک ریخت) حال قالب رو در فر در دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل تا پنجاه دقیقه میگذاریم. حال صد گرم خامه صبحانه رو داخل شیردوش میریزیم و روی حرارت میذاریم،قبل از اینکه به جوش بیاد(فقط باید داغ بشه)از روی حرارت برمی داریم و صد و پنجاه گرم شکلات ترجیحا تلخ(اگر دوست نداشتین،از شکلات شیری است🔴 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
🍴 🔸بادام شله زرد رواز قبل توى گلابی بخیسونید و وقت اضافه کردن گلاب که رسید با هم اضافشون کنید 🔸با اينكار مثل بادامهای شله زردهایی که تا حالا خوردید بی مزه نمیشه. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
ایده سرو میوه تک نفره شب 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت خوشمزه 🤗😋🤩 ─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
قابلی پلو قابلی که در کشورهای افغانستان و ازبکستان هم طبخ میشه ،در کشور خودمون هم در شمال خراسان شهرستان درگز این غذا طبخ میشه موادلازم :🔻 گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم هویج (اگه در شهرتون زردک دارید بهتره از زردک استفاده کنید) سه تا چهار عدد برنج سه پیمانه کشمش سه چهارم پیمانه پیاز پنج عدد کمی زعفرون و نمک و فلفل طرز تهیه :🔻 ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن نوش جان ❤️ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
ایده شب یلدا ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ‌‎ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 شنیدید میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل سر اشپزی ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
❌ 🎽 شب یلدا از قدیم هم بین علما و حکما روز بسیار مهمی بوده و رو این روز خیلی فوکوس کرده بودند👌 ✅ امام علی(علیه السلام) می‌فرمایند: در آغاز سردی هوا خود را از سرما حفظ کنید و در پایان آن از آن استقبال کنید؛ زیرا سرما با بدن‌ها همان می‌کند که با درختان می‌کند؛ در آغاز(برگ درختان را) می‌سوزاند و در پایان می‌رویاند.(آخر زمستان آزاد بزارید بدن را) ✅ همونجور که میدونید فصل زمستان هم از لحاظ سردی و هم از لحاظ تری به اوج‌خودش میرسه و اگر هم دقت کنید عموم بیماری ها از نظر حکما از بلغم که خلطی سردوتر هستش پدید میاد👌 هرچند مزاج قدیمیا مثلا زمان بوعلی مردم خیلییی گرم بودند هرچند گرم بودند ولی حکمای زیادی تایید کردند اگر میخواهید از بیماری ها در این فصل در امان باشید در آستانه ورود به فصل سردوتر(زمستان) خوراک گرم و خشک بخورید تا به تعادل برسد و دچار مرض نشوید... ✅ این نامردان انگلیسی اومدند این حرف حکما علمااهل بیت مارو عوض کردند (میوه ای که هم از حیث تری هم از حیث سردی ) به اوج خودش میرسه هستش اومدند این رو از طریق رسانه و.... به مردم ما القا کردند که آی مردم اگر میخواید مریض نشید تا سال بعد😱 هندونه بخورید و این رسم باقی موند تا به الان..... ❌ جالبش اینجاس هندونه معلوم نیس از کدوم سردخونه اومده چقدر تو سرد خونه مونده اصلا شیرین و قرمز هست یانه با قیمت ۱۰برابر بیشتر با کلی عوارض وحشتناک(بازمیریم میخریم😭) ✅ فکرشو بکنید مزاج شخص سرده /فصل سرده/هندونه سرده/ آیا با قرار گرفتن این حجم سردی در بدن؛ بدن میتونه مریض نشه؟؟؟ ❌ مزاجتونو نابود نکنید ... ❌❌ اینو بدونید با یکبار مصرف هندونه در یلدا سال ها طول خواهد کشید تا عوارضش برطرف بشه❌ ❌ متاسفانه صداسیمای ما عوض اینکه هزاران فرهنگ ورسم غلط ایرانی هارو بیاد بگه مردم رو آگاه کنه فقط شیرشو بدم دوغشو بدم ماءالشعیرشو بدم رو پخش میکنه❌😒 ❌ فردا هم تو یلدا یقینا میخواد بگه انارشو بدم کوفتشو بدم زهرمارشو بدم چی شو بدم🤢😠 ✅ چون بلغم(سردوتر) غالبه در مزاج فرد شب یلدا تا میتونید خوراک گرم وخشک یاگرم وتر مصرف کنید مثل: خرما/بادام/انجیر/مغزیجات /حلوا / شیرینی جات طبیعی و..‌‌. ✅ نیت کنید متن رو پخش کنید نزارید در زمین یهودیان بازی کنیم🙏😔 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @Darmaneslami
سیب زمینی هارو‌ به شکل گل درست کن و سرخ کن روی خورشت بچین 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم. ؟😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل کردن انار وکیوی 🥰🥰🥰 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم. ؟😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
🍮 😋 ▫️شير: يك ونيم پيمانه ▫️كارامل: يك بسته ▫️كره ي بادام زميني : يك قاشق مرباخوري ▫️خامه : يك عدد صد گرمي ▫️بسكوييت پتي بور: ١٢ عدد 🔸شير رو بزارين جوش بياد كارامل رو اضافه كنين مخلوط كه شد خاموش كنين بسكوييت رو اضافه كنين همراه كره ي بادام زميني بريزين تو مخلوط كن تا يكدست بشه خامه رو هم اضافه كنين بعدش داخل ظرفتون رو شكلات صبحونه بكشين و بسكوييت رو داخل شير بزنين دورديف رو هم بزارين ( ميتونين كمي نسكافه هم داخل شير بريزين يا قهوه) بعد مايه رو بريزين روي بسكوييت بزارين يخچال دوساعت يا بيشتر 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم. ؟😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا ی تزیین و تنقلات برای ⚙ ترفندمحشر 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم. ؟😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
✍امام علی (علیه السلام) اللسان ينزح من القلب والقلب يقوم بالغذاء، فانظر فيما تغذي قلبك و جسمك زبان از دل نيرو مى گيرد، و دل به غذا برپاست. پس بنگر كه دل و جسمت را با چه تغذيه مى كنى، كه اگر غذا حلال نباشد، خداوند، نه تسبيح گويى تو را مى پذيرد و نه سپاس گزارى ات را. 📚 تحف العقول، صفحه 175 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
دوستان موافقین رولت بدون فر یلدایی ببینیم؟؟ 😁 دستورش اینجاست👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه رولت هندوانه ای یلدایی پارت اول 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم. ؟😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه رولت هندوانه ای یلدایی پارت دوم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم. ؟😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی